Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

ERWIN KOEMAN WOONT IN BRABANT

februari 21st, 2007
IN HOLLAND STAAT EEN HUIS
*
In dat huis woont Erwin Koeman, het orakel van Oirschot. Nee, hij woont niet in Oirschot, maar in Best! Nee, hij woont niet in Best, maar ergens anders naast een bekende trainer. Ja, wel in de straat bij die andere trainer, maar niet er naast!
*
BETROUWBARE BRON
In een vorige column wilde ik de term “het orakel van” gebruiken ten opzichte van Erwin Koeman, raadpleegde Wikipedia en daar las ik: ‘woont in Oirschot.’ Niet dus, hij woont ergens in Brabant in dezelfde straat als die andere trainer. Waar en wie ga ik niet verklappen! Dat is de toon op enkele Feyenoord-forums. Of is het fora? Aquarium, aquaria! Het zal me mijn kont roesten. De columnist wordt berispt: “Zijn al je bronnen zo betrouwbaar?” Nou, ik kan u melden dat ik vrij goed ben ingelicht. Dat het niet belangrijk is waar Erwin woont, maar dat hij daar blijft en zich niet meer “boven de rivieren vertoont,’ of eventueel assistent wordt bij zijn PSV-broer, daar hij bij Feyenoord is gewogen en te licht bevonden.
*
BETROUWBARE BRON
Uit betrouwbare bron, iemand die dagelijks in het Maasgebouw vertoeft, kreeg ik de volgende hint: “Onderzoek alle transfers die onder toezicht van Mark Wotte en Ruud Gullit hebben plaats gevonden, daar zit een luchtje aan.” De broer van Mark Wotte is spelersmakelaar en de vriend van Gullit is Franklin Sedoc, die is al eens bij enkele minder fris ruikende transfers betrokken geweest! Ga voor de lol eens ‘Googlen’ op de naam: Franklin Sedoc. Ikzelf ga niet op onderzoek uit, daar zijn onderzoeksjournalisten voor. Columnisten schrijven ‘stukkies,’ ventileren hun eigen mening, gooien de bekende knuppel in het hoenderhok. Gaan ze te ver, dan worden ze uit de weg geruimd…
*
BETROUWBARE BRON
Uit betrouwbare bron, iemand verbonden aan de Rekenkamer, vernam ik dat Feyenoord het eeuwfeest een jaar te laat viert. Kijk maar naar grote clubs, zoals Barcelona, daar viert men het 100-jarig bestaan in het seizoen dat begint in het jaar er voor en zodoende eindigt rond de datum van oprichting. Zou dit juist, zijn dan is 19 juli as. een volkomen ongeschikte datum om iets te vieren, daar er helemaal niets te vieren valt. Mijnheer Woerts heeft het druk met dat eeuwfeest, jubileumshirts en gouden logo’s, terwijl hij zich drukker zou moeten maken over het zieltogende Feyenoord. Een blikken logo en een vetleren medaille voor het trio Woerts, Bosz en Jansen. Aangesteld door Van den Herik, ‘follow the leader!’ Er valt helemaal niets te vieren.
*
BELEIDSPLAN
Ik heb een aanvraag ingediend om de presentatie te mogen bijwonen, maar vrees dat ik niet uitgenodigd word. De leden hebben voorrang. Dus stel ik enkele vragen, vanaf deze plaats.
*
1e: Mijnheer Bosz, in het kader van de veelgenoemde transparantie die u predikt, hoe hoog is uw salaris? Dat zegt u niet? In Amerika staat dat gewoon in het clubblad vermeld. Ik neem dus aan: veel te hoog voor iemand met uw beperkte capaciteiten, plus het feit dat dit een Melkert-baan is. U moet het vak nog leren. Ga dat a.u.b. elders doen.
*
2e: Mijnheer Jansen, is het waar dat u aan de stembanden bent geopereerd en daardoor uw spraakvermogen een tijd bent kwijt geraakt? Oh, juist, maar aan uw ogen mankeerde u toch niets? Zag u dan niet wat er om u heen gebeurde? Zag u niet dat er een stel (lees Gullite & Wotte) riant hun zakken liep te vullen? Bovendin met geld smeten, terwijl u bekend staat als de gierigste Feyenoord-speler aller tijden.
*
3e: Heren, hoe denkt u dit door en door verziekte Feyenoord ooit nog uit het moeras te trekken?
U verstond mij niet? Dan zal ik het antwoord zelf maar geven. Door aan uw stutten te trekken en het hele zooitje ongeregeld daar in het Maasgebouw mee te nemen!
*
FEYENOORD MOET OP 19 juli 2007 OPNIEUW OPGERICHT WORDEN!!!

2 Comments »

  1. tramadol medication overdose says

    http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

    september 24th, 2009 | #

  2. zithromax online pharmacy says

    zithromax online no

    september 25th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen