Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

EN GUDDE ZAG DAT HET GOED WAS

juni 28th, 2009

 

De afbeelding “http://www.musical-info.nl/Weblog/images/feyenoord_forever.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

DE EERSTE TRAINING OP VARKENOORD

Been sloot de oefensessie af met een grote partij, waarin zijn spelers een gretige indruk maakten. De van NEC overgekomen Dani Fernández verdiende in de slotfase een strafschop, nadat hij na goed naar binnen te zijn gesneden naar de grond werd gewerkt. Dit alles werd met een glimlach gadegeslagen door Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde, die net als enkele tientallen supporters toeschouwer was op Varkenoord.

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00216/GUDDE_216568b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

AMATEURS ZETTEN HUN BESTE BEENTJE VOOR…

(Zet een gironummer onder dit armoedigem ponem en de kas zal aardig gevuld raken!)

 De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00638/wackohand_638026e.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Bye bye! Zwaai zwaai

(Ook deze rubriek kon evenals NOVA, NETWERK, NOS JOURNAAL en alle kranten, er niet omheen) 

FEYENOORD NA VIJF WEDSTRIJDEN KOPLOPER

Zo 02/08/2009   competitie: Feyenoord – NEC
Zo 09/08/2009   competitie: Vitesse – Feyenoord
Wo 12/08/2009 20:45 oefen: Nederland – Engeland
Zo 16/08/2009   competitie: Heracles Almelo – Feyenoord
Zo 23/08/2009   competitie: Feyenoord – Roda JC
Zo 30/08/2009   competitie: Feyenoord – FC Twente

De 6e wedstrijd: PEE ES VEE – FEYENOORD

Ook in Eindhoven wordt gewonnen. Wie houdt dit Feyenoord nog van de landstitel af?

I had a dream… 

 

De afbeelding “http://files.datawire.nl/uploads/NbiCfpwdAG5EuAOfC3QR2Q/zfp-hrG23vlg_KqIgfp_tA/203-kamp_schaal.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/contentimages//seizoen0910/vierkant/main/20090626_ignjatovic_02_vk_scaled_7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Neerlands Hoop in bange dagen…

 

De afbeelding “http://s732.photobucket.com/albums/ww327/fungenerator2/fotoglitter18/png_temp816017426.png” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

 

 

 

 

44 Comments »

 1. Koos says

  😳 KAMPIOENEN!!!!

  juni 28th, 2009 | #

 2. Zwart Nazareth says

  WE WORDEN KAMPIOEN,WE WORDEN KAMPIOEN, ALLEEN NIET DIT SEIZOEN!!!!

  juni 28th, 2009 | #

 3. Gish says

  Dat Gudde zich nog surft te vertonen is gewoon schanduleus !
  De man heeft samen met zijn mede-slopers de profclub de nek omgedraaid. Feyenoord hangt van leningen en schulden aan elkaar. Geen enkele club toont intersse in de spelers zodat de kas leeg blijft. Gelukkig hebben de scouts bij een wedstrijd van Ajax een Joegoslaaf ontdekt. Peter Bosz zocht het verder weg, in de sloppenwijken van Zuid Amerika, waar hij het Feyenoord kapitaal verbraste aan goedkope snolletjes. Met een goede speler keerde hij helaas nooit terug.
  Goed, er zal nog wel een aanvallertje uit de bus rollen, maar dat was het dan weer. De helicopter kan op stal blijven [bezuinigen]
  Het seizoen kan beginnen, iedereen begint op nul. Sommigne blijven op nul staan.

  Ik gok een eindstand met Feyenoord tussen plaats 6 en 10.
  020 kampioen, pisvee tweede, Twente op 3.

  juni 28th, 2009 | #

 4. ron says

  top 3 moet kunnen voor feyenoord . en een middenmootje voor sparta . en neverland word groter dan graceland ,mensen hebben nu eenmaal figuren nodig waar je tegen op moet kijken ;-(

  juni 28th, 2009 | #

 5. Eus says

  Feyenoord kampioen? Echt wel!

  juni 28th, 2009 | #

 6. Pekinees says

  Kampioen? Ja, kampioen optimisten.
  Maar toch is er altijd weer die hoop…

  juni 28th, 2009 | #

 7. voetbalhenkie says

  @Gish.

  Aleksandar Ignjatovic is een Serviër uit Servië en Montenegro en speelde met zijn club FK Borac in 2008 2 UEFA cupwedstrijden tegen Ajax, die beide verloren gingen (1-4 en 0-2).
  Hij komt op advies van Rinus Israel maar Been heeft zich al ingedekt :” ik heb hem voetballend niet kunnen beoordelen” en “ik heb hem alleen op dvd gezien”.
  Zou Been ook een auto kopen op advies van een ander? “ik heb geen proefrit gemaakt en hem alleen bij de tv-reclame gezien”.

  juni 28th, 2009 | #

 8. Pekinees says

  Rinus zou zeggen: Van verdedigen heb ik meer verstand…

  juni 28th, 2009 | #

 9. voetbalhenkie says

  @bitter tears : Dudek vind je geen keeper voor Feyenoord!
  Waarom zou Real Madrid zijn contract nu toch weer verlengd hebben? Toch niet om nog verder af te bouwen, zoals AZ beweert?

  juni 28th, 2009 | #

 10. Pekinees says

  Dank voor de foto van Coentje, Lex. Yes, I had a dream…. 😉

  juni 28th, 2009 | #

 11. Ruud says

  Ik had last van een verstopping maar na het zien van die ponem van Gudde liep ik gelijk leeg. Waarvoor dank!

  juni 29th, 2009 | #

 12. jwm says

  Foei Gish! Een grove leugen van die goedkope snolletjes! Het waren tophoeren eerste klas, hoe denk je anders dat er tijdens een gemiddelde trip 30K doorheen gejaagd werd, dat was echt niet enkel van die vlucht in de eerste klas met champagne!

  juni 29th, 2009 | #

 13. bitter tears says

  voetbalhenkie .
  Tja wanneer staat hij dan onder de lat?
  EN hij was echt dikker geworden toen wij hem zagen ,een paar maanden geleden.

  juni 29th, 2009 | #

 14. bitter tears says

  En elvis is nog steeds groot ook na 35 jaar , of zal hij nog leven?
  Misschien ff lex vragen die weet immers (bijna) alles

  juni 29th, 2009 | #

 15. jwm says

  ‘sorry mijnheer, wilt u even gaan staan?’ ‘Ik wil toch echt controleren of die beentjes echt niet meer werken’.

  ‘Wat zegt u?’ ‘Al 20 jaar op de rolstoeltribune?’ ‘Welnu, misschien bedondert u de zaak dan al 20 jaar, toch? Ik doe gewoon mijn werk mijnheer, en nu opstaan!’

  Feeyenoord, Feyenoord … wat zink je toch diep ..

  juni 30th, 2009 | #

 16. Giotazz says

  :mrgreen: JWM ik zit nu lekker op een terras in BA ( Buenos Aires) met een Tripple X ( met Lemon) in de hand laptoppie op tafel en effe een berciht hier neer zetten 😀 volgende week weer terug naar Holland. Nog wat gebeurd bij Feyenoord? of zit die kliek er nog in het Maasgebouw???:roll:

  juni 30th, 2009 | #

 17. Joop says

  Geen bijzonder nieuws Gio, ze hebben een boomlange centrale verdediger gekocht, een Servieër, Ignjatovic en op fr12 wordt beweerd dat het met Cissé tot een akkoord is gekomen maar het zootje pluche-verslaafde regenten in het maasgebouw zitten er nog. Fijne vakantie verder!

  juni 30th, 2009 | #

 18. AZ says

  @ Giotazz

  ,,Ik heb Aleksandar één competitieduel in Servië heel intensief gevolgd,’’ zegt scout Rinus Israel, waarna Mario Been één dvd met wedstrijdbeelden zag en schijnbaar snel overtuigd was.

  Kortom, maak kennis met Feyenoords nieuwe aankoopbeleid. Die schele is al op leeftijd en ik kan daarom wel indenken dat hij er moeite mee heeft om z’n concentratie één potje intensief vast te houden. Maar dat Mario en de Don op een rottig DVDtje afgaan om ja te zeggen ?????

  Maar ach, het is slechts een huurling, dus in het slechtste geval zijn we er na een jaartje al weer vanaf. En, mocht het onverhoopt toch een topper zijn, dan van mijn kant een diepe chapeau naar de verantwoordelijken.

  juni 30th, 2009 | #

 19. jwm says

  Die Servier kon wel eens een aangename verrassing zijn hoewel het Feyenoord inderdaad wel erg vaak lukt net de verkeerde speler te scouten.

  Gio, je zit op het verkeerde werelddeel. Ik had je al wel een aantal malen hier verwacht maar ik begrijp dat je liever de winter van Argentinie opzoekt.

  Pas op met de Nederlandse taal, die is daar in enkele wijken zo geliefd dat men direkt denkt dat je duizenden euro’s aan vrouwen te besteden hebt. Waar dit op gebaseerd is schijnt niet helemaal duidelijk te zijn maar het heeft te maken met een weldoener die daar in het recente verleden met regelmaat de bloemetjes heeft buitengezet.

  juni 30th, 2009 | #

 20. Pekinees says

  Gezien de onderste foto veranderen we ook van werelddeel: van afrikaantjes naar oostindische kers!

  juni 30th, 2009 | #

 21. Pekinees says

  Met Cissé is F’noord niet langer de risée 🙄

  juli 1st, 2009 | #

 22. Carlito says

  Hieronder een bericht van 1 juli om 09:24 op Voetbal International

  http://www.vi.nl/Nieuws-item/165952/FC-Twente-geeft-de-hoop-op-Cisse-nog-niet-op.htm

  Ben daarnaast wel benieuwd welke spelers komende vrijdag al gaan afvallen. Dat zijn diegenen die naar Excelsior moeten vertrekken, als ik het goed begrepen heb.

  juli 1st, 2009 | #

 23. AZ says

  @ Carlito
  Op ERFC.NL staat een artikel waaruit het volgende is geplukt:

  Dan eens proberen op te vangen welke Feyenoord-youngsters er op een lijstje staan. Volgens diverse bronnen zijn dit er voorlopig toch al snel zes of zeven.

  Opvallend is vooral de naam van de 19-jarige Braziliaanse doelman Darley. De talentvolle keeper zou in Kralingen de strijd aan moeten gaan met Arjan van Dijk, de keeper van wie verwacht werd dat hij volgend seizoen de kans als eerste doelman zou gaan krijgen.

  Naast Darley zingen ook onophoudelijk de namen van Mitchell Schet (aanvaller), Michal Janota (middenvelder), Luis Pedro (aanvaller), Norichio Nieveld (verdediger) en Jordao Pattinama (aanvaller) rond. Maar ook de naam van de Zuid-Afrikaanse spits Kermit Erasmus valt zo nu en dan in het Rotterdamse samenwerkingscircuit.

  In totaal spreken we nu dus over eventueel zeven spelers die van Feyenoord gaan komen. Wanneer we deze namen aanvullen met de dertien eigen contractspelers plus de vermoedelijk aankomende eigen versterking, komen we uit op een voorlopige selectie van twintig man.

  Tja, zeg het maar …….

  juli 1st, 2009 | #

 24. Carlito says

  @ AZ,

  dank je voor deze info.

  * Darley: Dat zou dan betekenen dat er wel degelijk nog een keeper komt naast van Dijk en Mulder. Ik bemerk erg veel enthousiasme bij andere supporters over Mulder maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet echt vond overtuigen in de wedstrijden die ik van hem in het afgelopen seizoen heb gezien.

  * Schet: kan ik me op zich voorstellen. Wel een echt talent.

  * Janota: Ik vind hem een erg goede voetballer. Ik zou, als ik trainer van Feyenoord was, hem wel een echte kans geven. Misschien is Vitoria de Setubal nog een goed alternatief voor zijn ontwikkeling.

  * Luis Pedro: Ook zo’n jongen die ik goed vind. Maar 1 seizoen Excelsior is misschien ook goed voor hem.

  * Norichio Nieveld: goede verdediger. Verwacht ik veel van maar heeft op dit moment een boel echte concurrentie bij het eerste elftal. Dus Excelsior zou een oplossing zijn.

  * Jordao Pattinama: Is ook een goeie voor de toekomst. Die zou ik ook bij Excelsior stallen voor een seizoen.

  * Kermit Erasmus: Ben ik ook nog niet echt van overtuigd. Niet bij Feyenoord en ik weet niet eens of hij goed genoeg is voor Excelsior. Maar gelukkig ben ik maar gewoon een fan en geen trainer.

  Want als ik trainer zou zijn dan geloof ik niet dat Hofland, Landzaat, Makaay en El Ahmadi nog veel minuten in het Feyenoordshirt zouden maken, althans in echte wedstrijden. Ik zou ze een heel seizoen alleen straftrainingen geven.
  Grapje natuurlijk, want ze kunnen ook gewoon het nieuwe stadion gaan bouwen. :mrgreen:

  Maar ik heb vertrouwen in Been en ik denk, verwacht, hoop, dat hij ongeacht grote namen inderdaad altijd voor de beste ploeg zal kiezen.

  Ben verder benieuwd naar de ontwikkeling van Leerdam, Fer, Wijnaldum, Biseswar, Slory, Vincken, Castaignos en Bruins onder de hoede van Been.

  De toekomst zal het laten zien. Maar ik blijf het zeggen dat Feyenoord met zijn jeugd echt goud in handen heeft. Wie weet staan we binnen drie jaar op de Coolsingel onze helden toe te zingen en dan niet voor een nationale beker maar het echte werk. Het wordt tijd. Ik word immers ook alweer een dagje ouder.

  juli 1st, 2009 | #

 25. jwm says

  Het zou mij niet verbazen Carlito want bij Feyenoord gebeurd altijd het tegenovergestelde van wat je verwacht. Als de verwachtingen dus echt 0,0 zijn, dan staan ze er ineens.

  Verder denk ik ook wel dat wanneer de zuivering wordt doorgezet het structureel ook wel weer goed gaat komen, het is enkel wachten op een ‘schandaaltje’ waardoor de gehele kliek ineens kan oprotten.

  Technisch gezien is de komst van Been en Hakker goed. Die gaan echt nog wel voor wat verrassingen zorgen. Ik zeg niet structureel, maar we gaan nog lachen het komende seizoen. (Het gekke is, ik geloof ook nog in wat ik schrijf).

  Zo, terras maar weer voordat het af begint te koelen naar een slordige 25 graden.

  juli 1st, 2009 | #

 26. Pekinees says

  En onze jonge kastanje dan? Castaignos loopt al mee toch?

  juli 1st, 2009 | #

 27. ruud says

  Kunnen we Makaay niet beter bij Excelsior stallen en dan Patinama een kans geven, het spook heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Of zie ik het verkeerd???

  juli 2nd, 2009 | #

 28. Pekinees says

  Makaay-Tomasson, een geweldig tandem. Let maar op!

  juli 2nd, 2009 | #

 29. ruud says

  Ze hebben me vorig seizoen niet kunnen overtuigen Pekinees. Ik hoop dat ik het verkeerd zie.

  juli 2nd, 2009 | #

 30. AZ says

  @ ruud
  Ook mij heeft de tandem het afgelopen seizoen niet overtuigd, maar dat had zo wel z’n redenen. Alles valt of staat voor die 2 met de aanvoer, en dat was afgelopen jaar wel zeer povertjes.
  Op zich is dat logisch als je ziet wie er over het algemeen in de as van Feyenoord speelden. Licht alleen al El A Hatsjikkidee uit, en je snapt dat armoe troef is.

  Mede daarom kon met name Makaay niet brengen wat hij geacht wordt te kunnen, want hij heeft zich dikwijls uit de naad gesjeesd tot in het eigen penaltygebied aan toe om fouten van het middenveld te dichten.
  Spitsen in Engeland, Spanje en Italie moet zich maar met één ding bezig houden, en dat is scherp zijn voor de goal als het momentje daar is. Het woordje “meeverdedigen” is daar amper bekend. Op zich terecht, want hoe minder energie je als spits verspilt in verdedigende acties, hoe frisser dat je bent als de kans voor de pot zich aandient.

  Mario ziet het belang van een sterk middenveld en as heus wel in. Voor komend seizoen zal het daarom waarschijnlijk wel beter gaan, en zien we vanzelf of ‘de tandem’ rendeert.

  juli 2nd, 2009 | #

 31. jwm says

  De tandem … die hebben geloof ik in 1 seizoen twee keer samen op ‘de fiets’ gezeten ..

  juli 3rd, 2009 | #

 32. Pekinees says

  precies jwm… wacht due maar even af.

  juli 3rd, 2009 | #

 33. stephanie says

  wat raar,er heeft zich nog geen een club gemeld voor henk timmer.niemand ziet wat in die pruser ,op bert van marwijk na.dag henk ik ben blij dat ik je nooit meer in de kuip zie

  juli 4th, 2009 | #

 34. jwm says

  Wees niet verbaasd Stephanie! Henk schijnt iets te gaan doen met die nieuwe cateraar, de onderhandelingen zijn nog gaande .. een terugkeer naar de Kuip is dus niet uitgesloten.

  Timmer over de ophanden zijnde deal; ‘mochten we tot een overeenstemming komen dan zal ik ook het komende seizoen weer menig doel in de Kuip verdedigen!’ Of hiermee de frituur of toiletruimte bedoeld wordt kon Henk op dit moment niet ingaan.

  ‘Totdat de handtekeningen gezet zijn laat ik alles over aan mijn zaakwaarnemer’, aldus Timmer, die volop zin heeft in het aanstaande seizoen en een gretige indruk maakt.

  juli 4th, 2009 | #

 35. el jardinero says

  hete kroketten van stompie

  juli 4th, 2009 | #

 36. Pekinees says

  Dacht ik toch dat F’noord moest “vernederlandsen”, trekken de Beentjes alleen buitenlanders aan.
  Overigens een goede zet: onze nieuwe centrale verdediger en de nieuwe keeper kunnen samen in het russisch communiceren (slowaaks en servisch zijn beide verwant aan het russisch), nooit weg voor zo’n belangrijk duo in de defensie.

  juli 6th, 2009 | #

 37. Pekinees says

  Been over Makaay:
  Extra aandacht heeft Been voor de rol van spits Roy Makaay. ,,De kwaliteit van Makaay is goals maken. Daarom wil ik dat hij dicht rond het zestienmetergebied speelt en niet weg trekt uit de spits. Bovendien is hij hard nodig als we moeilijkheden hebben om aan voetballen toe te komen. Dan moet hij aanspeelpunt zijn.” (Telegraaf)

  juli 6th, 2009 | #

 38. stephanie says

  ach ja,anders kan die bejaarde het niet belopen

  juli 6th, 2009 | #

 39. Pekinees says

  He Lex, is dat laatste plaatje soms een beeld-cryptogram?

  Dan moet het antwoord zijn: LOOPS

  juli 6th, 2009 | #

 40. Pekinees says

  Of is het misschien loopse teef?

  juli 6th, 2009 | #

 41. Pekinees says

  PS Stephanie bracht me op een idee. 🙄

  juli 6th, 2009 | #

 42. Bert says

  Tjonge, ik ben nog steeds van slag van de overwinning op Barendrecht. Dát is al een stuk beter dan vorig seizoen.

  juli 6th, 2009 | #

 43. Leo Kardienaal says

  Die 6e wedstrijd tegen pisvee is niet in Eindhoven maar in de Kuip en ja, die winnen we!

  Lex Kroon: Dan staan we ongeslagen bovenaan!

  juli 7th, 2009 | #

 44. tramadol hcl medication says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen