Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

Sportvlekken

september 6th, 2007

DITJES & DATJES

Volgens Voetbal International had Feyenoord twee opties achter de hand voor de positie van linksbuiten, indien de transfer van Chun-Soo Lee niet door zou gaan. Dat zouden Anouar Hadouir en Rachid Bouaouzan zijn geweest. Die laatste bevestigde deze week ook al dat hij eerder al gekeurd was bij Feyenoord. Na het mislopen van Luque ging Feyenoord eerst vol voor Lee, aldus Peter Bosz per telefoon vanuit de auto op weg naar De Kuip.

Professor Bosz is weken in touw geweest om Luque aan te trekken, terwijl hij wist dat Feyenoord nooit aan zijn salaris-eisen kon voldoen. Luque speelde in de voorbije twee seizoenen slechts tien wedstrijden in Engeland. Bouaouzan, de man van de vreselijkste overtreding op de vaderlandse velden ooit, was al gekeurd maar werd, achteraf gelukkig, aan 't lijntje gehouden door de keurige heer Bosz. 

Bouaouzan met zijn oom uit Venezuela

allebei levensgevaarlijk

 

"FATIMA, WAAR IS HIER DE RABOBANK?"

+ afbeelding vergroten

FATIMA EN RAEMON ZIJN EEN STEL

Na een jarenlange relatie is Fatima Morera de Melo door haar vriend vorige week op straat gezet. Deze, een Canadese hockeyer trof haar vrijend op de Rabobank aan met Raemon Sluiter. Raemon werd wederom in een vroeg stadium uitgeschakeld, zij het nu na twee klappen met een hockey-stick! Desondanks wensen wij deze sympathieke Feyenoord-supporter veel geluk met zijn hockey-stuk…

 

HET PENALTY-GEHEIM VAN SJAAK POLAK

(bron: een website van een club waarvan ik de naam niet meer mag noemen)

WAAROM ZIJN DE STRAFSCHOPPEN VAN POLAK ALTIJD RAAK?

(De keepers worden afgeleid door zijn komisch uiterlijk) 

 

PETER BOSZ OPENT EEN NAAICAFE

Het wordt geen café met een biertap of een biljart, maar met naai- en lockmachines, strijkijzers, kniptafels, modebladen, stoffen, fournituren en potjes met knoopjes, kantjes en bandjes. Peter Bosz opent binnenkort in de binnenstad van Rotterdam een naaicafé. Volgens Bosz is dat zijn eigenlijke vakgebied. Volgens hem wordt het een groot succes. "Wanneer je een heel legioen kan naaien, mag je toch wel van enige vakkennis spreken," aldus de sympathieke Apeldoorner.

Hij vervolgt: "Als kind al luisterde ik 's morgens naar de naaicursus "met naald en draad" voor de radio, gepresenteerd door Mevrouw Ida de Leeuw- Van Rees. Men verslijt mij wel eens voor homo, want 'echte' mannen naaien zogenaamd niet. Integendeel. zou ik zo zeggen. Ik vind het een heel bevredigende hobby. Het sigaretje achteraf is ook een hoogtepunt. Tijdens het naaien is roken gevaarlijk!

Ook mensen die al kunnen naaien, maar geen troep thuis willen hebben of het in het café gezelliger vinden, mogen langskomen."

 

 

http://www.fotoheerik.nl/data/1541/28566-l.jpg

 HUGO 'de zelfbevlekker' BORST DOET AUDITIE VOOR DE REMAKE VAN DE MUSICAL

JESUS CHRIST SUPERSTAR

De muur was stroever dan de vagina van schrijfster Renate Dorrestein,

die op haar beurt opmerkte:

"Hugo is erg geil…

op zichzelf, jammer dat hij niet kan naaien,

alhoewel; hij naaide onlangs

Royston Drenthe!"

"Als junior op een jeugdtoernooi in Oostenrijk betrapte trainer Marcel Bout de puber op het gappen van Tim Vinckens gameboy. Betraand bezweerde Royston dat ie het speeltje dat hij zo gaaf vond later echt had teruggeven. Tim Vincken vergaf hem, de trainer niet. Die schorste hem en toen hij weer mee mocht doen stelde hij hem niet meer op."

 

 

 

 

 

 

 

31 Comments »

 1. AZ says

  Lex, blijf de zaak wakker houden en ‘naai’ Bosz een oor aan. De gannef verdient het!!

  september 6th, 2007 | #

 2. StokerT says

  :mrgreen: Royston Drenthe wil die Borst graag aan het kruis nagelen! Wat een enge gast is dat!

  september 6th, 2007 | #

 3. jw says

  Vermakelijk deze keer, prachtige woordkeus.

  De vermeende interesse in Luque was inderdaad weer zo’n zoethouder. Wanneer je niet bereidt bent meer dan 2 miljoen te spenderen voor een ‘directe versterking’ die je dan ook nog eens direct 4 jaar lang vastlegt moet je zeker niet verwachten dat Luque komt opdraven.

  Luque komt nog niet voor 2 miljoen PER JAAR, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de transfersom zelf.

  Maar goed, de opportunisten zullen wel roepen dat het Bosz te doen was om de prijs op te drijven voor de concurrentie, alsof die nog niet weten hoe leeg de clubkas in Rotterdam is ..

  september 6th, 2007 | #

 4. Leen says

  Au,…..Ik lazer van m’n stoel bij het zien van Stan Polak.
  Mijn glimlach bevroor echter weer toen ik aan de naaierij van Drenthe door Borst.
  Over riooljournalistiek gesproken.
  Nog maar even terug naar Polak, …schi ter rend

  september 6th, 2007 | #

 5. FR5314 says

  Het is overduidelijk dat Bosz de boel naait, maar de vraag is echter of het Feyenoord publiek is een keer die oogkleppen afzet.

  Hoe lang blijven dit soort misselijke figuren, nog aan het roer bij de eens o zo mooie club die Feyenoord heet? De zomerkanjer valt in de wijk Feijenoord, misschien dat een echte Feijenoorder de boel nog voor een prikkie over kan kopen.

  Als ik genoeg geld had zou ik me aanmelden als geldschieter, een paar miljoen investeren in ruil voor het aftreden van Bosz en z’n volgzame vriendjes.

  Ik zou eisen dat er publiekelijk excuses werd gemaakt, aan Fraser en Willem van Hanegem waarna ze onmiddellijk opgenomen zouden worden in de organisatie Feyenoord.

  Verder zouden Mario Been en Henk v Stee direct terugkeren op het oude nest.

  Dit hele verhaal brengt mij op een idee, Feyenoord heeft geld nodig toch?

  Maar hoe ver zouden ze gaan voor een paar miljoen?

  Zouden ze Bosz eruit donderen als een geldschieter het zou zeggen?

  En hoeveel macht heeft zo’n geldschieter?

  Wat misschien leuk kan zijn is een inzamelingsactie beginnen voor miljonairs, die een hekel aan Bosz en consorten hebben.

  Met het behaalde bedrag naar Feyenoord stappen, en zeggen dat ze het mogen hebben onder bepaalde voorwaarden. Natuurlijk dat de betrokken er wat van terugzien in financieel opzicht, maar ook dat bepaalde personen direct af moeten treden.

  Zouden ze Bosz laten vallen of behouden, of zou Bosz mans genoeg zijn om zelf de handdoek in de ring te gooien?

  Wanneer beginnen we? 😉

  september 6th, 2007 | #

 6. Pekinees says

  Lex, de rustkuur doet je goed.Om in te lijsten.

  Wat ook vermakelijk zou zijn, is alle uitspraken waarin Bosz zihzelf tegenspreekt op een rijtje. (Was hij bv ook niet met een onbetaalbare Mexicaan in de weer?) Zonder zelfs enig commentaar erbij te hoeven geven zou zijn hele propagandacircus in een klap elkaar donderen! En niemand kan dan van een hetze tegen de boswortel worden beticht.

  september 6th, 2007 | #

 7. Koos says

  @ Lex Kroon Persoonlijk vind ik dit prachtig! Kopje koffie erbij! Azijn-Kronieken moeten er ook zijn, maar deze tovert tenminste de eerste glimlach op mijn gezicht.

  Ga zo door, je lijkt langzamerhand weer in vorm te komen, net als Feyenoord !

  september 6th, 2007 | #

 8. Spartapiet @ Kroonfan says

  Die Marokkaan had levenslang geschorst moeten worden! Schande dat Bosz er ook maar een moment aan gedacht heeft om deze ‘killer’ aan te trekken. Hij was al gekeurd notabene! Hoe zit het met dat beroemde beleidsplan van de professor? Spelers zouden toch eerst psychologisch getest worden?
  Die Bosz moet zelf eens psychologisch getest worden. Wij hebben een enge P.B. op Spangen, maar Bosz is kampioen van de eredivisie. Kwallebak numero uno…

  september 6th, 2007 | #

 9. Pedrinho says

  Wederom constateer ik dat het mislukken van transfers op het conto van Bosz wordt geschreven, maar de aankopen niet, ik blijf het vreemd vinden.

  Maar goed, laten we een keer blij zijn met de onbekwaamheid van onze TD danwel de lege clubkas, want die Luque raakt geen pepernoot. Dat wordt de Patrick Kluivert van dit seizoen, vergane glorie!!! Om nog maar te zwijgen van die Urzaiz, die kost toch echt wat meer dan Michael Mols en kan net zo weinig. En wat te denken van PSV/NAC/Norwich City afdankertje Colin??? Ik weet niet óf er in 020 een soort van Lex Kroon achtig persoon rondloopt, maar zo ja, dan kan hij dezer dagen toch ook wel zijn pen in gif dopen jegens Martin van Geel!

  Feyenoord bovenaan en crisis in Haarlem-Oost! Voor je het weet is het weer andersom, dus lach wanneer je kan lachen!

  september 6th, 2007 | #

 10. Rogier says

  Geweldig gelachen om deze collumn! Met Drenthe heb ik geen medelijden meer, Schuster ook niet, want die is blij dat Heinze weer fit is en hij een echte linksback op kan stellen. Feyenoord staat samen met Vitesse bovenaan, het begin is er dus en in Amsterdam wordt de ellende alleen maar groter. Lex, wat vind jij van de schnabbelende hoofdtrainer van FC Utrecht, vind jij ook niet dat hij zich beter alleen op voetbal kan concentreren? In ieder geval fijn dat de RSI je gevoel voor humor niet heeft aangetast. Take care!

  september 6th, 2007 | #

 11. Orakel says

  😛 De sportjournalisten schrijven meestal wat hun lezers welgevallig is. Moet voor de oplagecijfers! Gisteravond in de tv-uitzending over Johan Derksen werd dat nog eens duidelijk! Kroon is onafhankelijk en dat maakt deze Kronieken aardig om te lezen. Alleen draaft hij wel eens door. Vandaag: een goed begin van mijn dag. Annie M.G. Schmid zei het al: “Lachen mag van God!”

  Die Bosz heb ik nog nooit zien lachen…

  september 6th, 2007 | #

 12. StokerT says

  @ Pedrinho Heb je nooit van ’tongue in cheek’ gehoord? Vandaag ben jij de azijnpisser i.p.v. Kroon!!!

  september 6th, 2007 | #

 13. Pekinees says

  Nou, Pedrinho geef ik na dat Ajakkes nu node een Lex Kroonkurk mist. Komen niet verder dan een site op zwart. Waar blijft de veelbesproken Amsterdamse humor om de bestuurders van 020 mee te lijf te gaan?

  september 6th, 2007 | #

 14. Japio says

  @Lex

  Je bent weer helemaal terug Lex. Je kronieken zijn weer bijtijds op de site en van het cynisme- en waarheidsgehalte waar ik zo van houd. Ga zo door ondanks je maar aanhoudende nek/rugklachten.

  Willem van Hanegem was vroeger mijn idool, hoe hij een bal kon behandelen en plaatsen waar hij maar wilde!!! Maar nu valt hij mij tegen hoe hij reageert bij voetbal insite. Hij heeft helaas nog nooit goed uit zijn woorden kunnen komen en daarom moet Willem ook niet in dat programma gaan zitten. Afgelopen zondag vond ik hem helemaal verkeerd reageren op vragen van Wilfried Genee. Willem is nooit een prater geweest wen moet dit dus niet doen, zo ook hij niet de persconferenties niet doet bij Fc Utrecht.

  Ik ben heel content met de resultaten van Feyenoord, maar het geleverde spel tegen Willem11 vond ik zeer droevig. Haast geen kansen gecreëerd in een slaapverwekkend potje. Tegen concurerende clubs zal dit denk ik niet zo makkelijk gaan. Alhoewel velen nu in een juichstemming zitten, wacht ik het nog even af.
  We zijn te afhankelijk van blessures die uit moeten blijven, zeker bij Makaay. We zullen zien hoe we over een maand er voor staan na de wedstrijden tegen Roda en Psv uit en dan thuis tegen Heerenveen en Vitesse uit.
  Ik hoop het er beste van maar ben nog niet overtuigd.

  september 6th, 2007 | #

 15. jan says

  Ja Lex, onderhand weten we het wel, alles wat bij Feyenoord fout loopt komt door Peter Bosz, en alles wat bij Feyenoord goed gaat, daar heeft Bosz niets mee te maken. Morgen misschien eens een keer geen Bosz in de Kroniek? Het begint eentonig te worden…

  Webmaster: IP-adres: Soesterberg! Dat zegt genoeg!

  september 6th, 2007 | #

 16. Bolle Jan 0-20 says

  Er zitten veel komieken en artiesten in de ArenA op de tribune. Maar humor over Ajax? Nooit gezien of gehoord. Complimenten aan Kroon, jammer dat je weg bent bij Voetbal International! Zelfspot, dat is wat de meeste columnisten missen. Men neemt zichzelf veel te serieus. Ben blij dat het weer goed gaat met Feyenoord, zodat de derby weer interessant wordt.

  september 6th, 2007 | #

 17. Stokert says

  @ Jan Wat is er mis met deze Kroniek, Jan met de korte achternaam… Lees hem dan niet en houd je klote opmerkingen achterwege

  september 6th, 2007 | #

 18. Koos says

  @ Jan Het gaat toch niet alleen over Bosz? Ikzelf geniet van dit soort Kronieken. Bevalt het je niet, blijf hier dan weg! Ga eerst eens lezen leren.

  september 6th, 2007 | #

 19. FR5314 says

  Wilfred Genee is een lompe sukkel, met z’n suffe kutkop….:lol:

  september 6th, 2007 | #

 20. Jacques de Wit says

  Kroon was de beste columnist in V.I. Soms zie je er nog iets van terug. Tegenwoordig zitten er teveel middelmatige columns tussen. Vandaag heet dit geen column of Kroniek, maar heb desondanks moeten lachen. Fantastisch hoe deze man de sportwereld beziet!!!

  september 6th, 2007 | #

 21. StokerT says

  @ Jan L Richt lekker een Peter Bosz-fanclub op met eigen website en blijf hier lekker weg!!! 😀

  september 6th, 2007 | #

 22. Frans Swart says

  @ Jan Blijf hier lekker weg en verziek onze dag niet! Kroon heeft gelijk. Bosz heeft een seizoen lang het legioen verneukt!

  september 6th, 2007 | #

 23. FR5314 says

  Dan richt ik de Wilfred Genee fanclub op 😆

  september 6th, 2007 | #

 24. Vak NN says

  Humorloze Feyenoord-supporters, die verder niet komen dan: “Babel! Je moeder is een hoer…” blijf op deze site a.u.b. weg. Ik geniet met regelmaat van de Kronieken. Dikwijls zit er een kern van waarheid in, en soms neem je het gebodene met een korreltje zout!

  Mens durf te leven! Luister naar Wende Sneijder op You Tube

  september 6th, 2007 | #

 25. jan says

  Hmm, ben weer eens te onduidelijk geweest merk ik. Wel vaker last van de laatste tijd….
  Ben helemaal geen fan van Bosz en ga al helemaal geen website voor hem oprichten, heb wel wat beters te doen.

  Ik bedoel alleen maar te zeggen dat elke dag Bosz in de hoofdrol op deze pagina’s misschien teveel eer voor de man is? Zometeen gaat hij zelf ook nog denken dat hij belangrijk is.

  september 6th, 2007 | #

 26. Stokert says

  @ Jan O.K. zand er over. Je bent weer van harte welkom op deze site

  september 6th, 2007 | #

 27. MadeGO says

  Het lijkt er op dat PB voortaan beter voor zich zelf eerst even een tijdlijntje kan tekenen voordat hij weer met een vaag verhaaltje naar de pers stapt. Het valt me trouwens tegen van VI dat ze de hier genoemde kanttekeningen niet zelf bij het artikel geplaatst hebben. Ik kan me niet voorstellen dat Bromsnor zo snel is overgestapt naar het PB-kamp.

  september 6th, 2007 | #

 28. James Hetfield says

  Grijns,

  Je bent inderdaad weer in topvorm. Ga zo door!

  september 6th, 2007 | #

 29. bo says

  bolle jan toch dat je dat nog niet wet,rotterdammers betrekken zichzelf vaak in hun humor,zelfspot heet dat, waar amsterdammers het niet kunnen laten om constant andere belachelijk te maken

  september 7th, 2007 | #

 30. bo says

  En bolle jan met komieken bedoel je toch niet youp vh hek he, want die is daar een schoolvoorbeeld van en artiesten,uhhhm la me raaien Gordon en Joling zeker

  september 7th, 2007 | #

 31. Danny van Strien says

  YouTube Danny van Strien Feyenoord Sportpark Varkenoord

  YouTube Danny van Strien Feyenoord in de Kuip

  YouTube Danny van Strien Xerxes DZB

  Ik heb Royston Drenthe nog meegemaakt bij Xerxes DZB Rotterdam

  november 5th, 2022 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen