Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

SORRY-CULTUUR

februari 7th, 2007
WOENSDAG, GEHAKTDAG
Er zijn nog een paar personen die in aanmerking komen voor een grote beurt, waar op woensdag normaliter ‘gehakt’ van gemaakt moet worden, zo niet vandaag. Vandaag is de dag van de excuses. Ik heb de afgelopen tijd teveel mensen beledigd, waardoor de hate-mails schrikbarend in aantal toenemen. Een Amsterdammer, (geen Ajacied, volgens hem) schreef dat ik spoedig Theo van Gogh achterna zou gaan. Het enige dat me te binnen schoot op dat moment, is het feit dat ik nog geen uitvaartverzekering heb afgesloten.
DE SORRY-CULTUUR
De Haagse poltiek is ermee begonnen. Minister De Geus en dat verschrikkelijke mens, Rita de Vogelverschrikker, heb ik regelmatig ‘sorry’ horen zeggen, terwijl ze op dezelde voet voortgingen. Door hen is de sorry-cultuur ontstaan. Sorry zeggen en over gaan tot de orde van de dag.
SORRY
Theo Lucius, die verkocht vuurwerk in De Kuip aan zijn medespelers. Dat had ik niet mogen schrijven. Is niet relevant. Maar ik schreef dat omdat een vriend van hem een paar jaar geleden ook vuurwerk bij hem bestelde en een oog verspeelde. Daar wilde ik de de spelers van Feyenoord voor behoeden. Die hebben gezien het vertoonde spel het licht in beide ogen hard nodig. Bovendien heeft Theo toentertijd 4 dagen in de cel gezeten en kan nu als aanvoerder niet gemist worden. Sorry Theo!
SORRY
Barbara Barend, die beweerde dat Ajax, PSV en AZ de top drie vormden. Ik noemde haar een vals kreng. Sorry, van mij mag ze lesbo zijn ook, de dochter van Frits. Heeft een goed karakter. Tijdens de Maccabi-spelen heeft zij veel deelnemers getroost. Dat troosten staat dan voor sexuele gunsten verlenen aan. Prima toch? Sorry is ook op zijn plaats voor vader Frits, die op bezoek bij Rudi Carell (die nu zingt: Ik ben zo blij dat ik geen stukje van de wereld ben), de namaak-mof rustig een racistische tekst liet debiteren. Beroeps-jood Barend is daarmee geworden tot zelfbenoemde pijnlijder. Sorry, ik moest het even kwijt.
SORRY
Sorry, Gullit, Haan en Wotte. Jullie hebben zoveel spelers aangekocht, lees: zoveel miskopen, lees: zoveel geld over de balk gegooid, met die spelers kan men gemakkelijk een competetie van zes elftallen formeren. Of iemand naar deze middelmatige voetballers wil kijken, is vers twee.
SORRY
Sorry, Wibi Soerjadi, dat ik schreef dat je niet in het sportkatern van het AD thuishoorde, nadat je muziek voor een paard had geschreven. Sterker nog: dat ik jammer vond dat het paard je geen rotschop heeft gegeven. Sorry, Wibi, ik zag nu dat je cd’s bij het Kruidvat lagen. Eind goed al goed!
SORRY
Sorry, Peter Bosz, ik heb teveel kritiek op jou geleverd. Sorry, jij kan er ook niets aan doen dat je tot technisch directeur bent benoemd. Tenslotte heeft Jorien jou gevraagd. Dat je geen ervaring hebt en ook geen capaciteiten, dat had Jorien over het hoofd gezien. Sorry, Peter, ga lekker ergens anders ervaring op doen, of tegen een paal leunen als je kwaad bent, maar verlaat zo spoedig mogelijk de Kuip. Een beetje oefenen in de buurt van Ugchelen, AGOVV lijkt me wel wat.
SORRY
Sorry, Hugo Borst, dat ik je beledigd heb. Na een jaar intensief Feyenoord gevolgd te hebben, was het je ontgaan dat deze eenvoudige boerenlul op een doordeweekse dag de complete selectie de les heeft gelezen. Hun uitspattingen aan de kaak stelde. Hasj roken, coke snuiven, sex-triotjes, buitenechtelijke kindertjes verwekken hoort toch bij het moderne voetbal. Dat je maar de helft van mijn column afdrukte, het zij je vergeven. In een column is daar plaats voor, maar in een boek toch niet. Jouw email waarin je mij: “Beste bovenste” noemde deed mij goed! Stel dat je mij “Bovenste beste” had genoemd, dan was ik pas geschrokken. Je schreef dat je niet veranderd was. Op mijn vragen kreeg ik geen antwoord. Voorlopig valt er voor jou als Spartaan bij Feyenoord weinig te schnabbelen; De Coolsingel blijft nog jaren leeg!
SORRY
Sorry, Mijnheer van Egmond. U wist wel van mijn confrontatie met de Feyenoordspelers zoals hierboven bij Hugo Borst vermeld. Doch U schreef dat ik beterschap had beloofd. Sorry, het is U vergeven. Beroepsblindheid zal ik maar denken. U ziet ook niet dat Gerard Cox al 14 jaar dezelfde haatzaaiende column schrijft in de ‘Pravda,’ ook wel de Krant van Feyenoord genoemd. Die gaat verdwijnen las ik en wordt vervangen door een glossy magazine. Sorry, maar bij een volksclub, wat Feyenoord tenslotte is, hoort geen glossy magazine. Daar hoort nou juist De Krant van Feyenoord bij! Sorry, slaap maar lekker verder!
SORRY
Sorry, Martha Wesenhagen, dat ik over Uw rug gescoord heb. U schreef mij dat U nooit sex heeft gehad met een voetballer. Maar dat heb ik ook niet geschreven. Ik schreef dat de hele Eredivisie een beurt heeft gehad. Dit had moeten zijn: aan de beurt is geweest in de rubrieken: In bed, in bad en in “de kuil’, op het strand. Sorry, een hele lelijke insinuatie. Ik geloof U op Uw woord! Prachtig zoals U het zo plastisch uitdrukte: “Ik ben geen inloopkast!” Als Rotterdamse in Amsterdam is de humor tenminste niet verloren gegaan. Nogmaals sorry, ik geloof U wanneer U stelt geen sex met de lijdend voorwerpen gehad te hebben. Publiciteitsgeil hoeft nog niet echt geil of los van zeden te betekenen. Maar goed ook, anders had U nu schaamlippen gehad zo groot als Panorama-bladen, het orgaan waarin Uw column toentertijd verscheen. Alhoewel er bestaat tegenwoordig met al die plastisch chirurgische tovernarij ook schaamlipcorrectie. Sorry, in de geest van “In de kuil met Martha,” op het strand, had ik willen zeggen: Zand erover, en U een vrachtwagen zand op Uw Mokumse stoep laten storten, zoals ik in het verleden als ludieke grap wel eens uithaalde! Maar daar de prijs van een vracht zand dusdanig is gestegen dat een eenvoudige columnist dit te begrotelijk vindt, bespaar ik U deze ellende. Die hoge grondstofprijzen in de bouw hebben we te danken aan die gasten uit de bouwwereld die hoge boetes hebben moeten betalen voor hun zogenaamde ‘bouwfraude!’ Daar zitten er een paar van in het Feyenoord-bestuur, die liever een nieuw stadion bouwen, maar vergeten dat je beter eerst een nieuw elftal kan neerzetten. Sorry, ben ik nog iemand vergeten? Even mailen a.u.b.

1 reactie »

  1. tramadol medication for pets says

    http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

    september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen