Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

LOGO-pedisten

mei 19th, 2008
www.krabbelaars.nl

 

GEEF DE CLUB AAN HET LEGIOEN TERUG!!!

DE KGB-congsi in het Maasgebouw is weer actief

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:3wX-HsbF9RUTyM:http://www.sportgeschiedenis.nl/userfiles/feyenoordLOGO.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Feyenoord claimt dat het Feyenoordlogo een beschermd logo is en dat inbreuk op de merkrechten van Feyenoord wordt gepleegd. (Is dit een hersenspinsel van die lispelende, slissende marktkoopman?)

Feyenoord verzoekt / sommeert de fansite [s] het logo niet te gebruiken.

Het legioen verzoekt / sommeert dit publieks-onvriendelijke bestuur de club eens behoorlijk te gaan runnen!

 

SENILIO KERKUM IN LONDEN

Eindelijk een "echte" Jood naar Feyenoord?

Feyenoord wil Tal Ben Haim graag naar Rotterdam halen. De Spaanse krant Marca weet te melden dat bestuurslid Senilio Kerkum (88 jaar, wiens houdbaarheidsdatum al 20 jaar verstreken is) reeds een ontmoeting heeft gehad met diens club Chelsea om te praten over een huurovereenkomst. De 25-jarige verdediger komt in Londen nauwelijks aan spelen toe.

Vorig jaar kwam Ben Haim naar Chelsea, maar de international van Israel kende geen gelukkig seizoen. Verschillende clubs willen hem nu kopen of huren, maar volgens Marca maakt Feyenoord een heel goede kans.

De lepeltjes-buiger Uri Geller (zie onderstaande foto met de speler Tal Ben Haim) liet weten dat zijn vriends salaris hoger is dan dat van de hele Feyenoord-verdediging bij elkaar. Voor een club met meer schuld dan Duitsland dus onbetaalbaar. Het Feyenoord-bestuur houdt het volk weer een worst voor, zij het ditmaal een 'koshere'… Is die Kerkum die normaliter met open benen achter de geraniums zit, ook scout tegenwoordig? Zit de club al opgescheept met een leerling-technisch directeur die zonder resultaat scout in de bordelen van Zuid-Amerika, gaat het bejaardenhuis zich ook al bemoeien met het aantrekken van spelers…

Feyenoord-fans blijf van dat logo af!!! Het bestuur komt je halen…

De afbeelding “http://www.uri-geller.com/articles/weekly-news/2005/images/tal%20ben%20haim%20%20051105.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

TWEE JODEN WETEN WAT EEN BRIL KOST!

MARIO BEEN

Door het aantrekken van zijn carnavals-vriend Gert Jan Verbeek heeft Professor Uchgelenstein zijn vriendenclub uitgebreid. Mario Been die notabene met NEC boven Feyenoord is geeindigd was geen kandidaat om coach van zijn lievelingsclub te worden. Te bijdehand voor het provinciaaltje Peter Bosz, de verzieker van deze prachtige club…

De lege kas raakt nog verder leeg, daar er een hulptrainer uit Breda moet worden afgekocht. Het moet niet gekker worden. Die man doet samen met Gert Jan Verbeek een psychologie van de koude grond. Zogenaamde illusionisten, maar lepeltjes buigen kunnen ze niet. Bosz wel, die kan wat krom is recht praten, daar is hij dan ook Professor voor!

http://81.173.100.43/images/uplimages/pu_been3_big.jpg

Mario: "Ik loop geen polonaise met de Professor…"

"WE GAAN EUROPA IN…"

 

 

 

 

 

 

 

55 Comments »

  1. Laten we blij zijn met elkaar! Toch? says

    @Tony Montana

    Als je kritiek hebt op het ‘beledigende’ karakter van Willems schrijfsels, waarom ga je dan zelf ook direct op de persoonlijke toer, door te stellen dat Willem ‘een ongetwijfeld karig sociaal bestaan’ leidt?

    Waarom moet er met respect gesproken worden over mensen als Peter Bosz en Gerard Kerkum? Hun inderdaad goede voetbaldaden liggen al ver in het verleden en ik zou hen graag afrekenen op hun huidige functie…Een zevende en een zesde plaats in de competitie zijn geen cijfers waar je als TD van Feyenoord mee thuis kan komen. En de wijze waarop Gerard Kerkum eind 2006 weer aan de macht is gekomen (na een eerder weinig succesvolle periode als praeses in de jaren 80) verdient i.m.o. niet de schoonheidsprijs…
    Vraag aan jou: hoe lang mogen Peter, Chris en Onno wat jou betreft bouwen aan Feyenoord? Hoeveel krediet verdient een TD van een wannabe topclub? Hoeveel extra schuld mogen Chris en Onno nog verder op de schouders van onze club leggen? Tuurlijk, ik ken het praatje dat Feyenoord pas geld hoeft te betalen op het moment dat de spelers uit de talentpools verkocht worden. Maar is dat werkelijk een financieel gezond succesrecept?

    mei 26th, 2008 | #

  2. Willem S te R says

    Tony:bedoel jij met sociaal en karig dat dit voor alle supporters geldt?Omdat wij soms de gehele dag, ook op het werk aan de club denken?jij veronderstelt dat ik niks voor de club doe,ik vind dat ik jaar in jaar uit met mijn seizoenkaart toch wel een redelijke bedrage heb geleverd……..Als ik dat vanaf begin 70 tot en met anno nu bij elkaar optel kom ik toch aan een aardig bedrag……..

    Heb jij trouwens wel de indruk dat die bestuursleden wel iets voor ons doen dan?????
    Hoewel ik geen miljoen kan neertellen om ons elftal te versterken hoef jij je over mij geen zorgen te maken, ik red mij wel.En nog iets,ik bespeur bij de meeste lezers toch wel positieve reacties op mijn kritieken.Wat dat betreft spring jij er wel uit……

    Je hoeft mijn ingezonden commentaar toch niet te lezen?Ik verbaas mij er trouwens over dat jij dit bestuur met hand en tand zit te verdedigen!!!!!

    Weet je wat het dunste boek is dat er bestaat?,de Duitse HUMOR, ik adviseer jou dit te lezen.Overal verkrijgbaar behalve bij de Slechte,want alleen de GOEDE boeken liggen bij de SLECHTE…..

    mei 26th, 2008 | #

  3. ruud says

    Willem; daar sluit ik me volledig bij aan. Gaat zo door.

    mei 26th, 2008 | #

  4. Wim, Toronto says

    Hulde aan Willem!

    Voor iedereen die het niet aanstaat, blijf hier weg!

    mei 26th, 2008 | #

  5. buy tramadol medication says

    http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

    september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen