Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

DE VOLGENDE NEDERLAAG

januari 24th, 2011

 

 

http://www.fr-fanatic.com/volgende.png

 

Feyenoord wacht de komende weken een loodzwaar programma met enkele hooggeklasseerde ploegen. Achtereenvolgens krijgt de club uit Rotterdam-Zuid te maken met Vitesse (uit, 6 februari), Heracles Almelo (thuis, 12 februari), ADO Den Haag (uit, 20 februari), FC Groningen (thuis, 27 februari) en SC Heerenveen (uit, 6 maart). 

 

 

 

 

 

72 Comments »

 1. Ove Kinvall says

  Ligt Feyenoord wakker van het feit dat de supporters niet meer praten? Neen! Ze kunnen nu met het beschuldigende vingertje wijzen naar ons de supporters, die investeerders hebben weg gejaagd, die boos en verdrietig de afgang van Feyenoord elke week moeten ondergaan, die geduld hebben gehad. Supporters? Noodzakelijk kwaad volgens de golvende klootjesvolk in het Maasgebouw. Laat de pleuris nu maar eens uitbreken

  januari 28th, 2011 | #

 2. Feijenoord een says

  Gish @

  Geen woord tussen te krijgen, prima verwoord
  maarhet leed is al geschied de club verkocht voor een luizige aantal miljoentje,s.
  Er komen nog een paar wedstrijden aan die er zullen om hangen , ze hadden nooit te nimmer met een twente shirt verleden seizoen op de tribune moeten zitten die zo genaamde harde kern.
  Met z,n alle durven ze,maar alleen ppfff scheiten ze 7 kleuren stront,een echte rotterdamer heeft dit niet nodig .

  januari 28th, 2011 | #

 3. Giotazz says

  Goh heeft nog lang geduurd voor dat ze er achter kwamen dat ze aan een lijntje gehouden werden door Blokland en Co. En nu FSV, SFC, Lunatic en andere? Kom maar op met die openheid en transparantie… Wat gebeurd er als Feyenoord 2x verliest nu? Wat gaat de o zo wijze FSV doen de barricades op?
  Nogmaals Knudde, Koevermans, van Well, Jacobs oprotten!

  januari 28th, 2011 | #

 4. Feijenoord een says

  Giotazz@ een grote bek hebben ze al jaren ander mans zijn spulen vernielen dat kan die zo genaamde harde kern.
  Maar als het er op aan komt en fejienoord roept ,dan zijn ze stok doof:twisted:

  januari 28th, 2011 | #

 5. Ove Kinvall says

  @Feijenoord een dat waren die zelfde groot muilen die riepen dat na het wegsturen van van den Herik alles beter zou worden? De havenbaronnen en sponsoren in de rij zouden staan om de club te redden?

  januari 28th, 2011 | #

 6. Feijenoord een says

  Ove Kinvall @ juist.
  Nu weer een zware delegatie naar milaan voor onze spits!
  Zal wel weer eerste klas vliegen lekker etentje er bij,en met hoog uit 3 miljoen terug,waarvan 25 % naar de pool moet minus belasting tel uit je winst.
  En de suporters scheeuwen dat men voor dat geld maar dost moeten halen.
  voor dat geld koop je nog geen bakje boter van 5 jaar oud, het gaat niet goed zo.
  en wie moet bij ons in de spits van breukering ,mijn over buurman lacht mij gewoon uit (die is van ajakes) meer dan 50 jaar suporter met hart en nieren zelfs mijn bloed gegeven voor de club ……god dank dat onze coen dit niet hoeft mee temaken

  januari 28th, 2011 | #

 7. Giotazz says

  Dost kunnen we vergeten, die bijtert uit Adom gaat naar Liverpool en 020 heeft genoeg geld om Drost te kopen. De directie zit in Milaan om de enige spits te verkopen voor een habbekrats en we zakken steeds verder weg zondag…. hoeveel tegen krijgen we?

  januari 28th, 2011 | #

 8. theo de tukker says

  Gio, neem van mij aan, de schouderkarbonade is in Liverpool
  NIET te vreten.

  januari 28th, 2011 | #

 9. Feijenoord een says

  @Giotazz als we veel heel veel geluk hebben max 3 miljoen, aflopend contract wilt niet verlenegen heeft GEEN feijenoord hart zo jong en nu al dollar tekens in de ogen.
  Moet er ook nog 25% naar die verekte pool toe en de belasing wil ook nog hier van wat het zijn inkomsten…….

  januari 28th, 2011 | #

 10. cesio says

  heel goed gish
  die 300 idioten hebben onze club miljoenen gekost
  uitsluiting europacup wedstrijden zonder publiek enz

  januari 29th, 2011 | #

 11. ruud says

  Zelfs een spits verkopen lukt ze niet. Krijg de indruk dat hij aan het einde van het seizoen gratis wegloopt. Die Jacobs toch.

  januari 29th, 2011 | #

 12. Giotazz says

  @Ruud denk je dat ze die Tuinkabouter uit Bleiswijk serieus nemen in Milaan? Of zitten nog ergens cappuccino en pizza’s te eten? op kosten van de club dat dan weer wel :mrgreen:

  januari 29th, 2011 | #

 13. ruud says

  Nee Gio, die liggen nog te rollebollen van de pret. Ze dachten dat ze bij de Italiaanse Banana-split zaten.

  januari 30th, 2011 | #

 14. Feijenoord een says

  Wie gaat nou leuren met een spits die monenteel totaal niet draait in dit 11tal!
  Dan ben je toch niet goed snik , of was het soms een verdekt uitje met een selectie uit het maasgebouw op kosten van onze club?
  Ik begin er steeds minder van te begrijpen , ik herken mijn club totaal niet meer

  januari 30th, 2011 | #

 15. Liefhebber says

  Supporters leggen eisen neer bij Feyenoord……Voorzitter FSV kan niet beloven dat de “fans” rustig blijven……Wat is dit voor kolder??? Wijlen Coen Moulijn draait zich om in zijn graf als hij dit soort onzin hoort en ziet. De supporters doen nu precies wat deze voetbalheld nooit heeft gedaan; Feyenoord in diskrediet brengen!!! Blokland heeft groot gelijk als hij stelt dat deze zogenaamde “voetbalsupporters” niet het beleid van Feyenoord kunnen bepalen. Stelletje idioten! NIEMAND is groter dan welke voetbalclub dan ook en zeker niet een stelletje halvegaren, waarvan een deel jaar in jaar uit de club ernstig gedupeerd hebben, door te rellen en andere maffe acties uit te halen. En die voorzitter van de FSV kan beter aftreden, want hij heeft alle geloofwaardigheid verloren, wat een gek!

  januari 30th, 2011 | #

 16. Joop says

  de voorzitter van de FSV?? Is dat niet dat mannetje die zich wel heel makkelijk voor het karretje liet spannen om Jorien vd Herik weg te werken? En wat heeft dat Feyenoord sindsdien financieel n sportief opgeleverd? Deze vraag stellen en je weet wie er wegmoeten als ze op deze resultaten worden afgerekend. Nu zijn we “blij” met investeerder Blokland, hoezo? geeft hij dat geld aan Feyenoord dan of is er sprake van een verkapte lening? En tegen welk rente 5 dan? Hier zou ik, mede in het kader van de sinds het vertek van vdH zo gepredikte “transparantie en openheid” graag eens wat concrete antwoorden op zien van Gudde cs.

  januari 30th, 2011 | #

 17. Joop says

  rent 5 moet dus zijn: rente %

  januari 30th, 2011 | #

 18. ruud says

  Dat zou ik ook graag willen weten. Waarom wil de Nederlandse pers dit niet weten Joop?

  januari 30th, 2011 | #

 19. James 'Gringo' Hetfield says

  Joop, die krijg je niet, net zo min als dat ze inzage geven in het 5 jarenplan. Alsof je in de sport iets kunt plannen, (blessures, scheidsrechterlijke dwalingen etc.) en helemaal met aanwinsten als Meeuwis

  januari 30th, 2011 | #

 20. Joop says

  Ik heb ook niet die illusie heren, maar de vragen moeten blijvend gesteld worden, alleen al omdat de boel al jaren een rad voor de ogen gedraaid wordt.

  januari 30th, 2011 | #

 21. Lobo says

  ze moeten eens zoeken naar een behoorlijke keeper want die MULDER pakt geen punt , hij geeft ze liever weg met zijn stomme fouten

  januari 30th, 2011 | #

 22. jwm says

  Het is zo kraakhelder als een glas water, de heren hebben elkaar nodig en ‘de vrind’ Blokland is zich goed bewust van wat de heren weten. Enige tegenwerking op het bestuur zal enkel tegen hem gebruikt gaan worden. Liever loopt Pim nog een tijdje met de pik vooruit na de voor hem opgerichte website ‘Blokland bedankt.’

  Het wordt tijd voor een website ‘Bestuur en RvC rot op.’ Niemand is groter dan de club, het bestuur niet, de RvC niet en al helemaal die ‘dwaze vaders’ van de FSV niet.

  Eerst dikdoen over de rust bewaren waarmee het wil aangeven hoe belangrijk ze wel niet zijn en plots gaan huilen als een klein kind dat een lolly misloopt. Te gek voor woorden, en dan ook nog beweren dat het spreekt namens ongebonden supporters? Wie denken die gasten wel dat ze zijn?

  Transparantie in Rotterdam Zuid. Man, zelfs Mubarak in Egypte is nog transparanter dan het zootje tuig wat nu in de bestuurskamers plaats heeft genomen.

  ZUIVEREN!

  januari 30th, 2011 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen