Pagina’s

Archief

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

TEVREDEN? (Bertje toch…)

januari 31st, 2008

BERT WAS DE EERSTE HELFT VERGETEN

Bert van Marwijk sprak na afloop over een boeiende wedstrijd. 'Het was een duel van een aardig niveau en met een hoog tempo.' Feyenoord begon goed, maar naarmate de eerste helft vorderde nam AZ het over. Overde tweede helft was Van Marwijk meer te spreken. 'We kwamen wat gelukkig op 2-2, maar na de 1-1 zat ik eigenlijk te wachten op onze voorsprong.' Van Marwijk beklaagde zich net als Van Gaal over de scheidsrechter. 'Ik hoorde dat AZ een doelpunt via een handsbal maakte, al moet ik dat nog terugzien en Michael Mols had een strafschop moeten krijgen. Dat zijn beslissende momenten.'

HET LIGT AAN HET TRAININGSVELD

In Voetbal International laat Van Marwijk weten meer velden tot zijn beschikking te willen hebben voor de training van de A-selectie. Bij een training van elf tegen elf kan hij de rest nu weinig laten doen. Een overstap naar Varkenoord zoals eerder geopperd, blijkt geen optie.

Misschien moet Feyenoord maar een alternatieve 'halve seizoenkaart' gaan aanbieden, waarmee je alleen de tweede helft De Kuip in mag… Want wat een verschil steeds de laatste weken! FC Twente, FC Groningen en AZ: drie wedstrijden waarin het de eerste helft niet liep, maar waarin Feyenoord zich de tweede helft herpakte.

OOK BIJ ORANJE ANGSTHAZEN-VOETBAL?

Het werd al vaker gezegd in de media. Volgens Voetbal International heeft de KNVB nu definitief intern vastgesteld dat Bert van Marwijk de eerste keus is om Marco van Basten op te volgen. Volgens VI is het voor Van Marwijk belangrijk dat de bepalende spelers die mede voor hem naar Feyenoord kwamen hem deze overstap gunnen.

Volgens Louis van Gaal is doelman Boy Waterman de best meevoetballende keeper ter wereld. Met deze bewering wordt tevens bewezen dat ons land miljoenen voetbal-kenners telt. Van Gaal zelf wordt met de week belachelijker…

Waterman schonk Feyenoord twee doelpunten. Daar was Van Marwijk heel teveden mee. (Mols)-Hoop doet leven…

De afbeelding “http://www.dag.nl/upload_mm/c/e/6/1978758848_1999999672_ANP-2361424_440x293.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Laat ons jubelen! Laat ons juichen…
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

41 Comments »

 1. bo says

  laat bertje maar naar oranje gaan,Het wordt na gullit,koeman en v marwijk nu eens tijd voor een echt goede trainer maar wie

  januari 31st, 2008 | #

 2. knut johannesen says

  5 punten uit 3. Nog 1 te gaan. Bert naar Oranje en Verbeek naar de kuip en dan heb ik het NIET over Pim want daar leg ik nog wel eens wakker van.Bert krijgt het voor elkaar dat na een uiterst povere eerste helft met weinig strijd de spelers erin de tweede helft met wel veel strijd en bij vlagen hoog tempo de spelers nagenoeg uitgeput het veld verlieten. Je zou zeggen dat jongens die elke dag trainen 2 x 45 minuten alles kunnen geven. Dit is ook het probleem.Wanneer wij in de eerste helft zo zouden spelen als in de tweede helft tegen Twente,Groningen en Az hebben we de lucht niet voor de tweede helft. Conclusie; conditioneel liggen wij achter op de rest.Rondootjes en partijen ,daar worden we conditioneel niet beter van.

  januari 31st, 2008 | #

 3. knut johannesen says

  Ook gaf ons Bertje aan na de wedstrijd tegen Twente ,dat we tegen Groningen 200% gemotiveerd het veld in moesten en alles geven. GVD dat moeten we ELKE week tegen wie dan ook.

  januari 31st, 2008 | #

 4. Pieter D. says

  Lex, je hebt gelijk want het blijft in Nederland arbitraal een drama maar waar het de blonde god van gisteren betreft is dat geen verrassing. De protégé van Uilenzeik straalt weinig tot geen intelligentie uit net als een fors aantal spelers gisteren op het veld.
  Gelukkig hebben we zondag een van de echt weinige arbiters die er nog enigszins mee doorkunnen en ik hoop en verwacht dat Van Hulten zondag niet zal teleurstellen en onpartijdig fluit en de buitenspelregel nu ook eens van toepassing te laten zijn op de Mokummers.
  Blijft als enige vraag over wanneer Bert zijn Waterloo zal vinden en wat hij daarvoor moet doen. Een pak slaag in de Arena moet daar toch voor volstaan.
  Zou de professor voor middernacht nog iets uit de hoed toveren ?

  januari 31st, 2008 | #

 5. AZ says

  Het ligt niet alleen aan Bertus maar voornamelijk, uitzonderingen daargelaten, aan de spelers. Talent alleen is niet genoeg. Je bent geen prof. als je alleen maar een contract hebt, je bent het pas als je er alles aan doet om datgene te presteren waarvoor je (vorstelijk) voor wordt betaald. Ik heb het dan niet over de uren die je op het trainingsveld staat, op de massagetafel ligt of 2 x 45 minuten aan de bak bent, maar juist over de tijd die je buiten de club doorbrengt.
  Verantwoorde voeding, genoeg rust, ruim op tijd aanwezig zijn voor trainingen gaan, over voetbal praten met je teamleden, komende (directe) tegenstanders zelf bestuderen ipv alleen maar de beschouwing van de trainersstaf aan te horen, enz, kortom, je sport beleven zoals dat hoort.
  Hieraan direct gekoppeld; Een goede instelling geeft automatisch een gezonde vorm van zelfvertrouwen, en voorkomt daardoor in grote mate wisselvalligheid in de prestatiecurve. Accoord, je kan niet altijd TOP zijn, maar een stevige voldoende dien je als prof altijd na te streven en ook te scoren. Een slechte wedstrijd of zelfs een off-day tussendoor is uiteraard altijd wel mogelijk, maar géén 10 achter elkaar.
  Zijn er een paar teamleden die niet de juiste instelling of ‘profbeleving’ hebben, dan heeft dat ontegenzeggelijk z’n weerslag op de teamprestatie. Je kan dan als trainer roepen en trainen wat je wil, als het niet goed tussen de oren zit kan je het aan de zijlijn schudden.
  Bij Feyenoord is het opmerkelijk dat het vaak in de 2e helft (zoals tegen Twente, Groningen en de Alkmaarders) pas begint te lopen. Reden: men moet wel omdat de tussenstand dat vereist.
  Dit betekent dat de instelling waarmee de wedstrijd is begonnen niet goed is. Het voorzichtig rondtikken achterin kost geen kracht en is relatief ‘gemakkelijk’ … Je hoort ‘ze’ bijna denken : “laat m’n medespeler de actie maar maken, als het mislukt is dat tenminste niet mijn schuld”. Resultaat: angstig en passief voetbal (wordt gemakshalve uitgelegd als zijnde ‘voorzichtig’ en ‘het juiste moment afwachten’), waar je als sporter geen adrenaline of beleving van krijgt. Je gaat vanzelf ‘achteruitlopen’ in je eigen zône, waarbij de directe tegenstander veelal de vrijheid krijgt om de vrije ruimte op te zoeken (zie b.v. 2e goal AZ).
  De recente wedstrijden bleek dat schroom pas werd afgeworpen omdat men vanwege de stand werd gedwongen! Dit is verkeerd, omdat de tegenstander die instelling heeft opgeworpen en het niet vanuit ‘jezelf’ kwam. Resultaat: je vecht nog steeds tegen jezelf, maar nu ook nog eens tegen het scorebord. Da’s een dubbele tegenstander !
  Als je echter meteen ‘goed in de wedstrijd’ zit voorkom je (vaak) dit scenario. Met de juiste beleving cq instelling versla je de tegenstander al voordat de wedstrijd is begonnen. Omdat het ook goed tussen je oren zit, straal je dat ook richting de tegenstander uit. M.a.w. je dicteert zelf hoe de wedstrijd zal verlopen ipv dat je achter de feiten, oftewel de tegenstander, aan moet lopen.
  Zoals eerder gezegd begint alles bij jezelf, oftewel bij de juiste mentalilteit die je als sporter aan de dag legt om je sport in de best mogelijke conditie te (mogen) beleven. Wellicht dat Bertus eens kan hameren om, uitzondering daargelaten, zijn jongens het besef bij te brengen dat als je in het bloedmooie roodwitte shirt MAG ballen, dat je daar ook trots op bent en dat ook zal uitstralen.
  Om met Knut te spreken : “dat moet ELKE week tegen wie dan ook”. Wedden dat de resultaten dan zullen verbeteren !!

  januari 31st, 2008 | #

 6. gish says

  Hoe vaak moet ik het nog zeggen, Bert van Marwijk is een hele matige, saaie en tactisch zwakke coach. Bert weet altijd na afloop wat er fout ging. Ik schaam me diep zei hij na afloop van Excelsior uit, je ik ook, ik schaamde voor de trainer die dit zooitje ongeregeld niet scherp aan een wedstrijd kon laten beginnen.
  De daarop volgende wedstrijden hetzelfde laken een pak. Bert heeft nog geen jeugdspeler beter gemaakt, sterker nog, hij stelt een basis op met louter oudere spelers [de guzman uitgezonderd] Moeten deze geroutineerde krachten de wedstrijd gaan winnen, dacht het niet. Lucius, Lee [Lee Lee Lee], Bahia, wat een drama en Feyenoord onwaardig, hoewel eigenlijk niet.
  Maar goed, het seizoen is weer voorbij, wat rest is een kansloze missie in de plee-offs [als we dat halen] en misschien een slap bekersuccesje tegen FC Dordrecht of Haarlem in de finale.
  Volgend seizoen staan er weer 46500 mensen bij de eerste training omdat het NU toch echt gaat lukken. En Bert [laten we hopen dat hij pleitte is tegen die tijd] weet alles weer rustig en kalm uiteen te zetten. Geen journalist durft hem aan te vallen.
  Johan Derksen zal weer blaten dat Bert het MAXIMALE uit deze ploeg heeft gehaald. Gisteren zei iemand dat hij benieuwd was wat Martin Jol uit deze groep had gehaald, veel meer denk ik. We zullen het nooit weten. Dream On Feyenoord, dream on.

  januari 31st, 2008 | #

 7. ruud says

  FF iets anders, Mols krijgt drie wedstrijden waar vele hun twijfels over hadden of hij daadwerkelijk iets gedaan had, nu maakt de shitbull twee verschrikkelijke overtredingen(vooral de eerste, slechts geel) en hij krijgt maar twee wedstrijdjes. Belachelijk.

  januari 31st, 2008 | #

 8. Pieter D. says

  @Ruud

  Het is toch al jaren bekend dat in Zeist louter klassejustitie wordt toegepast. Over Mols gesproken, die heeft de afgelopen wedstrijden laten zien met zijn 37 jaar een absolute meerwaarde in dit eam te zijn. Een teken aan de wand zou ik zeggen maar bewezen is wel dat wanneer je zijn intelligentieniveau hebt leeftijd dan feitelijk ondergeschikt is.

  @ AZ

  Een fraai epistel waarin zeker kernen van waarheid zitten. Laten we in elk geval hopen dat Bert er kennis van neemt, wellicht steekt hij er iets van op.

  januari 31st, 2008 | #

 9. cf says

  Ik ben het volledig eens met Gish, het is inderdaad ongelooflijk met wat voor instelling Feyenoord iedere wedstrijd begint, ik kan niet anders concluderen dat de oorzaak hiervan bij de trainer ligt.
  Zo slap, zo zonder zelfvertrouwen, zo zonder bluf of om het maar eens met Lex te zeggen zo angsthazerig en dit terwijl we in onze eigen kuip spelen. Het is om gek van te worden, het positiespel is om te huilen, het is kortom geen TEAM.
  Het is dat onze tegenstanders ons verschrikkelijk goed gezind zijn om ons regelmatig doelpunten cadeau te doen, want anders zou de stand op de ranglijst er nu heel anders uitzien, het is eigenlijk ongelooflijk dat wij in de 2 laatste wedstrijden nog zijn weggekomen met een gelijkspel.
  Er is maar 1 conclusie en die is dat v.Marwijk absoluut niet in staat is om goed voetbal, een winnaarsmentaliteit en bluf, in dit elftal te brengen, wij mogen dan ook blij zijn als wij onder deze trainer bij de 1e vijf mogen eindigen en ik denk dat wij ons daarop maar moeten richten, een andere conclusie is er niet.

  januari 31st, 2008 | #

 10. Martijn says

  Ban Gaal zei gisteren over Blom: “Als het publiek schreeuwt, dan floot de scheidsrechter.” Dat was de verkeerde volgorde. Als hij floot, was dat meestal in het voordeel van AZ en schreeuwde het publiek het uit van ongenoegen. Waarom Blom de 13de man voor Feyenoord zou zijn geweest, begrijp ik niet. De vrije trap van de 2-2 was terecht. Vanaf de tribune leek het erop dat De Zeeuw een strafschop mee had moeten krijgen. Als dat waar zou zijn, dan kunnen we die wegstrepen tegen de zuivere van Mols. De goal van Pelle was niet bewust hands, want die bal was zonder zijn hand ook erin gegaan. Maar een speler die een bal tegen zijn hand aantrapt, maakt in mijn ogen toch een overtreding. Ban Gaal zich gelukkig prijzen dat Blom er anders over dacht.

  Feyenoord hoeft de schuld van het puntverlies niet te zoeken bij de arbitrage, want dit elftal had geen enkel recht op een zege. Een schrijnend verschil was dat de opbouw van Feyenoord al bij Timmer werd verstoord en dat AZ tot even over de middenlijn rustig kon opbouwen. Feyenoord trekt zich vaak massaal terug bij een corner tegen; AZ laat minimaal Ari op de helft van de tegenpartij staan. Feyenoord durft bij 0-0 en 1-0 voor geen enkel risico te nemen. Pas als de tijd bij gelijk of achter begint te dringen, komen de aanvallende impulsen. Van Marwijk predikt geduld en dat heeft tot gevolg dat de spelers het in de eerste helft rustig aan doen. Zolang Van Marwijk nog trainer is, is de suggestie van de heer Kroon m.b.t. de halve seizoenkaart inderdaad een goede.

  januari 31st, 2008 | #

 11. P.Schil says

  ik vind van Marwijk een tactisch domme coach die niet geschikt is voor het absolute topniveau wat Feyenoord (moet) heten.

  Voorbeelden zijn VVV uit waarin hij tot 5 minuten wacht met het inbengen van een extra aanvaller (Mols) en dan de begin opstelling van gisteren

  Dat tactisch zwakke van zijn begin opstelling moet hij dan in de rust omdraaien en bijstellen.
  De Guzman wordt nu als hoer van het elftal gebruikt om de door v Marwijk gemaakte fouten te herstellen.

  Nee wat mij betreft wordt Bertje lekker bondscoach en haalt Feyenoord een tactisch sterkere en betere trainer dan deze vlaai!.

  januari 31st, 2008 | #

 12. george van kralingen says

  Hi,

  Zomaar een citaat uit het “linkse sufferdje” ( de volkskrant)

  “Zo kreeg AZ te weinig in zijn zesde wedstrijd in 17 dagen en heeft Feyenoord ondanks alle euforie over de vlotte renovatie voorlopig een punt minder dan in het rampseizoen 2006-’07”

  I rest my case.

  grt.,
  George

  januari 31st, 2008 | #

 13. Leo BeenhakkerT says

  In mijn ogen ligt het zwakke spel niet echt aan Van Marwijk z’n tactiek maar aan de invulling van de spelers. Met name vanaf de flanken komt te weinig gevaar en wordt geen bal vastgehouden waardoor de (niet al te sterke) verdediging onnodig onder druk komt te staan

  Die Lee is zo langzamerhand het lachterje van de eredivisie en Slory raakt nog steeds geen pepernoot. En je ziet aan die dzudzak bij psv hoe belangrijk gevaar vanaf de flank is

  maar ik denk wel dat een trainer als Gert-Jan Verbeek het moeiteloos over kan nemen van Van Marwijk

  februari 1st, 2008 | #

 14. Leo Kardienaal says

  Laat die Van Marwijk maar lekker naar Oranje gaan dan nemen wij Gert Jan Verbeek wel als trainer.
  Helaas geen aankoop meer op de laatste dag. Het blijft dus aanmodderen tot het eind van de competitie met veel verliespunten in de uitwedstrijden vrees ik.
  Ik hoop dat Lee snel weer heimwee krijgt ! Hoe kan je als Feyenoord nou een speler kopen die bij twee Spaanse clubs uit de lagere regionen mislukt is. Dan ben je toch niet helemaal lekker als je denkt dat dat iets voor Feyenoord kan zijn. Zet hem maar in het eerste vliegtuig naar Korea!

  februari 1st, 2008 | #

 15. Pieter D. says

  @ Leo Kardinaal

  Maak er dan maar twee enkeltjes Korea van dan kan de Professor hem begeleiden en daar gelijk blijven met zijn geweldige heimwee-aankoop. Heeft Korea al een nieuwe bondscoach want dan zou Bert ook meekunnen.
  Gert Jan Verbeek lijkt me een uitstekend idee. Heerenveen speelt niet voor niets het aantrekkelijkste voetbal in de MMC.

  februari 1st, 2008 | #

 16. cf says

  Ik dacht even dat Feyenoord zondag zonder nwe. blessure-gevallen kon afreizen naar Ajax, dit zou nml. iets nieuws zijn omdat voor iedere belangrijke wedstrijd een lijst wordt doorgegeven van spelers die zwak, ziek of misselijk zijn.
  Gelukkig behoef ik mij ook deze keer geen zorgen te maken want de laatste berichten zijn de twijfelgevallen voor de wedstrijd van as zondag t.w. De Cler,Lucius,Mols en ook Bruins en Buys zijn nog steeds niet wedstrijdfit, ik begrijp niet waarom er bij Feyenoord zoveel blessuregevallen zijn terwijl er bij bijvoorbeeld Heerenveen zelden blessures zijn, zou dit iets te maken kunnen hebben met de training of zijn ze zichzelf vast aan het indekken voor as zondag??

  februari 1st, 2008 | #

 17. ruud says

  CF, Ik denk dat ze bij Heerenveen een veel betere basisconditie hebben en daardoor minder blessure`s hebben. Het is toch van de zotte dat er maar geen eind komt aan de hamstring blessure van Luigi Bruins. Begin van het jaar een week lang de voorbereiding in Epe bezocht: Rondootje, paar rondjes los lopen, beetje gymnastieken en dan lekker partijtje. Soms ook nog een trap en pass oefening maar dan had je het wel gehad. De keepers werden wel behoorlijk afgeknepen door Patrick L.

  februari 1st, 2008 | #

 18. Leen says

  Ja , wat had je dan verwacht.
  We hebben maar een veld naast de kuip. Dat is natuurlijk veel te weinig voor onze basis selectie die volgens de professor 23 man behoort te zijn.
  Bij die drie die nu ineens uitgeleend worden weet ik ook niet wat ik er van moet denken.
  Zijn ze niet goed genoeg ? Dan kan je ze verkopen.
  Zijn ze wel goed genoeg dan vraag ik me af waarom ze niet gewoon weer in de kuip blijven.
  Beetje vremd allemaal.

  februari 1st, 2008 | #

 19. Pekinees says

  Ach, de selectie is toch al te krap in de breedte, hoor ik ze doorlopend klagen; een paar meer of minder maakt dan blijkbaar ook niet meer uit. Of willen ze graag sterke tegenstanders hebben?

  februari 1st, 2008 | #

 20. Martijn says

  @ruud en cf
  Aan de basisconditie kan het niet liggen dat de blessureboeg vol begint te lopen. De professor heeft ervoor doorgeleerd en ervoor gezorgd dat Ruud Wielart de krachttraining verzorgt en dat Leontine van Meggelen op het gewicht van de spelers let. Hij dacht hiermee het aantal geblesseerden te verminderen.
  Stel dat naast de langdurig geblesseerden ook die vijf niet van de partij zijn, dan is het maar goed dat de professor in samenspraak met de vlaai de rechtsbenige verdedigers Dwight Tiendalli en Jordy Buijs heeft verhuurd. Wie moet er rechtsback staan bij afwezigheid van Theo Lucifer en Danny Buijs?

  februari 1st, 2008 | #

 21. Pieter D. says

  @ Martijn

  Wellicht is Senilio dan nog een optie, die heeft ooit die positie bekleed.

  februari 1st, 2008 | #

 22. knut johannesen says

  Van alle blessure gevallen hoop ik dat alleen die clown het niet haalt. Van Gaal had het van de week over de 13 man van Feyenoord. Ik zie er in de basis regelmatig maar 10 starten. Iedere bal naar die clown is balverlies. Het is beter dat Lee gewoon het shirt van de tegenpartij aantrekt zodat je i.i.g kan ZIEN dat hij bij hun is.Nu is het net alsof hij bij ons is.

  februari 2nd, 2008 | #

 23. knut johannesen says

  EEN voordeel zie ik in de klassieker van morgen. Er lopen nu bijna allemaal Nederlanders in het shirt van ons zodat het besef wat deze wedstrijd voor ons supporters betekent erg groot is.

  februari 2nd, 2008 | #

 24. P.Schil says

  In de Televaag staat vandaag een stuk dat het bondscoachschap van Bert de Vlaai een kwestie an tijd is en dat Feyenoord Gertjan Verbeek als opvolger van die vlaai wil…

  Nu vind ik Verbeek helemaal geen slechte trainer maar bij mij staat ie pas op de derde plaats 1) Martin Jol 2) Ron Jans 3) Gertjan Verbeek of misschien wel vierde want Mario Been past van deze drie nog het allerbeste denk ik.

  Maar Bert “angsthazenvoetbal”van Marwijk dr uir na dit seizoen zou al een zege zijn denk ik zo!.

  februari 2nd, 2008 | #

 25. Pieter D. says

  @ P. Schil

  Leuke en zeker toepasselijke woordspeling op dat Mokumse blaadje. Daarom hecht ik ook geen enkele waarde aan berichtgevingen daarin.
  Het zou mij wel wat waard zijn Gertjan in de Kuip te mogen verwelkomen. Voor mij met stip op 1. Mario is mij zeker dit seizoen tegengevallen want in het Nijmeegse bakt hij er ook niet al te veel van met een toch zeker Eredivisiewaardige selectie.

  februari 2nd, 2008 | #

 26. gish says

  Zie 6
  Toch nog goed nieuwe, als Bert de overstap maakt naar het [toch al] saaie Oranje krijgen wij misschien GertJan Verbeek.
  Dat betekent, eindelijk, aanvallend voetbal.
  Het zou een ZEGEN zijn voor Feyenoord.
  Allemaal bidden !

  februari 2nd, 2008 | #

 27. Martijn says

  @ P. Schil en Pieter D.
  Voor mij staat Ron Jans bovenaan. Ron Jans laat FC Groningen aanvallend spelen en ook tactisch sterk. Deze positief ingestelde man werd daar trainer toen de club hopeloos onderaan stond. Inmiddels ziet het ernaar uit dat de groenwitten voor de derde keer op rij Europees gaan spelen. FC Groningen presteert even goed als SC Heerenveen, maar doet dat met een lagere begroting. Mario Been doet het met NEC beter dan de stand doet vermoeden. NEC heeft diverse wedstrijden gedomineerd maar toch verloren. NEC heeft verzuimd een afmaker voorin aan te kopen. Toch twijfel ik aan de capaciteiten van Mario Been. In het jaar dat hij met Excelsior promoveerde, gingen de prestaties in de tweede seizoenshelft achteruit. Met Jong Feyenoord gaf hij het kampioenschap op het einde uit handen. Toch mag hij van mij de vlaai opvolgen. Dat geldt natuurlijk ook voor Gert-Jan Verbeek, Martin Jol, Fred Rutten en niet te vergeten Raymond Atteveld.

  februari 2nd, 2008 | #

 28. FR5314 says

  Gaan we hier nu ook al censuur toepassen? MISSELIJK ZEG….:mad:

  Webmaster: Waar is er censuur toegepast? Wij kunnen het in ieder geval niet ontdekken!

  februari 2nd, 2008 | #

 29. sixto rovina says

  als eenoogige antilliaan ga ik voor jupp kaczor als assistent van ron de leraar deutsch…. zonder gekheid martin jol is mijns inziens het meest geschikt om Feyenoord er structureel weer boven op te helpen

  februari 3rd, 2008 | #

 30. knut johannesen says

  Open sollicitatie van Verbeek gezien gister?
  Heb een poos geleden gezegd dat ik Verbeek een goeie optie zou vinden voor ons. Ben blij dat hij er ook zo over denkt. Laat hij dan meteen Pranjic en sulimani meenemen.Die zullen het bij ons ook niet slecht doen.

  februari 3rd, 2008 | #

 31. knut johannesen says

  Ik wil nog een ander ding kwijt waar ik me mateloos aan erger.
  90 % van de vrije trappen worden bij ons KORT genomen binnen 35 meter van de goal. Wat is hier de reden van? Waarom niet voor de pot gooien en op deze manier pogen te scoren? Nee alles moet kort om daarna de tegenstander te proberen uit te spelen(wat zelden of nooit lukt)en de bal binnen te “breien”.Tenenkrommend vind ik dit elke week weer.

  februari 3rd, 2008 | #

 32. jw says

  martin jol … 🙄 kijk even naar de resultaten van de spurs sinds deze joker vertrokken is …

  februari 3rd, 2008 | #

 33. Martijn says

  Hoe staat het met het samenwerkingsverband met Excelsior? Gisteren zaten behoorlijk wat Feyenoorders op de Henk Zon tribune: Cooky Voorn, de badmuts en de professor. Maar ze kwamen natuurlijk niet voor Excelsior. De assistenten kwamen De Graafschap analyseren i.v.m. het duel volgende week op de Vijverberg. De professor kwam naar zijn oude club kijken en zag Biseswar invallen. Jordy Buijs en Michael Jansen mogen daar op de bank plaatsnemen. Daar hebben ze niets aan.

  februari 3rd, 2008 | #

 34. japio says

  Je bent Feyenoordsupporter niet voor je plezier.
  Misschien hebben we nog een kansje om ons te plaatsen voor de play-offs voor de Uefacup, dus van de 6e tot de 9e plaats.
  Meer zit er echt niet in!! 😥
  Wat een drama die Hofland en dat tempoloze voetbal. En dat in het jubileumjaar!!!!

  februari 3rd, 2008 | #

 35. Pekinees says

  Feyenoord vanmiddag ontmanteld – nee, ontluisterd. Timmer (niet iedereen hier is blij met hem, begrijp ik) voorkwam erger met enkele schitterende reddingen.

  februari 3rd, 2008 | #

 36. Joop says

  De hele wedstrijd uit moeten kijken. Het is zo frustrerend ieere keer weer. Waarom moeten wij altijd Ajax weer zo lekker veel zelfvertrouwen laten tanken. Zo slecht verdedigen, iedere wedstijd weer 10 meter van de man af, de tegenstander alle ruimte geven. Waarom kunnen wij het nooit eens opbrengen naar voren te voetballen en vooral scherp naar voren op de bal te verdedigen? En ieder jaar dat ik ouder word (ben bijna 54) probeer ik te relativeren maar het lukt me niet. Het is ieder jaar weer frustrerender. Wanneer hebben we nu eens een trainer die de heren voetballers een beetje overtuiging, strijd en inzet laat brengen en dan gedurende 2 x 45 minuten. Alleen Leroy Fer was in het begin een lichtpuntje maar kon zich ook niet meer onttrekken aan de malaise. Het is een grof schandaal! Dat we ons zo af laten gaan tegen nota bene je aartsrivaal. Ik heb er geen woorden voor. Ze beseffen gewoon niet wat het inhoudt, dit soort wedstrijden moet je tot de bodem gaan en nog wat verder.

  februari 3rd, 2008 | #

 37. knut johannesen says

  Wat een slappe oengeïnspireerde puinzooi zeg!!!

  februari 3rd, 2008 | #

 38. sixto rovina says

  Die terugsjokkende Slory bij zijn wissel zegt toch alles…

  februari 3rd, 2008 | #

 39. de breede veertien says

  Zoals ik al vaak heeft geoperd dat bvm het zelfde speeld als 3 jaar geleden .
  Dat de aankopen giovanie en makaay zijn gekomen ect om bij mijn c,q ons feyenoord aftebouwen .
  Men had toch beter die achterkant in z,n geheel kunnen vervangen , nu zizt ik met tranen in mijn ogen naar die *** tele2 tekijken .
  en wanneer dragen wij die drie opvreters nu eens het maasgebouw uit ????
  voor het salaris van hun kunnen wij een paar goede verdedigers gaan halen

  februari 3rd, 2008 | #

 40. Leen says

  Bert v. Marwijk heeft na de stressvolle periode in Duitsland gekozen voor een poosje Feyenoord.
  Ik wil een poosje niks met voetbal te maken hebben. Aldus de nieuwe Feyenoord trainer.

  De Klassieker was een klassieke wanprestatie.

  Gert-Jan Verbeek wordt genoemd als opvolger van v.Marwijk.
  In de eerste plaats moet je maar afwachten of Verbeek zo’n sportieve stap terug wil doen.
  In de tweede plaats,…….dat gun je je grootste vijand nog niet.

  Volgens mij heb ik in decembar ale eens geschreven dat ik ze elke wedstrijd slechter zie spelen.
  Nu zie ik ze een halve wedstrijd een stapje vooruit gaan om vervolgens weer twee stappen achteruit te doen.

  Ik sta nu met mijn omhooggeheven aan onze lieve heer te vragen wat ik toch misdaan heb dat hij mij feyenoordsupporter maakte.

  februari 3rd, 2008 | #

 41. ruud says

  Ben blij dat ik in de ziektewet zit, ik kan gelukkig niet naar mijn werk in Noord – Holland. Als ik die gasten zo zie heb ik geen klagen dat ik nog zeker een maand moet revalideren. Wat een zootje.

  februari 3rd, 2008 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen