Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

DE ZIEKTE VAN KROON

juli 30th, 2008

http://www.portablegear.nl/media/visuals/nieuws/75x75/dokter-stethoscoop.jpg

DE ZIEKTE VAN KROON

niet te verwarren met

de ziekte van Crohn,

hetgeen een ernstige darmziekte is.

Ik lijd aan de ziekte van Kroon, wat volgens mijn eega inhoudt dat ik altijd en overal commentaar op heb, veel zit te kankeren bij de tv e.d. Bijvoorbeeld als Rene Froger in Ahoy staat te zingen: "Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam" enz., dan roep ik: "Pleur lekker op naar dat mooie Amsterdam en ga in die snelkookpan, ArenA  geheten, staan bleren, tweedehands zangerT!"

Op het beleid van Feyenoord heb ik ook constant commentaar, hetgeen de vaste bezoeker van deze site niet ontgaan zal zijn.

DE EERSTE LEE WEG UIT DE KUIP

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/seizoen0708/main/20071127lee_vk_scaled_7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE DOOR ONS LANGDURIG GESCOUTE MISKOOP HYUNDAI LEE 

"GOED!!! VERHUURD…"

TEL HOEVEEL KEER DE PROFESSOR HET WOORDJE "GOED" IN 1 ALINEA GEBRUIKT!

IS DIE EFFE GOED BEZIG… 

Volgens Bosz heeft Feyenoord ook financieel een goede overeenkomst gesloten met Blue Wings. ‘Bovendien hopen we dat Lee het zo goed gaat doen dat hij weer goed in de markt komt te liggen. We zullen proberen om hem dit jaar zo goed mogelijk volgen." (Bron: De site van Feyenoord)

Peter Bosz handelt in strijd met de KNVB- en FIFA-reglementen door een voetballer met een doorlopend contract te benaderen. Bosz bepaalt niet welke speler FC Twente wel of niet verkoopt.

Welke geestelijk gehandicapte betaalt een half miljoen euro afkoopsom voor een assistent-trainer? Voorheen trainer van Gemert. Van wie? Gemert en later assistent van Ernie bij NAC!  (Het is wederom  Peter Bosz!!!)

Wanneer wordt deze "lulhannes" geloosd?

 

HET A.O.W.-TEAM VAN DE EREDIVISIE    

Feyenoord heeft een selectie die bestaat uit een groot aantal dertigers en bijna-dertigers. Henk Timmer (36), Giovanni van Bronckhorst (33), Roy Makaay (33), Kevin Hofland (29), Denny Landzaat (32), Tim de Cler (29), Jon Dahl Tomasson (31) en Michael Mols (37)

Mijn opa zei altijd: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!" Toevallig heet het sportcomplex in Mokum: DE TOEKOMST. Daar hebben ze het wel begrepen…

Gert Jan Verbeek zei tijdens de rondleiding in De Kuip waar hij de verbouwde ruimtes liet zien: "Dit is de trainers-kamer. Hier plannen we hoe we Ajax kunnen verslaan…" 

Ajax verslaan? Met Timmer in het doel? Lucius rechtsback? Hofland en Vlaar in het centrum? Makaay uitgeblust uit Peking? Zondag 21 september as. zullen we het weten! De return is op 15 febr. 2009 en wel op de verjaardag van Coen Moulijn. (Feyenoorder van de eeuw)

Ik geloof niet dat de huidige selectie de boys uit de SNELKOOKPAN kan verslaan, maar ik lijd dan ook aan de ziekte van Kroon.

http://img.2dehands.nl/f/view/36412946.jpg

"Gaat het weer een beetje, mijnheer Kroon?"

 

http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/seizoen0809/20080718_dif_03_rh.jpg

Wanneer men in de Hitler-jugend heeft gediend

kan men alsnog Paus van Rome worden

of…

met Feyenoord de Europa-Cup winnen

 

"Goed, goed, goed," zei de Professor

vanuit de auto onder weg naar het stadion.

"Ja, ik bel handsfree. Meer kan ik nog niet zeggen, misschien later.

Ik ben met enkele interessante spelers in onderhandeling,

maar eerst moet ik Tiendalli (2,5 miljoen) Hofs, Ekramy, Buijs, Lensky en Slory verkopen, plus

ik was er nog een paar vergeten: Derijck, Saidi en Biseswar!

Maar, het komt wel GOED, want mijn beleid is GOED!!!!"

 

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/feestvandeeeuw/images/header_v2.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

DAT WORDT EEN FEEST!!!
De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6yUGLrSlO7tjFM:http://bp0.blogger.com/_E7Y1FZsMkiw/R4SG409rgCI/AAAAAAAAAo0/g1qEETIN1ho/s400/leetowers.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Als ‘Rotterdamse’ artiesten zullen opdraven: Lee "jenever wok uh loon" Towers (‘Mijn Feyenoord’), Jacky van Dam (‘Hand in hand kameraden’), Gerard Cox (‘Toen wij uit Rotterdam vertrokken’), maar ook de Hermes House Band, Frédérique Spigt, Pierre van Duijl en dj Paul Elstak, die een speciale Feyenoord-mix zal maken. 

DE ZIEKE KROON: "Ik ben blij dat ik niet hoef…"

 

De afbeelding “http://www.dumpert.nl/mediabase/foto/6863df65_cock.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Tijdens het Feyenoord-feest van de eeuw worden er speciale Bosz-vruchten-ijsjes verkocht

Lekker likken aan de eikel van Bosz!

 

De afbeelding “http://www.feyenoordleven.nl/kuipfoto2907083.JPG” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

(bron foto: Feyenoordleven.nl)

 

http://www.soccernews.nl/uploads/bosz,%20peter%20%5Bgroot%5D.jpg

"Die Kroon is ook "GOED" bezig. Het is een feest om die kronieken te lezen…"

 

Lex Kroon - Ik lach om niet te huilen

 

 

 

 

 

22 Comments »

 1. Koos says

  😈 Peter Bosz is het kankergezwel in de Kuip. Wegsaneren die vogel!

  juli 30th, 2008 | #

 2. Klinkert says

  Ik lees net dat onze vuurwerkverkoper zijn werkterrein naar Tilburg gaat verplaatsen?!.Jammer, moet ik mijn chinese rollen weer ergens anders gaan kopen….

  juli 30th, 2008 | #

 3. Jacques de Wit says

  😆 Lex Kroon: de koning van de satire

  juli 30th, 2008 | #

 4. Sigmund Freud says

  😀 Kroon is prettig gestoord

  Lex Kroon: Maar Freud is dooit en ik leef nog! Wat een verschil…

  juli 30th, 2008 | #

 5. Gish says

  Soms moet ik erg om je lachen Lex !
  Zou die Bosz die stukkies van jou ook lezen ?
  Hij zal er zelf niet om moeten lachen want humor heeft ie niet.
  Je kan je afvragen waar die man de afgelopen maanden mee bezig is geweest. Alleen die Ali A is aangetrokken, Tomasson belde zelf en voor de rest geen aan en verkopen. Ik denk dat dat netwerk van de Professor de stekker er uit heeft getrokken. Ze kunnen dat zalvende gelul niet meer aanhoren.
  Laten we hopen dat 020 met 1-6 wint, dan volgt een nieuwe revolte en sodemietert dat onrustzaaiende sujet uit Uggelenstein op. P.S. Leuke verpleegster overigens, de nieuwe ambassadrice ?

  juli 30th, 2008 | #

 6. Willem S te R says

  Heren,even een dienstmededeling,aanstaande afgelopen komende vrijdag jongstleden krijgen we op TV Rijnmond de wedstrijd Celtic-Tottenham Hutspot live te zien.Zondag wordt dan de wedstrijd Boterham Hotspot-Dortmund live uitgezonden.In het kader van het finalisten-toernooi in de Kuip (vlak naast de moskee die nooit afgebouwd zal worden).

  Ik heb dat artikel over knudde in het AD ook gelezen.Ik vind het wel vreemd dat hij zomaar ineens uit de kast komt…….Wat een eerlijke oprechtheid…opeens….,wat zou hier achterzitten?Het is wel lachen met die Erich Kneude(hij zou de ideale opvolger van Rudi Carrel voor den Duitschers) zijn.Hij vertelde dat tijdens de presentatie voor eigen eigen publiek tegen Dortmund en zondag tegen Celtic er veel scouts op de tribunes zullen zitten.Hij vergeet er alleen bij te vermelden dat die scouts er alleen maar zijn om de TEGENSTANDERS TE BEKIJKEN…….,van scouts zullen we het volgend seizoen gelukkig geen last hebben!!!!!Of de directeur van het bejaardencentrum Hoppesteyn of van Humanitas, om daarna de oudere spelers van onze selectie alvast in te schrijven……Want zo lang duurt dat niet meer……..Knudde hoopt wel dat Feyenoord met een goed resultaat tevoorschijn komt tijdens het Feyenoord-toernooi om onze investeerders over de streep te trekken……..Kijk dat noem ik nou Duitse Humor!!!! Je denkt toch zeker niet dat die investeerders meteen de knip
  trekken door twee oefenpartijtjes?

  Wat mij ook opvalt is dat er vorig seizoen door de directie ook heel lang werd volgehouden dat er geen geld was …..Mede dankzij Rob Jansen kon onze club zich spectaculair versterken. Want ik kan niet geloven dat onze professor daar een belangrijk aandeel in heeft gehad.Ik heb gehoord dat Peter Vogelzang ook betrokkenheid heeft gehad tijdens besprekingen…Van hem is bekend dat hij een goede onderhandelaar is.Hij kwam op mij ook veel vlotter over dan die Peter B.

  Nu zegt onze directie dat er weer, of nog steeds geen geld is.Waar blijven die investeerders dan???Je bestaat maar éénmalig 100 jaar!!!!!! Ze zouden toch voor één keer een uitzondering kunnen maken?, niet voor het bestuur maar voor de trouwe aanhang………Nu er dus geen geld is voor aankopen hoop ik dat de jeugd nu wel de kans krijgt.Maar ik vrees dat de spelers die weg mogen tijdens het toernooi en daarna in de etalage worden gezet,dus veel speelminuten zullen krijgen….

  Zou Verbeek ook bij Feyenoord hebben getekend als hij op de hoogte zou zijn geweest van de miserabele financiële situatie bij onze club???Ik denk het niet,het bestuur heeft hem dingen beloofd waar hij op dat moment geen weet van kon hebben.Denk er om dat hij zich heel anders voelt dan 2 maanden geleden.Als het straks tegenvalt ,krijgt hij de schuld….Hij zou het bestuur terug kunnen pakken door de spelers die weg mogen en op 31 augustus niet verkocht zijn NIET MEER OP TE STELLEN,EN OP DE TRIBUNE TE PLAATSEN……..zet dan maar lekker de beloften op de bank in plaats van 5 ontevreden gezichten……….

  juli 30th, 2008 | #

 7. knut johannesen says

  Ben in de tweede rust maar weggegaan uit Abbenbroek. Jaja TWEEDE rust want de eerste rust was na 25 minuten. De heren zullen wel moe geweest zijn ofzo. Lex ,je bent Saidi vergeten te melden bij te verkopen gasten. WAT EEN DRAMA weer. Eerste tegengoal Saidi z’n schuld, toen eiste mijnheer een vrije trap op (20 meter van de goal) welke hij bekwaam op kniehoogte in de muur trapte. Toen verdiende DOTO in mijn ogen een pingel welke niet werd gegeven en uit die aanval maakte Feyenoord 1-1. Daarna uit een vrije trap een ingekopte goal voor DOTO. De enige die opviel in positieve zin was aanvoerder Wijnaldum. Uit voorzorg ben ik weggegaan want het huilen stond me nader dan het lachen.

  juli 30th, 2008 | #

 8. Gish says

  Het zou vreemd zijn als Verbeek niet op de hoogte zou zijn van de lege kas, dat is ie namelijk al 40 jaar. Die zogenaamde sponsors die massaal zouden meedoen als Jorien de geest gaf zijn er gewoon niet. Die pot van Ahmadi is voor eenderde gevuld. Ook die aankoop is dus niet gedekt. En blijkbaar krijgt Coca Cola Chris een nieuwe bijnaam, Coca Cola Chris Light.
  Laten we nu maar inzien dat het afgelopen is met topvoetbal in de Kuip. Of zoals schele Rinus eind jaren 80 al zei toBvoetbal. De enige lichtpuntjes die hij toen zag waren di van de masten.
  [4 reuzen, elk een goliath]
  Het wordt tijd voor een echte reus die het zaakje gaat opkopen.
  Ken jij geen sheik zonder hobby Lex ?

  juli 30th, 2008 | #

 9. peet says

  Wat heeft Jong Feyenoord met al zijn miskopen nu gedaan tegen Doto.?

  juli 30th, 2008 | #

 10. P.Schil says

  Volgens mij een altijd lastige 3-2…………..

  juli 30th, 2008 | #

 11. stephanie says

  Wat Is Dat Nou Jammer,Dat Ik Op 6 September Met Vakantie In Italie Ben,Mis Ik Mijn Grote Held LEE TOWERS.:lol::lol: Ik Heb Ook Altijd Pech

  Lex Kroon: Ik zal het hele spectakel op DVD zetten! Je bent toch een maand later jarig? Leuk cadeau toch?

  juli 31st, 2008 | #

 12. ik blijf lachen says

  stephanie @
  Ik zal vragen of lex het voor je kan opnemen ook hij is een zeeeer grote fan lee towers,geen dank graag gedaan.
  en een foto van bosz er bij doen?
  Kan je ff nagenieten in italia

  juli 31st, 2008 | #

 13. AZ says

  Ik lees vandaag in het AD dat Feyenoords begroting met 7.3 mio euro is gestegen! Als ik me niet vergis is dat (bijna) 20% meer dan het afgelopen seizoen.
  Desalniettemin is er na een vernieuwde trainersstaf en 3 nieuwe spelers geen pegel meer in kas. M.a.w. topsportbeleid pur sang, waarvoor hulde aan P. Bosz.

  juli 31st, 2008 | #

 14. mbe says

  jubel-wedstrijden worden live verkocht aan de nos, leuk voor de thuis blijvers.
  Jorien had dit nooit gedaan die had er voor gezorgd dat eerst de kuip vol zit en laat dan de rest van nederland mee genieten van het nieuwe feyenoord.

  Lex Kroon: Er staat toch duidelijk GENIETEN…

  juli 31st, 2008 | #

 15. knut johannesen says

  Jan de Knecht , jongen het gaat je goed zie ik op de achterkant van het AD. Altijd leuk om een Kroniek lezer terug te zien in de krant. Had je bijna niet herkent. Ik mis alleen die sneeuwbal van Ome Joop Geuvers haha.

  juli 31st, 2008 | #

 16. Pekinees says

  Troost je Lex, er zijn er meer met die ziekte. Ik heb de even bekende kroonluchter-variant: in elke discussie per definitie een tegenovergestelde mening. Houdt de boel wel lekker scherp.

  En Tiendalli kwijtraken? Als we met in plaats daarvan met Zuiverloon waren doorgegaan, hadden we nu 4 miljoen gebeurd!

  juli 31st, 2008 | #

 17. P.Schil says

  @ Pekinees ALS mn tante een wiel had gehad, dan was het nu een kruiwagen geweest.

  Als telt dus niet… En daarbij komt dat Zuiverloon het bij Feyenoord verdomde om rechtsback te spelen dus dst maakt het dan nog wat makkelijker om hem relatief goedkoop weg te doen.

  Erger vind ik het aantrekken van Tiendalli. Met veel bombarie verdedigde de professor die aankoop en we zouden geen spijt van die aankoop gaan krijgen en meer van dat geblaat maar uiteindelijk is het gewoon – naar verluid – 2, 5 miljoen eurries de put ingegooid waarvan je maar weinig terug gaat zien.

  Het zelfde geld voor de Koreaanse druiloor. Kostte ook een vermogen maar heeft inzijn 12 officieele wedstrijden voor Feyenoord nog geen nivea bal goed weten te raken!
  En wie was er verantwoordelijk voor het aantrekken van deze Koreaanse druiloor, waarbij ze “vergeten”waren een test af te nemen…… U raad het al Professor BaraBOSZ….. Weer – naar verluid – 2,25 miljoen eurries het maaiem ingekieperd…

  Een kleine 4 miljoen eurries die je nu mist om “boodschappen” te doen!

  juli 31st, 2008 | #

 18. AZ says

  @ P.Schil
  Tiendalli en Lee …. zijn die ‘psiegologies’ getest zoals Bosz dat aangaf ?????
  Als het antwoord JA is, dan deugt de psych niet, en is het antwoord NEE, dan spreekt de zelfbenatter Bosz zichzelf tegen.
  N.B. ik zwijg gemakshalve maar even over Froggie en Ali A.

  augustus 1st, 2008 | #

 19. Pekinees says

  Aan Mr Schil: “verdomde het om rechtsback te spelen?” Wie is er verd… bij F’noord de baas?

  augustus 1st, 2008 | #

 20. P.Schil says

  @ AZ, Tiendalli wel en Lee niet want de laatste zat op de transfer deadline van 31 augustus als ik het goed heb en dat kon dus niet volgens de professor.

  @ Pekinees, In die tijd iig niet de trainer!

  Vanavond Feyenoord-Dortmund gezien en dr is nog genoeg werk voor de technische staf zal ik maar zeggen.
  Timmer is een kneus met handschoenen, Greene en Bahia staan als het duo wat en halfwat in het centrum van de verdediging. De Cler kon er nog mee door alhoewel ik zijn verdedigende kwaliteiten maar zwak blijf vinden.
  Danny Buijs kleunde er zo nu en dan aardig in maar een bruikbare bal vertrok amper van zijn schoen.

  Wijfnaldum zou eens iets aan zijn haar moeten doen!
  Bruins was nog met de gedachte in Peking
  Gio buffelde er aardig op los en Landzaat heb ik behoudens een bal op de lat niet gezien,
  Bisewar vocht voor zijn laatste kans en verraste positief en opa Mols deed zijn best maar door de bank genomen hield het vanavond niet over!

  augustus 2nd, 2008 | #

 21. Pekinees says

  OVER FOPPE – DE LEERMEESTER: Na de ontspanning van een dag eerder trok Foppe de Haan vrijdag weer eens ouderwets de teugels aan. Geen bootexcursie over de Straat van Man Wan, maar arbeid volgens Fries recept. Het ‘táktáktákták’ van de bondscoach weerkaatste tegen de betonnen torenflats van Hongkong. Zaterdag werkt het in Hongkong zijn laatste serieuze test af tegen Ivoorkust, als sluitstuk van een volle trainingsweek in Azië. ,,Er wordt erg goed gewerkt,” constateert De Haan. ,,Deze groep wil graag, dat merk je aan alles. En we worden steeds fitter.” RESULTAAT: IEDEREEN IN CHINA SMULDE VAN ORANJE EN ZAG FEYENOORDER MACKAAY LAKONIEK SCOREN…

  OVER GAITJAN – DE LEERLING:
  Bij zijn debuut als trainer van Feyenoord ontdekte coach Gertjan
  Verbeek dat de 100-jarige club letterlijk een likje verf kon gebruiken. Maar ook in figuurlijke zin heeft Verbeek de verbouwing in De Kuip stevig ter hand genomen. In het eerste duel van het jubileumtoernooi met Borussia Dortmund hoopt Verbeek het legioen vanavond op zijn 46ste verjaardag te laten zien ‘dat we met iets nieuws bezig zijn’. RESULTAAT: K.T

  augustus 2nd, 2008 | #

 22. pet medication tramadol 37.5 says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen