Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DE GROTE VIER?

juni 22nd, 2010

 

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_257/1207832697eEl6Ld.jpg

 

Wesley Sneijder heeft zich laten dopen en bidt elke dag met zijn verloofde Yolanthe Cabau van Kasbergen aan de telefoon.

 

http://barcelonaaaaa.files.wordpress.com/2010/03/wesley-yolanthe.jpg

„Ik heb altijd geloofd in God, maar was niet katholiek. Het geloof geeft me kracht.” Yolanthe inspireerde hem. De twee willen in de kerk trouwen en daarom heeft hij zich afgelopen seizoen bij een kerk op het complex van Inter Milan laten dopen. „Het katholicisme geeft me kracht. De priester en ik sms'en veel.”

  http://static.squidoo.com/resize/squidoo_images/-1/draft_lens6664392module53985932photo_1252477392foto_shakira_11.jpg

SHAKIRA

of

MARADONA?

http://cache.deadspin.com/assets/resources/2008/02/maradona.jpg

Robin van Persie zat afgelopen week in de sportzaal van het hotel naast Shakira, maar vroeg niet of de mooie zangeres even met hem op de foto wilde. Hij liet zich tijdens het WK op eigen verzoek al wel vereeuwigen met Johan Cruijff en Zinedine Zidane. Nu hoopt hij alleen nog dat Diego Maradona een keer samen met hem wil poseren.

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2010/6/18/1276872297349/Arjen-Robben-006.jpg

Robben ziet graag het volgende in zijn glazenbol voor zich: "Mijn droomfinale is Nederland tegen Duitsland", aldus de aanvaller van Oranje. "Gezien het schema kan dat ook. Maar dan moeten we wel winnen, anders durf ik niet meer bij Bayern München terug te komen. Dan kan ik wel een andere club gaan zoeken."

REICHSTAG-GEVOEL

Een omroepster van de Duitse tv had het over het Reichstag-gevoel, nadat Klose had gescoord. Oliver Kahn stond er naast en vertrok geen spier. Het blijven gewoon "moffen"… Zet die Kahn een staalhelm op en er staat een prototype Wehrmacht-soldaat voor je.

http://www.dvdinfo.be/images/reviews/4/4450/4450-4.jpg

Overigens hadden er onder de Grote Adolf geen Polen en een neger voor Die Mannschaft gespeeld!

 http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00732/heyhey_732758q.jpg

Zoek de GROTE VIER

ZIJN DIT DE WERELDKAMPIOENEN?

Ik dacht het niet!

WAT ZIJ NODIG HEBBEN IS DIT:

 

http://www.sevbo.nl/campagnes/12_easy_geldspel/images/klavertje%20vier.gif

 

In de fitnessruimte van het Radisson Hotel in Johannesburg, tegenover het spelershotel, hebben enkele Nederlandse internationals pas aan Shakira gevraagd of ze asjeblieft met 'r op de foto mochten. Je weet wel, Shakira is dat Colombiaanse zangeresje met die ongelooflijke heupen. Het kind zingt wat vals, maar dat mag de pret niet drukken.

http://www.dentromusica.com/wp-content/uploads/2007/05/shakira32.jpg

Ze stonden voor d'r in de rij, letterlijk. Een stel duurbetaalde voetballers op een rijtje om op de foto te gaan met een popsterretje; ik vind dat een vertederend beeld. Keurig omstebeurt ook nog hè? Ze zijn stiekem heel gewoon gebleven, onze voetballers, wil ik er maar mee zeggen. Het siert ze. Shakira had geen flauw idee met wie ze te maken had, maar dat terzijde.

Die gasten hebben een balk voor hun kop!

 

 

 

 

 

 

 

103 Comments »

 1. Giotazz says

  Oja voor alle kritische volgers over het harde spel kijk eens hier naar http://www.youtube.com/watch?v=ZTs2iwMqVMg

  juli 13th, 2010 | #

 2. japio says

  Hahahahha wat een lachertjes hier. Tuurlijk had Nederland 4 rode kaarten moeten hebben en de Spanjaarden hooguit 2.De Jong,Heytinga, Sneijder en van Bommel. Zelfs Robben na zijn gele nog 1 toen hij de bal wegtrapte. Spanje kreeg even later wel een gele kaart er voor.
  Trouwens. Wat een kutwestrijden allemaal van Oranje. Laf, verdedigend zonder zelfvertrouwen en met een hele dosis mazzel. En maar zeiken over dat we een corner hadden moeten hebben. Tuurlijk was ook zo maarrrrrrrrrrrrrr…
  Toen Gio scoorde tegen Uruquay ging 5 seconden er een doodschop van van Bommel aan vooraf. Goal Sneijder stond van Persie buitenspel, Brazilië had penalty moeten hebben 1e helft, en 3-0 voor moeten staan die nog geeneens hun niveau haalde en door Mela er uit gingen. Eigen goal,plus bij 2e goal niet een pas naar voren doen om bal weg te koppen en een rode kaart krijgen.
  Ooook zeer zeker Spanje, werd van achteren aangetikt bij een doelpoging. Denemarken 1e was eigen doelpunt anders loopt de wedstrijd anders. Tegen Japan met blunder van keeper ternauwernood gewonnen 1-0. Slowakije 2 x 100% kansen van die spits die hij recht op Stekelenburg op schiet ipv in een hoek.

  Spanje had al na 20 minuten 3 grote scoringskansen en hadden we als zo vaak weer veel geluk.
  Wie dit alles niet heeft gezien……. Kijk het maar eens terug. Maar dan nog…. de meesten zijn zo chauvenistisch dat die het na 5 herhalingen het nog niet zien, of willen zien.

  slaap lekker verder, vooral Giotazz

  juli 13th, 2010 | #

 3. Giotazz says

  Japio dank je wel kunnen we het nu weer over Feyenoord hebben en vooral een stukje serieus nemen ……………….. NOT

  juli 13th, 2010 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen