Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

HET HOGERE SEGMENT

mei 27th, 2008

De afbeelding “http://www.elsevier.nl/artimg/a20061926286935.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

JORIEN MET HET VERBODEN LOGO

Johan Derksen in V.I.: "Op de slotdag van het seizoen sprak ik Jorien van den Herik weer eens na lange tijd. Nooit eerder is er in de roemruchte geschiedenis van het jubilerende Feyenoord iemand zó schandalig en onrechtvaardig beschadigd als de ex-voorzitter. Hij redde de club, was een uitstekend manager, maar werd tijdens het rampzalige seizoen onder Ruud Gullit de Kop van Jut. De machtige achterban joeg hem De Kuip uit. Het gaat uitstekend met Van den Herik. Hij maakte een opgewekte indruk en treedt niet in de publiciteit nu zijn club het honderdjarig bestaan viert. Toch heeft Feyenoord hem een vermogen gekost. Hij streed zeven jaar tegen een aanklacht van de FIOD en werd op alle punten vrijgesproken. Maar hij maakte wél voor meer dan een miljoen euro juridische kosten, waarvan hij slechts een derde terugkrijgt, terwijl beroep niet mogelijk is."

www.krabbelaars.nl
OP MISBRUIK VAN HET CLUB-LOGO STAAT EEN HOGE BOETE!
 
 

DE AYATOLLA SPREEKT:

Lure of European football will keep Strachan at Celtic, says Wim Jansen

WIM JANSEN knows exactly what it takes and how it feels to make history as Celtic manager.

AYATOLLA JANSEN KAN TOCH SPREKEN EN SCOUTEN!!!

"I now work for Feyenoord's technical department and recently visited Argentina to look at players.

"The steward on the flight was a Celtic fan and thanked me for stopping 10 in a row!

"No matter where you are how many years later, nobody will ever forget that achievement."

Jansen will also never be forgotten for bringing Henrik Larsson to the club.

VOORKENNIS

Jansen wordt bedankt voor het contracteren van Henrik Larsson bij Celtic!

HET FEYENOORD-LEGIOEN BEDANKT HEM VOOR HET CONTRACTEREN VAN:

1: DE KOREAAN LEE

2: TINDALLI (2 MILJOEN WEGGEGOOID)

3: LUCIUS DIE HET FEYENOORD-NIVEAU NIET AANKAN

4: D. BUIJS  – IDEM-

HET HOGERE SEGMENT

De professor uit Uchgelenstein sprak namens de Ayatolla: "Wij willen slechts spelers uit het hogere segment!" Vervolgens trok hij de Amsterdammer Landzaat aan en sprak misprijzend: "Orlando Engelaar is een speler waar Feyenoord niet op zit te wachten…" Engelaar heeft toch Feyenoord-roots? Wie van de twee gaat er naar het E.K. 2008?

Dat Henk Timmer meegaat is vanzelfspekend. Die doet Gomes nog verbleken, vooral bij vrije trappen en corners… Wellicht kan Timmer eens een bezoekje brengen aan de Keepers-Academie (hoe verzin je het?) van Joop Hiele op Varkenoord. (Van Hanegem in het A.D.:)

"De argumentatie om Sander Boschker thuis te laten, heeft me wel een beetje verbaasd. Henk Timmer blijft bij de selectie omdat hij al zo lang in het team zit en omdat hij goed in de groep ligt. Tja. Op die manier kun je Youp van ’t Hek ook voortaan altijd meenemen. Dan zit hij op een gegeven moment ook lang in het team en met hem lach je je een ongeluk. Dus waarom Youp niet?"

Hopelijk komt spelers-makelaar Rob Jansen weer opdraven met spelers uit het hogere segment, daar anders het derde opeenvolgende seizoen een debacle wordt. Een fantastische club als Feyenoord onwaardig!

Laat Ayatolla Jansen en zijn sprekende pop Bosz stoppen met scouten in Zuid-Amerika en omstreken, er is Julio Cruz daargelaten, alleen maar ellende vandaan gekomen. Behalve voor Arie Haan, Ruud Gullit c.s., die hebben daar nog een aardig zakcentje aan over gehouden. Peter Bosz slechts platjes en een druiper in zijn lagere segment… en dan vinden de H.H. scouts Jansen & Bosz een Zuid-Amerikaan in … Enschede!

In navolging van Ajax wil ook Feyenoord zich versterken met Douglas Franco Teixeira. De 20-jarige centrumverdediger kwam pas in september 2007 van het Braziliaanse Joinville naar Enschede. Hij was ook bij Ajax aangeboden, maar de club uit Amsterdam haalde zijn neus op voor de Braziliaan.

Douglas, een nietsontziende mandekker, ontwikkelde zich onder de boetserende handen van Fred Rutten echter stormachtig en maakte onder meer in de play-offs tegen Ajax een ijzersterke indruk, door Klaas Jan Huntelaar twee keer uit de wedstrijd te spelen. De club uit Amsterdam wil hem nu alsnog inlijven, maar heeft concurrentie van onder meer Feyenoord. Douglas heeft in Enschede nog een contract tot 2010.

WAAROM HEEFT FEYENOORD DE CLUBARTS ONTSLAGEN?

Voormalig Feyenoord-clubarts Robbart van Linschoten in het Magazine van de Erasmus
Universiteit van Rotterdam.) Hij poneerde de stelling dat het beoefenen van
topsport ongezond is en dat overal de alarmbellen zouden gaan rinkelen als
de arbeidsinspectie zou vernemen dat er bij een bank of in de haven net
zoveel bedrijfsuitval was als in de sport. 'In feite is bijna niemand
geschikt voor topsport', aldus Van Linschoten. 'Er is altijd wel een zwakke
schakel in je lichaam waardoor je grote kans loopt ernstige blessures op te
lopen.'

Feyenoord neemt nu een een geleerde uit het hogere segment voor de medische begeleiding:

PROFESSOR UCHGELENSTEIN

De afbeelding “http://www.feyenoordleven.nl/profbosz.JPG” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

CUM LAUDE AFGESTUDEERD OP HET 'GESTOLEN' BELEIDSPLAN

 

   

 

 

 

 

 

 

47 Comments »

 1. Jacques de Wit says

  😈 Met dit bestuur zal Feyenoord ook komend seizoen niets bereiken…

  mei 27th, 2008 | #

 2. James Hetfield says

  Superstuk en niets aan toe te voegen…

  mei 27th, 2008 | #

 3. Bert says

  Bravo Lex…..je zult weer gelijk hebben. daar gaat het je niet om, dat weet ik….maar ik zie alweer met angst en beven het volgende jaar tegemoet

  mei 27th, 2008 | #

 4. bo says

  Het volgend seizoen wordt er weer 1 net als voorgaande jaren daar hoef je je echt niet druk om te maken,verwacht niets dan kan het ook niet tegenvallen.Zolang bosz en jansen er een fantasieloos aankoopbeleid op nahouden zal het treurnis blijven.Eens komt het legioen weer in opstand en zullen ook zij het veld ruimen.PS weer een ouderwetse column

  mei 27th, 2008 | #

 5. Deïst says

  wat zie ik daar op de foto? De strop ligt al om de nek van onze professsor?

  mei 27th, 2008 | #

 6. Willem S te R says

  Lex,je hebt gelijk,ik wil nog even wat aanvullen.Toen Feyenoord in de problemen kwam in de HCS periode,waarin het kabinet Kekum,Blankemeijer,vd Laan,ja,door dit illustere Cocktail-Trio zijn wij bijna de Kuip kwijtgeraakt aan de Begemann-groep met aan het hoofd de LIJKENPIKKER de heer(??)Joep vd Nieuwenhuizen.Kerkum(senilio)kon het niet verdragen dat zijn kabinet ten val werd gebracht tijdens de nacht van vd Herik……

  Toen senilio nog bij het bouwbedrijf Voormolen actief was stond hij tijdens en na de thuiswedstrijden van Feyenoord bij de ingang van de koffiekamer aan de oude eretribune (Olympiazaal). Jongens als Frans Bouwmeester en Guus Haak werden door hem geweerd omdat ze GEEN TOEGANGSBEWIJS hadden om na de wedstrijd wat te drinken,waarop Bouwmeester en Haak teleurgesteld afdropen……….,die twee waren zijn voormalige ploegmaatjes. Hoezo arrogant????

  Omdat mijn vader ook lid was van de klaverjasclub Feyenoord op Varkenoord en ook bij Voormolen heeft gewerkt was hij soms in de koffiekamer aanwezig .En dan deed senilio net of hij hem niet herkende.Mijn vader zag hem ook wel eens op bouwprojecten en dan liep hij iedereen voorbij , die ouwe van mij zei dat hij nog nooit een grotere griezel was tegengekomen……….,hoewel mijn vader niet meer leeft weet ik zeker dat hij gelijk had……

  Toen vd Herik na het HCS schandaal Senilio op een zijspoor had gezet (Fred mocht blijven als seniormanager)heeft ome Gerard jaren lang lopen loeren om vd Herik terug te pakken,hetgeen hem uiteindelijk dan toch gelukt is.Hoe is het mogelijk dat iemand er 28 jaar geleden zo’n puinhoop van heeft gemaakt,en dan doodgemoedereerd hier weer aan de touwtjes trekt alsof er nooit iets is voorgevallen.Als ik zoiets op mijn geweten zou hebben zou ik mij doodschamen en mij nooit meer in de Kuip vertonen………
  Waarschijnlijk heeft hij last van het lange termijn geheugen…..

  mei 27th, 2008 | #

 7. knut johannesen says

  Door jongeheer (ander woord voor lul)Joep ben ik ook ontslagen op de fabriek (RDM ).Duidelijk dat ik het niet zo op heb met hem.Van van Kerkum hoor ik never iets goeds. Ik ben 41 dus heb hem ook niet echt zien voetballen maar als ik moest kiezen tussen hem en v/d Herik ,dan was die keuze niet zo moeilijk. Ik stond een keer te pissen omdat ik in de Brasserie een paar bakkies koffie had gedronken.Toen kwam Jorien binnen. Ik zei ” Jorien ,we moeten ophouden elkaar hier te ontmoeten “. Moestie wel om lachen. Wat mij betreft komtie liever vandaag dan gisteren terug.

  mei 27th, 2008 | #

 8. knut johannesen says

  Eindelijk goed nieuws gehoord uit het buitenland. Lee 3 maanden uitgeschakeld hiep hiep hoera.

  mei 27th, 2008 | #

 9. ron says

  it doent matter where you put your money in , hobby allways cost money , look at the chelsea chief from russia (and he doesnt have a chelsea heart ) same goes for van den herik he just wanted his name promoted because he was the bigshot . real clubman doesnt mention money if it goes wrong . i rest my case . ken ik engels of niet lol

  mei 27th, 2008 | #

 10. ron says

  there supose to be a S between doe .nt ,but it doesnt matter hahaha lol

  mei 27th, 2008 | #

 11. leen says

  De website FR12.nl weet te melden, dat er deze week in de Voetbal International, namen worden genoemd van spelers die mogen vertrekken bij Feyenoord. Het gaat hierbij over de volgende spelers, Nicky Hofs, André Bahia, Theo Lucius, Serginho Greene en Chunsoo Lee. Feyenoord wil deze zomer verder gaan met de grote schoonmaak. Feyenoord en Gertjan Verbeek hopen zo spoedig mogelijk de technische staf rond te krijgen. Voor de functie van assistent trainer zijn Jan de Jonge en Leon Vlemmings nadrukkelijk in beeld.

  Lee is nota bene pas een jaar bij de club en is gehaald nadat het duo “rot en vervelend” alias “Kuifje en Robbedoes” ook wel bekend onder schuilnaam “Ayatollah met sprekende pop” verklaard hadden dat zij alleen nog maar spelers uit het hogere segment zouden halen.

  Bosz is een beginner, wat zeg ik een stagiare, die het vak ergens anders moet lerenalvorens hij de gelegenheid mag hebben de club helemaal naar de klote te helpen.

  Het andere ilustere duo: “Stoffie en Wolkie” weten bij het gesprek te melden dat Feyenoord 20 miljoen aan spelers uit kan geven.
  Een maand later nadat Ahmadi is aangetrokken voor 5 á 6 miljoen, is de pot ineens leeg, en weet Stoffie Knudde te melden dat de oorlogskas klein is.

  quote feyenoord.nl :
  Voor de korte termijn moet Feyenoord om de prijzen gaan spelen. Te beginnen vanaf aankomend seizoen, stelde Gudde. ‘Dat is de doelstelling en staat ook in het technisch beleidsplan. Daar lopen we niet voor weg.’ Of de nieuwe trainer Gertjan Verbeek dat met veel versterkingen moet zien te realiseren, was een vraag waar Gudde moeilijk op kon antwoorden. ‘We hebben een kleine oorlogkas’, zei hij. ‘Als je bedenkt dat Landzaat en El Ahmadi al zijn gehaald, weet je ook dat er niet veel liggende gelden zijn. Veel hangt af van hoe we uit de verkopen komen. Daarnaast doen we opnieuw een beroep op de investeerders via het investeringsfonds en het overbruggingsfonds op de club opnieuw te helpen.’

  Landzaat was al gehaald voor het intervieuw in het gesprek.

  Wat de oorlogskas natuurlijk ook doet slinken is de onkosten declaratie van kuifje en robbedoes.

  Ook van de beloofde openheid is niets terecht gekomen, getuige het bovenstaande.
  Ze hebben niet eens het besef, dat weldenkende mensen zoals bezoekers van deze site (de meeste althans) en eventuele geldschieters geen vertrouwen hebben in dit bestuur, met zijn raad van bouwfraudeurs.
  De oorlogskas zal leeg blijven, en de resultaten zullen volledig afhangen van de kunde van Verbeek.
  De enige waar ik nog een beetje respect voor heb.

  mei 27th, 2008 | #

 12. P.Schil says

  Mijnheer Kroon,

  Complimenten alleen ben ik een dingetje niet helemaal met u eens.
  Bh het fenomeen was ook Pablo “Vitamina” Sanchez een goede aankoop. Die profiteerde dankbaar van het werk van Henke Larsson. De rest wat uit het buitenland kwam ( Graff, Picun, Tati Montoya, Petry en dan vergeet ik waarschijnlijk nog wel een paar) was eerder rijp voor Kozakkenboys 5 dan voor Feyenoord 1

  mei 27th, 2008 | #

 13. jwm says

  Ik sluit me aan bij Schil, wat echter lachwekkend te noemen is dat de heren gaan scouten in Argentinie, het land waar je voor een 15 jarig talent spelend in de middenmoot van de Argentijnse jeugdcompetitie al minstens 5 ton voor moet neerleggen. (En dat was de gemiddelde prijs 4 jaar geleden dus tel er nog maar wat bij op)

  Wat denken de heren daar te scouten met een lege portemonnee … die hoeren moeten wel heel erg lekker zijn dat de heren elke drie maanden opnieuw een retourtje boeken.

  Dan hebben we het nog niet gehad over het zwalkende technische beleid, trainers worden passanten genoemd en TD’s zijn beleidsmakers. Bij Feyenoord lukt het trainers echter nog steeds om volledig voorbij te gaan aan de beslissingen op technisch niveau (dat is ook geen wonder met dergelijke aankopen) waarmee wel blijkt hoe serieus de man genomen wordt.

  Buijs werd gehaald in een systeem dat nooit werd uitgevoerd, Lee werd maandenlang gescout maar mag inmiddels vertrekken, omdat Verbeek geen enkele heil in die gozer ziet.

  Het bestuur echter stoort zich niet aan dit wanbeleid en werkt ongestoord door .. waaraan weet men zelf niet maar elke supporter ziet het.

  Gudde nota bene zegt het zelf: ‘Daarnaast doen we OPNIEUW een beroep op de investeerders via het investeringsfonds EN het overbruggingsfonds op de club OPNIEUW te helpen.’

  Feyenoord wordt weer financieel gezond? Als je vreemd kapitaal met een eigen vermogen van nagenoeg nul gezond vind … prima .. gelukkig werkt dat zootje niet bij de Nederlandsche Bank anders staat binnen 6 maanden heel de bevolking in de rij voor een fatsoenlijke hap vreten .. bij de door de IMF gesponsorde voedselbank wel te verstaan.

  Mochten er toch nog lezers hier zijn die wellicht denken wat rendement uit hun spaarcenten te halen, beleggingstips van de dag; investeerd in varkensfokkerijen in Israel of zonnebank fabrieken in de Sahel in Afrika, niet dat deze zo winstgevend zijn maar ze brengen in elk geval meer op dan die ellende in Zuid.

  mei 28th, 2008 | #

 14. Deïst says

  @jw Je schrijft: ‘Wat denken de heren daar te scouten met een lege portemonnee … die hoeren moeten wel heel erg lekker zijn dat de heren elke drie maanden opnieuw een retourtje boeken.” Volgens F’noord.nl (zie Leen): ” ….weet je ook dat er niet veel liggende gelden zijn.”
  Twee keer raden waarvoor volgens de boys “liggende gelden” bedoeld waren.

  mei 28th, 2008 | #

 15. jwm says

  bedankt deist … ik stikte bijna in een kop koffie toen ik het las … 😆

  mei 28th, 2008 | #

 16. Coen says

  Leen en anderen,

  Je kan als voorzitter wel openbaar maken hoeveel geld je in kas hebt, maar dan betaal je sowieso overal de hoofdprijs voor, beter is het gewoon te zeggen dat je een kleine oorlogskas hebt.. Ik weet natuurlijk niet wat waar is en wat niet, maar als je het zo beredeneerd is het wel logisch dat hij het zo zegt.. niet?

  mei 28th, 2008 | #

 17. John P. says

  Lex Kroon heeft er een sport van gemaakt altijd dezelfde mensen af te zeiken. Vroeger kon ik nog wel eens de humor inzien van sommige van zijn stukjes die met een knipoog werden geschreven. De laatste 2 jaar is het echter een azijnzeiker geworden die er een sport van heeft gemaakt mensen te beledigen en neer te sabelen door allerlei pesoonlijke randzaken van mensen naar voren te brengen die met het gebeuren rond Feyenoord helemaal niets te maken hebben. Als je je pijlen altijd op dezelfde personen richt dan schiet je je doel voorbij en wordt je niet meer serieus genomen .

  Lex Kroon: Geheel in stijl: ik schiet zoals geheel Feyenoord het doel voorbij! Overigens schrijf ik nog steeds met een knipoog. Bovendien hoeft niet alles met Feyenoord te maken te hebben. BELEDIGEN DOEN DE MENSEN DIE FEYENOORD BESTUREN HET HONDSTROUWE LEGIOEN OOK! De kas is leeg, maar de heren vullen wel hun eigen zakken en ook die van hun ‘vrindjes’

  mei 28th, 2008 | #

 18. Deïst says

  @jwm: in maleisie kan je daarom beter thee drinken (of nog beter: bier!)

  mei 28th, 2008 | #

 19. Deïst says

  @john p: (over azijnzeiken gesproken, is die ‘p’ soms de afkorting van ‘pies’?) als je door de kronieken bladert zie je dat lex een gestaag groeiend aantal medestanders heeft.

  mei 28th, 2008 | #

 20. leen says

  @Coen,

  Dat zou ik met je eens kunnen zijn ware het niet dat hij een maand eerder verkondigde dat feyenoord financieel gezond was en er 20 miljoen beschikbaar voor spelers was.

  Als je deze informatie binnen wil houden dan moet je het ook binnen houden.
  En niet vandaag links en morgen rechts praten, want dan ben je ongeloofwaardig en kan je niet serieus genomen worden.
  Iets wat als je de man aankijkt al moeilijk genoeg is.
  Knudde is alleen maar op die plek neergezet om het nieuwe stadion bij de gemeente door te krijgen.
  Verder straalt hij slechts onkunde uit, en slaat hij toch lichtelijk wartaal uit.
  Zo wist hij te vertellen dat Feyenoord veel professioneler is geworden, omdat er nu een diëtist is. ( ik verzin dit niet want het is in het gesprek op televisie gezegd, en is in een van de kronieken ook aan de orde geweest.)
  Ons boegbeeld is een onbenul op de meeste gebieden die nodig zijn voor zo een functie, en is aangesteld door een stelletje bouwfraudeurs.
  Mijn hele leven heb ik gehoord dat feyenoord van de mensen is.

  Die tijd is dus voorbij. Feyenoord is nu van een stelletrje onbenullen fraudeurs , stagiares, die allemaal het predikaat vriendje dragen.
  Ons boegbeeld is in zijn hart een 020 fan.
  Onze technisch adviseur kan alleen maar nee zeggen of engels praten.
  Ons dagelijks bestuur zijn een stelletje bedelaars, met mooie praatjes, die zichzelf rijk rekenen en verrijken.

  En dit alles gaat ten koste van de club. Van onze club. De club die ooit van het volk was.

  mei 28th, 2008 | #

 21. Joop says

  ik wil Jorien terug!

  mei 28th, 2008 | #

 22. Laten we blij zijn met elkaar! Toch? says

  @Joop

  Ik wilde het bijna al typen, maar jij was me voor. Sinds het vertrek van Van den Herik is er bij Feyenoord een machtsvacuum. Want wie is er nou eigenlijk de baas bij Feyenoord? Zijn dat Chris en Onno? Is dat Peter? Is dat Kerkum? Of toch ene Dick van Well, wie kent hem niet. Het ergerlijke is nog dat iemand als Van Well volgens mij de ballen verstand heeft van de voetbalsport. Zijn enige belangstelling gaat volgens mij uit naar de bouw van een natte droom, een stadion dat het grootste van Europa moet worden. De grote bestuursdaden van Geer Kerkum liggen ook al decennia achter hem.
  Van den Herik was een Slick Rick (de 12 procent affaire), maar hij was wel de baas, desnoods vanuit California of vanaf zijn boot bij Cyprus. Hij nam foute beslissingen (Arie Haan, Ruud Gullit) maar stuurde knuppels ook makkelijk de laan uit. Daar ben je de baas voor.

  mei 28th, 2008 | #

 23. Deïst says

  @ Laten we blij…: Peter Boszpeen zit NIET in directie, hij is slechts Technisch MANAGER en GEEN technisch directeur !!!!!

  mei 28th, 2008 | #

 24. Laten we blij zijn met elkaar! Toch? says

  @Deïst

  Dat klopt. Alleen heeft Bosz wel meer beslissingsbevoegdheid als TD dan iedere andere onderknuppel in het verleden ooit heeft gehad. Hij heeft, vermoedelijk zonder al te veel tegenspraak, iedereen kunnen aannemen en wegsturen die hij maar wilde. Toch vreemd als je niet de hoogste baas bent…

  mei 28th, 2008 | #

 25. Willem S te R says

  Weten jullie nog dat Feyenoord belangstelling had voor Koen Daerden?Manneke(pis)Bosz ging met hem en zijn zaakwaarnemer om de tafel zitten.Weet je wat Daerden zei?Dat hij nog nooit zulke vreemde onderhandelingen had meegemaakt. Hij zei verder dat Manneke Boszpis heel nerveus en amateuristisch overkwam.Mede door zijn indrukwekkend gebrek aan persoonlijkheid en nog wat andere details kreeg onze eerwaarde afgestudeerde(hij heeft zijn diploma gehaald bij de fop en feestartikelenhandel FRANS MORET……),het voor elkaar om ook deze transfer te verziekstralen……..

  Een paar jaar ervoor overkwam onze club hetzelfde verhaal.We hadden interesse in Timmy Simons van Club Brugge.Marc de Gryse was directeur van die club.Omdat hij ook voor PSVau heeft gespeeld seinde hij die voorzitter (Westerhof)in dat Feyenoord weer contact had gezocht met Brugge.Die Westerhof gaf als antwoord dat de Gryse Feyenoord zolang mogelijk aan het lijntje moest houden,want dan haakte de club uit zuid vanzelf af……

  Wat ik nu ga zeggen is écht gebeurd,die Westerhof zei:”dat doet Feyenoord altijd,ze proberen mee te dingen,al is het alleen maar om hun naam op de internationale teleteksten terug te zien(ja zo krijg je ook naamsbekendheid,alleen schieten wij er niks mee op). Door die schijninteresse hopen de bestuursleden de supporters rustig te houden en zodoende tijd te winnen……..

  Ik heb de indruk dat ons nu al legendarisch bestuur die act wederom opvoert!!

  Als je al die namen leest waar we zogenaamd mee bezig zijn dan hebben we in plaats van 20 miljoen minimaal het dubbele nodig…

  Wat Douglas betreft is er hoop,want 020 schijnt zijn interesse voor hem te verleggen naar Boulahrouz(bron Rijnmond sport).In de VI staat dat Darryl Janmaat zo goed als zeker naar Hoerenveen verkast……

  Gertjan Verbeek gaat met een selectie van 36 man!!!!!trainen.Hij vindt het belangrijk om op een groot veld te werken en dan permanent met de beloften erbij.Dit naar Engels voorbeeld.Dat lijkt mij een goede zaak,zodoende kan de kloof tussen de jeugd en de avant garde worden gedicht …..

  mei 28th, 2008 | #

 26. Willem S te R says

  Ik hoorde dat Eric knudde vroeger behanger is geweest.Hij werkte daar in een fabriek. Door zijn schuld gingen er toen al honderden banen verloren….(waarschijlijk komt daar de uitdrukking lul de behanger vandaan) Nu gaat het verhaal dat hij na zijn periode bij Feyenoord(kan hij nu al weg?)de politiek in wil gaan.Bij de BPKR(Behangers Partij Kleefbaar Rotterdam)is een plaats vrijgekomen wegens het overlijden van de vice-voorzitter. Kan je nagaan, die man is al 3 maanden dood en ze zitten nu nog in de RAUFASE…..

  mei 28th, 2008 | #

 27. Tommes says

  Toch opmerkelijk dat de kronieken en comments op deze site in vergelijking met 1,5 jr geleden weinig verschillen. Enig verschil is het target… Eerst de Grote Kale Leugenaar, nu Dr anders.B,Casio,Bob. B & Altonno. De situatie bij ons cluppie LIJKT weinig verbetert, en nu hoor ik de GKL weer is vallen… Ben benieuwd welke verlangens naar diverse personen men hier heeft over twee jr……

  Lex Kroon: Ik verwacht dat over twee jaar de roep om Coen Moulijn steeds sterker wordt… Ook wijlen voorzitter Cor Kieboom bereidt een terugkeer op aarde voor. Die draait zich dagelijks enkele malen om in zijn graf!

  mei 29th, 2008 | #

 28. leen says

  @tommes
  Je wilt toch niet beweren dat er hier ooit maar één woord van respect is uitgesproken over welke persoon dan ook die nu in het dwaasgebouw zitten hè.

  De laatste tijd komen er steeds meer reacties van mensen die een tijd niet geweest zijn.
  Ik leid hieruit toch af dat er langzaam maar zeker meer ogen open gaan.
  Want zonder kritiek op de club heb je hier niets te zoeken,.. toch?

  mei 29th, 2008 | #

 29. LJB says

  Voor wat de geruchten waard zijn:

  “Gerard Meijer zal aankomend seizoen geen verzorger meer zijn bij Feyenoord. Dit heeft de club onlangs laten weten aan de clubicoon.
  Gerard Meijer trad bij Feyenoord in 1959 in dienst en zwaait al 49 jaar met zijn handdoek naar de supporters.
  Wat de reden van het besluit is geweest, is niet bekend. Maar als pleister op de wond, mag Meijer nog wel in de Kuip aanwezig zijn bij wedstrijden van Feyenoord. Wellicht om zijn 50 jaar vol te maken.

  Clubarts Van Linschoten heeft ook te horen gekregen dat hij Feyenoord zal moeten verlaten.

  Vertekkende 2de elftalspelers Erik Cummins en Michael Thé hebben hun vertrek via een schrijven ontvangen. Voor Cummins is dit zuur, na 11 jaar op Varkenoord komt er een vreemd einde aan zijn avontuur bij Feyenoord. Cummins zal 3de keeper worden bij FC Utrecht. Thé vertrekt naar IJsselmeervogels.”

  Bron: FR1908.net

  Het zou me helemaal niets verbazen als dit echt waar is. Ik acht de huidige ‘beleidsmakers’ ook nog in staat om Ome Fred Blankemeijer de wacht aan te zeggen. Dit alles natuurlijk onder de noemer ‘topsportbeleid’.

  mei 29th, 2008 | #

 30. Tommes says

  Ik beweer helemaal niets leen, merk alleen op wat bij mij vraagtekens oproept. Een reactie waaruit blijkt dat iemand twijfels heeft bij wat hier wordt beweert, of hier iig een kanttekening bij plaatst hoeft niet bang te zijn hier geen reactie op te krijgen.. Tis bovendien beetje standaard aan t worden, zelfde reacties zelfde meeslopers. Maar goed, altijd leuk een beetje interactie of niet dan, toch?

  mei 29th, 2008 | #

 31. Joop says

  ik kan me toch niet voorstellen dat Gerard Meijer weg moet, zal wel een raar gerucht zijn.

  mei 29th, 2008 | #

 32. Willem S te R says

  Over zijn periode bij de Coca cola company hoor je die Chris Zero bijna nooit.Ik heb de indruk dat hij nergens lang blijft.Hopelijk geldt dat ook voor de periode in de Kuip…..

  Voordat hij bij het bovengenoemde concern aan de slag ging heeft hij kortstondig gewerkt bij het Hysterisch Museum als conservator.Hij had verteld dat hij ervaring had,ja want Zero is zelf ook geconserveerd,zei het beperkt houdbaar(dat bleek achteraf inderdaad).

  Omdat Zero vaak met de bezoekers stond te praten werd onze conservator door zijn collega,s ook wel CONVERSATOR genoemd..

  Een uur later komt hij thuis.zijn vrouw:”zo Chris kom je nu al lunchen?”Chris:”nou, het was bijna LYNCHEN,ik ben ontslagen….” Hij vervolgt met:”snap jij dat nou?,ik ben met de bezoekers aan het converseren,moest ik bij de directeur komen…,die was kwaad joh?Hij riep dat ik in 2 uur tijd 2 van Gogh,s en 2 Rembrand,s had verkocht………..”Zijn vrouw:”vond hij jouw werktempo soms wat te laag?”Chris:”dat weet ik niet,hij schreeuwde,dat als ik zo nog een paar uur door zou gaan hij door zijn hele collectie heen zou zijn..” Zijn vrouw:”Nou begrijp ik wat de naam HYSTERISCH museum betekent……”Chris:”ja en weet je wat ik nou zo raar vond?,terwijl hij liep te schreeuwen stonden mijn collega,s te lachen..”Chris:” maar dat was gauw over,want hij riep dat hij mijn collega,s één voor één aan de muur zou bevestigen op de plek waar de schilderijen hebben gehangen…..”Hij riep ook dat hij levenslang beslag op hun loon zou leggen…….”

  Zijn vrouw:”jij hebt ook altijd wat met werkgevers..,weet je nog, zo,n 10 jaar geleden?”Toen was je nog importeur”Chris:”klopt,en toen zei mijn baas dat ik niks had uitgevoerd…….”

  De clown Bassie(nee niet v Noortwijk)zou zeggen:”ik ben wel dom maar niet slim,maar al werkt een importeur nog zo hard,toch voert hij niks uit……..”

  mei 29th, 2008 | #

 33. knut johannesen says

  Ik mag aannemen dat onze Gerard besloten heeft om te stoppen omdat zijn geest nog WEL maar zijn lichaam NIET meer kan. Mocht het zo zijn dat hij weg MOET dan kunnen de rapen nog wel eens gaar zijn

  mei 29th, 2008 | #

 34. leen says

  Feyenoord zoekt zoekt grootste feyenoorder ????????

  http://www.fr-fans.nl/?p=lees&id=3886

  Het feyenoord magazine zoekt de grootste feyenoorder.
  Hier snap ik nu helemaal niks meer van.

  Maar ik zou het wel komisch vinden als V. Hanegem hier ook gekozen wordt.

  mei 30th, 2008 | #

 35. P.Schil says

  @ Leen….
  Feyenoord zoekt zoveel… en spits, een verdediger een doelwachter.
  De FSV heeft deze verkiezing met verve georganiseerd en gehouden en nu moeten die snuiters van dat pulp blaadje ook zo ’n verkiezing gaan houden.

  Ja zo krijg ik dat blaadje natuurlijk ook makkelijk vol…. 😡

  En wat betreft Gerard Meijer heeft Knut denk ik gelijk.. Mocht Feyenoord inderdaad de verzorger de laan uit willen sturen dan kunnen ze inderdaad wel eens een zware pijp roken. Die man moet je ten minste zijn jubileumjaar GUNNEN!
  Maar ik snap het wel… Dan moet Feyenoord volgend jaar zijn verzorger een cadeau geven en het geld voor dat cadeau douwen de professor en zijn metgezellen natuurlijk liever in hun eigen zak!

  mei 31st, 2008 | #

 36. Coen says

  Gerard Meijer is ook aankomend seizoen nog gewoon als verzorger werkzaam bij Feyenoord. Op de website FR1908.net verscheen het bericht dat het clubicoon na 49 jaar dienst af zou zwaaien, maar dit wordt door een woordvoerder van de Kuipbewoners ontkend tegenover FR12.nl.

  Meijer is al sinds 1959 in dienst en behandelde dus ook de benen van grote namen als Wim van Hanegem, Coen Moulijn, Wim Jansen, Pierre van Hooijdonk en al die andere sterren die bij Feyenoord onder contract hebben gestaan. Meijer zal dus, evenals de Rotterdamse club zelf, een jubileum vieren. De verzorger is namelijk 50 jaar in dienst bij de bijna 100-jarige Stadionclub.

  mei 31st, 2008 | #

 37. ruud says

  Leen; Ik zou denken aan Ed de Goey, die was toch bijna 2 meter?
  Misschien dat er nog grotere spelers rond liepen van voor 1970. Ivm mijn geboortejaar(`64) weet ik niet. Wel leek mij Jan Klaassen wel een grote lange speler (gezien vanaf een foto). De Goey was in iedergeval groter dan Van Hanegem. De boszwachter is een van de kleinste.

  mei 31st, 2008 | #

 38. Gish says

  Zijn er meer mensen die zich nu [30 mei 2008] al weer grote zorgen maken voor het komende seizoen. Ik merk nog niets van dat slagvaardige nieuwe beleid. Ook de grote sterke middenvelders ontbreken. Het huidige oude mannenelftal is niet capabel genoeg om NEC uit te winnen. De G14 heeft dat goed gezien. Feyenoord mag niet meedoen en is definitief verworden tot een instabiele subtopper. Aan de top van de club zitten dromers met megalomane plannen over grote trainingscomplexen, een keepersacademie en een stadion met 107.000 stoelen en businesseats. We zijn belazerd met die gouden jubileumkaart [geen Ahoy, geen vaste plaatsen in je eigen vakkie [bijbetalen] en ik mis ook het feest in september in verband met vakantie. Zonde van mijn dure geld.
  Ik meen maanden geleden al te hebben gesteld dat de komende twee maanden geen aankopen van betekenis zullen worden gedaan. Spelers willen niet, of kiezen een andere club of meer geld en eind juli volgen de eerste paniekaankopen van onze grote roerganger Prof.Mr.Ir.P. Bosz. [kenner van zuid amerikaanse hoeren] Kortom: Ik heb geen goed gevoel !!

  mei 31st, 2008 | #

 39. Wim, Toronto says

  @ Kevin

  Wat doe je hier? Je hoeft het echt niet te lezen.
  je moet gewoon lid worden van de FSV. Daar knikken ze allemaal ja!

  Prettig weekend!

  mei 31st, 2008 | #

 40. Domi says

  @wim,
  Dat kan ook van jou gezegd worden, wat doe je hier?
  Je hoeft zijn reactie niet te lezen. Al die mensen hier lopen maar tezeiken je zou er depressief van worden. Steek een blow op mensen is het leven wat minder erg.

  Vakkie x

  Prettig weekend wim ook jij in Toronto

  mei 31st, 2008 | #

 41. niet gepiest toch nat says

  @ Kevin.
  Na dit seizoen als we weer de tram gemist hebben zal je wel anders piepen.
  Kom eens met onderbouwde antwoorden , daar hebben we iets aan en kunnen we discuseren .
  Nu is dit onmogelijk want je komt met geen enkele argument of tegen steling.
  Zolang je dit niet kan of doet heeft het geen enkele zin hier iemand tebeledigen en voor psychisch gestoord uit temaken.
  En op de vraag of hij wel een seizoenkaart heb ,zou ik zeggen heb jij zelf er wel een?
  Want lullen kunnen we allemaal , maar met concrete tegenstelingen komen zijn er maar bitter weinig .

  mei 31st, 2008 | #

 42. niet gepiest toch nat says

  De Roemeense tabloid Cancan meldt dat Feyenoord belangstelling zou hebben voor rechtsback Srdjan Luchin. Hij komt nu uit voor de Roemeense club Poli Timişoara. Die club zou 2 miljoen euro vragen voor de verdediger. Er zouden al contacten zijn tussen de clubs!!!
  jezus of je een emmer leeg gooid , wat een armoedig zooitje bij ons zeg.
  dalijk moet pool nr 1000 weer geopend worden

  juni 1st, 2008 | #

 43. Wim, Toronto says

  @ Domi

  Ga buiten spelen joh!

  juni 1st, 2008 | #

 44. knut johannesen says

  Een fanclub voor Lucius waar je lid van ken worden voor € 16,00 per jaar en dan ook nog een paraplu krijgt met zijn naam erop , Kerkum die vertelt hoe hij en Jorien nooit geen ruzie hebben gehad en Henk Vos die vind dat hij nog steeds met EEN been meer kan dan Mols met alletwee. Ik word niet echt vrolijk van de nieuwste FEYENOORD magazine. Het enige lichtpuntje is dat Dudek aangeeft graag bij Feyenoord terug te willen komen. Iedereen weet hoe ik over Timmer (alias stompie ) denk dus dat is dan weer meegenomen.

  juni 1st, 2008 | #

 45. Joop says

  ja, die Vos leert het ook nooit! Wat een eigen waan, het lijkt wel een Ajacied!

  juni 1st, 2008 | #

 46. Deïst says

  Feyenoord polst Vennegoor. Weer een DOOIE MUS van ons boszvogeltje die zegt: ,,Of Vennegoor haalbaar is? Daar valt nog niet veel over te zeggen.’’ Vooral Lex kan dit al dromen: Ik ben onderweg……

  juni 2nd, 2008 | #

 47. Deïst says

  Technisch directeur (nee AD: manager!) Peter Bosz wenst nog geen mededelingen te doen over de invulling van een technische staf mét Wim Jansen. ,,Over de staf treden we pas over naar buiten als we het plaatje helemaal rond hebben.’’ Daar is ‘ie weer: Daar kan ik niets over zeggen, ik ben onderweg…
  Ik kan er wel al iets over zeggen: KUL!!!!

  juni 2nd, 2008 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen