Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

KIJKJE IN DE KEUKEN

april 10th, 2007

PETERS EIGEN PLAN

*
Bosz zou z’n werkstuk hebben overgeschreven van een plan, wat bij FC Twente in Enschede in de la ligt, hij zou vriendjespolitiek bedrijven en jeugdtrainer Henk Fräser, ook een Feyenoord-icoon, ten onrechte ontslaan. ,,Van m’n beleidsplan is geen letter overgeschreven van welk ander plan ook. Ik loop al 25 tot 30 jaar mee in het betaalde voetbal, heb overal in de wereld in de keuken gekeken en ben zo tot m’n beleidsplan gekomen. Daarbij ken ik heel veel mensen en lijkt het misschien of we alleen bekenden aanstellen, maar ons enige argument blijft: kwaliteit. Voor het ontslag van Fräser ben ik verantwoordelijk, maar ik ga daar inhoudelijk niet op in. We moeten die zaak nog afronden met Fräser en ik vind het niet netjes om onze beweegredenen voor zijn ontslag naar buiten te brengen.”

*
(Typisch Judas-taal!! KWALITEIT? Ik heb nog nooit zo’n lamlendig zooitje gezien in De Kuip!)

KIJKJE IN DE KEUKEN

antwoord aan Peter Bosz

*
Ik ken mensen die eten tientallen jaren buiten de deur. Hebben alle beroemde restaurants ter wereld bezocht, veelal met open keuken. Dus die mensen hebben menig kijkje in keukens kunnen nemen. Helaas kunnen zij na al die kijkjes nog geen ei bakken! Ook toevallig dat Bosz slechts kwalitatief hoog aangeschreven mensen kent. Was zijn vriend “De Zigeuner” zeker een uitzondering? Peter Bosz is een blaaskaak die Feyenoord in nog geen honderd jaar bestuurlijk beter zal maken, laat staan beter laat voetballen. Hij heeft teveel in keukens gekeken en heeft te weinig capaciteiten van zichzelf. (Laat hem een beleidsplan voor de Horeca maken!) Volgend seizoen speelt Feyenoord in een zwart shirt met een gouden logo! Zoals ze tegen FC Groningen speelden, zou boevenpakken niet misstaan! FC Veenhuizen…

*
Over de 4-0 nederlaag tegen Groningen is Bosz stellig. ,,Deze wedstrijd laat toch juist zien dat er iets structureel moet veranderen bij Feyenoord?” BOSZ ZIET NIET DAT HIJ DE ROTTE APPEL IS, DAT HIJ ZO SNEL MOGELIJK UIT DE KUIP MOET VERDWIJNEN!!! GANS ONBEKWAAM, zoals de Vlamingen zeggen. De man ziet zichzelf als de redder van Feyenoord. Is beslist geen “echte” Feyenoorder, de sukkel heeft ooit in Rostock gevoetbald, of all places!!! Wat heeft hij daar in de keuken gezien? Duits “ausradieren?” Mensen wegwerken? Ziet dan niemand van die Bob de Bouwers dat er een mafkees voor technisch directeur loopt te spelen? Hebben die alleen maar interesse in het bouwen van een nieuw stadion? Het Bosz-beleid wordt slechts verdedigd door de Mobiele Eenheid, bij het legioen heerst verdeeldheid!

*

WILLEM, HEEFT JUDAS GERED

NOGMAALS OVER DE STREKEN VAN BOSZ

DIE OP SMERIGE WIJZE DE KROMME UIT DE KUIP

LIET VERDWIJNEN

DAT WAS PAS KARAKTERMOORD!!!!

Willem: “Die zaak heeft me zó veel pijn gedaan dat ik er tot op de dag van vandaag last van heb. Vooral ook omdat ik Bosz beschermd had, toen Van den Herik hem op een bepaald moment wilde lozen. Daar ben ik voor gaan liggen, gek dat ik was!”

*

NEGENHONDERD EURO

*
Lopend op de luchtbrug richting Kuip, hoorde ik een man zeggen: “Ik moet 900 euro neertellen om seizoenkaarten aan te schaffen voor mijn dochter en mij. Deze zijn geldig voor de komende twee seizoenen. Daar gaat mijn vacantiegeld aan op!” Arme man, die koopt voorlopig alleen maar ergenis en mag naar feesten van een club die op sterven ligt. Alleen al bij het zien van het ponum van die Jezus-verrader heb ik geen zin in feestvieren. Trouwens, die Bosz is nog niet eens een goede Judas, want de “echte” Judas verdiende nog dertig zilverlingen met zijn verraad, terwijl de Professor uit Uggelestein, nog geen dertig euro aan sponsorgeld weet binnen te halen. Nee, die heeft zijn ongure uiterlijk en imago tegen, werkt dagelijks aan de ondergang van een topclub. Kijkje in de keuken? Bosz is de belichaming van: SCHRAALHANS IS KEUKENMEESTER!

*
Nogmaals Van Hanegem: “Ik ontkom er niet aan om man en paard te noemen. Ik heb vooral een probleem met Peter Bosz. De technisch directeur is niet helemaal mijn type!” Nee, wat ik met Pasen zag en hoorde in De Kuip heeft Bosz geen enkele vriend. Blijft de vraag: Hoe krijgen we die gannef zo snel mogelijk weg? Die man verziekt de hele clubsfeer. Bewaakt zogenaamd de clubcultuur, met Judasstreken, en nogmaals: Bosz is geen “echte” Feyenoorder, maar een pure intrigant!!!

*

EN TOCH BLIJF IK VAN MENING DAT SCHOLTEN EN FRASER MOETEN BLIJVEN

Jeugdinternational Wijnaldum wordt op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord, beschouwd als een groot talent. De aanvallende middenvelder/ aanvaller is officieel nog een B-junior, maar speelt in het A1-elftal van de vertrekkende trainers Henk Fräser en Arnold Scholten. (Erwin Koeman houdt hem nu bij de A-selectie. 16 jaar en de beste Feyenoorder tegen Groningen. Tijdens de wedstrijd zag ik “twee miljoen met Kuipvrees” warmlopen, zonder overigens in te vallen. Moest zeker wennen aan een volle Kuip.)

*

CONCLUSIE:

BOSZ HEEFT IN VEEL KEUKENS GEKEKEN

MAAR WAT HIJ ONS VOORSCHOTELT IS NIET TE VERTEREN

DAAROM MOETEN WIJ DOORGAAN HEM TE VERJAGEN

TOT DE DAG DAT HIJ “KUIPVREES” KRIJGT!!!

*

(NIEUW SPANDOEK)

FRASER BLIJFT OP ZUID

BOSZ FLIKKEREN WE ER UIT !!!

*

Na de schermutselingen, waarbij negen relschoppers worden gearresteerd, druipen de meeste supporters af. Behalve dat het kleine groepje, dat ondanks het slechte seizoen van hun club zich druk blijft maken over het verlies. Als assistent-trainer Henk Duut na een minutenlang gesprek met de achterblijvers wegrijdt, ontvouwen ze een spandoek. Woerts Bosz Exit (resp. technisch en commercieel directeur, red.) staat er.

Gesproken wordt over hun held Willem van Hanegem, die in zijn column in het AD schreef niet naar de Kuip te willen vanwege Peter Bosz. En over zakkenvullers. ,,Geloof mij, ooit gaan we het Maasgebouw in. Was het niet vandaag, dan wordt het wel morgen.’’

Bron: Algemeen Dagblad
 

Geen reacties »

No comments yet.

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen