Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

HET FEYENOORD – VIRUS

mei 4th, 2012

DE MEDICI WETEN NIET WAT GUIDETTI MANKEERT

 

WAT DACHT JE VAN HET FEYENOORD – VIRUS?

De kas is leeg, maar De Kuip blijft gevuld. Het Feyenoord-virus is resistent. Daar hebben de virologen o.l.v. Ab Osterhaus, nog geen vaccin voor kunnen ontdekken…

 

De spits van Feyenoord weet dat anderen over zijn toekomst zullen beslissen. Kan hij komend seizoen niet in De Kuip spelen, dan hoopt hij wat verder in zijn carrière terug te keren. „Ik heb het vandaag nog tegen vrienden en spelers gezegd. Ik blijf Feyenoorder totdat ik doodga. Deze club is zo ongelooflijk mooi. Hier zijn al mijn verwachtingen overtroffen en ik zal hier altijd willen terugkeren”, zegt de Zweedse topscorer.

 

'Wow, dit is een moeilijke dag. Wees erbij als ik afscheid neem van Feyenoord voor deze tijd. En geef me het beste cadeau. WIN #IMFEYENOORDTILLIDIE', zo twittert de Feyenoord-huurling van Manchester City wiens toekomst voor volgend seizoen nog ongewis is. 

"Nu even slim zijn"

Guidetti moet door het virus, dat hem plotseling te pakken kreeg, in de laatste weken van het seizoen toekijken. Maar hij hoopt het EK nog te halen. „Ik moet nu even slim zijn, aan mijn lichaam denken. Daar moet ik de rest van mijn leven nog mee verder. Maar het gaat elke dag ietsje beter en ik blijf positief. Ik ben in handen van de beste dokters ter wereld. Ze weten ook wat het is, ik heb een full bodyscan gehad en zelfs mijn hoofd bleek in orde”, lacht de adhd-spits.

Guidetti vindt dat hij tegen Heracles op het veld al een mooi afscheid van het legioen kreeg. „De supporters in Rotterdam zijn geweldig. Ik ben hier pas tien maanden en de warmte waarmee iedereen mij heeft omringd, maakt mij emotioneel. Ik sta tegen Heracles gewoon te janken op de tribune. Ik kan het niet helpen. Het voelt alsof ik hier al tien jaar zit of zoals Giovani van Bronckhorst uit de jeugd kom en hier afsluit.”

http://goedemorgennederland.kro.nl/seizoenen/2012-04/afleveringen/25-04-2012/fragmenten/deze_dag_1991_theo_de_tank_overleden

9 Comments »

  1. Koos says

    😛 De vagina van elke vrouw herbergt een heleboel baterin. Deze kan van dag tot dag erg wisselen.

    mei 4th, 2012 | #

  2. Vak CC says

    😐 PSV-aanvaller Dries Mertens heeft er alle vertrouwen in dat SC Heerenveen zondag zijn sportieve plicht doet tegen Feyenoord. Ik heb al een paar weddenschappen afgesloten dat Heerenveen gaat winnen. Heerenveen wil het seizoen mooi afsluiten voor eigen publiek en Bas Dost wil er nog wel een paar ballen inschieten, is Mertens optimistisch.

    :mrgreen: Mertens heeft onlangs bij een botsing met keeper Pasveer een hersenschudding opgelopen, een paar tanden, plus eenverstandskies verloren…

    mei 4th, 2012 | #

  3. AZ says

    zondagmiddag 16.15 uur: op Woudenstijn staat het 0-2, en in het stadion van Abe 0-1. Dan krijgt Heerenveen een penalty te nemen.
    Wat gebeurt er?

    mei 4th, 2012 | #

  4. Leo B says

    😛 Bosz: Als ik trainer van Heerenveen was, dan wilde ik winnen

    😆 Als ik Pedro del Bosque was, zou ik maar beter mijn mond houden…

    mei 4th, 2012 | #

  5. Japio says

    Vandaag moet het maar gebeuren, net als 42 jaar geleden op 6 mei.
    Moet lukken!

    mei 6th, 2012 | #

  6. Gish says

    Het zou wel weer een typisch Feyenoord-einde van de competitie zijn als Heerenveen gewoon met 3-0 wint vanmiddag.
    Die hoera stemming komt weer veel te vroeg, zoals zo vaak.
    Eerst een prijs (CL) winnen mannen en daarna pas feesten.
    Anders roep je de spot en hoon weer over jezelf uit.

    mei 6th, 2012 | #

  7. Japio says

    @Gish

    Was ik ook bang voor vlak na de rust, maar gelukkig keerde het tij. Bravo Feyenoord!!!

    mei 6th, 2012 | #

  8. Pekinees says

    Ook ik denk vaak met heimwee terug aan die prachttijd met Theo de Tank (en vooral zijn weergaloze slidings!). Lex, dank voor de link en het ophalen van herinneringen. We zullen zo’n betonnen duo hard nodig hebben over een paar maanden in de voorronde CL 2012!

    mei 6th, 2012 | #

  9. Carlito says

    Ben enorm blij. Feyenoord eindelijk weer in de Champions League! Weliswaar de voorronde, maar misschien is het lot ons nog gunstiger gezind en treffen we clubs die we kunnen pakken. Nu trek in een ijskoud biertje om de overwinning op Heerenveen te vieren.

    mei 6th, 2012 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen