Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

?

augustus 16th, 2010

 

 

 

http://www.feyenoord.nl/content/absolutebmxe/banners/20100223_banner_spreekkoren.jpg

 

http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/seizoen1011/rechthoek/20100903_contract_toorenburg1_rh.jpg

LEO HEEFT EINDELIJK EEN SPITS GEVONDEN,

16 JAAR OUD, MAAR TOCH…

SPITS KOST WEINIG, LEO 800.000 euri's per jaar,

SUPERMARIO  DOET HET VOOR 1 miljoen

DAAR DOET DE STEEDS VALLENDE EN BALLETJE TERUGTIKKENDE

TIM DE CLER HET NIET VOOR!!!!

FEYENOORD IS BANKROET, DANKZIJ PROFESSOR PETER BOSZ

 

http://img203.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-14489/loc173/50941_septimiu29_LarissaRiquelme_PlayboyBrazil_Sep20105_123_173lo.jpg

 

 

 

 

 

172 Comments »

 1. voetbalhenkie says

  @”Gringo” : heb je wel begrepen dat kritiek op de direct uitvoerenden (Been en Beenhakker) volkomen in jouw straatje past?
  Deze heren zijn door het bestuur aangesteld (waarmee overigens het gros van het Legioen het eens was) en jij vindt dat het bestuur verantwoordelijk is als dat verkeerd uitpakt.
  Kritiek leveren op B&B is dus ook kritiek leveren op het bestuur.

  september 7th, 2010 | #

 2. voetbalhenkie says

  @LJB : Als iemand het antwoord op jouw vraag zou hebben, had hij/zij die natuurlijk al lang gegeven.
  Overigens ben ik het volkomen met je eens, maar maximaal 5 miljoen voor “onervaren” spelers lijkt mij (gezien de financiële situatie bij bijna alle Europese clubs en afgezet tegen de “slechts” 15 miljoen voor Huntelaar) zelfs te hoog geschat.

  Dan heb je het over “de komende 10 jaar” : dit boekjaar staat de KNVB Feyenoord nog een verlies toe van 1 miljoen euro en verwacht een quitte-spelen in 2011/12.
  Als dat niet lukt, wordt de licentie ingetrokken.
  Lukt het wel dan kunnen we ons inderdaad, als er geen extra inkomsten gegenereerd kunnen worden, financiëel nog steeds weinig tot niets veroorloven.

  En dat nieuwe stadion : alle gemeenten moeten de komende jaren enorm bezuinigen en bedenkingen over de eventuele kosten van een WK worden steeds meer hoorbaar.
  Denk je dat het, zonder een WK in het vooruitzicht, economisch verantwoord is zo’n stadion te bouwen?

  september 7th, 2010 | #

 3. James 'Gringo' Hetfield says

  @voetbalhenkie: als de indirecte kritiek direct wordt dan gaan we naar de bron: het bestuur. Zolang iedereen blijft emmeren over B&B leidt dat alleen maar de aandacht af van hen die de club om zeep hebben geholpen (en en passent nog kritiek uiten op het technisch duo).

  Aleen gerichte actie tegen het bestuur en RvC kan de club nog redden, hoewel het beeld dat LJB schetst ook voor mensen die wel na kunnen denken weinig perspectief biedt. Echter de laatste strohalm moet zijn dat een nieuwe leiding met bijvoorbeeld Boudewijn Poelmann in een functie investeerders wel naar de club kan halen.

  september 7th, 2010 | #

 4. voetbalhenkie says

  @”Gringo” #149.
  Ik ga even op jouw stoel zitten als je mij dat niet kwalijk neemt.
  Jij schrijft :”Het bestuur zet mensen op bepaalde plaatsen neer. Die mensen zijn niet verantwoordelijk (als het fout gaat) maar het bestuur, dat behoort te weten aan wie de boedel wordt toevertrouwd”.

  Je zult het dan ook met de volgende logica eens zijn :

  1) De RvC (namens de AVA) heeft mensen op bepaalde bestuursplaatsen gezet. Die mensen (het bestuur) zijn/is niet verantwoordelijk (als het fout gaat) maar de RvC, die behoort te weten aan wie de boedel wordt toevertrouwd;

  2) De AVA heeft de RvC aangewezen om haar belangen in Feyenoord Rotterdam N.V. namens haar te behartigen. De RvC is niet verantwoordelijk (als het fout gaat) maar de AVA, die behoort te weten aan wie de boedel wordt toevertrouwd.

  Ergo : de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de grote verantwoordelijke voor alles wat fout is gegaan.

  Als hoogste orgaan in een N.V. kan alleen de AVA (of de statutair aangewezen waarnemer) directieleden benoemen en ontslaan.

  De AVA verzoeken de RvC op te dragen bestuursleden te ontslaan, zal m.i. weinig effect hebben.
  Immers, in het Jaarverslag 2008/2009 schrijft de RvC (gedateerd 24/11/2009) :”De RvC DANKT en SPREEKT HAAR WAARDERING UIT over de INZET van de DIRECTIE en alle medewerkers en medewerksters van Feyenoord Rotterdam N.V.

  september 7th, 2010 | #

 5. James 'Gringo' Hetfield says

  pfffff

  De RvC moet het bestuur controleren, en heeft daarin dunkt me gefaald. In elk jaarverslag wordt de standaardzin opgenomen dat de RvC het bestuur bedankt. Als de AVA zegt dat de RvC het bestuur weg moet sturen dan hebben die geen keus.

  Wat is nu eigenlijk jouw standpunt?
  Het mijne is, voor de allerlaatste keer, dat men niet naar B&B moet kijken, maar naar de mensen die ervoor hebben gezorgd dat B&B alleen met tweederangs spelers moeten werken, en niet kunnen toveren.

  september 8th, 2010 | #

 6. Leen says

  Als ik een schildersbedrijf heb en ik neem een schilder in dienst, dan zal ik die schilder ook een goede kwast meoeten geven.
  Als ik deze schilder laat beginnen met de duurste kwas die er is en hij doet zijn werk naar behoren dan komt er een moment dat de kwast op is en vervangen moet worden.
  Als ik deze schilder dan ineens een kwast geef van de gamma dan moet ik natuurlijk niet gek staan te kijken als de kwaliteit van het werk ineens achteruit gaat.
  Ook al heb ik verteld tegen die schilder dat hij nooit meer zo’n dure kwast krijgt om mee te werken.
  Nu zit ik in de situatie dat doordat mijn schilder geen perfect werl levert geen nieuwe klanten krijg omdat de kwaliteit achteruit loopt.

  Nu stel ik aan iedereen de vraag. Moet ik de schilder ontslaan of moet ik zelf een schop voor m’n ballen hebben omdat ik niet ondanks alles zorg dat mijn schilder een goede kwast heeft.

  Beoordeel B&B niet op de huidige situatie.
  Je kan ze pas beoordelen als ze de gelegenheid hebben gehad om met materiaal te werken waar ze zelf voor gekozen hebben. Zelfs al zou het niet eens hun eerste keus geweest zijn. Geef ze de versterkingen die ze, zoals iedere dorpsisidoot kan zien, zo hard nodig hebben.
  Beoordeel ze dan of ze goed werk verrichten.

  NIET NU.

  Nu is het alleen het bestuur wat een schop voor de ballen moet hebben.

  september 8th, 2010 | #

 7. LJB says

  Eensch met bovenstaande reaguurders. Je kunt het werk van B & B pas beoordelen als er meer financiele armslag is. Kleine aantekening daarbij is natuurlijk Cisse. De vraag is of je die wel voor zoveel geld had moeten halen, gelet op zijn blessuregevoeligheid.
  En ik vind dat Mario en Leo voor een bijna failliette club wel een heel vet salaris verdienen. Als bestaat een deel van het salaris van Mario wellicht uit inkomsten voor zijn optreden in ASR-reclame. Weet niet welke constructie er daarbij is gekozen. Maar goed, de directie zit ook vol met non-valeurs die nog geen 50.000 euro per jaar waard zijn…

  september 8th, 2010 | #

 8. theo de tukker says

  Niet dat het belangrijk is, @Pek. post 146, soms is ironie een
  moeilijk te verstane kunst, vooral als het vergezeld gaat met
  helaas spijkerharde feiten. Wat veel belangrijker is de nu vol-
  gende mening, we denken dit al, denk ik, 2 jaar, wil de echte
  Heer Poelmann opstaan nu het 2 min. voor 12 is ! Twee kap-
  teins op 1 schip gaat niet, maar de GKL heeft nog minstens 1
  container vol met uiterst bruikbare adviezen. Anders, vrees ik,
  word het weer een kwestie van, the Blind leading the Blind !

  september 8th, 2010 | #

 9. Joop says

  Ik hoop dat het anders is maar ik vrees dat Poelmann een narcistisch iemand is die als het er op aan komt niet thuis is. Mocht bewezen zijn dat het anders is, ben ik de eerste die zijn excuus komt maken en de loper voor hem uitrolt. Voorlopig zien en horen we weinig meer va ndhr Poelmann.
  Jammer, maar wel heel begrijpelijk, dat GKL duidelijk aangegeven heeft dat het boek Feyenoord voor hem gesloten is.

  september 8th, 2010 | #

 10. voetbalhenkie says

  @”Gringo” #155.

  Zo’n “standaardzin” wordt echt niet gebruikt als de RvC het niet eens zou zijn met het door het bestuur gevoerde beleid en wordt overigens ook nog eens door de AVA geaccepteerd.

  Willen wij onze mening aan de aandeelhouders opdringen?

  Ik mag toch gevoegelijk aannemen dat het ook bij die heren genoegzaam bekend is dat een meerderheid van de “Legionnaires” het NIET eens is met het gevoerde beleid en het zittende bestuur graag zou willen zien verdwijnen.

  Als de AVA de mening is toegedaan dat zij zich niets van het Legioen moet aantrekken en zich niets laat voorschrijven, dan kunnen wij ons MISNOEGEN daarover slechts kenbaar maken door bij de komende wedstrijden MASSAAL weg te blijven.

  Niet leuk voor Mario, niet leuk voor de spelers, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  september 8th, 2010 | #

 11. japio1 says

  Ik wil vandaag even stil staan bij het feit dat we exact 40 jaar geleden als 1e Nederlandse club de wereldbeker veroverde. Dat waren nog eens tijden , die we hoogstwaarschijnlijk niet meer zullen meemaken. Ergo, subtopper of middenmoter zal het de komende jaren zijn/worden, het is niet anders.
  NO MONEY IN THE POCKET 😈

  september 9th, 2010 | #

 12. japio1 says

  @LEX

  Een teken van leven zou zeer gewenst zijn.

  september 9th, 2010 | #

 13. James 'Gringo' Hetfield says

  @voetbalhenkie

  Ik heb genoeg jaarverslagen geschreven, dus neem maar van mij aan dat het een standaardzin betreft.

  @Joop, Poelmann is uit de RvC gestapt uit onvrede met de koers van Van Well. Door diverse kenners werd die stap gezien als een nieuwe tegenslag, daar veel mensen hem wel serieus namen, itt van well

  september 9th, 2010 | #

 14. voetbalhenkie says

  @”Gringo” : Als jij die zin ook gebruikt hebt, hen je òf de tekortkomingen niet gezien òf jouw opdrachtgever bewust niet juist ingelicht.

  september 9th, 2010 | #

 15. James 'Gringo' Hetfield says

  Zoals ik al zei, het is een standaardzin, hoe naïef ben je? En nogmaals, wat is nu eigenlijk jouw punt?

  september 10th, 2010 | #

 16. LJB says

  Maar hoe Feyenoord nu omspringt met de regionale omroep, dat vind ik ook exemplarisch voor het wanbeleid van amateurs als Gudde, Jacobs en Salomon. Dat alles onder toezicht van de slapende RVC, onder leiding van Dick van Well. Die slechts 1 belang heeft, dat van zijn bouwbedrijf dat ongetwijfeld wel oren heeft naar de realisatie van de grote plannen voor het stadiongebied.

  september 10th, 2010 | #

 17. voetbalhenkie says

  “Gringo” : met #154 heb ik jou duidelijk gemaakt dat je niet consequent bent (daarom ben je er waarschijnlijk niet op in gegaan).

  Wie beweert dan dat er geen standaardzinnen bestaan?
  Met #160 heb ik getracht jou duidelijk te maken wat het gebruik daarvan betekent.

  september 10th, 2010 | #

 18. Olivier says

  @ Volgens mij is er helemaal geen AvA. De aandelen zitten in een van de twee Stichtingen die ook de leden van de RvC benoemen. In een van de Stichtingen zit het gouden aandeel. Maar wie zitten er nou in die twee Stichtingen. Zit de FSV daar ook in want dat was toch ook de transparante bedoeling? Blijft allemaal nog steeds erg ondoorzichtig.

  september 10th, 2010 | #

 19. voetbalhenkie says

  @Olivier : ga naar
  http://www.feyenoord.nl/content/pdf/Jaarcijfers0809/Jaarverslag2008-2009.pdf
  en lees op pagina 8 onder Jaarrekening betreffende de AVA.

  september 10th, 2010 | #

 20. Olivier says

  Voetbalhenkie: ja, je hebt gelijk dat op bladzijde 8 van het jaarverslag ‘over het seizoen 08/09 een AvA wordt genoemd. Maar het ging mij meer over de vraag wie dat dan zijn. Want de AvA dat zijn toch de twee stichtingen die boven de RvC staan en benoemingsrecht hebben. Ook die zitten toch in het Maasgebouw. Of niet?

  september 11th, 2010 | #

 21. James 'Gringo' Hetfield says

  Voetbalhenkie kan zelf niet zo goed lezen. Derhalve begrijpt hij het niet helemaal en weet daarom ook niet precies wat zijn punt is. Lekker laten gaan, het is zinloos met hem te discussiëren.

  september 11th, 2010 | #

 22. voetbalhenkie says

  @Olivier : De 2 stichtingen zijn :

  Stichting Continuïteit Feyenoord en Stichting Administratiekantoor Feyenoord Rotterdam.

  september 12th, 2010 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen