Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DE VAGINAMONOLOGEN ROND DE KUIP

februari 12th, 2007

De schrijfster Eve Ensler spoorde vrouwen aan om een spiegel te pakken en hun vagina goed te leren kennen. Zelfonderzoek van de vagina helpt vrouwen om hun lichaam beter te begrijpen…

PENISONDERZOEK

Erwin Koeman: “We staan op een plaats waar we niet horen. Op de training spelen we een niveau hoger. Sommige spelers willen de bal niet hebben. Vooral de jonge spelers willen meer doen dan ze kunnen, bovendien zijn ze gauw in paniek.”

FEYENOORD-trainer-selectie-bestuur:
KIJK IN DE SPIEGEL!

Peter Bosz: “Dat is me te gemakkelijk!” Op iedere vraag of opmerking van Hugo Borst in het programma Studio Voetbal gisteravond: “dat is me te gemakkelijk!” Duidelijkheid voor de supporters moet er komen, maar Peter ‘Platitude’ Bosz verstrekt het niet. Wel dat er nog verschillende lijken uit de kast zijn komen rollen. Wat blijkt, de jarengeleden overleden Cor Kieboom heeft zich zo dikwijls in zijn graf omgedraaid, dat hij uiteindelijk in de kast bij Peter Bosz is terechtgekomen.

Peter Bosz: “Er is geen geld, bovendien is er geen zicht op geld ook! Ik ben met een beleidsplan bezig en kom daar binnenkort mee naar buiten!”
Hugo Borst: “Jullie tellen drie miljoen euro neer voor Charisteas en laten Lazovic die zeven miljoen heeft gekost, voor een miljoen gaan…”
Peter Bosz: “Die Charisteas heeft geen drie gekost!”
Hugo Borst: “Nou, iets minder dan!”

Peter Bosz: “Er is geen geld! We moeten slim zijn!”

Op 1 februari 2006 verscheen op FR-forum.nl het volgende bericht:

BOSZ technisch directeur van Feyenoord

Peter Bosz en Heracles Almelo waren hard op weg de samenwerking te verlengen. Maar er is een kink in de kabel gekomen. De trainer wilde deze week toezeggingen over versterking van de selectie, voordat hij zijn handtekening zou zetten. Blijkbaar kon de Almelose club niet aan deze eisen voldoen.

Bosz besloot toen maar ‘slim’ om technisch directeur bij Feyenoord te worden, waar hij zakken met geld ter beschikking krijgt om nieuwe spelers aan te trekken.. Waarom hoor ik bij het zien van Peter Bosz op tv Bonnie St Claire zingen: “Dokter Bernard is hij echt zo ziek?” Ik voel me (om in stijl van de vaginamonologen te blijven) net een vrouw in de overgang. Ik krijg ‘opvliegers’ van die man en word herhaardelijk ’s nachts zwetend wakker bij het idee dat zo’n stuk onbenul Feyenoord moet gaan redden. Opzouten, zonder gouden handdruk. Ga maar ergens anders voor TD studeren. Hier blameer ik nogmaals Chris ‘Coca Cola’ Woerts! Hoe bestaat het dat een club als Feyenoord een volkomen onervaren man op zo’n belangrijke positie neerzet? Ook U heer Woerts, heeft zichzelf een brevet van onvermogen opgespeld.

ERWIN KOEMAN

Heeft Erwin spelers beter gemaakt? Over platitudes gesproken. “We staan op een plaats waar we niet horen en we zitten in de hoek waar de klappen vallen!” Die hebben we inmiddels zo dikwijls gehoord, daar is een carnavalsliedje van te maken.

Ook in Studio Voetbal gisteravond:
Youri Mulder: “Erwin Koeman raakt niet in paniek, dat is een nuchtere Groninger.”
Dan ben jij een Belg, Youri, jij bent toch in Brussel geboren? Erwin is een Zaankanter!

Die Zaankanter heeft geen spelers beter gemaakt. Die heeft ook geen ervaring genoeg. Assistent bij PSV, trainer bij RKC, dat is niet voldoende voor een topclub wat Feyenoord hoort te zijn. Alhoewel vorige week in de ArenA waren het ’tobbers in concert’ i.p.v. de toppers die er normaliter optreden. Meelijwekkend was het optreden van Alfred Schreuder gisteren. Die kwam telkens een stapje te laat. Kijk de beelden er maar op na. Na het eerste doelpunt krabbelde hij overeind zoals een tachtigjarige zou doen; stram en met al het leed van de wereld op zijn rug.

Maar Erwin heeft het laten donderen na afloop gisteren in de kleedkamer. De krant schreef: “Erwin Koeman laat het knetteren in de kleedkamer bij Feyenoord!” Nee, die van de erwtensoep maak ik niet. Die hoort niet bij de vaginamonologen.

NIEUW TRAININGSPROGRAMMA

DON PAUL schreef op de supporterssite:
Maandag: Paintball
Dinsdag: Nordic Walking, na afloop gezamelijk naar de hoeren.
Woensdag: Kroegentocht
Donderdag: Boottocht door de haven, kunnen die gasten zien hoe hard supporters werken.
Vrijdag: Onderling bowlingtoernooi.
Zaterdag: Beetje lummelen in het krachthonk.
Zondag: Even warm lopen voor de wedstrijd.
Na het volgen van bovenstaand schema kan ik me niet voorstellen dat ze zonder trainen nog slechter presteren dan ze nu doen, aldus nog steeds: Don Paul.

De volgende fan schreef me: “We hebben een nieuwe naam voor de club bedacht:

FeyeNOORD-KOREA

Daar laten ze het volk ook onwetend. Dit Feyenoord-bestuur lijkt wel een geheim genootschap. Wij mogen niet weten wat ze uitspoken. De dag dat het ‘volk’ de Kuip afbreekt komt steeds dichterbij. Zijn wie die ‘bouwers’ een stap voor. Er is geen geld, er komt geen geld, de meeste doelpunten tegen. Leuke vooruitzichten, fijne discussies op mijn werk morgen, waar ik keihard moet werken voor mijn geld, anders kan ik geen dure seizoenkaart kopen. Of krijg ik hem volgend seizoen gratis, omdat ik geen geld heb?”

======

Tot slot: Teruglezend, zie ik dat dit een onsamenhangend verhaal is. Een echte ‘kut’-column, geschreven in de stijl, zoals Feyenoord speelt. Laten wij ons allen schamen. Dit is Feyenoord onwaardig.

Geen reacties »

No comments yet.

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen