Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

EEN POLITIE-VOGEL IN DE KUIP

juni 16th, 2007
Momenteel is hij interim-manager bij voetbalclub Feyenoord waar hij bouwt aan een gezonde organisatiestructuur. Zijn naam: Peter Vogelaar. (In de wandelgangen Vogelpoep, Vogelgezang en Bromsnor genoemd) Status: Afgekeurde polite-agent. (Afgekeurd op afgezakte schouders. Zie foto!)

Hiervoor was hij korpschef van de Regiopolitie Utrecht.

In de laatste maanden als 'politiebaas' baarde Vogelzang opzien met de uitspraak foto's van veelplegers in de wijken te willen hangen. Hij werd, door de buitenwacht, welhaast voor extreem-rechts versleten.

In zijn nieuwe werkkring wordt hem het gebrek aan een Olympisch verleden nagedragen
 
 
INTERVIEW FEYENOORD-PRAVDA
 
 
Hangt er niet al te lang een beetje negatieve sfeer van boze mensen in en rond de club?
 
(waar PV staat is de vogel aan 't woord! PV=proces verbaal) 
 
PV: ,,Ons Legioen is fantastisch. Uit onderzoek blijkt dat er potentieel 1,2 miljoen mensen in meer of mindere mate zeer betrokken zijn, dat geeft dus veel emotie om ons heen. Daar zit een risico aan. Maar datzelfde onderzoek wijst uit, dat het type mens dat naar Feyenoord trekt zeker niet tot de onderlaag behoort. Alleen, in een grote massa heb je relatief genomen ook meer lastige klanten.
 
Daar gaan we onopvallend mee aan de slag. Wat ons imago betreft, begint het binnen. Wíj moeten uitstralen dat het hier geen klerezooi is. We moeten eerlijk zijn over waar onze kansen en belemmeringen liggen. Maar we moeten óók aangeven dat we niet alles pikken. We zijn begonnen met het aanpakken van publieke beledigingen, ook op het internet. Daar maken we serieus werk van.’’

Hoe is de rol van Wim Jansen?
 
PV: ,,Wim Jansen doet waarvoor hij is gekomen. Hij adviseert en neemt geen besluiten. Bosz is de man die op technisch gebied bepaalt.’’

Hoort Willem van Hanegem in jullie ogen bij de club of niet?
 
 
PV: ,,Wij moeten moeite willen doen met Willem van Hanegem in gesprek te komen. Hij is een coryfee. Het helpt Feyenoord niet als er een grove tegenstelling ontstaat met hem. Het is niet onze intentie om op dit moment iets te doen met Willem, maar een goed gesprek over zijn en onze denkbeelden is de beste startpositie die er is.’’ 
 
http://onsbeleidsplan2007-08.blogspot.com/
 
 
DE KRONIEK VAN LEX KROONKURKhttp://www.sport.be/nl/jupilerleague/0304/images/kroonkurk_fun.gif
 
 
 
 
WIE IS DIE VOGEL DAN WEL?
 
Van 2000 tot 2002 was hij voorzitter van de Raad van Hoofdcommissarissen. In 1985 werd hij lid van de veiligheidscommissie van de KNVB na enige jaren USV Elinkwijk-voorzitter geweest te zijn; in 1998 werd hij bestuurslid van het NOC*NSF.
 
Een Utrechtse, afgekeurde oom agent, baantjesjager 1e klas, komt in Rotterdam even vertellen hoe wij het moeten doen. Hij is vol lof over Ayatollah Jansen, Professor Bosz doet het ook heel goed, en laat zich gaarne portretteren naast ons rekenwonder Onno Casio. De slaven van het "Rotterdamse suffertje", ook wel de Feyenoord-Pravda of Maasboulevard-krant genoemd, tekenen alles braaf op wat er aan gebrabbel achter de door pruimtabak bruin geworden kiezen vandaan sijpelt.
 
Hij gaat de publieke beledigingen ook aanpakken. Het is notabenen zelf een veelpleger. Heeft zoveel bijbaanttjes die gannef, dat hij de eerste maand bij Feyenoord slechts 3 dagen aanwezig is geweest. Hij zit met Oranje in het Verre Oosten, zit nu bij Jong Oranje in het nabije oosten, maar weet ondanks enkele uren aanwezigheid in De Kuip exact waar de schoen wringt. 
 
Hij is aangesteld om een goede algemeen directeur voor Feyenoord te vinden, maar daarvoor heeft de vogel het te druk met andere "verplichtingen". Voor het gemak dan maar een headhunters-bureau ingeschakeld. Maakt niks uit. Geld zat in kas. De man geeft de waarheid gemakkelijk een draai. Feyenoord heeft meer schuld dan Duitsland. De man pleegt zelf diefstal doordat de aan Feyenoord gespandeerde tijd in geen enkele verhouding staat tot wat hijzelf per dag declareert…
 
"In het Maasgebouw betalen de Feyenoord-medewerkers zelf hun lunch!", verklaarde Oom agent, om aan te tonen hoeveel liefde men daarboven heeft voor de club. Over de miljoenen die over de balk gejaagd worden, heeft commissaris Vogel het maar even niet. Het is geen zangvogel, zal ik maar zeggen. Een beetje vals getjilp en veel vogelpoep in De Kuip.
 
Laat men de declaraties van Professor Bosz en zijn criminele vriend eens bekend maken. Alleen al voor de torenhoge telefoonrekening van Bosz-uil, die de halve wereld tevergeefs afbelt, kan men een aardige spits kopen. Dan heb ik het nog niet over de reis- en verblijfskosten. Resultaat van de Bosz-omloop rond de aarde: een trainer die we al eens 4 jaar gehad hebben, en die een jaar te lang bleef! Dat we daar niet eerder op gekomen zijn…
 
Na twee weken smeken heeft men een trainer 'gevonden' en doet men alsof het lek boven is. De commissaris b.d. heeft schijt aan iedereen, verklaarde hij tegenover de Feyenoord-Pravda. Wij zijn allen heel erg geschrokken van de extreem-rechtse potentaat. Vandaar de gematigde toon vandaag. 
 
Vroeger ging men naar de politie wanneer men opgelicht werd. Nu worden we met zijn allen in de maling genomen door de commissaris b.d. en de zwervers in het Maasgebouw. De Olympische gedachte waart over De Kuip! Deelnemen is belangrijker dan winnen… 
 
CASIO ONNO VERTELT:
 
"De beeldvorming was ongelukkig. In augustus 2006 kwam die hele financiële ellende naar buiten. Maar toen was het ergste leed al geleden. Van januari 2006 tot mei 2006 moesten we – ik zeg het maar zoals het is – lenen om de salarissen te kunnen blijven betalen. Dat betekende de start voor de grote sanering. In mei waren we de problemen te boven, het geld van sponsors en seizoenkaarthouders kwam los en we verkochten Kuyt en Kalou.
 
Er is toen ook een heel ander bedrijf en een andere transparantie ontstaan. We zijn nu alweer veel verder. We hebben besloten aanvaardbare risico’s te lopen door te investeren in topspelers en een toptrainer.’’
 
CONCLUSIE
 
Op RTV Rijnmond naar Professor Bosz en die Vogelaar gekeken en geluisterd. Bosz gaat steeds bleker zien, plus heeft hij last van haaruitval. De heren stonden allebei te jokkebrokken.
 
Holle, loze kreten kwam uit beider mond:
 
De Professor: "Wij zijn in gesprek met goeie spelers. De concurrentie is groot. Het kan even duren. De spelers wachten op wie de trainer wordt. De trainer wacht op welke spelers er komen.
 
Makaay? Daar kan ik niets over zeggen. Er zijn veel spelers die naar Feyenoord willen komen!"
 
De geflipte commissaris: "De investeerders wachten op wat voor spelers wij aantrekken. Spelers wachten op wie de trainer wordt. We gaan in alle rust in gesprek met investeerders. Het is keihard werken. Er is niemand die zomaar een miljoen op tafel legt. Tussen nu en 3 maanden moeten we resultaten boeken. Bla, bla, bla!"
 
ER IS GEEN GELD
 
ER WAS OOK GEEN OVERNAMEBOD VAN 50 MILJOEN EURO
 
DE HEREN KUNNEN "BLES", HET PAARD VAN DE SCHILLENBOER, NOG NIET CONTRACTEREN
 
 
HET GOEDGELOVIGE DEEL VAN HET LEGIOEN IS EVEN GERUSTGESTELD
 
EN ROEPT REEDS HOSANNAH 
 
 
IK VERTROUW DE HUICHELAARS VOOR WAT ZIJ IN KAS HEBBEN:
 
GEEN STUIVER DUS 
 
Peter Vogelzang (l.) en Onno Jacobs, bestuursleden van Feyenoord. FOTO JAAP ROZEMA
"Ik heb schijt aan jullie" (links) met de uitvinder van de dubbele boekhouding 
In het midden: een leeg doel. Symboliek voor de lege kas! 
 
 
 
BOSZ-AUTO
 
De afbeelding “http://home.pi.be/~lvos2/images/autotelefoon.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
Peter Bosz: "Ik zit op dit moment in de auto op weg naar het stadion. Ik kan er nog niks over zeggen. We zijn keihard aan het werk. Echt, ik kan er nog niks over zeggen. Geloof me, ik kan er nog niks over zeggen. Ik rijd nu een tunnel in. Misschien later…"
 
 
FEYENOORD-AMBASSADRICE
even geen Hand in Hand
 
 
GREETINGS FROM ALLANTOWN JAIL 
 
+ afbeelding vergroten 

"We hebben een nieuwe trainer
Peter B is een kanjer!"
 
                    

                   'n Jokvogel

 

 

 

 

 

 

 

 

26 Comments »

 1. jan van der vlies says

  Goede morgen Hr.Lex..
  Hoe durft die vogel te zeggen dat Onze Willem niet veel kan betekenen.
  Zo lang dit met zand strooiende,blind kleppen dragende mongolen daar zit valt er voor Willem zelfs niet te praten.
  Laten wij hopen op ver-trekvogels,met vriendelijke groet.
  Jan de baggeraar.

  Lex Kroon: Goede morgen: Je weet dat Willem niets met Bosz te maken wil hebben, en terecht! Professor Bosz heeft zogenaamd geen moeite met Willem, daarom noemt De Kromme hem een huichelaar.

  juni 16th, 2007 | #

 2. Bert says

  Goedemorgen Lex,

  “Hofland staat open voor Feyenoord”. Maar dat kan toc helemaal niet met zo’n schuld….of ben ik na al die jaren nog steeds zo naief? Goed stuk over die PV…. graag blijven wroeten, wringen en walgen om ons een reeel beeld te schetsen van de situatie van onze club….

  prettige dag gewenst… ik ga naar topamateurvoetbal Argon-IJsselmeervogels, leuker dan wat we dit seizoen in de kuip hebben gezien…

  Lex Kroon: FC Lisse – Turkyemspor is ook niet verkeerd. Ik heb teveel last van mijn nek, anders ging naar Lisse.

  juni 16th, 2007 | #

 3. Joop says

  Goedemorgen reeds Lex! Heel fijn stuk weer en precies een antwoord op mijn vraag van gisteren in een van mijn reacties. Topstukkie. Al zou ik willen dat het uiteraard werkelijk eens goed ging in de Kuip, maar daarvoor moet er nog heel wat gebeuren helaas!

  juni 16th, 2007 | #

 4. AZ says

  Môgge Lex,

  Je hebt 100% gelijk.
  Die Vogelaar heeft een beetje de mentaliteit van een Koekoek. Hij zit als indringer in een verkeerd nest, trekt de grootste kwek open dat het grootste valselijke geluid produceert. Het verschil is alleen dat hij de eieren het nest niet uitplettert, maar zich warmt aan de overige eierschalen.

  Ik herhaal hier even wat ik gisteravond laat al over die Vogelaar neerpende, maar door dit late tijdstip op een enkeling na waarschijnlijk niet is gelezen.

  Die Vogelaar is de grootste schijnheil van het hele zooitje. Zelf kom hij binnen als DE man die transparantie predikt, houdt vervolgens z’n kwek, heeft dan schijt aan meningen, maar wil wel de beledigingen aanpakken.

  Dit vind ik nu een grove belediging naar het legioen !! Waar haalt die interimkakker het gore lef vandaan ? Als hij beledigingen aan wil pakken, laat ‘m dan eerst in de spiegel kijken, snel z’n veren bijeen rapen en zelf op vogelen !

  juni 16th, 2007 | #

 5. pablow says

  juistem lex !

  in het land der blinden is 1oog koning

  die vogel is erg hoor
  kolere
  gelukkig is ie verder niet aanspreekbaar
  al probeer ik het dageljks
  maar ik wil waarschijnlijk niet eens weten wat er voor vuiligheid uit zn mond komt. pseudodeskundige joh. interim ? omhooggevalllen uitzendkracht !

  snoecks, lagendijk, vdreijden, vogelzang
  hij past er zo tussen
  enige wat ze kennen is declareren …

  Lex Kroon: Zie de herhaling (om het uur) op tv Rijnmond! Vogelpoep en de Professor staan om beurten te jokken

  juni 16th, 2007 | #

 6. japio says

  Morning Lex,
  Die vogelaar heeft heel wat noten op zijn zang , maar wat ie allemaal uitkraamt is niet meer dan leugens,list en bedrog.
  Hoe kan iemand met zoveel bijbaantjes serieus voor een club als Feyenoord goed zijn werk doen, impossible.
  En dan wil die kokmeeuw mensen aanpakken die dat zooitje beldedigen.
  Van mij kan die grijze dakduif zonder ringetje om zijn poot naar het verre zuiden afreizen en nooit meer wederkeren.
  Het is gewoon een ekster die overal de glinstertjes wel weet te vinden.
  Dat hij maar onderweg op zijn vlucht in een oliebrij terecht mogen komen.
  zo, kijken of ik aangepakt gaat worden. zo ja, dan ga ik nog een paar stapjes verder zoals met die meesteroplichter Pedro Gerards. Die heeft ook een kop of als ie fout is geweest in Bosnië.
  Dat lucht ff op.

  Nu over je boek Lex, ik kan het boek”ïk lach om niet te huilen” ergens voor weinig bestellen. Voor ik dat ga doen zo wil ik graag de titel van je andere boek willen weten, dit kan ik zo gauw niet vinden hier.

  @AZ
  Vrijdags is een operatiedag van mijn orthopeed dus dan moet je wel in het weekend verblijven. De man is zo gek op zijn werk dat hij zaterdags smorgens nog even een ronde deed, waar ik mazzel mee had , omdat hij geen vliegticket kon krijgen meer om naar Barcelona te gaan voor de wedstrijd van vorige week.

  Één VOGEL maakt nog geen zomer. Deze PEENVOGEL zeker niet.

  juni 16th, 2007 | #

 7. japio says

  @Lex

  Heet het andere boek “Lach en vergeet”?

  Lex Kroon: Dat klopt Japio. Niet te veel betalen, maximaal 10 euro inclusief verzendkosten.

  juni 16th, 2007 | #

 8. AZ says

  @ japio
  Doktoren zijn net als onze Vogelaar. Op het moment dat ze een kamer binnenkomen rekenen ze een ‘consult’ aan … Kassa !! K’snap het best dat hij ’s zaterdag ‘overwerkt’ … :mrgreen:

  juni 16th, 2007 | #

 9. mike says

  Goedemorgen allemaal, iedereen lekker geslapen. Ik ook had moeite met wakker worden. Echter toen ik nog even tegen de warme kaapse billen van mijn vrouw kan aanliggen ging het wakker worden een stuk beter. Ja ik realiseer me dat ik eigelijk weer het een en ander zit in te typen, en dat het voor jullie een hoop non informatie is. Maar wel typisch, als je dit nog aan het lezen ben, deze non informatie is dat precies wat we eigelijk allemaal al lang doen. Veel lezen en eigelijk is het non informatie. Waarom lezen we het dan tegen beter weten in, en ja waarom lezen jullie dit stukje uberhaupt nog. Want als je dit aan het lezen ben, ben je dus nog niet gestopt, wederom non informatie, maar we feitelijk juist. IK snpa er allemaal niets meer van, maar goed kanhet het wakker worden liggen. Weet je wat ik ga doen, jullie zeggen stop nou met dit lezen, en ik g aterug naar de kaap onder mijn dekbed.

  wees geroet vanuit een oprecht maar bezorgd rood wit hart.

  Sleepy MIke

  juni 16th, 2007 | #

 10. japio says

  @AZ

  De man krijgt hier geen declaraties voor, hij doet dat in zijn eigen tijd. Het is een workaholic. Het is niet overal zo dat men zijn zakken vult door alleen maar aanwezig te zijn met als voorbeeld De Kuip.

  @LEX

  Met verzendkosten heb ik je boek voor 8 euro, maar dan moet je het nog wel even signeren hè? 😉

  juni 16th, 2007 | #

 11. AZ says

  Gents, even ter herinnering …

  http://www.drenthina.nl/content/nieuws_detail.asp?subpagina_id=117&nieuws_id=272

  Ik ben helaas verhinderd …

  juni 16th, 2007 | #

 12. Gish says

  Goedemorgen Lex,

  Heb genoten van je stuk vandaag, ik vertrouw die vogel ook voor geen meter. Jij herinnert je toch ook wel die Snoeck die destijds de zaak op de rails moest krijgen in 1990. Allemaal farizeers zijn het die voor tonnen “aan het werk” zijn. Er is wel een lichtpuntje, over enkele maanden rot hij op. Wie we dan krijgen, ik vrees met grote vrezen. Gezien de vriendenkliek zal het wel geen kandidaat zijn waar wij vrolijk van worden.
  Ook die Hosannah stemming binnen het Legioen slaat nergens op. Veel spelers willen naar Feyenoord komen, roept het Maasgebouw in koor. Wie dan ? Waar zijn de aankopen ? Hofland ? niet echt een Feyenoorder, Makaay ? een spits op zijn retour. Giovanni [laat zijn club in de STEEK en moet voorgoed uit de Kuip verbannen worden, die nep-feyenoorder. Nee ik ben het met je eens, veel geld gaat momenteel op aan salarissen en de prestaties zijn navenant…NIHIL.
  Maar zoals ik al eerder aangaf, we kunnen niets doen, het wachten is op de druppel die de emmer doet overlopen.
  Daar zijn ze echter veel te uitgekookt voor.

  @ Lex: een dringend verzoek van mij om de foto van Paris altijd in je column te plaatsen. Is het geen schatje ?

  juni 16th, 2007 | #

 13. japio says

  1e speeldag competitie 2007/2008.

  Vrijdag 17 augustus:
  De Graafschap – PSV
  ajax…nl
  Zaterdag 18 augustus
  VVV – FC Twente
  NAC – NEC
  Willem II – Excelsior
  Heracles – FC Utrecht
  ajax…nl
  Zondag 19 augustus
  Ajax – Sparta Rotterdam
  AZ – Roda JC
  Heerenveen – Feyenoord
  FC Groningen – Vitesse

  1e nederlaag al ingecalculeerd, of het ‘wonderkind’Bosz’ haalt 4 topspelers binnen. Ik denk dat het sprookjesboek van Andersen herschreven moet worden. 😛

  juni 16th, 2007 | #

 14. Pekinees says

  Lex, verschiet je kruit nu maar niet aan onnozele interim-managers. dat zijn toch geen blijvertjes maar vluchtige, meestal gesjeesde figuren die tegen veel geld even voor de show de boel mogen opschudden totdat men weer tot de orde van de dag overgaat. En juist aangesteld om tegen aan te trappen. Beter bosz-musjes op de korrel te houden, want anders wordt het een huismusje en die zijn beschermd zoals je je vast nog wel herinnert van het domino.

  En over voortvarendheid gesproken: pas afgelopen donderdag schijn het eerste contact met Kevin Hofland en zijn club te zijn geweest!

  Lex Kroon: Die Bosz zag ik op tv. Ziet heel bleek, en zijn haar valt uit. Hij zal toch niets onder z’n leden hebben? Je weet het niet tegenwoordig met al die wisselende sexuele contacten… Ik moet er niet aan denken.
  Is het waar dat in China de sleutelgaten overdwars zitten?

  juni 16th, 2007 | #

 15. Pekinees says

  Vogeltjes gaan van tijd tot tijd in de rui, weet je dat niet? Sleutelgaten zijn inmiddels gestandaardiseerd vanwege de export. Trouwens, hier houden we vogeltjes in kleine kooitjes om te zingen. (Van papagaaien houden we hier niet zo.) En anders eten we ze op. Een idee?

  juni 16th, 2007 | #

 16. chillbert says

  Gelukkig heeft Lex natuurlijk wel de oplossing!!
  Want hij weet precies hoe het moet, het verbaast me dat je nog niet in de RvC zit Lex. Want jij hebt de wijsheid in pacht:???:

  Lex Kroon: De oplossing is: Boeren uit Eindhoven bemoeien zich met de lampenkappen en de Feyenoorders kunnen het alleen wel af!

  62.195.5…. NETHERLANDS NOORD-BRABANT EINDHOVEN

  juni 16th, 2007 | #

 17. Martijn says

  Het is wel duidelijk dat we niet blij hoeven te zijn met de naam Peter. De een heeft als makelaar flink zijn zakken over de ruggen van anderen lopen vullen. De ander laat voor 1.500 euro per dag uitvogelen wie de algemeen directeur moet worden in plaats van Jan-Willem van Dop terug te halen. En weer een ander is zijn boszatlas aan het bestuderen om vervolgens naar Mexico en Argentinië af te reizen.

  juni 16th, 2007 | #

 18. Rutger says

  Lex, met alle respect, maar je begint een beetje jezelf te imiteren. Die tirade jegens de boosdoeners kennen we onderhand wel. We merken ook dat het niets uithaalt, die holbewoners gaan schaamteloos en ongenaakbaar door…

  Ik blijf erbij, spendeer je tijd aan een boek. Tegenwoordig is er zoveel pruliteratuur..

  Lex Kroon: Weet je hoe moeilijk dat is? Imiteren bedoel ik. Schrijven is niets aan. Hoewel: wat is pru literatuur?

  juni 16th, 2007 | #

 19. mike says

  Nou we zijn weer een paar uur verder vandaag. Helaas nog steeds nergens ook maar wat boeiends te lezen over ons cluppie. Mijn vrouw heeft opoe op visite, dus daar is ook weinig lol aan vandaag. Ben benieuwd wat vaderdag oplevert. Mag ik waarschijnlijk wel een keer saggo door het bos lopen ipv de verplichte smile op mijn tronie. JA ik weet dat het voor jullie allemaal noninformatie is. Maar waarom zou ik de trend rond alles wat te lezen valt doorbreken. Overal gezeik wat je leest, en vaak klopt het ook nog niet. Ja kan wel vertellen dat ik een nieuwe agapornis heb, een albino. Is een leuk beestje, en het is nog echt waar ook. Verder heb ik vanacht gedroomd dat mijn vrouw wilde dat ik besneden werd, nou geloof me daar wordt je ook niet vrolijk van. Verrek, dat is dan in ieder geval iets waarvan ik blij was toen bleek dat het niet waar was. Zo zie je maar de uitzonderingen bevestigen de regel. Nou Lex (is dat trouwens een afkorting van A-lex. A ervoor betekent toch meest het tegenovergestelde. Dat betekent als het inderdaad A-lex is, dat je er toch slim aan heb gedaan om de A weg te laten. Anders zou je tegen jezelf zijn, en dat is nu echt zonde van de energie. Je weet trouwens wat een bij is he: dat is een strontvlieg in een Vitesseshirt. Nou ik zal met dit stukkiei wel weer genoeg lezers hebben laten denken, wat een stom een gezeik. Maar dan heb ik wel mijn zin, weer iemand die tot dezelfde conclussie al sik ben gekomen, jezus wat een hoop gezeik allemaal

  nou het lazures allemaal en alle vaders een leuke vaderdag, en hoop dat jullie net als ik de standaard zondagdingen nu ook met en sago kop mogen uitvoeren ipv de verplichte horecasmile op je toetebak

  juni 16th, 2007 | #

 20. han (Poprad) says

  beste lex…
  ik ben helemaal klaar net je..ik zal zeggen waarom . je begint te overdrijven met je gekanker op mensen. want laten we wel wezen ., ook bosz , jacobs, woerts en jansen zijn gewoon vooral ook mens. ! weet je nog …ac milan tegen ons…Wimpie draait er toch mooi een bal in he ? ! daar heb ik nog een singleltje van ! dus nu ophouden met dat gekanker van je !!!!!!!!!

  Lex Kroon: Je bedoelt die bal waarvan Jansen en Theo Koomen dachten dat hij over het doel zou gaan. Zo’n 40 jaar geleden. Jij bent klaar met mij? Tot niet weerziens, zou ik zo zeggen.. Mijn advies: Mijn gekanker niet meer lezen. Het AD, de Feyenoord-website e.d. plaatsen postieve berichten, waarvan ik weet dat het leugens zijn!
  Er is geen overname-bod van 50 miljoen, plus er is nog geen euro sponsorgeld! Dat heb ik van echte insiders. Jij noemt dat gekanket! Soit!
  Dat singeltje heb ik ook. Wat wil dat dan zeggen? Theo Koomen die gilt: “Hij zit er in! Hij zit er in!” Een gesjeesde priesterstudent die uit zijn dak gaat. Moet ik daarom de rest van mijn leven hallelujah roepen? Slaat echt nergens op Han…

  Een voorbeeld Han de zakenman: han (Poprad) says

  hoi, ik weet nog wel een oude yshockietrainer hier in Slowakije, die zal de jongens wel even leren wat een beetje dicipline is . ook taktisch kan hij ze wat bijbrengen. ik zeg: gaan voor die man ! En als die eikeltjes in het maasgebouw een grote bek hebben slaat hij ze wel dicht.
  groeten.
  Trouwens lees jouw eerdere reacties nog eens door (van de voorbije weken), wat je daar tekeer gaat, dat noem ik pas gekanker, daar zijn mijn epistels verhaaltjes voor de vaak bij…

  juni 16th, 2007 | #

 21. Bert says

  Tjongejonge….. Argon-IJsselmeervogels, meer spanning heb ik sinds Feyenoord-AZ niet meer gezien en gevoeld…. kunnen we die gasten niet een roodwit shirt aantrekken…….

  Ik denk dat Bosje niet eens kandidaat zou zijn om een van de twee clubs te kunnen trainen….

  Lex Kroon: Bert, we moeten lief zijn voor Bosz! Lees Han met zijn bergrede…

  juni 16th, 2007 | #

 22. han (Poprad) says

  lex.ik heb in ieder geval iets bij je losgemaakt ! mijn reaktie is geenzins een bergrede. ik zeg ook niet dat je lief moet zijn voor bosz cs. Je kunt ze ook zakelijk bij de ballen grijpen ipv. steeds maar weer op de man te spelen. dat bedoel ik er eigenlijk mee. in feite bedoel ik dat een groot en humorvol columnist zich niet tot dagelijks schelden moet laten verleiden. ik schat je verbale en literaire mogelijkheden namelijk hoger in ! ! snap je mij kroon ! wie kritiek geeft moet ook wel een kaakje terug kunnen accepteren. en natuurlijk heb ik het niet helemaal gehad met je. je staat gvd bovenin mijn favorietenlijstje. VOORBEELD: vroeger kocht ik altijd blijkjes bier, tegenwoordig alleen nog maar flesjes ! jij mag raden waarom ?!

  Lex Kroonkurk: Ik denk voor het statiegeld Han!

  juni 17th, 2007 | #

 23. han (Poprad) says

  3 flesjes bier per dag. voorfinanciering statiegled is 0.45 , van geeend geld ! rente 5 % das 0,02 cent per dag x 365 = 73 euro door de plee. dus dat kan niet de reden zijn he ?! ik verklap het maar ….omdat er een kroonkurk opzit. maar dat wist jij natuurlijk allang he. kan ik trouwens niet de nieuwe rekenmeester en schuldenbewaarder van feyenoord worden?

  juni 17th, 2007 | #

 24. tramadol hcl medication says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

 25. Red Bank TN vinyl fence rail says

  Although pine is ‘pressure treated’, it needs to be sealed after the
  process of installation.

  Look at my web-site: Red Bank TN vinyl fence rail

  oktober 12th, 2014 | #

 26. Danny van Strien says

  Dichter Danny van Strien Ode aan Wim Jansen

  YouTube Danny van Strien Feyenoord in de Kuip

  YouTube Danny van Strien Feyenoord Sportpark Varkenoord

  Populairste Dichter van de Benelux Danny van Strien

  De enige Dichter die Literatuur populair maakte onder de Jeugd in de Benelux Danny van Strien

  november 18th, 2022 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen