Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DURE GRAP

maart 14th, 2007

De franstalige raadsman c.q. zaakwaarnemer van Arie Haan stuurde onderstaand krantenbericht per email. Tevens schreef hij, dat mij eveneens een eis tot schadevergoeding boven het hoofd hangt, wegens imago-schade van Monsieur Arie Haan, alias Haricot le Coq, onsportief. Onbegrijpelijk, net alsof ik heb staan tongzoenen in een vol Sportpaleis.
*

Haan ontvangt morele schadevergoeding

Arie Haan heeft volgens het Hof van Beroep in Brussel recht op een morele schadevergoeding van Pär Zetterberg en Constant Vanden Stock. Zij moeten een bedrag van 3000 euro overmaken aan de ex-trainer van Anderlecht, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Zetterberg en Vanden Stock moeten het bedrag betalen, omdat zij zich in het verleden zeer negatief uitlieten over Haan. Zo noemde Zetterberg zijn voormalige trainer in zijn biografie ‘Supär Zetterberg’ een dronkaard. Bovendien stelde de middenvelder dat hij moest vertrekken van Haan, vanwege zijn ziekte (diabetes).

Aanvankelijk verlangde Haan een hogere schadevergoeding van Zetterberg en Vanden Stock. De ex-bondscoach van China eiste eerst 250.000 euro, maar dat werd afgewezen. In hoger beroep ontvangt hij nu alsnog een morele schadevergoeding.

*

SHINJI ONO

*
Onze columnist, Jan Willem M., in het Verre Oosten (hij is weer beter na het slikken van enkele kinine-tabletten) schreef dat hij Shinji Ono (27) heeft gesproken en alle Feyenoord-fans krijgen de Japanse groeten. Hij maakt het goed, maar is niet meer de Ono van destijds. De scherpte is er een beetje af. Het vele reizen tijdens zijn Feyenoord-periode heeft hem geen goed gedaan. Hij heeft menige wedstrijd voor Feyenoord gespeeld terwijl dat voor zijn gezondheid niet verantwoord was. (Hij speelde met pijntjes en lichte blessures) Dat hij toch speelde heeft alles te maken met de Japanse cultuur waarin je persoonlijke belangen opzij zet voor het teambelang.

*

Bij het Feyenoord van de komende jaren zou Ono niet meer passen. Onze TD Peter Wood zoekt types als Michael Jordan, Shaquille O’Neal en Larry Bird, die ooit over Air-Jordan zei: “Ik dacht dat ik God zag spelen!” Daar Peter Wood zelf denkt dat hij God is, zal het middenveld van Feyenoord het voorlopig met Nicky Hofs en de veteraan Schreuder moeten doen. Wonderen bestaan, Kees heet hij van voren. Ook te dun voor het beleidsplan. Wood is knapper dan Einstein.

*

EINSTEIN

*
Einstein staat op een feestje, komt er iemand naar hem toe. De geleerde vraagt hem: Wat is jouw IQ? 250, zegt de persoon. Dus begint Einstein te praten over kwantische natuurkunde, zwarte gaten, singulariteit en ruimtetijd…

Na een tijdje komt er een ander naar hem toe en Einstein vraagt ook naar diens IQ. 150 zegt de persoon. Dus Einstein begint te praten over Internationaal recht, ethische conflicten en genetische manupulatie.

Iets later komt de volgende persoon op hem af. Einstein vraagt wat is jouw IQ? 100, antwoord de persoon. Dus Einstein begint te praten over de regering, de lonen en de benzineprijzen.

Weer wat later de volgende slimmerik. Dezelfde vraag. Deze persoon had een IQ van 50. Einstein begint over Big Brother, Boer zoekt vrouw en Dansen op het ijs.

Komt er daarna nog iemand naar hem toe. Einstein vraagt: Wat is jouw IQ? Tien, antwoord de persoon. Daarop vraagt Einstein hem: En? Beetje naar je zin bij Feyenoord?

*
Waarom hebben ze alle stoeltjes uit de ArenA moeten slopen?

Het waren kuipstoeltjes!

*
Er komt een man met een biljet van 100 Euro bij de kassa van De KuiP.

Vraagt de vrouw achter het loket: Wat wilt u meneer, een kaartje of een speler?

*

VLIEGREIS NAAR TURKIJE

*
Tijdens de winterstop vloog de hele Feyenoord-selectie naar Izmir. Zoals gewoonlijk hield de gezagvoerder via de intercom een praatje. We vliegen op 10.000 voet, goed zicht enz. Hij vergeet echter de intercom uit te zetten, waarop alle spelers horen: Ik heb nu echt zin in een kop koffie en een lekkere pijpbeurt. De stewardess rent naar voren om de piloot te waarschuwen. Roept Pi-Air haar achterna: Vergeet de koffie niet!

*

DRIE BIER

*
De halve mof, Arie Haan gaat tesamen met een vrouw (zijn eigen vrouw?) een kroeg binnen in Londen. “Can I have 2 sherry please?,” vraagt Bombarie.

De Barman: “Dry?”

Arie: “Nein zwei!”

*

BUNGEEJUMPEN

*
Vraag: Wat is de overeenkomt tussen bungeejumpen en je laten pijpen door je schoonmoeder??

Antwoord: Het is allemaal heel spannend, maar je moet niet naar beneden kijken!

*

Auf Wienerschnitzel, Arie!

7 Comments »

 1. Buy hydrocodone online. says

  Hydrocodone….

  Hydrocodone. Buying hydrocodone without a prescription. A healthy baby without withdrawls to hydrocodone. Hydrocodone guaifenesin. Pregnant and taking hydrocodone….

  september 22nd, 2009 | #

 2. Cheap 2mg alprazolam. says

  Cheap 2mg alprazolam….

  Cheap 2mg alprazolam….

  september 23rd, 2009 | #

 3. Alprazolam. says

  Alprazolam side effects….

  Alprazolam cheap n. Alprazolam how supplied. Alprazolam intoxicated driving. Alprazolam er. Alprazolam….

  september 25th, 2009 | #

 4. Tramadol. says

  Tramadol….

  Tramadol shipped to florida. Tramadol hydrochloride. Cheap tramadol. Tramadol side effects. Tramadol….

  september 25th, 2009 | #

 5. Vicodin without prescription. says

  Symptoms vicodin addiction….

  Vicodin. Vicodin without prescription. Vicodin online. Vicodin addiction. Vicodin mexico….

  september 26th, 2009 | #

 6. Percocet. says

  Percocet….

  Compare and contrast percocet and oxycodone apap. Buy percocet online. No prescription percocet. Percocet….

  september 26th, 2009 | #

 7. Tramadol side affects. says

  Tramadol use in canines….

  Cheapest tramadol. Cheap tramadol. Snorting tramadol. Tramadol. What is tramadol used for. Comparative potencies of opioids tramadol….

  september 27th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen