Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

HOERENZONEN

november 21st, 2011

Een vrouw loopt met haar jonge dochtertje in Amsterdam bij het centraal station, op een gegeven moment lopen ze door een steegje.

http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/5/9/0/large_573045.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00923/scan-Dossier-AJAX-n_923408f.jpg

GODENZONEN?

DAVIDS ZWART GEMAAKT?

TEN HAVE = KALE GLADDEKKER

TEN HAVE = NEP VAN DEN HERIK

Het jonge meisje, verbaasd over de vrouwen achter de ramen, vraagt logischer wijs: 'Mama wie zijn die  vrouwen daar in het rode licht?'. De moeder wil die ellende voor haar dochtertje nog even besparen omdat zij ze daar nog te jong voor vindt en zegt: 'Oh niets schat, die staan te wachten tot hun man ze komt ophalen!'

Een Ajax-supporter die daar toevallig rondloopt hoort dat en wil de moeder eens lekker in verlegenheid brengen:'Nee hoor meisje, er is niets van waar wat je moeder zegt, dat zijn HOERTJES en die neuken voor geld!'

 Het jonge meisje kijkt verschrikt op en vraagt: 'Mama, krijgen hoeren ook kinderen?'
 Waarop de geïrriteerde moeder zegt: 'Tuurlijk schat waar denk je dat Ajax-supporters en bestuurders vandaan komen?'

 

http://static3.ad.nl/static/photo/2011/2/12/6/20111123100024/media_xl_1021746.jpg

Aan "onze" Coentje kan heel Mokum een voorbeeld nemen!

Hij vermaakte het Legioen en bleef altijd een gentleman…

14 Comments »

 1. Koos says

  😐 Doodziekmakende bereichtgeving in bijna alle tv-programma’s. Zelfs Het Journaal bericht dagelijks over die super-arrogante Amsterdammers, die volgens Jan van Halst maar “een klein cluppie” zijn. Hij heeft er gespeeld!!!

  november 21st, 2011 | #

 2. vAK cc says

  😈 Lex, een echte Feyenoorder heeft in stilte leedvermaak met die Mokumse schertsvertoning. Laat gaan… Het wordt nog veel erger!

  november 21st, 2011 | #

 3. Joop says

  Die foto is niet in Amsterdam maar in den Haag genomen 😉

  november 21st, 2011 | #

 4. vAK cc says

  @ Joop 🙂 Dan moet jij wel een ervaren hoerenloper zijn… om dit op te merken!

  november 21st, 2011 | #

 5. Pekinees says

  Ik zou zeggen: jc? Kruizig hem! (jc en hem met de kleinst mogelijke letters geschreven)

  Ik dank dan ook de echte Verlosser op mijn blote knieen dat onze icoon Coen Moulijn wel uit het goede hout gesneden was.

  november 22nd, 2011 | #

 6. jwm says

  Ik mag dat wel, dat Amsterdamse toneel. Geen beter vermaak dan leed en ik heb me zelden zo geamuseerd over onze vrinden in 020, of het moet die alleraardigste film zijn ‘daar horen zijn engelen zingen’, een prachtig film noir document over een club die moeite heeft om 100 jaar te worden.

  Maar, toegegeven, zij die de club broodnodig willen veranderen zijn goed bezig. Bij onze club wordt enkel maar geconstateerd. Van Hanegem deed onlangs wat aardig gepeperde uitspraken maar verder dan dat komt het ook niet.

  In Amsterdam wordt tenminste de knuppel in het hoenderhok gegooid en wordt doodleuk de RvC gevraagd vriendelijk edoch dringend op te donderen naar aanleiding van een ‘fout gekozen’ bestuur. Gebeurde dat in Rotterdam maar eens, waren ook wij eindelijk verlost van figuren die er enkel zitten omdat ze het interessant vinden, om maar eens met de woorden van zo’n andere Ojocied Ruud Krol te spreken.

  november 29th, 2011 | #

 7. jwm says

  En inderdaad Lex, die Ten Have doet er wel heel erg veel aan om vooral op Van den Herik te lijken maar mag nog niet in zijn schaduw staan. Dat geldt overigens ook voor die gehele kliek die nu bij Feyenoord denkt ‘goed bezig’ te zijn.

  Kortom, de zuivering in Rotterdam Zuid is nog lang niet voltooid.

  november 29th, 2011 | #

 8. theo de tukker says

  Gezien Hiddink,s ervaringen met davids, had Cruijff gewaar-
  schuwd moeten zijn toen davids zonder pardon, geen mes,
  maar de bijl in Cruijff,s rug sloeg !! Even afgezien van dit spij-
  ker-harde feit, wat er nu gebeurd in 020 is 100 % de Muppet
  Show , replacing Miss Piggy met Gonzo zal misschien wel de
  line up veranderen, maar het resultaat zal ALTIJD gelijk blijven
  Kermit,s running de show ! Wij vermaken ons wel want, inder-
  VAK CC, het wordt nog veel erger !

  november 30th, 2011 | #

 9. LJBrinkhorst says

  Ondertussen lijkt Koeman zowaar een echte vakman te zijn geworden…
  Hij heeft zowaar El Ahmadi (trainde niet goed volgens Mario) aan het voetballen gekregen en ook Schaken (niet goed genoeg volgens Mario) rendeert wonderwel.

  Enfin, een zwaluw maakt nog geen zomer. Zeker niet als de ene vogel in januari gevlogen is naar de Afrikacup en andere al een terugticket richting Manchester op zak heeft.

  december 5th, 2011 | #

 10. jwm says

  Koeman doet het naar omstandigheden erg goed en de makke ten aanzien van de Afrika Cup en een Zweedse huurling uit Manchester zijn volledig te wijten aan jarenlang bestuurlijk wanbeleid en kun je een trainer niet kwalijk nemen.

  Wat ik persoonlijk jammer vind is dat met het aanbreken van betere prestaties op het veld snel de indruk gewekt wordt dat alles weer koek en ei is.

  december 7th, 2011 | #

 11. LJBrinkhorst says

  @jwm

  Een kinderhand is snel gevuld. Zeker gelet op de prestaties van vorig seizoen. En dat begrijp ik best. Als we ons maar niet op de lange termijn neerleggen bij een positie onder clubs als Twente, AZ, en ja, ook PSV. Er zijn namelijk maar twee clubs in Nederland die landelijk wat losmaken bij de mensen. Eentje daarvan is Feyenoord!

  december 7th, 2011 | #

 12. jwm says

  Ben ik het helemaal mee eens. Feyenoord is nu al in de lange termijn middenmoot, er is immers bar weinig gewonnen in de post UEFA Cup jaren. De dennenboom cup daargelaten, dat was een presentje van de knvb, tenzij iemand de wedstrijden tegen kaliber FC Zwolle echt serieus heeft genomen.

  Het bestuurlijke wanbeleid is de grote schuldige in de ontstane situatie. Een geluk bij een ongeluk is dat talent nog altijd komt bovendrijven en de jeugdopleiding al die tijd redelijk stand heeft gehouden anders was het al over en uit geweest. Had Bosz de scepter daar twee jaar langer gezwaaid dan waren de gevolgen groot geweest en zou er een bloedbad zijn uitgebroken.

  ‘Gelukkig’ voor Feyenoord supporters voelden de overige bestuursleden zich zo in het nauw gedreven door deze clown met in zijn schaduw de vazal Verbeek dat het zich genoodzaakt zag het vege lijf te redden door beide heren op straat te knikkeren. Dat kunstje werd met het verdwijnen van Been nog eens rustig overgedaan, opnieuw om vooral maar niet te worden gedwongen het pluche te verlaten.

  ‘Gelukkig’, daar het bestuur hand in eigen boezem had moeten steken door verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen jarenlange wanbeleid. Maar de heren zijn niet op het achterhoofd gevallen. Ze zitten goed en worden vorstelijk beloond. Dat terwijl de club al jarenlang moet vechten om te overleven. Ach, minimaal vijf keer modaal voor ‘het harde werken’ dat de heren bestuur leveren kan toch niet veel worden genoemd? En zie de prestaties? Het is toch fantastisch wat er in Rotterdam Zuid wordt opgebouwd?

  De fluwelen revolutie lijkt alweer ten einde. Zolang je wint immers, heb je vrinden. Echte vrinden. Zolang je maar wint …

  december 18th, 2011 | #

 13. theo de tukker says

  Omdat het ons allemaal wel wat aan- gaat ,even wat anders
  i.p.v, dat ze Esteban de Nobelprijs geven mede omdat hij de-
  gene was die ECHT wat tegen het vandalisme heeft gedaan.
  krijgt hij zo meteen het verwijt dat hij in de rust geen thee is
  gaan drinken met z.n belager ! !!! wedden,,,, .

  december 22nd, 2011 | #

 14. Mark Rutte says

  😀 10 years ago we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope …..

  Today we have no Jobs, no Cash & … no Hope

  december 23rd, 2011 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen