Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

OM IN TE LIJSTEN

mei 6th, 2012

http://static0.ad.nl/static/photo/2012/15/7/10/20120506170237/media_xll_1198915.jpg

10 Comments »

  1. kOOS says

    😳 Nu nog feest in de Kuip met Lee Towel, die voor de 10,000e keer
    Jenever wok uh loon zingt, en mijn avond kan niet meer stuk…

    mei 6th, 2012 | #

  2. ruud says

    mooie prestatie!

    mei 6th, 2012 | #

  3. Theo de tukker says

    Hijs fijn !

    mei 6th, 2012 | #

  4. Joop says

    ’t voelt als ’n kampioenschap, hijs heel fijn!

    mei 6th, 2012 | #

  5. Gish says

    Het was echt kikken in de Kuip gisterenavond. 30000 mensen, waar zie je zoiets. Zelfs Gudde had het ineens toch goed gedaan. Blijft toch een vreemde wereld die voetballerij. Nu maar eens kijken of ze dit elftal bij elkaar kunnen houden en versterken. De nieuwe spelers vormen tot nu toe voor weinig optimisme.
    El Ahmadi, de Vrij, Vlaar en Clasie moeten in ieder geval blijven.
    Een een superspits zal ook nodig zijn na het vertrek van John.

    mei 7th, 2012 | #

  6. AZ says

    Gish, als gister één ding duidelijk werd is dat er een spits met wat ervaring moet komen. Heerenveen gooide de poort bewust wagenwijd open, maar het was bijna genant te noemen hoe klunzig Feyenoord daarmee lange tijd omging.
    Toch is het verdiend dat we na 34 potjes 2e zijn geworden en daarom de kans krijgen om in de poulfase van de CL terecht te komen.
    Duidelijk is ook dat Koeman als leider van de technische staf het goed heeft gedaan, iets waarover ik vooraf sterk m’n twijfels had. Maar soit, gezien het resultaat geef ik m’n ongelijk graag toe.

    mei 7th, 2012 | #

  7. Leen says

    In december is penningmeester, c.q. financieel directeur Onno Jacobs door de achterdeur vertrokken.
    Ik las in de krant dat zijn taken door dhr. Gudde persoonlijk werden overgenomen.
    Bij het lezen hiervan dacht ik direct, nou nou, en hij werkt al zo ontzettend hard aan het financieel gezond maken van de club. Om dan de taken van een fulltime accountant, met een salaris van enkele tonnen, er even bij te doen,……..dat is nogal wat.
    Inmiddels zijn we in mei aanbeland en zowaar, er blijkt nog altijd geen behoefte aan een andere financieel directeur.
    De vraag dringt zich dan op, hoe zit dat nou eigenlijk.
    Zowel Jacobs als Gudde beweerden dat zij allebei keihard aan het werk waren om de club weer gezond te maken. Nu 5 maanden later blijkt dat al dat harde werken simpel door één man gedaan kan worden.
    Beetje de kip en het ei verhaal, maar stelde de inzet van Gudde al niets voor dat hij al dat werk er bij kreeg of deed Jacobs niet zo veel waardoor Gudde het nu in zijn eentje zo makkelijk aan kan?

    Tijdens het onlangs gehouden feestje in de kuip, kreeg Gudde het woord. Op tv zag ik dat na enkele woorden de spelers in beweging kwamen en Gudde overstemd werd door het publiek. Een tweede poging mondde uit in hetzelfde, zij het in mindere mate, waardoor hij alsnog de gelegenheid kreeg om uit te praten.
    In de kranten lees ik dat het publiek aan zijn lippen hing en hem toejuichte. In een forum las ik wat ik zelf ook al had geconstateerd, namelijk dat hier niks van klopte.
    Op tv hoor ik ook steeds wat een geweldige prestatie hij heeft geleverd.

    Waar ik niks van hoor is dat het succes van de afgelopen tijd, niet dankzij Gudde, maar eerder, ondanks Gudde is verkregen.
    Om dan zoveel eer aan deze man toe te schrijven maakt mij in ieder geval een beetje misselijk.

    mei 12th, 2012 | #

  8. Pekinees says

    KUYT BEGRIJPT NIET WAT ER BIJ F’NOORD VERANDERD IS: Kuyt voelt zich nog te jong voor terugkeer bij Feyenoord. Blijf jij maar lekker weg, knul. Of meld je straks bij PSV. Daar mogen ouwe lullen nog afbouwen.

    mei 14th, 2012 | #

  9. jwm says

    Die tweede plaats had ik keurig voorspelt, talent hebben we voldoende en Koeman is een gelukkige keus geweest. Laten we wel wezen, die stond helemaal niet als favoriet of de lijst dus Van Geel komt heel goed weg.

    Jammer alleen dat Feyenoord enkel op het veld talent heeft. Wat er in de bestuurskamer zit is een grote ellende en in lijn van Leen zijn juist dat nu de mannen die de eer opeisen.

    Welnu, het is een misselijk makend zootje dat wat mij betreft nog steeds eerder vandaag dan morgen mag vertrekken.

    Hulde aan de mannen op het veld en de technische leiding, dat dan weer wel.

    mei 16th, 2012 | #

  10. Pekinees says

    Chelsea bracht bij mij gisteren (en niet alleen gisteren) het oude vertrouwde F’noordgevoel terug dat ik al zo’n 50 jaar dacht kwijt te zijn. IJzersterk en rustig (uit)verdedigen en tegelijkertijd uiterst effectief omgaan met scoringskansen. Het zij ze van harte gegund; ik heb vannacht tussen 3 en 6 uur genoten! Ook met dank aan Di Matteo natuurlijk – die fantastische opvolger van Mourinho en Hiddink.

    mei 20th, 2012 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen