Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

COLA CHRIS & CLOWN ONNO VOOR UW KINDERPARTY

maart 28th, 2007

"BELIEVEN DE JONGELUI EEN GLAASJE COLA?"

* De directieleden Chris Woerts en Onno Jacobs hebben dinsdagochtend uit handen van de supporters Edwin van Doornik (16) en Coen Visser (15) een petitie tegen het ontslag van Henk Fräser in ontvangst genomen. De petitie, die vorige week werd gestart op de website www.3rotterdam.nl, werd door 956 personen ondertekend. Woerts bedankte de twee supporters en zei het initiatief zeer op prijs te stellen. ‘En ik ben er zeker van dat ook Henk dat zal doen’, aldus de commercieel directeur.

*

VRAAGBAAK

* Aan: vraagenantwoord@feyenoord.nl Onderwerp: Spandoek Hallo Feyenoord, Voor de wedstrijd van aanstaande zondag vitesse-Feyenoord heb ik een spandoek gemaakt met de tekst: "AAD DE MOS, JE VETER ZIT LOS" Maar nu wou ik toch aan u vragen of ik dat spandoek wel van u mag meenemen en ophangen want vorige keer moest er ook een spandoek weg. Dat had iemand van Feyenoord toen gezegd, volgens mij heet hij Gerrit Kerkmus. Kunt u mij snel antwoord geven aub? Hoogachtend. (Naam bij mij bekend en natuurlijk ook bij Coca Chris)

*

ANTWOORD
*
Beste lezer,Hartelijk dank voor uw bericht aan vraagenantwoord@feyenoord.nl.Mits wij hier een antwoord op kunnen formuleren, zult u dat zo spoedig mogelijk terugvinden in de rubriek 'Vraag en Antwoord' op onze website.DIRECTIE FEYENOORD ROTTERDAM NV –
*
DAT MITS DOET HET HEM!
*
Cola Chris nodigt twee jongens van 15 en 16 jaar uit, die een petitie mogen overhandigen tegen het ontslag van Henk Fraser. Leuk voor die jongens. Trots staat Coca Chris met ontblote tanden op de foto met de Feyenoord-binken. Nu vraag ik hem om eens tien gasten van Lunaticnewsnet uit te nodigen en te vragen wat hun grieven zijn, daar ik met die erg jonge delegatie mij toch niet aan de indruk kan onttrekken dat hier iemand trots op de foto staat met een houding van: Kijk mij eens flink zijn! Zo iemand die voor de kleurerschool gaat staan roepen: "Laat de sterkste maar naar buiten komen!"
*
WILLEM TERUG IN DE KUIP
*
Benno Leeser, bekend van Gassan Diamonds uit Mokum, nog bekender geworden door zijn werknemer die met een magnetron vol diamanten naar buiten wandelde, die Benno Leeser had een groot aantal echte Feyenoorders op de borrel genodigd. Niks te Coca Cola Chris. Daar ik een stadionverbod heb, moest ik vermomd het Maasgebouw binnen zien te komen. Eenmaal is mij dat gelukt, verkleed als Andre Hazes en nu meldde ik mij bij de dame van de receptie met een vioolkist onder de arm en stelde mij voor als de zigeunermusicus Roby Lakatos. Ik kwam spelen op het drinkgelag van Benno Leeser. Prompt werd ik toegelaten en de eerste die ik tegen het lijf liep was Willem van Hanegem. Hij herkende mij niet, en ik maakte mij ook niet bekend, terwijl ik hem dolgraag had willen vragen om door te lopen naar het kantoor van zijn voormalige makker Willem de Zwijger, teneinde de vriendschap te herstellen. De Kromme zou als een soort Wouter van de Wegenwacht die Zwijger weer aan de praat kunnen krijgen, om gezamelijk Feyenoord uit het diepe dal te trekken. Maar helaas, ik moest mij gedeisd houden, daar ik geen zin had om net als de Wijze Mannen uit het Maasgebouw geflikkerd te worden. Op de party werd ik niet toegelaten. De bewaking vroeg waar de andere orkestleden bleven. Ik vertelde dat die bij de grens gepakt waren met contrabande. Even het vooroordeel ten opzichte van zigeuners bevestigen. Alleen mocht ik niet spelen, en dat terwijl ik Andre Rieu doe verbleken met mijn gefiedel. Hiermee ook weer een vooroordeel bevestigend: "Vertrouw nooit een jood, al speelt hij mooi viool!"
*
TOCH NOG EEN GESLAAGDE MIDDAG
*
Uit arremoede ben ik door het Maasgebouw gaan rennen, al schreeuwend:
"EN TOCH BLIJF IK VAN MENING DAT SCHOLTEN EN FRASER MOETEN BLIJVEN !
*
Cola Chris, Onno, Willem de Zwijger, en Peter Wood kwamen uit hun holen gekropen en moeten mijn hartekreet gehoord hebben. Wel werd ik hardhandig op de keien geflikkerd door de bewaking. Ik zit onder de rood-wit-blauwe plekken. Tevens is mijn vioolkist stuk, maar gelukkig zaten er slechts oude kranten in. Feyenoord gaat steeds meer op een oud-papierclub lijken…

Geen reacties »

No comments yet.

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen