Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

WIE DEUGT ER?

mei 6th, 2008
Referring Link No referring link
Host Name  
IP Address 193.172.xxx.2 feyenoord nv [Edit Label]
Country Netherlands
Region Zuid-holland
City Rotterdam
ISP Feyenoord Rotterdam Nv
Returning Visits 64
Visit Length 3 hours 57 mins 12 secs
VISITOR SYSTEM SPECS
Browser MSIE 6.0
Operating System Windows XP
Resolution 1280×1024
Javascript Enabled

Navigation Path

Date Time WebPage
6th May 2008 12:14:18 No referring link
www.lexkroon.nl/
6th May 2008 13:56:15 No referring link
www.lexkroon.nl/
6th May 2008 15:42:42 No referring link
www.lexkroon.nl/
6th May 2008 15:42:54 www.lexkroon.nl/
www.lexkroon.nl/?p=676#comments
6th May 2008 16:11:30 No referring link
www.lexkroon.nl/

In het Maasgebouw leest men De Kroniek! Dat doet mij deugd, maar of de heren deugen is vers twee.

 

http://www.nusport.nl/wp-content/uploads/Voetbal/Eredivisie/PSV/janreker120.jpg

 JAN REKER DEUGT

Tot mijn vreugde is het Stan Valckx, Piet de Visser en die Braziliaanse komediant Gomes niet gelukt om Jan Reker weg te poetsen. Stan de kampioen bierzuipen (op Lucius na) vond dat Jan Reker teveel op zijn stoel ging zitten. Lees: Reker kreeg in de gaten dat Valckx riant zijn zakken liep te vullen aan transfers. De meest geopereerde trainer/scout van Nederland, Piet de Visser (108 jaar oud) vindt Reker een 'aimabele' man (zij waren jarenlang vrienden), maar Jan R. mag niet gaan scouten van Piet: "Hij moet van mijn stoel afblijven…"

Daar heeft De Visser gelijk in. Jan moet niet gaan scouten! In het Maasgebouw loopt een Professor rond die denkt dat hij superscout is, vliegt de hele wereld over en komt slechts met onkostenbonnen terug. Of met een Koreaanse Playboy die door Pim Verbeek (of all people) warm aanbevolen werd. Die playboy heeft zelden ge-play-ed… De Professor is geen superscout, hoogstens een boyscout. Om Gio, Makaay, Landzaat en De Cler aan te trekken, daar is helemaal geen scoutings-apparaat voor nodig. En maar gewichtig lopen zwaaien met dat (gejatte) beleidsplan, maar resultaten ho maar. De begroting gaat naar honderd miljoen! De schuld ook…

Conclusie: De Professor deugt niet. Is niet capabel om zo'n prachtige club te leiden!

Nummer drie die met een cirkelzaag richting Reker liep, was die clown van een Gomes. Volgens de boeren-supporters de beste keeper ter wereld. Dan zijn ze zeker Jan van Beveren vergeten, die was nog ietsje beter dan de Jezus-aanbidder, die met zijn navel boven de doellat kan springen. "Hij eruit, of ik eruit" riep die mafkees, die tevens Joop Hiele vernaggelde. Gelukkig kiest de Raad van Bestuur voor Reker, die bij mij niet stuk kan! (Nee Johan, ik heb nooit bij Jan op de camping gestaan)

Dat zit zo: Midden jaren tachtig raakte een trainer van NAC Breda zwaar overspannen en werd opgesloten in een psychiatrische inrichting. Niemand uit de voetbalwereld keek naar de man om. Niemand van NAC, niemand van Voetbal International, niemand van de spelers die hij in de loop der jaren had getraind, kortom niemand! 

Alleen Jan Reker bezocht de man regelmatig. Kocht presentjes voor hem en stak hem geld toe om boodschappen te kunnen doen. Sindsdien kan Jan Reker bij mij niet stuk! Daar kunnen de Lings, Van Hanegems en de Bosz-en een puntje aan zuigen…

 De afbeelding “http://www.telesport.nl/multimedia/archive/00177/verbeek_jpg_177073d.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De nieuwe Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek kijkt bij de samenstelling van zijn nieuwe staf nadrukkelijk naar zijn vrienden- en kennissenkring. Geheel in de door Peter Bosz ingevoerde huisstijl! Vrienden eerst… Met de nieuwe herstel- en conditietrainer Bjorn Rekelhof werkt hij nu al samen bij SC Heerenveen. Ook wordt mental coach Paul van Zwam bij Feyenoord betrokken. Van Zwam is al jaren de persoonlijke mental coach van Verbeek en heeft bovendien samen met Leon Vlemmings een bedrijf in coaching en training. Vlemmings is op zijn beurt weer een van de beoogde assistenten van Verbeek. Voor het andere assistentschap zijn de namen gevallen van Verbeeks goede vriend Jan de Jonge.

 

JENEVER WOK UH LOON

Lee Towers zong vorige week (playbackte) op het bordes van het stadhuis voor de 3-miljoenste keer "Jenever wok uh loon" en de beloning:

Cadillac bouwt auto voor Lee Towers

leeenzijncaddie.jpg

Waarschuwing. Koop geen Cadillac STS 4.6 V8 AWD in Light Platinum met Ebony Premium Tuscany leder want Lee Towers heeft er al eentje. Sinds vandaag rijdt Lee Towers in een Cadillac STS 4.6 V8 AWD in Light Platinum met Ebony Premium Tuscany leder het hele land door. Tja, dat er in heel Europa minder dan 100 van deze 1,9 ton wegende mastodonten verkocht worden, komt gewoon omdat Cadillac deze auto voor Lee, en Lee alleen ontworpen, gebouwd en geïmporteerd heeft. En dat je met een overhellende +300 pk V8 geen fatsoenlijke bochten kunt nemen, maakt al helemaal geen fokking moer uit. Daar hebben alleen stervelingen mee te maken. Lee rijdt altijd rechtdoor, de bochten schikken zich naar hem. (Bron: Geen Stijl)

DEUGT DE PATTINAMA-CLAN?

(of zijn zij zelf geestelijk gehandicapt?) 

BEKENDE NEDERLANDERS VOETBALLEN VOOR HET NATIONAAL FONDS SPORT GEHANDICAPTEN

ONGECENSUREERD:

WMT Teken en Lees

Het World Master Team stelt het zeer op prijs als u een berichtje achterlaat in het gastenboek en bij deze nodigen wij u hiertoe uit. Maakt u svp geen misbruik van ons gastenboek door bovenmatig veel te posten zodat iedereen kan meegenieten. Bij eventueel misbruik wordt uw IP nummer geblokkeerd. Veel plezier met ons gastenboek.

Voeg je bericht toe:

Naam :

  *

E-mail (optioneel):

   

Bericht :

  *
Verzenden

 

Van : Quincy

Datum/Tijd : 5/5/2008 2:29:42 PM

Bericht :
Hoor net dat er aangifte is gedaan bij de Politie voor mishandeling,Voor alle 3
 


 

Van : Quincy

Datum/Tijd : 5/5/2008 2:04:21 PM

Bericht :
Goedemiddag,
Tot onze verbazing zgen wij dat Dhr Patinama ook wel eens in jullie Team mee speelt.
Als het goed is speelt dit team voor veel goede doelen dus ook voor Pardoes en Kika.
Laats was ik op een verlaardag en daar was ook Dhr Patima met zijn zoons Jordao en Edinho.
Op een gegeven moment kwam er een vriend van ons binnen die bij wie 2 jaar geleden kanker was ondekt het eerste wat een van die 2 zoons deden was hem uitschelden met je geloof het niet kanker watje en de andere gaf deze jongen een stomp.
Maar wat nog het alleregste was de die speler van jullie team dhr Patiname deze jongen ook een stomp gaf en hem wel even door zijn kankerkop zou schieten.Ja je geloof het niet.Daarna gaf Dhr Patinama ook diversen keren aan dat hij die (pas 17 jaar he) wel evne zou afmaken.Een van zijn zonen is ook nog naar zijn auto gelopen om een mes te pakken.
Dus weet wel wat je in je team haal bij de eerst volgende wedstrijd van jullie waar hij aan mee doet zullen wij en wat ouders dan ook aanwezig zijn om jullie het een en ander wordt uit gelegd.

HIER ZWEEG DE SPREKER STIL

 

De afbeelding “http://www.sportgeschiedenis.nl/userfiles/as2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ARNOLD SCHOLTEN

VORIG JAAR GENAAID DOOR ZIJN VAKANTIE-VRIEND PETER BOSZ

IS TERUG BIJ FC DEN BOSZ (woordspeling)

als bier- en parkeerwacht!

De afbeelding “http://www.sportweek.nl/uploads/news/12112006103630AM419.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

BLIND TERUG NAAR AJAX!

WAAROM NOEMT MEN DIE ZATLAP "SCHOLLETJE"???

ZO GLIBBERIG IS HIJ TOCH NIET?

DANNY DEUGT, VAST EN ZEKER!!!!!

,,Er is een kans dat ik in de toekomst weer veldtrainer zal worden,’’ vertelde Blind in destijds Ouderkerk aan de Amstel. ,,Maar Sparta hoeft niet te vrezen. Ik kom mijn contracten altijd na.’’

PETER BONTHUIS: "CONTRACTEN ZIJN ER OM ONTBONDEN TE WORDEN…"

BONTHUIS DEUGT! STERKER NOG: IS DE DEUGD ZELVE…

 

COCA CHRIS DEUGT HELEMAAL & CASIO ONNO OOK

De huidige plannen van Feyenoord behelzen een nieuw stadion met zo'n 80.000 zitplaatsen. Inmiddels zouden de plannen zijn verruimd en wordt rekening gehouden dat het stadion van 100.000 zitplaatsen, zo meldt VI. Woerts zou echter de wens hebben om het grootste stadion ter wereld neer te zetten. Dan zou Nou Camp moeten worden overtroffen met 106.000 zitplaatsen. Daarvoor zou in de huidige plannen nog creatief naar oplossingen gezocht moeten worden. Feyenoord zal in de komende 100 jaar niet 1x de Champions League winnen met zo'n frisdrankverkoper aan het roer. Wat een deugniet!!!!!

http://cache.daylife.com/imageserve/01GX64RcZBbTj/610x.jpg

HEPIE & HEPIE

DE UITVINDERS VAN HET "INLEGGEN"

d.w.z. gefortuneerde Feyenoorders hun geld afpakken met loze beloftes

TIP VOOR DE EVENTUELE BELEGGERS:

KUNT U GOED REKENEN?

REKEN DAN MAAR NERGENS OP!!!

WORD OOK LID VAN HET MACHTIGSTE LEGIOEN VAN NEDERLAND

DAN KRIJGT U STEMRECHT

WAT?

STEMRECHT

O.K. LATEN WE BEGINNEN MET DIE ONBENULLEN IN HET MAASGEBOUW WEG TE STEMMEN…

 

 

http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/spelers/A1/main/a1_0708_pattinamajordao_scaled_7.jpghttp://www.feyenoord.nl/content/contentimages/spelers/A1/main/a1_0708_pattinamajordao_scaled_7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Comments »

 1. Koos says

  😕 Het Feyenoord-bestuur en Peter Bosz in het bijzonder deugt! Bosz helpt Feyenoord naar de verdoemenis, dat stuk onbenul… Weer een klote-seizoen gezien…

  mei 6th, 2008 | #

 2. ron says

  ik had ook een aanvaring met de grote patinama . lang geleden ,ik schoof daar aan de bar want ik vond new york newyork niet zo gezellig die avond . dus ik ga het studiootje 54 binnen wat toen al anders heete , ik hooguit 19 en hij al een stuk ouder ,ik ga zitten naast die pati en zijn maat met twee domme blondines naast hem , begon tie bijdehand te doen ,je bent niks en je bent minder als ik (heb ik toch nog een biertje voor hem gekocht en voor zijn maat ook ) maar dat mannetje bleef maar door gaan en ik snapte niet waarom want waarom doe je zo gek als je me net ziet terwijl ik geen ruzie of wat tan ook zoek . gelukkig kwamen toen de rest van mijn maten terug uit new york etc en toen stonden er ineens 20 man om hem heen terwijl ik nog niks tegen die jongens gezegd had . hij bond direct in en gaf mij een biertje (heb ik geweigerd want ik hou niet van dat soort mannetjes ) maar hij scheet in zijn broekie .

  mei 6th, 2008 | #

 3. Coen says

  Lex, even over het beleidsplan van onze Peter, het schijnt volgens velen en ook volgens jou een ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen’ plan te zijn, maar waar heeft onze hansworst dit dan vandaan? geknipt en geplakt van verschillende beleidsplannen? Vraag ik me eigenlijk altijd af…

  Lex Kroon: Gejat bij Heracles, FC Twente en er lag nog zo’n plan van Mark Wotte. Niks geschreven door Bosz himself!!!

  mei 6th, 2008 | #

 4. ron says

  jaren later ging ik met marco eyk op stap in rotterdam . bij de gebroeders van rey rij ,rijen of wat er ook op rijmt . liep marco op 1 van die lampekappen te slaan boven de toog onder het hilton ,toen zij die blonde (want ze broer is donker ) daar moet je nu mee kappen want anders gooi ik je nu deze tent uit (om een lang verhaal kort te houden! die blonde werdt ineens bang )
  kom ik twee weken later in liberteau samen met nog wat mensen , mocht ik ineens gratis drinken ?ik ging er mee op stap en macht heb of had ik nooit gehad maar het was wel raar . geluk hoy

  mei 6th, 2008 | #

 5. Ruud says

  Ik weet niet of je (Lex cq Webmaster) ooit weleens hebt gehoord van de wet op de privacy, maar IP adressen openbaar maken gaat echt een stapje te ver. Welk doel word hier mee naar gestreeft?

  Webmaster: Het IP-adres is door de xxx veranderd. Kroon wilde alleen laten zien dat de heren in het Maasgebouw zijn Kronieken lezen. Niets meer en niets minder. Wat nou wet op de privacy? Dat bestaat allang niet meer in dit land!

  mei 6th, 2008 | #

 6. Wim, Toronto says

  🙄 Wat vinden julie van het bericht op VI.nl dat de heren in het dwaasgebouw een stadion willen bouwen met meer dan 100.000 plaatsen!?!? Zijn ze nou helemaal de weg kwijt? 🙄

  mei 6th, 2008 | #

 7. Cor says

  :mrgreen: de patinamaatjes… ik ken ze heel goed… jarenlang bij Deltasport rondgehuppeld… gezellige familie… als je ze mee hebt….:wink:

  mei 6th, 2008 | #

 8. Coenfan says

  wie deugt er? lex (en ikzelf, en wie niet) waarschijnlijk ook niet 100% maar lex doet mij in ieder geval deugd!

  ip adressen mogen niet openbaar worden gemaakt? wat een flauwekul, hoeveel hebben niet (net als ikzelf) een tool als onestat.com aan hun weblog gekoppeld zodat iedereen bezoekersinfo inclusief ip adressen kan bekijken?

  de professor deed als elke prof, ze jatten niet (van hun studenten), maar stellen samen.

  Webmaster: De IP-adressen zijn middels vier (XXXX) kruisjes versleuteld, zodat zij niet openbaar zijn. Maar ja, er zitten hier veel spijkers op laag water-zoekers. Reageren om het reageren, heet dat.
  Overigens zegt Kroon van zichzelf dat hij totaal niet deugt, oneerlijk is en zeldzaam rancuneus. Volgens ons deug je dan meer dan als je zegt: ‘IK BEN NOOIT ONEERLIJK”

  mei 7th, 2008 | #

 9. Joop says

  ff off-topic: zie hieronder mijn plakwerk! Die snor van derksen en Hugo B te R hadden het niet zo slecht gezien, haha!

  :mrgreen: ‘Gullit zit hier voor het geld’ 😈
  “De Europese reputatie van Ruud Gullit liep de afgelopen jaren flink wat deukjes op. Hij vertrok naar Amerika, maar ook in de ‘States’ kan de trainer van LA Galaxy niet op veel sympathie rekenen.

  Gullit raakte laatst in opspraak toen hij in een interview bij het horen van de namen Scott Bolkan en Vardan Adzemian niet wist dat het hier om twee van ‘zijn’ spelers ging.
  De twee komen momenteel op huurbasis uit voor eerstedivisionist Portland Timbers. “Het zullen wel negentienjarigen zijn of zo, daar heb ik niets mee te maken”, laat Gullit desgevraagd weten in Revu.

  Een paar weken later was het wederom raak toen LA Galaxy middenvelder Joe Franchino vastlegde. Gullit: “Hij is precies de speler die ik zoek.” Een snelle beslissing van de oud-coach van onder meer Chelsea, Newcastle United en Feyenoord die zijn mening grotendeels baseert op basis van videobeelden. Maar daar bleef het niet bij. Franchino kwam vorig seizoen slechts 57 minuten in actie voor zijn club New England Revolution. De Major League-club liet weten dat Franchino door verschillende blessures niet aan spelen toe kwam, maar op verschillende Amerikaanse weblogs wordt gespeculeerd dat de middenvelder met een verslaving kampt. Hij zou niet geblesseerd zijn, maar aangeklopt hebben bij een afkickkliniek.

  Grahame Jones, journalist van de Los Angeles Times, heeft zijn mening klaar wanneer het om Gullit gaat. “Ik denk dat hij hier gekomen is om een paar miljoen te verdienen en te genieten van dit mooie deel van de wereld. Hopende zichzelf, zonder de druk die hij bij een Europese ploeg zou hebben, opnieuw te bewijzen als trainer. Ik vind het waanzinnig dat hij een speler koopt
  zonder deze te zien spelen. Ik kan niet anders concluderen dat Gullit momenteel plichtmatig zijn werk doet.”

  mei 7th, 2008 | #

 10. leen says

  Deugt Woerts??????

  geniaal of grootheidswaanzin ?

  Cris Woerts wil het grootste stadion van Europa.
  Hij wil er plus 100.000 plaatsen hebben.
  Om dit te realiseren wordt rotterdam zuid verbouwd.
  Ja, niet heel R’dam zuid. De helft zo’n beetje.

  Een prestigieus project wat zijn weerga niet kent.
  Heel Europa zal jaloers op onze nieuwe kuip worden.
  Het maracana aan de maas wordt het al genoemd.
  THE SKY IS THE LIMIT in Rotterdam.

  De jacht op zgn. founders is al geopend, maar bij een dergelijk project zijn er liefhebbers genoeg om daar aan deel te nemen.
  In 2016 zal de eerste wedstrijd gespeeld moeten gaan worden.

  Het nieuwe stadion zal zoveel inkomsten gaan genereren dat ze de aansluiting met de rest van europa zullen gaan maken.
  Zo’n 100 miljoen aan recetteinkomstem zullen er gegenereerd worden.

  Als je de berichten hoor dan staan we er goed voor, en is de weg naar boven weer ingeslagen.
  Tot het zo ver is, is het een kwestie van overbruggen.
  Mij lijkt het meer een kwestie van overleven.

  In ieder geval wil Woerts nu al geld ophalen wat pas na 2016 terugbetaald gaat worden.
  Er worden deelnemers (het zijn geen sponsors want sponsoring betkent geld geven in ruil voor reclame) gezocht die uitgesmeerd miljoenen gaan overmaken.
  Feyenoord gaat dit geld dan beleggen en beheren.

  Ik vraag mij toch af, waarom gaat iemand geld lenen om er vervolgens risico mee te lopen in de beleggingsmarkten.
  Wordt dat geld dan zo goedkoop geleend dan?
  Of heeft feyenoord het wiel opnieuw uitgevonden en kan het meer verdienen met beleggen dan de rest van de wereld.
  Het lijkt mij dat de beleggers in feyenoord, die miljoenen niet aan de club geven om er iets mee te doen wat zij zelf ook (of beter) kunnen.
  De andere vraag is waarom gaat iemand geld aan feyenoord lenen, die er vervolgens een risico mee neemt.
  Als men in spelers investeerd is dat altijd een risico. Maar de andere kant is dat het ook heel lucratief kan zijn. In ieder geval is duidelijk wat er mee bereikt wil worden. De resultaten verbeteren. Het doel van beleggen ontgaat mij.

  Dit is weer zo’n terloopse opmerking die even tussen neus en lippen door wordt gezegd, maar waarbij ik blijkbaar de enige ben die dat vreemd vind, want ik hoor er verder niemand over.

  Wat mij ook bevreemd is het feit dat als er een stadion komt met 100000 toeschouwers, dat iedereen het blijkbaar normaal vind dat al die plaatsjes op de tribune dan ook bezet zullen zijn.
  Iets wat in mijn ogen helemaal niet vanzelfsprekend is.

  Na de vorige transferperiode, heeft de club ondanks alle goede aankopen de seizoenskaarten toch ook niet uitverkocht.
  En daar waren er maar een kleine 30.000 van beschikbaar.

  Om al deze plaatsen bezet te krijgen zullen er eerst wat aansprekende resultaten moeten worden neergezet.
  Anders zie ik het nog niet gebeuren.

  De vraag is ook wat er gebeurt als dit scenario zich afspeelt.
  Zijn we dan door alle voorschotten die er op de toekomst zijn genomen, weer bij de rand van een faillisement, of valt het allemaal wel mee?

  Hiermee is het verschil tussen de trots van europa en het lachertje van Europa minimaal geworden, en is het afwachten welke kant we op gaan.
  Zo’n groot stadion wat niet vol te krijgen is zal ook een neerwaartse spiraal geven waar we in terecht komen.

  Ik vraag me toch af of die Woerts wel deugt.
  Die blijft net zolang door tekenen in het nieuwe stadion tot er genoeg geld verdiend kan worden.

  mei 7th, 2008 | #

 11. Coenfan says

  @ Leen. Woerts gaat in het vastgoed: hypotheken! Hij heeft zojuist van wereldreiziger Boszpeen gehoord dat daar veel in te verdienen valt… 😉

  mei 7th, 2008 | #

 12. jw says

  een trace route doet wonderen, daar heb ik die openbaring hier niet voor nodig. dat het maasgebouw al jarenlang kritische supporters op het internet volgt is ook publiek geheim.

  mei 7th, 2008 | #

 13. leen says

  @Coenfan

  Toen ik een jaar of 13 14 was, ging het verhaal dat feyenoord de rijkste club van Europa was, met heel veel vastgoed.
  Daar bleek achteraf weinig van te kloppen geloof ik.

  Misschien weet Lex hier iets van.

  Lex Kroon: Feyenoor bezat wat huizen in Zomerland (IJsselmonde) en in Lombardijen (Imm. Kantstraat) waar Happel en Kindvall destijds woonde. Dat rijkste club van Europa is een fabeltje.

  mei 7th, 2008 | #

 14. Willem S te R says

  Nu zien we wat contracten waard zijn,kijk naar Scholletje.Hij doet de contractbesprekingen namens S-P-E-R-M-A,doet een paar spelers van de hand,pleit voor het aanblijven van ingenieur v Emmenes,om daarna doodleuk naar 020 te verkassen….. Hiermee gaat Blind duidelijk buiten zijn Brailleboekje………….

  Let op,die Danny boy haalt v Emmenes naar 020(uit betrouwbare bron van Viola Holt(Achteruit).Hij weet precies wat dat ventje moet kosten en hoe zijn contract in elkaar steekt.Je denkt toch niet dat Blindbier dat binkie naar Feyenoord laat vertrekken????

  Ik weet zeker dat hij al een afspraak(Blind date)met ingenieur v Emmenes op de agenda heeft staan.

  Over onze club gesproken,hij gaat lekker,waar blijven de nieuwe assistent-trainers? Die Vlemmings van Nac krijgen we óók al niet. De manager van Na-Afloop-Cognac had gezegd dat Feyenoord zich de moeite kan besparen,dus beter kan oprotten…..

  Ja,dit gaat weer een transferperiode worden van de gemiste kansen worden,tot het laatste moment.Zodat we dadelijk met spelers opgezadeld worden die eigenlijk niet gepland zijn,maar wel betaalbaar………..

  Dat is nou typisch Feyenoord,ze maken hun interesse voor Emnes kenbaar,doen géén bod,gaan vervolgens achterover zitten met hun stoelen in de SLAAPSTAND,om vervolgens af te wachten of die jongen zelf gaat bellen……Wat een stelletje zakkenwassers!!!

  Hadden ze tijdens de winterstop Michael Jackson,eh sorry,Michael Jansen,een speler met hartklachten gehaald.Dan stallen ze hem bij de Grafschop om aan speelminuten te komen.
  Nou,hij schijnt voor het laatst gespeeld te hebben bij GERRY AND THE PACEMAKERS………………………………………………………

  Wat hebben wij toch een UNIEK bestuur HA HA HA HA……

  mei 7th, 2008 | #

 15. Willem S te R says

  Prachtige kroniek Lex,als je die COCA Chris hoort lullen,dan denk ik meteen aan de troonrede alias de miljoenennota.Zou dat drankje COCA ZERO naar CHRIS COCA zijn vernoemd?

  mei 7th, 2008 | #

 16. Laurentius Johannes Brinkheurst says

  Ja, Emnes zal nu wel naar 020 gaan. Of dat erg is? Mwah, die jongen is de laatste maanden wel heel erg omhoog geschreven en geluld.

  mei 7th, 2008 | #

 17. knut johannesen says

  Ik begreep dat er een ventje loopt bij Spartaan 20( morgen talenten dag) welke is gescout door Chelsea. Hij verkiest Sparta.
  Zal voor Feyenoord wel niet goed genoeg zijn !!!!!!!

  mei 7th, 2008 | #

 18. James Hetfield says

  @ Leen,

  Je slaat de spijker op zijn kop. Bovendien, Philips SV heeft een begroting die meen ik 2x zo hoog is, met een stadion van 34 duizend en nog wat plaatsen. Het is een open deur, maar we hebben last van onbehoorlijk, en dus ondeugdelijk, bestuur.
  Geleend geld moet toch eens worden teruggegeven, dus doe eens iets aan de marketing, en geef Fortis een kopie van de Aegon sponsordeal……

  mei 8th, 2008 | #

 19. Coenfan says

  hepie & hepie: prachtfoto! de overtuigingskracht straalt van hun gezichtjes, niet? ze huilen nog net niet, ze kregen zeker een lastige vraag.

  mei 8th, 2008 | #

 20. niet gepiest toch nat says

  Als men slim is , moet men is ff kijken bij pisvee.
  De leegloop gaat nu beginnen , asati wil nu ook weg en kan weg omdat het contract niet geheel was getekend.
  Kijk lul je hoeft helemaal niet naar engeland om rond tekijken och sorrie dat heet scouten !!!

  mei 8th, 2008 | #

 21. pain medication tramadol 37.5 says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen