Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

FEYEMOORD OP VARKENOORD

maart 18th, 2007
OPSTAND DER GLADIATOREN
*
Sensatiebelust bezocht ik gistermiddag de wedstrijd Feyenoord- A 1 tegen RKC Waalwijk. Gezien alle commotie rond het ontslag van Scholten en Fraser, verwachte ik spandoeken, spreekkoren en op zijn minst een handtekeningen-actie als steunbetuiging voor de coaches. Maar helaas, het was een saaie, koude en winderige bedoening. Geen nieuwe lente, nieuw geluid, zal ik maar zeggen. Gezien de uitlatingen op diverse Feyenoord-sites had ik een “Opstand der Gladiatoren” verwacht!
*
SCHELDEN HELPT NIET
*
Ik lees op diverse forums (of is het fora?, gezien aquarium met meervoud aquaria) dat Henk Fraser moet blijven. Het literaire niveau ligt vrij hoog op die podia. De meest gebruikte uitdrukking is deze: “Fraser moet blijven! Dat kankerbestuur moet optyphen!” U begrijpt daar kan deze eenvoudige boerenlul niet tegenop! Zo kernachtig kan ik me niet uitdrukken. Gezien hun hoge schoolopleiding krijg op iedere tik-c.q. taalfout direct een reprimande. Lekker hun frustraties vanachter de computer kwijtraken. Heeft het toch enig nut zo’n ‘kut-column’ iedere dag. Nogmaals ik had al die criticasters graag op Varkenoord gezien om Scholten en Fraser hun sympathie te zien betuigen. Maar nee, zij zitten heel de dag achter hun computer Fraser te steunen.
*
HOOFD OPLEIDINGEN
*
Het “Hoofd Opleidingen” was er wel.. Buiten zijn hoofd, ook zijn lichaam. Je moet wel drie keer kijken om het “Hoofd Opleidingen” tussen het publiek te ontdekken, want hij is niet zo groot “Het Hoofd,” je ziet hem zo over het hoofd! De technisch directeur van AZ, Marcel Brands, daarentegen zie je niet over het hoofd. Die kwam stage lopen bij Stanley Brard, wilde weten welk opleidingsplan deze “Stille Kracht,” (voorbeeldig schoonzoon of zwager? van Willem de Zwijger, alias Jansen) had uitgedacht. Ook liepen er een paar talenten-scouts rond, waarvan er een mij verzekerde, dat bij het eerste verkeerde woord dat ik over hem schreef… “mijn kankerkop eraf zou gaan!” U begrijpt dat ik geweldig heb genoten daar op Varkenoord.
*
TOCH HAD IK HET NAAR MIJN ZIN
*
De boys van Scholten en Fraser wonnen van RKC. Bij ieder doelpunt sprongen zij met z’n allen bovenop de coaches. Dat was hartverwarmend. Die twee liggen goed in de groep, zal ik maar zeggen. Leveren iedere donderdag 5 spelers voor de training bij het eerste. Zo ook 11 spelers voor nationale jeugdelftallen, maar moeten zonder pardon vertrekken. Wedden dat een volgend vriendje van Brard, Jansen en Bosz de plaats van Fraser inneemt? Zijn naam? Jean-Paul van Gastel! Die heeft een beleving, een passie, en een uitstraling, daarmee vergeleken is Bill Clinton een gedoofde straatlantaarn.
*
JEUGDOPLEIDING NIEUWE STIJL
*
1e: De opleiding moet spelers maximaal ontwikkelen, zodat ze optimaal zijn voorbereid voor de eventuele stap naar het eerste.
*
Hier heeft Peter Bosz acht maanden aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. De volgende open deur:
*
Doelstelling is opleiden, niet kampioen worden! (Geniaal bedacht!) Nog eentje:
*
Jeugdspelers zijn zelf medeverantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling! (Hoe komt’ie erop?)
*
GERARD MEIJER IS DE VOLGENDE
*
Professor Bosz: “We gaan meer testen en meten, de krachttraining wordt geprofessionaliseerd en ook de medische staf moet innovatief worden en meegroeien!” Gerard jongen, daar ga je met je 71 jaar, waarvan bijna 50 in dienst van Feyenoord. Je moet meegroeien en dat als AOW-er! Of ben je inmiddels bevriend geraakt met die griezel? Dan hoef je niets te vrezen. Volgens Bosz is er door zijn voorgangers in het honderdjarig bestaan van de club niets goed gedaan. Hij is de Messias, maar de dag dat de Opstand der Gladiatoren aanbreekt, komt steeds dichterbij. Dan zal het: “Kruisig hem!” niet van de lucht zijn. U begrijpt dat ik vooraan zal staan om verslag te doen, sensatiebak die ik ben! Ik kan niet wachten…

2 Comments »

  1. susan says

    :oops:ik ben verlieft op de halve gaare die dese text heef gesgreven en nie mir op men vrientje:oops::cry::cry:

    april 26th, 2007 | #

  2. japio says

    Lex. Ik kan je de spijkers bezorgen voor het kruis. het zijn die goeie van Van Leeuwen, weet je wel?

    april 26th, 2007 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen