Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

WINTERSTOP

november 2nd, 2010

http://i.xx.openx.com/95ed37d50a9eb3867939ca975666379b.jpg

 WEGENS INGELASTE VAKANTIE

NAAR EEN HEEL VER OORD

PLUS, GEZIEN ENKELE REACTIES HIERONDER,

(Lex, we weten het nu wel)

PLUS, HET FEIT DAT ER HELEMAAL GEEN KAPITAALINJECTIE

HEEFT PLAATS GEVONDEN,

DE FEYENOORD-FANS WORDEN NOG IEDERE DAG BELAZERD

DOOR DE INCOMPETENTE MARKTKOOPMAN EN ZIJN REKENWONDER CASIO ONNO,

STOP IK TOT NADER ORDER!

IK WENS U ALLEN, OOK FEYENOORD, VEEL STERKTE EN WIJSHEID TOE

 

http://www.lexkroon.nl/images/LexKroon.jpg

 

MINEUR
 
Het hele weekend heeft een zweem van de downstemming die er heerst rond Feyenoord. Voor mij des te meer, daar ik gisteren met mijn alter ego, Donald Olie, naar de crematie van een goede vriend in Zeeuws-Vlaanderen ben geweest. Veel te vroeg in de aula van het crematorium beland, zaten wij net achter een 'bakkie troost,' zo heet koffie bij een crematie, toen er een vreemde man ongevraagd aan ons tafeltje kwam zitten, dat terwijl er elders plaats genoeg was. Maar wat bleek, de man vroeg eerst schijnheilig of wij de overledene goed gekend hadden. "Nee, we zijn een dagje uit en dachten: Laten we een gezellige tent opzoeken om koffie te drinken," kaatst Olie terug. De verkoper van begrafenispolissen, want dat bleek de man te zijn, ging onverstoorbaar verder. Die goochem vroeg of wij verzekerd waren. Olie had een inboedel- en ik een W.A.-verzekering. Geen begrafenispolis. Dat had de overledene ook niet, bleek nu. Onze vriend de volkszanger, ook wel de Marco Borsato van Zeeuws-Vlaanderen genoemd, (allebei onverstaanbaar goed) had al zijn geld aan drank opgemaakt. "Ze verbranden me toch wel," zei hij altijd, er aan toevoegend: "Ik hoop dat die dag de wind gunstig staat, dan ben ik eerder thuis dan de familie!" Nou, weinig familie. Wij waren de enige getuigen van de verbranding. De doodbidder vroeg welke muziek zou de overledene (zonder polis) graag gehoord hebben. Olie zei: "Draai maar: 'Brief aan mijn moeder' van Andre Hazes." Zo geschiedde.
 
FEYENOORD IS OVERAL
 
Wij reden met een rotvaart dat troosteloze Terneuzen uit, dat is omgeven door rokende fabriekstorens, lijkt net het grootste crematorium op de hele aardbol. Het stadje Hulst leek ons de beste plek om de lunch te gebruiken. Eenmaal plaats genomen in de serre van een prachtig eethuisje, zag ik op de leestafel een krant liggen die mij toeschreeuwde: Mario Been: "Het voelt niet als een crisis." Ook hier achtervolgt Feyenoord je. De PZC, zo heet die krant, laat Mario uitgebreid aan het woord. (Zie de citaten hierboven) Zaten we i.p.v. onze overleden vriend te herdenken, over het zieltogende Feyenoord te praten. Die club laat je nooit los. Onderweg heeft onze dichter des vaderlands nog enige prachtige regels over de crematie op een blocnote gekrabbeld, die weliswaar nog verder uitgewerkt moeten worden, maar die ik u desondanks niet wil onthouden.
 
 
NIET VERZEKERD
 
'Op zich is dood gaan al geen pretje'
zo verzekerde hij mij,
'en heeft u niks geregeld
dan krijgt u dit er ook nog bij
want wie ligt er in zijn kist
nou niet graag knap erbij
dood gaan is toch al geen pretje'
zo verzekerde hij mij
 
Nee, nu eventjes geen grappen
dus gewoon van mens tot mens
ik respecteer echt uw principes
respecteer uw laatste wens
maar als u hier nu tekent
is het dik voor elkaar
u betaalt per maand 10 euro
en dan ben ik met u klaar
Heus het hoeft niet meer als vroeger
als u begrijpt wat ik bedoel
zo'n nare stijve toestand
zo'n kille dooie boel
tegenwoordig gaat dat anders
u weet niet wat u ziet
geen koffie en geen broodjes
maar cake met nederwiet
Telkamp is bij ons verboden
klassiek is in de ban
maar Herman Brood of Katja Schuurman
er is niets dat bij ons niet kan
Niemand zit er nog te treuren
er is bier en kipsate,
er is ruimte om te dansen
echt daar zitten we niet mee
 
Ja, zo wordt doodgaan haast een pretje
het gebeurt helaas 1 keer
want bent u bij ons geborgen
smaakt dat absoluut naar meer
dus als u even tekent
al zet u maar een kruis
dan kunt u rustig doodgaan
en dan kan ik zo door naar huis'
 
Eindelijk kwam ik er dan tussen
die lijkenpikker die viel stil
ik zei: hou nou eens je kanis
en luister wat ik wil
ik zei als ik moet sterven
trekken ze mij maar door de plee
met of zonder koffie
heus daar zit ik echt niet mee'

 

 

 

 

 

 

86 Comments »

 1. jwm says

  Joop, de komst van Bellamy is afgelopen zomerstop al onderzocht en Beenhakker sprak met hem persoonlijk. Uitkomende voor Man City is hij verhuurd aan Cardiff en dat zal de nodige pietermannen kosten die Feyenoord niet heeft. Een gemiddelde 1st division club in Engeland heeft meer te besteden dan de top in Nederland.

  december 8th, 2010 | #

 2. jwm says

  Het moppentrommel gehalte van de heer Been begint langzaam vermoeiend te worden en doet een beetje denken aan zijn eigen carriere waar op zijn minst meer uit te halen was, ware het niet dat Mario als speler al een ‘Dik Trom’ mentaliteit had wat er blijkbaar in de afgelopen jaren nooit afgesleten is. Hoe oud is hij ook alweer geworden? 47 of was het toch 7?

  december 12th, 2010 | #

 3. Joop says

  Ja jwm, ik word dr ook een beetje mismoedig van, zeker nu het spel pijn doet aan de ogen om te zien. De domste dingen gaan echt fout, neem nu het tijdrekken in blessuretijd bij de cornervlag, er gaat er een buitenspel staan en uit de tegenaanval werd toch nog bijna de gelijkmaker ingekopt. Hoe dom kun je zijn? Het is me van een laag niveau om van te schrikken.
  Wou dat Mario er maar eens verbetering in kreeg ipv die ongein iedere week op de persconferentie.

  december 13th, 2010 | #

 4. LJB says

  Als je weinig geld hebt, ook in de salarissfeer, waarom haal je dan Jhon van Beukering? Die jongen moest in de match tegen Excelsior op een gegeven moment een sprintje trekken en zijn benen braken bijna af bij zijn knieen. Ja sorry, dan kun je nog beter Ricky van den Berg halen.

  Stelling: Onder leiding van Mario Been pakt Feyenoord nooit een prijs.

  december 14th, 2010 | #

 5. theo de tukker says

  Mijne Heren, ga nou niet Jhon van Gento tot de enkels toe af-
  branden, want hij heeft ze ABSOLUUT nog nodig, want hij is aan-
  getrokken om oorlog te maken in de 16, en waarom nog meer ?
  Na 3 of 4 goals en 5 of 6 assists, is hij, of geschorst, of gebles-
  seerd. Omdat hij toch op de loonlijst staat, gewoon door laten
  sjokken naar het Maasgebouw en DAAR oorlog maken !!!
  Als die klus na 7 of 8 uur geklaard is, op naar Almelo, Opdat
  Wij Niet Vergeten !!!!!

  december 14th, 2010 | #

 6. Poetin says

  Maar nogmaals, maar nogmaals, maar nogmaals…..nogmaals Mario, verlies zondag nog 1 x met 10-0 en pleur daarna voorgoed op, voordat je Feyenoord helemaal kapot maakt.
  En neem Beenhakker ook mee. De chaos regeert !!

  december 15th, 2010 | #

 7. Joop says

  3,4,5-0 verlies vind ik so wie so een schande. Mario is van het pad af, helaas, en zijn grappen en grollen kunnen hem ook niet meer redden. Ik had verwacht, op grond van hoe hij NEC liet voetballen, dat het voor Feyenoord goed was, maar tot nu toe valt het me zwaar tegen, wat heet, het is nog nooit zo slecht geweest en ik zie geen verbetering. Er wordt niet bewogen, de keren dat een bal in n keer wordt voortgezet zijn net zo zeldzaam als rode ganzen, het spel heeft de diepgang van een badeend in een pierebadje! Ja Mario, laat het grappen en grollen maar aan mij ver en maak jij het 1e elftal maar beter, daar word jij voor betaald!

  december 16th, 2010 | #

 8. jwm says

  Heerlijke reactie van Beenhakker inzake de Bellamy ‘affaire’. Was een ieder bij Feyenoord maar zo realistisch, waren we al van een hoop figuren verlost. (i.e. heren bestuur, kijk in de spiegel en rot op)

  december 16th, 2010 | #

 9. Joop says

  Toch zie ik die Bellamy wel graag in Feyenoord 1 spelen, maar ja, wij hebben vd Beukering al. 😐

  december 16th, 2010 | #

 10. feijenoord een says

  Orlando Trustfull jeugdtrainer bij ajax waar de boer zelfs durft te zeggen dat hij zelfs een van de beste is die hier rondt loopt en bij ons schoppen ze die de straat op . zo we gaan lekker hier bij feijenoord steletje honde lullen ik schaam me diep.

  En het verlies dit seizoen is 14 miljoen we gaan er vooruit ,verkoop de club toch aan de zakkenvullers het geld van mijn seizoenkaart die verzuip ik liever op een donkere zondag na de wedstrijd neus feijenoord

  december 16th, 2010 | #

 11. Feijenoord een says

  Definitieve jaarcijfers met negatief resultaat van 4 miljoen
  16 december 2010 Feyenoord.nl

  Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn vorige week de jaarcijfers van Feyenoord over het seizoen 2009/2010 officieel vast gesteld. Eerder al accordeerden de Raad van Commissarissen dezelfde cijfers na een goedkeurende verklaring van accountantskantoor PricewaterhouseCoopers. Zoals de afgelopen maanden al langs diverse kanalen is gecommuniceerd heeft Feyenoord het financile jaar 2009/2010 afgesloten met een negatief bedrijfsresultaat van 4,0 miljoen (2008/2009 negatief 8,2 miljoen). Aangevuld met een negatief resultaat uit financile baten en lasten van 1,4 miljoen bedroeg het negatieve operationele resultaat 5,4 miljoen (2008/2009 negatief 9,3 miljoen). Het totale negatieve resultaat na belastingen bedroeg 14,5 miljoen (2008/2009 negatief 16,8 miljoen) mede als gevolg van het negatieve resultaat verkoop spelers van 9,1 miljoen (2008/2009 negatief 7,5 miljoen).

  Het betreft de cijfers van de periode vr de kapitaalsinjectie en deze zijn conform eerder uitgesproken verwachtingen en in lijn met de in ons plan van aanpak uitgezette marsroute, laat financieel directeur Onno Jacobs optekenen. We gaan verder op de reeds ingezette weg om financieel gezond te worden.
  ………………………………………………………………………………..

  14,5 miljoen verlies na belastingen ten opzichte van vorig jaar 16,8 miljoen euro. Met een negatieve operationeel resultaat van 5,4 miljoen.

  Ja, ze zijn hard op weg Feyenoord beter te maken vanuit de club zelf, het gaat nog net zo hard de afgrond in als het jaar ervoor.

  Als je dit ziet ga je steeds meer denken dat het geld van de investeerders een bodemloze put in gaat. Ze hebben de schuld gedeeltelijk teruggebracht, maar met dit verlies schiet het nauwelijks op.

  Bijzonder is wel de 5,4 miljoen euro negatieve operationeel resultaat, hoe willen ze dat volgend jaar terugbrengen naar slechts 1 miljoen euro verlies?

  december 16th, 2010 | #

 12. jwm says

  Zooo …. Kerkum verrast op zijn verjaardag: Ik vind het heel bijzonder dat dit voor mij georganiseerd is, sprak de voormalige voorzitter ten overstaan van het gezelschap Feyenoorders. In hun toespraken bedankten zijn opvolger Dick van Well, directieleden Gudde en Jacobs en commissaris Blokland Kerkum op hun beurt voor diens wijze lessen.”

  Ook ik vind het heel bijzonder dat deze grafbakken waarvan enkele met bloed aan de handen nog steeds aan het roer van onze voetbalclub staan. Blokland is blijkbaar begaan met hem? Mooi, weten we meteen hoe de vlag erop staat!

  december 17th, 2010 | #

 13. jwm says

  Van Hanegem komt tot de conclusie dat de club leiding in slaap gesukkeld is. Ik vraag me af of ze ooit wakker zijn geweest. Hoe het ook zij, ook de Kromme zelf moet een wegtrekker(t) hebben gehad daar hij rijkelijk laat tot deze conclusie komt.

  Had hij hier gelezen was hij wat meer bij de tijd geweest. Gelet op de verhouding Kroon / Van Hanegem heb ik echter het stiekeme vermoeden dat deze website niet in de lijst der favorieten van Willem danwel zijn boys is opgenomen.

  Ik begrijp dat de winterstop is ingezet? Tijd om U allen hele fijne feestdagen te wensen met aansluitend een voorspoedig 2011 met daarin heel veel sportieve hoogtepunten. Ik noem er vast eentje, overleven in de nacompetitie. Da’s best een mooi streven lijkt me.

  december 20th, 2010 | #

 14. joop says

  jwm hetzelfde gewenst, dank voor je bijdragen het afgelopen jaar en doorgaan! Fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling met alle goeds voor het nieuwe jaar aan allen hier!

  december 20th, 2010 | #

 15. Giotazz says

  Aan alle lezers van de columns , fijne kerstdagen en een zeer voorspoedig 2011 gewenst. En Feyenoord zal altijd blijven waar het hoort in de Ere divisie. goh gelijk een wens voor het nieuwe jaar er in knallen! Bestuur van Feyenoord: Ook in 2011 blijft het motto OPROTTEN met je zooitje (GUDDE< JACOBS van Well )

  december 20th, 2010 | #

 16. theo de tukker says

  Op de valreep nog even dit, ik kan me niet herrinneren dat ik
  blij was met een aflasting Feyenoord-Ajax, deze keer wel, need
  we say more ?? zodoende hadden we toch nog een mooie Zon-
  dag en Maandag. De subtiele woordkeuzes (vooral nr.63) en
  de constructieve onderbouwing van hoe wij allen lijdzaam moe-
  ten toe zien hoe de mooiste en sterkste club van Holland ( en
  ver daar buiten !!) naar de Klote ging, of, gaat ,dat warme lek-
  kere gevoel, dat blijven we ook na herlezing koesteren in den vreemde. Toch nog een constatering wat betreft ( btw. ik krijg
  het niet voor mekaar dat ik zijn naam met een hoofdletter typ),
  kerkums verjaardag, gevoelsmatig had ik gehoopt dat Pim Bl.
  iets verder zou kijken dan zijn porte, sorry zijn neus, lang was!
  Tis duidelijk bij welke Puppets on the Strings hij gaat sjorren,en
  eerlijk gezegd waren we allang blij dat, i.v.m. nacompetitie, dus
  belangen-verstrengeling, dat die boshkabouter en diens frindje
  , gaitjan, niet als eregasten waren uitgenodigd !! natuurlijk wa-
  ren die wel aanwezig, hetzij door de gelukstelegrammen, s.m.s.
  Twitters, en natuurlijk,,, De Envelope,,, m.a.w. wanneer die (nee
  , geen greintje respect voor klojokerkum) nou eens alle gelde-
  lijke giften rechtstreeks zou storten in het Feyenoord-Fonds, dan
  zou hij ook eindelijk eens wat compensatie (okay your cynics,
  de bekende druppel) gaat doen voor datgene wat hij, OMG, ooh
  zooo sneaky heeft aangericht !! Waarvan Akte.
  Tenslotte, wanneer v.d.Beukering doet waar-voor hij is aange-
  trokken nl. oorlog maken in het 16 meter gebied en daar-om-
  trent, vooral dat daar-om- trent spreekt ons ontzettend aan,dus Maasgebouwers, maak je borst maar nat ! en het is nu tijd om
  ALLE constructieve Feyenoorders een Sportief en dit is uiteinde-
  lijk het belangrijkste, een Gezond Nieuw-Jaar toe te wensen

  december 20th, 2010 | #

 17. theo de tukker says

  Lex, een apart woord voor jou, we zijn resp.63 en 62 j.
  en ook wij zijn vele malen murw gebeukt door die zak-
  ken-vullers en capouchons in en rondom de Kuip en
  het Maasgebouw .We zijn ook op de leeftijd gekomen
  dat we de zegeningen tellen en dat zijn er heel wat !
  niemand die ons er onder krijgt, ook dat tuig van de
  richel in het Maasgebouw niet ! Jij refereert soms wel
  eens aan de 2de wereld-oorlog en dat doe ik nu ook
  even; wie zei ook alweer, We Shall Never Surrender !?!

  Een stille warme groet van ons allen.

  december 20th, 2010 | #

 18. Feijenoord een says

  Ook vijn mijn kant uit wens ik ieder een fijne goede kerst en een goed uiteinde.
  Dat het nieuwe jaar ons weer terug zal brengen naar links .
  Tenslote ook ik behoort tot de oude garde met net 60 jaar dud wordt het hier een oude van dage huis:):)

  december 21st, 2010 | #

 19. AZ says

  Om aan het eind van dit rood-witte rampjaar toch maar een beetje on-topic te blijven : http://mechatotaal.nl/2010/12/22/hoe-zit-het-met-de-talentpools/

  Verder wens ik allen hier heel fijne Kerstdagen en een goed 2011.

  december 23rd, 2010 | #

 20. japio1 says

  Ook ik wens allen hele fijne Kerstdagen en een goed rood/wit nieuw jaar.
  Met mijn bijna 55 jaar hoor ik bij de jonkies op deze site. 😉

  december 24th, 2010 | #

 21. joop says

  dank je japio1! En ik dus met mijn bijna 57 jaar ook een jonkie, misschien zijn we wel eeuwige talenten die ook zo in de talenten pool meekunnen, alleen denk ik dat onze club hier financieel niet structureel baat bij zal hebben! :mrgreen:

  december 24th, 2010 | #

 22. Carlito says

  Ten eerste wens ik alle Feyenoorders op deze site fijne feestdagen.

  @AZ,

  Ik had dat artikel gisteren gelezen en was toch enorm geschokt. Niet alleen dat bijvoorbeeld Talentpool II een compleet drama is, maar dat men onze jeugd tot ongeveer in de C’tjes heeft verpand! Dit is complete waanzin! En het is toch niet alleen het werk van Woerts…

  Verder heb ik me enorm geirriteerd aan de uitspraken van Blokland aangaande het bestuur van onze club (“dat ze goed werk doen”…. oh ja?????) en de felicitaties richting Kerkum zijn ook verkeerd gevallen.

  Het feit dat Been en Beenhakker geen ruimte zien voor een gesprek met van Hanegem vind ik ook raar. Ik heb veel negatieve zaken gelezen over van Hanegem (o.a. op deze site) maar van voetbal heeft hij toch wel een beetje verstand. Zou dat Feyenoord niet kunnen helpen? Of is Been alleen nog maar bezig met het proberen te behouden van zijn baantje (a 1 miljoen per jaar)?

  Optreden van Beenhakker gezien in Studio Voetbal en ik vond het een onthutsend optreden. Geen enkele spirit.

  Er zijn mensen die nog verwachten dat Fer, Vlaar en Wijnaldum bijtekenen… ik ben er niet een van. Ik zie eerder de Guzman-scenario’s…

  december 24th, 2010 | #

 23. LJB says

  Fijne dagen en een gezond roodwit 2011 gewenst voor allen hier!

  december 24th, 2010 | #

 24. Miles says

  Dit blijkt uit een deze week gepubliceerd vonnis van de rechtbank Haarlem. De rechters veroordelen ‘De Kromme’ wegens ‘ongerechtvaardigde verrijking’ tot een nabetaling aan zijn voormalig werkgever AZ van euro 163.156. Plus rente.

  Nu de weduwe Sanders nog, he Lex ? Marga van Praag had destijds gelijk, Willem is onbetrouwbaar.

  december 24th, 2010 | #

 25. AZ says

  @ Carlito
  Dat er bij de talentenpools de nodige adders onder het gras aan het wachten waren kon vermoed worden. Als een speler die er in is ondergebracht niet wil bijtekenen en vrij de Kuip uitwandelt, levert de in hem gedane investering immers niets op. Resultaat : geen rendement maar puur verlies.

  Ik heb me er destijds niet in genteresseerd en ben dus ook niet ingestapt. De in’s en out’s zijn me aldus onbekend. Wel weet ik, overigens net zoals normaliter elke investeerder behoort te weten, dat een financieel risico altijd 2 kanten uit afgezekerd moet zijn. Het is alleen de vraag op welke wijze of constructie dat wordt vormgegeven.
  Dat dit zo nu blijkt, van Feyenoord’s kant middels de prille jeugd heeft plaatsgevonden is ronduit een schande. De uitvoerder weet, of beter gezegd wist, dat dit een rechtstreekse doodssteek zou kunnen betekenen voor de club die financieel al aan de grond zit. Het verklaart gelijk waarom Coca vorig jaar de pijp aan Maarten gaf en all of a sudden het Kanaal overging. Hij heeft niet voor niets z’n opleiding in de great US of A genoten !!
  N.B. De GKL is de originele bedenker van de talentenpools, maar het idee is door Coca ‘op punt’ gesteld.

  En over Blokland, daarover heb ik een tijdje terug al geschreven dat hij best een slimme gozer is. Zo nu blijkt (interview TV Rijnmond met een mistige Pim Blokland en Hennie Huigen) heeft Henk het in reactie 19 van de vorige Kroniek als eerste perfect gezien. Mocht je het hebben gemist, check youtube, vul de namen van beide heren in en kijk na ongeveer 18 minuten.

  december 25th, 2010 | #

 26. Leen says

  @AZ
  N.B. De GKL is de originele bedenker van de talentenpools, maar het idee is door Coca op punt gesteld.

  Dat heb ik destijds gelijk al aangegeven. CW stak zichzelf een veer de reet omdat hij het zogenaamd bedacht had.
  Wat mij toen echter bezighield, was als het inderdaad zo’n goed idee was, waarom GKL het zelf niet heeft uitgevoerd.

  Nou dat weten we nu dus.

  december 28th, 2010 | #

 27. Joop says

  Het beste voor 2011 en dat het Feyenoord ook maar wat beter mag gaan!

  januari 1st, 2011 | #

 28. Joop says

  Herseninfarct treft Coen Moulijn.

  Sterkte Coen en familie, hoop dat je voorspeodig herstelt!

  januari 2nd, 2011 | #

 29. jwm says

  Hennie Huigen, nog nooit tegen een bal getrapt maar wist op uiterst fijnzinnige wijze Leo Beenhakker in de zestien onderuit te halen naar aanleiding van een ‘gewraakte’ opmerking over de Klassieker.

  Let op mijn woorden, deze man gaat zich de komende maanden in de kijkert lullen met populistische uitspraken om het Legioen op zijn hand te krijgen. De man is nog nauwelijks bekomen van de schrik om zoveel macht welke hem nu is toebedeeld dat hij spontaan aan het ‘Tjolk Hekking’ syndroom lijdt, U weet wel, die altijd op de voorgrond opererende wethouder van de gemeente Juinen.

  Als klap op de vuurpiijl, we zijn immers net het jaar uitgeknald, heeft de harde kern een zogenaamd pact met Blokland gesloten. Waarom, waarover en waarvoor is onduidelijk. Immers was het Blokland zelf die kortgeleden nog van de toren blies dat ‘het huidige bestuur’ goed bezig is. Dit kan men toch nauwelijks serieus nemen.

  De talentenpool komt inderdaad uit de pijp van Jorien maar er zat een beduidend andere constructie achter. Chris vond de aantekeningen toen de kamer van Van den Herik werd leeggeruimd en dacht met wat A4-tjes de show te gaan stelen. Het model onder Jorien was meer gericht op constructies zoals destijds Gullit bij Feyenoord en Kezman en consorten bij PSV.

  Het vervolg is inderdaad bekend, toen de Woerts variant in de mist ging vluchtte hij met de staart tussen de benen naar Sunderland, alwaar hij een blauwe maandag met de materiaalman heeft meegelopen.

  Laatste ‘onthulling’ dan maar; Feyenoord had er beter aan gedaan een vereniging te worden conform het FC Barcelona model, iets wat Jorien serieus aan het bestuderen was kort voor zijn val als voorzitter, president van de RvC en de enige echte redder van Feyenoord.

  Alle lezers het beste voor 2011 gewenst!

  januari 2nd, 2011 | #

 30. Feijenoord een says

  Feyenoord-icoon Coen Moulijn is op nieuwjaarsdag door een herseninfarct getroffen. De 73-jarige Moulijn is in een ziekenhuis opgenomen.

  Moulijn werd op oudejaarsnacht onwel en is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

  Volgens een verklaring van vrienden van Moulijn is de voormalige dribbelaar al weer goed aanspreekbaar, zo meldt RTV Rijnmond. Wel zou hij nog kampen met uitvalsverschijnselen.

  In de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw maakte Moulijn als linksbuiten furore bij Feyenoord. Hij won met de club vijf landstitels en, in 1970, de Europa Cup 1 en de Wereldbeker.

  Moulijn zou woensdag samen met Tinus Bosselaar de Zilveren Bal uitreiken aan de winnaar van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam.

  Ik leef mee met de familie en wens ze enorm veel sterkte

  januari 2nd, 2011 | #

 31. AZ says

  Voor iedereen met een rood-wit hart N een kale plek aan de muur:
  http://www.supporterskalender.nl/kalender/feyenoordrotterdam/kalenderFEYENOORD.pdf

  januari 2nd, 2011 | #

 32. Henk says

  Ook van mijn kant wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2011. Uiteraard hoop ik voor Feyenoord dat 2011 het begin mag zijn van de weg terug naar de top.

  Maar daar heb ik nog wel wat bedenkingen bij……..
  Ik zie of hoor niets van een visie gepaard aan daadkrachtig bestuur. Ik mis de organisatie in combinatie met de uitstraling die hoort bij een topclub.
  En waar zijn de plannen om te komen tot een fatsoenlijk financieel beleid?

  Hoezeer de supporters ook “De Kuip” als hun thuis beschouwen, beperkt het de club in haar financiele groei. In een nieuw stadion gaat de gemiddelde opbrengst per stoeltje omhoog en kunnen extra inkomsten gegenereerd worden. Zie bijvoorbeeld FC Twente !

  Dat is maar een van de vele dingen waar het bij Feyenoord nu (naar het schijnt) aan ontbreekt. Vele misstanden zijn hier ooit al wel eens aan het licht gebracht (waarvoor mijn dank, Lex !), maar alles moet eens worden samengevat in een masterplan en met een goed bestuur worden uitgevoerd zodat Feyenoord weer komt waar het hoort !

  Mijn goede voornemen voor 2011 is dat ik er ook dit jaar weer op hoop……

  januari 3rd, 2011 | #

 33. jwm says

  De meisjes kijken nogal zuur op die kalender, heeft dat soms met de plaats op de huidige ranglijst te maken? Tevens nogal matige kwaliteit, net als de huidge A-selectie. Hier en daar bespeur ik een PLORK gehalte (Prettig Lichaam Onder een Rot Kop), maar daar is dan ook alles meegezegd.

  Hoe dan ook, ik vul die lege plek wel op met een uitklap poster van Coen Moulijn, dat hij er maar gauw bovenop mag komen!

  januari 3rd, 2011 | #

 34. Pieter D. says

  Ik wil iedere rechtgeaarde Feyenoorder oproepen de enige ware mister Feyenoord grootheid Coen Moulijn een mooie en welgemeende beterschapskaart te sturen en om hem extra kracht voor een volledig herstel te geven. Feyenoord en Rotterdam zijn nog lang niet klaar om Coen al te missen. Laat hem nog jaren getuige mogen zien van wellicht eindelijk weer eens wat successen. Coen is het afgelopen jaar al zo zwaar getroffen met het verlies van zijn enige kind. Hoeveel moet en kan een mens verdragen, daarom roep ik iedereen op Coen te laten weten dat hij er wel degelijk toe doet.
  Feyenoorders, wij houden toch van ons boegbeeld?!
  Met onze steun en de liefde van Adrie moet Coen het redden!

  januari 3rd, 2011 | #

 35. Feijenoord een says

  Coen is niet meer onder ons , vannacht overleden de grootste icoon die feijenoord ooit heeft gekent en zal kennen .
  Ik condoleer hier gellijk alle familieleden feijenoord suporters groot en klein.
  Als er een hemel bestaat is hij nu bij zijn zoon.

  januari 4th, 2011 | #

 36. James 'Gringo' Hetfield says

  Een droevig begin van een nieuw jaar. Familie en vrienden: bij deze gecondoleerd met het verlies van Coen Moulijn.

  Jullie verloren een dierbare, Feyenoord verliest weer een grootheid

  januari 4th, 2011 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen