Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

RON VLAAR NU ZELF WEGGESTEMD

maart 2nd, 2012

Drie maanden nadat Ron Vlaar en zijn vrouw Stephanie uit elkaar zijn gegaan, heeft de voetballer eindelijk gesproken over de moeilijke periode in zijn privéleven. 'Ronald Koeman was één van de eerste mensen bij wie ik aanklopte. Ik kan goed met hem overweg en ik heb zeker steun aan hem gehad'.

Vlaar deelde zijn gevoelens daarnaast met vrienden en familie en hield verder zijn mond. Hij sprak met niemand over de scheiding. Nu de papieren getekend zijn en alles achter de rug is zegt de aanvoerder van Feyenoord van niemand medelijden te hoeven. 'De situatie waar ik in zit is nog steeds niet leuk, maar ik heb ermee leren omgaan. Beetje bij beetje heb ik alles een plekje gegeven', aldus Vlaar in een interview met NUsport magazine.

De voetballer en zijn vrouw besloten drie maanden geleden, toen hun tweede zoon Xavi ter wereld kwam, een punt te zetten achter hun huwelijk. Het stel heeft samen nog een zoontje, Shane.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRE7wQZHL4-CewNcXGKoF5EGCO5YvNODacCGA7c_mXkzSd32scC

 

http://static1.ad.nl/static/photo/2012/18/0/10/20120302152131/media_xl_1137130.jpg

http://www.fr-fanatic.com/volgende.png

24 Comments »

 1. Koos says

  😀 Meeste stemmen gelden!

  maart 2nd, 2012 | #

 2. Mario B says

  😈 Een boontje en een loontje?

  maart 2nd, 2012 | #

 3. Vak CC says

  Geestig…

  maart 3rd, 2012 | #

 4. Pekinees says

  Ah. Meneer had vorig jaar dus gewoon verschrikkelijk de pe in en reageerde zijn chagrijn af op Mario?

  maart 3rd, 2012 | #

 5. Japio says

  Of het met Been zo goed ging. Vlaar was goed in de Skihut bezig 😆

  maart 4th, 2012 | #

 6. LJB says

  En toch, is het (leiding geven aan het) wegstemmen van Been het beste wat Vlaar de afgelopen jaren heeft laten zien. Het toffe jongens trucje van Mario en Leo was na een seizoen namelijk al uitgewerkt. En zie: El Ahmadi, niet goed genoeg volgens Been, speelt zijn beste seizoen tot nu toe. Ruben Schaken, zeker geen top, maar weldegelijk van toegevoegde waarde. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  maart 6th, 2012 | #

 7. Pekinees says

  Dat het nu beter gaat, maakt het geintje echt niet minder achterbaks, Japio en LBJ.

  maart 8th, 2012 | #

 8. Japio says

  @Pekinees

  Mee eens dat het achterbaks was om achter de rug van Mario dit te doen. De spelers waren zelf ook debet aan de slechte prestaties. Als ze professioneel waren geweest hadden ze zelf ook moeten opstaan en de beuk er in moeten gooien, daar heb je geen trainer voor nodig. Het is ook treurig om altijd maar te horen dat ze niet meer gemotiveerd zijn terwijl ze een heel goed salaris hebben en in de mooiste tempel mogen spelen voor het beste supporters legioen.
  Maar als het om de knikkers gaat of iemand er uit gejaagd moet worden, zijn de meeste mensen oneerlijk,vals,gemeen, indirect,a-sociaal en achterbaks….. zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar, hoe hard het ook is.
  Alles draait om goede prestaties en daardoot kapitaalvermogen van hoog tot laag. Of het nu bij de gewone arbeider of bij het Rijk is, het gebeurt overal. Op een nette manier zie je het nauwelijks nog gebeuren dat men op straat wordt gezet.
  Iedereen kijkt financieel naar zichzelf of hij ergens beter van word of ergens onderuit kan komen.
  Het zei zo…..

  maart 10th, 2012 | #

 9. kevin says

  Japio doe ff normaal man. Schaken kwam vorig seizoen geen pion voorbij. Wijnaldum speelde kut, Fer speelde (ondanks dat hij een blessure heeft gehad) ook kut, de Vrij bakte er geen pepernoot van, Vlaar speelde ook heel matig, Bruins daar hoef je niet eens om over te oordelen, El ahmadi was altijd drama. En nu spelen ze bijna allemaal een stuk beter onder Ronald koeman. 45 punten met nog 9 wedstrijden te gaan en Feyenoord heeft nu al meer punten dan vorig seizoen! Dus het is totaal niet achterbaks wat die Ron Vlaar heeft gedaan want ik ben er van overtuigd dat hij het in belang van Feyenoord heeft gedaan! Hij speelde toch dus wat had hij te verliezen? Mario Been is een matige trainer die ook bij Genk ondanks verhoogde transferbudgetten slaagt hij er maar niet in om daar in de top te eindigen van Belgi. En als het achterbaks is BOEIEEEEEEEEEEEEEEEE ze staan er nu veel beter voor dan vorig seizoen en er zit tenminste een beetje toekomst perspectief.

  maart 14th, 2012 | #

 10. Japio says

  @Kevin

  Doe jij eens normaal man. Het is altijd achterbaks om achter iemands rug hem er uit te stemmen en niet in zijn gezicht durft te zeggen. Je spreekt jezelf tegen joh. ze speelden bijna allemaal slecht vorig seizoen, weaar hadden ze dan het recht op om dat te doen? Ze doen het weliswaar beter nu maar het voetbal is vaak heel slordig en moeten ze het van een paar momenten hebben , vooral van Guidetti, anders was het weer niks geweest qua punten aantal.
  Kijken hoe je lult als jij op zo’n manier je baan zou kwijtraken, dus lul niet zo.

  maart 15th, 2012 | #

 11. Hftr says

  Hoezo achterbaks??? Als Mario een beetje ballen had gehad, had hij destijds na de historische nederlaag tegen PSV zelf opgestapt. In plaats daar van legt hij na de wedstrijd in alle emotie zijn lot “zogenaamd” in handen van de spelersgroep. Met deze goedkope truc, waarbij hij misbruik maakt van ieders emotie van het moment, heeft hij zelf de weg vrij gemaakt voor de spelersgroep om later in alle nuchterheid nog eens dezelfde afweging te maken. Niets mis mee. Ik ben hoe dan ook blij dat de man die na iedere kansloze nederlaag wederom weer lichtpuntjes zag, inmiddels lang en breed vertrokken is. Na zo veel jaar ellende eindelijk weer eens heel regelmatig genieten van voetbal en resultaten in de kuip.

  maart 16th, 2012 | #

 12. Hftr says

  nog wat: ik word een beetje moe van al die lui die altijd roepen dat het onzin is dat een trainer het veld moet ruimen als het team niet presteert. Net als in het bedrijfsleven staat een trainer als leider voor de groep om te zorgen dat het team presteert. Als die (terecht) dik betaalde leider het team niet laat presteren, dan moet hij vervangen worden. Punt uit, it’s all in the game. Als er in dit verhaal iemand achterbaks was, dan was het de directie van Feyenoord die zelf maatregelen had moeten nemen. En niet had moeten wachten op een actie vanuit de spelersgroep. Maar TD Leo kon na PSV onmogelijk zijn vriendje ontslaan en Gudde heeft uberhaupt geen ballen, dus gelukkig hadden we Vlaar.

  maart 16th, 2012 | #

 13. Theo de tukker says

  Japio +andere Mario fans, in die paar jaar dat bruins het gras
  in de mooie Kuip kapot liep, zijn m,n Sjaan en ik minstens 5
  jaar ouder geworden door zijn lamlendige niet uit de ooghoe-
  ken kijken en bang voor de enkeltjes gedrag van bruins !!!!!
  Soms reden we in 20 min. naar de Kuip, jedoch, vaak ook 5
  uur (spitsuur) terug. We zijn 2 X door de Duitse Politie in Duis-
  burg (D) gematst terwijl we al scheldende en vloekende over
  bruins door het rode licht reden! Need we say more ?
  De basiself is afhankelijk van diverse factoren zoals, strijdplan,
  blessures,rode en?of (te verwachten ?) gele kaarten enz. enz.
  maar bruins wist donders goed dat wanneer hij z.n rechterarm
  in een mitella zou doen en z.n linkerbeen in een loden emmer
  met snelhardende gips,,,,, dan nog had Mario hem opgesteld !!
  met rugdekking van 747 Leo !! Ondanks het feit dat Leo een compleet lege kassa ter beschikking had,had hij achter de schermen z,n invloed MOETEN ! aanwenden om die opgewarm-
  gebakken lucht verhalen van Mario hieromtrent door te prikken.
  We zijn en we blijven Feyenoorders in hart en nieren, waar dan
  ook, hoe dan ook, Vlaar heeft dat op zijn manier, begrepen !!!

  maart 16th, 2012 | #

 14. Japio says

  Aan degene hier die met blinddoeken rondlopen.
  Uiteraard kon Been niet gehandhaafd worden, ben ik en velen anderen het helemaal mee eens. Maar nogmaals, het ging om de manier hoe…..
  En wie dit goed keurt is in mijn ogen ook als mens een waardeloos en ACHTERBAKS persoon.
  De meesten denken aan hun eigen hachie en zijn egoistisch, ok al worden hun collega (s) cq meerdere er op een a-sociale manier uitgekegeld.
  Lezen is ook een kunst.

  maart 17th, 2012 | #

 15. Joop says

  Eens met japio, de manier hoe was niet goed, zulke dingen doe je ook nooit op de goede manier, maar ik ben wel blij dat het gebeurd is!

  maart 17th, 2012 | #

 16. Hftr says

  Japio, ouwe internet held. Ongetwijfeld had jij in de positie van Vlaar recht in het gezicht van Mario het vertrouwen opgezegd. Net zo stoer en onverschrokken als je mij via een anoniem internet forum een waardeloos en achterbaks mens noemt. Bedankt daarvoor. Want inderdaad, ik heb begrip voor hoe het gebeurd is. En waar begrip is, keur je het eigenlijk goed, want hypocriet willen we niet zijn. Waar in het verleden wel eens een trainer door de spelersgroep aan de kant gezet werd door een cruciale wedstrijd te laten lopen, heeft Vlaar nu gepolst binnen de groep en de TD het werk op laten knappen. Inderdaad niet heldhaftig, maar zo zitten de meeste mensen in elkaar als het gaat om hun boterham. Echte helden vind je alleen op internet, toch Japio. Flinke jongen.

  maart 19th, 2012 | #

 17. Pekinees says

  Ff ingrijpen jochies, die achterbak was tenslotte van mij. Laten we het allemaal eens zijn met commentaar 15 en een punt achter deze discussie zetten.

  En nu maar eens zien hoelang onze Ronald nog voor de klas blijft staan.

  maart 19th, 2012 | #

 18. Japio says

  hftr staat zeker voor hufter, je doet je naam eer aan zeg. en internetheld? ik durf deze dingen ook in je gezicht te zeggen hoor , reken maar.
  Dit is toevallig het internet dus reageer ik ook hierrrrr, niks mis mee dus. Dus als jij iemand er uit wil werken, waar je dagelijks nog zogenaamd gezellig goedemorgen tegen zegt en vraag of alles goed gaat met hem, in dezelfde week nog achter zijn rug om dit doet ben je werkelijk een rioolrat in mijn ogen omdat je degene niet rechtstreeks durft te benaderen. Wat een held ben je dan he?
  Met zulke mensen win je de oorlog wel,bah.
  Asl je als eenling er voor zou staan en niet als groep dat houdt men zijn bakkes wijselijk dicht, want dan is de lef er plotseling niet en de grote mond ook niet. Doe maar wat je er mee wilt doen joingen, maar ik blijf bij mijn uitspraken, zowel rechtstreeks of via het internet.
  En inderdaad pekinees, laten we er maar een punt achter zetten, want zoveel mensen zoveel meningen, over respect te spreken.

  maart 19th, 2012 | #

 19. Hftr says

  Japio, denk aan je hart jochie.

  en inderdaad: einde discussie. Ik ben overtuigd van je gelijk. We gaan vanaf nu allemaal zitten mokken op de tribuna totdat de laatste rioolrat de club verlaten heeft en we weer met een schoon geweten de selectie kunnen toejuichen. Wie niet onvoorwaardelijk afstand neemt van het achterbakse optreden van Vlaar cs wordt publiekelijk kaalgeschoren en gelynched aan de gevel van het maasgebouw. Dat zal ze leren.

  maart 19th, 2012 | #

 20. kevin says

  Is Vlaar achterbaks omdat hij dit gedaan heeft? Wat had Ron Vlaar te verliezen dan? Of hij nou goed of slecht speelde dan nog stond die in de basis. Dus het ging sowieso niet om eigen belang. Nee het ging om het belang van het team, de club en de supporters. En Vlaar heeft de verantwoordelijkheid genomen. Vind jij het normaal Japio dat Wijnaldum, Fer, v.Bronckhorst en nog een aantal andere spelers een personal trainer hadden omdat ze vonden dat er veelste weinig werd getraind bij Feyenoord. Hij stond liever op de golfbaan met zijn ex maat v.Hanegem en een uitsmijtertje eten dan die spelers op de donder te geven voor hun wanvertoningen. En hij kwam altijd maar met dat kut gelul van jaa ze zijn jong. Omdat ze nu punten pakken en af en toe nog redelijk tot goed voetbal laten zien is het toch goed geweest dat hij weg is gegaan? Koeman heeft geleerd van zijn fouten die hij in het verleden heeft gemaakt en hopelijk doet Mario dat ook. Wantja hij is echt een Feyenoorder met een salaris van 750.000 + excl. premies. Don Leo met z’n ja ik heb een lege portomonnee en in het seizoen van drababovic heeft ie pakweg 7 miljoen weggegooid aan salaris en overige transferkosten. Ook Babovic was niet gratis! Meneer van Geel heeft met een lege portomonnee pakweg 1,5 miljoen besteed (salariskosten Guidetti en Bakkal) en ze staan nu 5e met kans op plaats nummer 2. Het middenveld was jarenlang een probleem en speelt nu goed voetbal dus niet alleen Guidetti is verantwoordelijk hiervoor. De verdediging en ook zelfs Mulder begint steeds beter te spelen. Vlaar heeft het gewoon goed gedaan en zo gaat het ook in het bedrijfsleven. Wie niet presteert en nog onzin gaat lopen verkondigen die vliegt eruit dankzij het team wat ie moet leiden. Hoe Mario Been van Hanegem heeft geschoffeerd is toch te ongeloofelijk voor woorden? Ik vind het zelfs bijna net zo erg als met die mokum club met Cruijf. Het enige wat van Hanegem wou is dat Feyenoord beter ging presteren en hij wou heel graag die jonkies ff een steuntje geven wat ze nodig hadden. Hoe zou jij het vinden als er een belabberde trainer voor de media gaat verkondigen dat je er niets van kan omdat je ‘jong’ bent. Amen.

  maart 19th, 2012 | #

 21. Theo de tukker says

  De grootste fout van Vlaar is o.i. dat hij VEEL eerder aan de
  bel had moeten trekken !!! Dat hij en zijn Brothers in Arms
  dat niet gedaan hebben (hadden) komt ,denk ik door het,
  putting it mildly,wisselvallige optreden van hem en cs.
  Wanneer men 747 Beenhakker over,pak hem beet, 4 jaar
  zou vragen hoe hij de periode met Mario zou beschrijven, dan
  zal hij naar alle waarschijndelijkheid , 99% zeker, als hij deep
  down eerlijk is, boerekonijne geklungel op klomphoogte.

  maart 20th, 2012 | #

 22. Theo de tukker says

  En nog even dit, m.n Sjaan maakte mij er op attent dat ik bruins vergeten was te benoemen.Wedden dat wanneer hij zich weer in
  de Kuip vertoond via Ex. dan zal hij met 200% inzet willen laten
  zien dat alle criticasters o.a.Feyenoorders, intussen ook Belgen,
  Schotten, ongelijk hadden. m.a.w. dus dan WEL het ene stapje
  extra doen om een halve meter te overbruggen Waarvan Akte.

  maart 20th, 2012 | #

 23. Gish says

  Dank zij Ron Vlaar en Martin van Geel leeft Feyenoord weer en is het infuus voorgoed in de vuilnisbak verdwenen. Mario Been zijn carriere is bijna ten einde, kan hij nog meer gaan golven.

  maart 21st, 2012 | #

 24. Pekinees says

  He Lex, de Boszkabouter doet het lang niet slecht. 😉

  maart 23rd, 2012 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen