Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

JAAP DE GROOT IN DE BOCHT

januari 28th, 2012

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00346/jaapdegroot_346774d.jpg

 

http://www.fr-fanatic.com/volgende.png

?

 

 OVER LING:

"Via de toenmalige assistent-trainer Wim van Hanegem krijgt hij te horen, dat een welgestelde supporter bereid is om hem geld te lenen om een nieuwe kledinglijn op te zetten. Deze Barney Sanders is een graag geziene gast in de bestuurskamer en bij de spelers.

Hij bezit ondermeer een juwelierszaak in het havengebied.In het bijzijn van de notaris sluit Ling met Sanders een lening-overeenkomst van 150.000 gulden af. Pas twee jaar later zou de Rotterdamse ondernemer worden ingerekend wegens de handel in hash en wordt duidelijk dat Sanders er een dubbelleven op na houdt."

Intussen voorkomt Ling een faillissement, door zelf de sanering van zijn schulden bij zowel Sanders als enkele banken te regelen. In 1990 spreekt de rechter een finale kwijting uit. Deze uitspraak èn het complete dossier (inclusief het contract met Sanders) ligt bij Ling thuis in de kluis, als dagelijkse ‘wake-up-call’ dat hij zijn geld nooit meer door anderen laat beheren. 

 

KROONKURK

Ling en Van Hanegem zaten bij Barney Sanders thuis. Barney beval zijn eega om naar het Grenswisselkantoor in Rotterdam te gaan en 150 briefjes van duizend te halen uit DE KLUIS!

(Overigens wist heel Rotterdam dat Barney Sanders de hasj-koning was)

Zij kwam terug met een plastic tas vol duizendjes. DE NOTARIS IS ER DOOR JAAP DE GROOT BIJVERZONNEN… Hij is de vertrouwensman van Johan C.

Een contract in de KLUIS bij LING? Er is nooit een contract tussen Barney Sanders en Ling opgemaakt! Was niet nodig, daar De KROMME MET ZIJN LEVEN BORG STOND! Die Jaap toch…

Lees de Kroniek van gisteren nog een Japio! Je hebt wel een grote bolo, maar in een poging om Johan C. te beschermen, lap je als hoernalist van DE TELEVAAG, alle principes van de journalistiek aan je laars.

Namens Johan Derksen roep ik: "WAKKER WORDEN! WAKKER NEDERLAND…"

DE TELEGRAAF WAS IN DE OORLOG FOUT, MAAR TEGENWOORDIG NOG GEEN HAARTJE BETER…

 

NOG EEN MENING:

 

Jaap de Groot

Jaap de Groot

Je zal maar Jaap de Groot als tegenstander hebben en geen machtig imperium als de Telegraaf achter je…dan ben je aan de wolven overgeleverd. Dit ondervonden vrijwel alle Directeuren, trainers en Bestuurders van Ajax in de -pak em beet- afgelopen 20 jaar die niet in het straatje van de Groot pasten. In “persoonlijke” columns schrijft Jaap de Groot je kapot en als hij het niet doet dan gebruikt hij zijn secondanten Valentijn en Mike.

Je vroegere carrière, je privéleven, je vrienden, je collega’s, ja echt alles wordt ingezet en misbruikt om de mening van de lezer te manipuleren en in het voordeel van de Groot uit te laten vallen. In een eerder epistel (zie Jaap de Groot en de TMG Group) kun je teruglezen hoe hij van der Boog en ten Have kapot schreef. In hetzelfde artikel komt ook de vraag aan de orde hoe de Raad van Bestuur van de TMG Group in de situatie Jaap de Groot staat. Blijkbaar heeft hij volledige steun en mogen we dus concluderen dat de dagen van objectieve verslaggeving voorbij zijn voor de TMG Group. Een verontrustende constatering. Je kunt jezelf de vraag stellen als deze vorm van journalistiek geoorloofd is hoe staat het dan met Jaap zijn collega’s die verslag doen van financiën, binnenlands bestuur of zelfs de oorlogshandelingen in Kunduz. Lezen we in die artikelen een objectieve weergave van hetgeen er speelt of is dat ook de gekleurde mening van de Telegraaf journalist? Angstaanjagend…van Martijn Koolhoven weten we al dat hij jaren ongestoord de “Jaap de Groot weg kon bewandelen”, sterker nog men kon zich “geen Telegraaf voorstellen zonder Koolhoven” (Zembla)

Jaap de Groot en de zaak Ajax

De Chefsport van de Telegraaf doet eigenlijk niet zoveel anders dan zich bemoeien met Ajax. Elke bericht dat hij schrijft, overal waar je zijn gezicht ziet gaat het om één ding Johan Cruijff. Niet Ajax, geen voetbal, geen objectieve verslaggeving…nee alleen het positioneren van Cruijff als product. Het product van Jaap. Zonder Cruijff is Jaap niks, een middelmatige journalist, een sportieve mislukkeling en een waardeloos voorbeeld voor de overige sportjournalisten van de Telegraaf. Een goede Chef sport is van onbesproken gedrag en staat onafhankelijke objectieve publicaties voor… niet Jaap de Groot.

Jaap de Groot en de zaak Ajax hangt aan elkaar van intriges, manipulatie en het verdraaien van de feiten, juist datgene waar hij en Cruijff andere van beschuldigen. Neem het simpele geval Tscheu la Ling, hoezeer ook uitgeblonken als voetballer zijn verdere loopbaan is nou niet een opeenstapeling van succes te noemen. Cruijff en dus Jaap, wil Ling als Directeur voor Ajax. Direct rijst dan de vraag op basis van welke resultaten uit het verleden is die wens gerechtvaardigd?

http://www.misdaadjournalist.nl/wp-content/uploads/2011/11/cruijff-17nov-400x239.png

 

SPUIT ELLUF

 
De chef-sport van het A.D.:
(Gironummer onder dit armoedige ponem, en de giften stromen binnen) 
 
Deze bijchoogem weet niet dat Van Olm alles uit de Kroniek
van drie jaar geleden heeft overgenomen,
tenminste met dat verschil:
Ik noemde namen en Van Olm gebruikt rare aliassen
Op 20 juli vorig jaar heb ik zelfs de kaft van het boek PENOZE op deze site gezet!
Om reden: plagiaat en jatwerk…
 

COLUMN  Al in juni van het vorig jaar verscheen het boek 'Penoze' van de schrijver Rob van Olm. Het is de roman waaruit de Amsterdamse zender AT5 woensdag citeerde en waarnaar deze krant gisteren verwees. 'Penoze' is plotseling in de publiciteit gekomen omdat Van Olm, zonder de naam van de oud-voetballer te noemen, Tscheu La Ling beschrijft als een man die fout geld leende om uit de schulden te geraken.

Zwart geld lenen van een in hasj handelende Feyenoordsupporter en dan in aanwezigheid van Willem van Hanegem 150.000 gulden in een plastic boodschappentas aanpakken. Dat is wat Ling gedaan heeft. Ik krijg het beeld niet uit mijn gedachten. Het is ook zo heerlijk nostalgisch. Was het niet in de tijd dat Ling in kurkkleding handelde?

In de zeven maanden dat de alinea's in 'Penoze' onbesproken zijn gebleven, pushte Johan Cruijff zijn vriend Ling als topkandidaat voor de directie van de NV Ajax. Niemand kwam blijkbaar op het idee de gewraakte alinea's te lekken en Ling al in juli onderuit te halen. De kandidaat is op eigen kracht alsnog exit. 

Nee hoor, het verhaal staat al jaren op deze site en is tot vervelens toe herhaald!

Lees a.u.b. de Kroniek van gisteren.

Ook op de Ajax-fora heeft het de afgelopen maanden herhaaldelijk gestaan.

Johan Derksen noemt zo'n iemand een PAARDENLUL, daar kan ik mij van harte bij aansluiten.

 

 

18 Comments »

 1. Koos says

  😈 Iedereen weet toch dat De Telegraaf het niet zo nauw neemt met de waarheid! Daarom bestaat DE WAARHEID niet meer als courant.

  januari 28th, 2012 | #

 2. Vak CC says

  😛 Wat een zielepoot die Jaap de Groot

  januari 28th, 2012 | #

 3. Leo B says

  😐 Domme man die De Groot. Van Kroonkurk is niet te winnen. Die knalt gelijk terug in de bovenhoek!

  januari 28th, 2012 | #

 4. Vanessa says

  😛 Die De Groot lijkt op de indiaan uit de film “One flew over…

  Hij schrijft ook indianenverhalen

  januari 28th, 2012 | #

 5. Jacques de Wit says

  🙁 Wat een stinkkrant dat Mokums gedrocht!

  januari 28th, 2012 | #

 6. Coentje says

  👿 Schande, de chef sport van die rioolkrant heeft het over een notaris bij een zwart geld transactie van een welbekende drugs-crimineel

  How low can you go?

  januari 28th, 2012 | #

 7. W. v. H. says

  Zo kan die wel weer Kroontje

  januari 28th, 2012 | #

 8. Henk de Groot Geen familie says

  Over Barney Sanders:

  Hij bezit ondermeer een juwelierszaak in het havengebied.In het bijzijn van de notaris sluit Ling met Sanders een lening-overeenkomst van 150.000 gulden af. Pas twee jaar later zou de Rotterdamse ondernemer worden ingerekend wegens de handel in hash en wordt duidelijk dat Sanders er een dubbelleven op na houdt.

  Zwart geld in het bijzijn van een notaris?????
  Jaap ga je schamen. Je bezoedelt de naam DE GROOT

  januari 28th, 2012 | #

 9. Onderhond says

  Zo, en kunnen we nu eindelijk eens een punt zetten achter dat verhaal van die foute drugshandelaar met zijn zielige weduwe. Ling en Hanegem zijn allebei fout. Dat geld komt nooit meer terug. Na 30 jaar zeg ik, afsluiten. Later we het weer over Feyenoord hebben en niet over die 020 soap.

  januari 28th, 2012 | #

 10. F Carrilho says

  ONBEGRIJPELIJK dat ling nu pas door de mand valt en samen met hem zijn grote vriend Cruijf. Johan hoe dom kan een mens zijn.
  Ling dacht je echt dat je hiermee kon wegkomen ?
  Zwart geld witwassen is een strafbaar feit.Vraag het aan de belastingdienst maar. Ik denk dat ze bij Ajax die Ten Have een lintje mogen geven.Je moet er niet aan denken dat Ling alg. direkteur is en dit uitlekt.
  Het zou een catastrofe zijn.In ieder geval wordt de arogantie van zowel cruijf , ling en uiteraard die kwal van een Johan Derksen zwaar afgestraft.
  Hoogmoed komt voor de val .
  Nu nog hopen dat ze bij ajax het hoofd koel houden en Ten Have en overige comm. in ere herstellen.Over Jaap de groot is er al genoeg gezegd .Onbetrouwbare journalistiek en ook nog verstandloos.

  januari 28th, 2012 | #

 11. F R C says

  Het is beschamend om te lezen , hoe deze meneer de Groot zich in allerlei foute bochten wringt om de belangen van Cruijf te behartigen.
  Keer op keer vervalt hij van de ene in de andere domme , onzinnige ,
  ongeloofwaardig en vooral niet consequente opmerking.
  Zeggen dat het de normaalste zaak van de wereld is om 150.000 gulden zwart te lenen en wit te wassen in een bedrijf.
  Onbegrijpelijk ook dat hij het fiscaal nooit hoefde te verantwoorden.
  Ik ben nieuwsgierig hoe hij dit abnormaal groot bedrag fiscaal in zijn bedrijf verwerkt heeft .Weet de belasting dienst van deze investering.
  Waar komt het vandaan?
  Ik zou heel graag een gesprek willen voeren met zijn accountant.
  In ieder geval het bewijs , dat hij willens en wetens verkeerd bezig was.
  Meneer ten Have heeft het dus goed gezien.
  Overigens een hele nette man die meneer Ten Have ,hij heeft Ling niet geschikt bevonden en hem afgewezen ,zonder in details te gaan.
  Tot op heden heeft hij nog steeds geen details vrijgegeven, waarom zij Ling hebben afgewezen .Achteraf gezien is de afwijzing terecht gebleken.
  Ik zit nu te wachten op de volgende column van Jaap De Grooot.
  “de ondergang van Tschue La Ling” .
  Als hij er niet uit komt wil ik hem wel helpen.

  januari 28th, 2012 | #

 12. Rogier says

  En dat voor een pulpkrant die zijn Amsterdamse bek altijd vol heeft van normen en waarden….Ze zijn er mede-verantwoordelijk voor dat dhr. Sturkenboom nu zowel priv als op zijn werk wordt bedreigd. Achterlijk volk, maar wel leuk om te zien dat Cruijf, van Gaal, de Groot, ten Have, Molenaar en noem ze verder allemaal maar op Ajax eigenhandig naar de verdommenis helpen! Elk nadeel hep zijn voordeel nietwaar?

  januari 31st, 2012 | #

 13. george says

  Wellicht nog een leuk liedje erbij ?

  http://www.youtube.com/watch?v=IKV9aGF9dAM&feature=related

  Hmmm, AS Trencin ?

  Waarom dan maar niet gelijk de A1 van Liptovske Mikulas kopen ?

  George van Kralingen

  februari 1st, 2012 | #

 14. Theo de tukker says

  De amsterdamse Muppetshow gaat maar door, tja , ik bedoel
  als je ezels met ezels gaat kruisen, wat voor kinderen krijg
  je dan ? Kijk , DAT bedoel ik !

  februari 1st, 2012 | #

 15. japio says

  @Theo de tukker

  Dan krijg je een muilezel, want een grote muil hebben ze altijd al gehad. 🙂

  februari 1st, 2012 | #

 16. F R C says

  Het is we heel erg stil rondom de Cruyf kliek.Is het stilte voor de storm ?
  Of een stilzwijgende wapenstilstand? Of wordt het ze nu duidelijk dat zij het spel verloren hebben. Ze hebben te hoog ingezet.
  Macht spelletjes zijn gevaarlijk , Ling is eigenlijk in zijn eigen val gelopen.
  Zelfs voetbal international hoor je niet meer terwijl ze altijd claimen als eerste met alle nieuws komen .Er is afgelopen maandag met geen woord gerept over de hasj lening van ling,terwijl een van de hoofdrolspelers aan tafel zat. Hoezo objectief?
  Geregisseerd of niet? JAAP DE GROOT WAKKER WORDEN!!

  februari 1st, 2012 | #

 17. voetbalhenkie says

  @Onderhond : er kan pas een punt achter gezet worden als Ling of van Hanegem de weduwe schadeloos heeft gesteld.

  februari 2nd, 2012 | #

 18. jwm says

  Ik zeg, laat hem zitten die Ten Have, samen met die andere boeventronie die ik voobij zie komen tijdens de online uitzending van VI. Kijk maar eens hoe het eerste elftal van ze ervoor staat, dat mag jaren zo blijven.

  februari 6th, 2012 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen