Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

AFRIKAANTJES

juni 20th, 2009

 

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wW6MjJ5GCtzYeM:http://www.twolefthands.nl/tuin/Page3tuin/20050628afrikaantje2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik denk zelf dat ik niet racistisch ben. In ons land moet je daarvoor waken, wanneer je de Afrikaantjes in de tuin niet op tijd water geeft, krijg je al snel het stempel 'racistisch' opgedrukt. Kortom, ik erger mij kapot aan die toeters tijdens de wedstrijden om de Confederions Cup. Het lijkt wel of er honderdduizenden bromvliegens door de stadions zoemen. Die Zulu's, Tutu's, Bosnegers, Bosjesmannen, of hoe die lui ook heten zijn volgens mij net de periode voorbij dat zij nog blij gemaakt konden worden door missionarissen met kraaltjes en spiegeltjes. Nu zijn ze blij met hun toeters.

Sommige wedstrijden zijn niet om aan te gluren, voeg daar dat irritante geluid bij, het geleuter van Frank Snoeks, en weg is je kijkplezier.

Frank Snoeks: "Daar zit het Zulu-opperhoofd, die heeft acht vrouwen en twee verloofdes… Ja, dat kan daar zo maar…"

Laatst tijdens de Champions League was hij schijtlollig over Berlusconi: "Op de tribune zit Berlusconi, alleen weliswaar, daar zijn verloofde naar een schoolfeestje moest…"

Ik weet niet wat erger is: Frank Snoeks of die toeters. Dat wordt nog wat volgend jaar tijdens het WK-voetbal, namelijk drie weken ergenis. Volgesn FIFA-preses, Blatter, kunnen die toeters niet verboden worden. Frank Snoeks wel! Van Nederlandse zijde wordt afgeraden in Oranje-kledij naar Zuid-Afrika af te reisen. De kans is groot dat men dan beroofd wordt. Van mij mogen die zwartjes, (zie je wel dat ik niet racistisch ben!), die zijn zelf eeuwenlang beroofd door de Engelsen en Hollanders. De V.O.C.-mentaliteit! De Engelsen hebben er zelfs de eerste concentratie-kampen ingericht! En die blanke boeren maar uitbuiten en de bodemschatten (o.a. diamant, Van Beers) opstrijken…

Wat mij positief opviel was het uit volle borst meezingen van het volkslied door de Italiaanse selectie. Machtig mooi om te zien. In schril contrast staat daar het vocale optreden van de Oranje-spelers tegenover. Een paar van de elf laten hun lippen zachtjes bewegen. De rest houdt de kaken stijf op elkaar. Trots op Oranje, maar niet heus…

Mochten die toeters en de schijtlollige Frank Snoeks niet verboden worden, dan kijk ik niet naar het W.K.-voetbal in 2010. Ga ik lekker vissen…

Als laatste zet ik hier een Snoeks-grap, wellicht kan hij die binnenkort gebruiken: " Wat is een ander woord voor een homoseksule voetballer? MANDEKKER!!!!

Nog een raadsel; Er zijn Zulu's, Bosjesmannen enz. Maar waar vind je nog Kaffers? 

In het Maasgebouw loopt er nog eentje rond. Eric de Kaffer. Die moet heel veel water hebben. Pleur hem (excusez le mot) maar in de Maas! Dat lucht op.

Sportvrienden, dit was het weer voor vandaag of de hele volgende week. Kijk zelf maar of je ooit nog op deze 'racistische, vulgaire' site terugkeert…

 

 

 

 

 

50 Comments »

  1. Koos says

    😀 Een dikke negerzoen voor Kroonkurk

    juni 20th, 2009 | #

  2. japio says

    Hier zitten leuke roetmoppen tussen! 😀

    juni 20th, 2009 | #

  3. jwm says

    Rascisme … politiek gezien scoort het altijd wel lekker makkelijk .. Verder houd ik me op het terras niet zoveel met dat soort zaken bezig … Ik bedoel, straks moet ik er nog de brui aan geven met al die lekkere meiden hier ..

    juni 20th, 2009 | #

  4. Pekinees says

    Weet je wat ik nou mis?

    De Toeterix

    http://www.youtube.com/watch?v=dDN44pvqjc8

    (Herinnerde u zich het nog? Zelf kan ik ‘em helaas niet zien, Youtube is dicht in de PRC.)

    juni 20th, 2009 | #

  5. Joop says

    Ik ben ook niet racistisch maar Lex spant hier wederom de Kroon! En die Gudde kan inderdaad wel wat Maaswater gebruiken. (IJssel mag ook als ie maar op pleurt!)

    juni 20th, 2009 | #

  6. voetbalhenkie says

    Ik was bij de openingsceremonie en de eerste wedstrijd van Zuid Afrika (Bafana Bafana) in Ellis Park, Johannesburg. Ondanks het feit dat ik vele jaren voor mijn Nederlandse werkgever in Johannesburg heb gewerkt en een supporter was van Kaiser Chiefs (en dus gewend was aan het enorme lawaai dat door de overenthousiaste fans wordt geproduceerd) moest ook ik weer wennen aan het door de vuvuzelablazers geproduceerde bijenzwermen geluid.
    Hoe het door de microfoons overkomt op de tv weet ik niet (dat merk ik vanavond wel als ZA in Bloemfontein tegen Spanje speelt) maar in het stadion was het niet echt hinderlijk.
    En bovendien…als wij willen dat Marokkanen en anderen zich aan onze gewoonten aanpassen, waarom accepteren wij dan de Zuid Afrikaanse gewoonten niet? Het toernooi vindt toch echt in Zuid Afrika plaats.
    Sepp Blatter kan de vuvuzela’s echt niet verbieden en zeker niet nu hij de Zuid Afrikaanse natie op het hart heeft getrapt door het Zuid Afrikaanse volkslied te laten inkorten tot 90 seconden (een misdaad volgens veel journalisten).
    Daar bovenop had Blatter ook nog de verkoop van het bij de zwarte bevolking geliefde Bantu en Black Label bier in het stadion verboden : er was alleen Budweiser bier te koop (Budweiser is een van de Fifa sponsors).
    De organisatie liet veel te wensen over :
    De marshalls waren niet tegen hun taak opgewassen;
    Sommige park- and ride mogelijkheden waren slecht ingericht, hetgeen veel frustratie en grote vertragingen opleverde;
    De rijen voor voedsel en drinken waren bespottelijk lang en als Blatter de smerige waterplaats had bezocht waar ik was dan had hij net als ik beslist zijn plas opgehouden.
    Aan de zonnige kant : de Ellispark grasmat was prachtig, de stemming was overstelpend positief, enthousiast. De feestelijke menigte gedroeg zich voortreffelijk en de openingsceremonie was spectaculair.
    Laten we hopen dat de SA Football Council volgend jaar de tekortkomingen verbeterd heeft.

    juni 20th, 2009 | #

  7. Pekinees says

    Waarom toch zoveel ophef over vulvablazers? 😳

    juni 21st, 2009 | #

  8. ron says

    ik ben soms racistisch , ik heb iets tegen tering apen op scooters (waarvan ik er al drie van heb afgeslagen ;-)voor de rest val ik best mee .

    juni 21st, 2009 | #

  9. bitter tears says

    ron .
    Tja ron vroeger vondt ik de monkees ook een tering groep , ik ging liever naar black-sabat of led zep…
    maar ja die reden dan ook geen scooter dus viel er ook niks er af tetrappen.
    En lex gisteren heb ik perongeluk de gieter op mijn afrikaantje,s laten vallen ben ik nu ook een rasist ?
    Of wodt ik nu ook vebannen naar het vis-gebied waar ik waarschijnlijk jou en het loze vissertje tegen zal komen .
    iets wat in mijn ogen het ergste is wat je gebeuren kan of zal er dan toch een hemel zijn.
    Maar daar loopt ook ene visser rond ik geloof petrus pppfff het leven van een feyenoorder gaat niet over een pad met rozen .
    En mijn buurvrouw kan ook heeel goed blazen alleen gebruikt die een andere vulva , het leven is een pijpkaneel ieder die erop blaast krijgt zijn deel

    juni 21st, 2009 | #

  10. Koos says

    😛 Mandekkers!!!!

    juni 21st, 2009 | #

  11. P.Schil says

    Volgens Radio Rijnmond is er bij Feyenoord een butget vrijgekomen voor het aantrekken van een rechter centrale verdfediger een spits en mogelijk ook een nieuwe doelwachter.

    Hoe Feyenoord aan dit butget is gekomen is nog niet helemaal duidelijk ( verkoop van ??)
    Misschien komt hier meer nieuws over naar buiten tijdens het programma “Met wie”van Radio Rijnmond welke maandagavond tussen zes en zeven uur wordt uitgezonden bij Radio Rijnmond waarin Feyenoord directeur Erik Knudde, net als zijn Sparta collega Peter Schijthuis, te gast zal zijn.

    juni 21st, 2009 | #

  12. Gish says

    Sommige wedstrijden zijn niet om aan te gluren, voeg daar dat irritante geluid bij, het geleuter van Frank Snoeks, en weg is je kijkplezier.

    Heerlijk toch die Snoeks en die riirtante toeters, je zet gewoon de buis aan, zet Miles Davis of John Coltrane op de koptelefoon en je vangt 2 vliegen [!] tegelijk. Goed voetbal en goede jazz. Niks aan het handje.

    juni 21st, 2009 | #

  13. bitter tears says

    goede jazz. Gish dat zit met die 2 wel goed ,en als het weer kut is zoals gewoonlijk heerlijk die ogen dicht en een goed glas wijn en genieten:mrgreen:

    juni 21st, 2009 | #

  14. Joop says

    Nou, doe mij dan maar een lekkere portie stevige progrock erbij a la Treshold of vandenPlas! 😎

    juni 22nd, 2009 | #

  15. Pekinees says

    Joop, waar gaat dit over?

    juni 22nd, 2009 | #

  16. stephanie says

    we hebben gisteren onze helden weer kunnen toe juichen,hofland,mackaay,landzaat
    een kinderhand is gauw gevuld

    juni 22nd, 2009 | #

  17. Joop says

    Over muziek ipv Frank Snoeks commentaar. Dus voor mij Progrock ipv Snoeks of Jazz

    juni 22nd, 2009 | #

  18. Pekinees says

    Joop, sinds Mario’s komst klinkt F’noord ons toch weer als muziek in de oren? 😛

    juni 22nd, 2009 | #

  19. Gish says

    Volgens Makaay moeten ze aanhaken bij de bovenste 4, volgens Hofland is het tijd voor revanche. Goede teksten, jammer dat we die vorig seizoen al 10 x gehoord hebben van beide spelers.
    Ik blijf erbij, die Makaay, Hofland, de Cler, Landzaat, Bruins en Slory moeten allemaal weg.

    De eerste fout is alweer gemaakt door de technische leiding, Dudek komt misschien terug, dik, ongetraind en al 35 jaar, slechte keus. Here we go again.

    juni 22nd, 2009 | #

  20. Gish says

    @ Joop

    Wie is vandenPlas, of bedoel je VandenBerg ?:razz:

    juni 22nd, 2009 | #

  21. Joop says

    VandenPlas is een Duitse Progrock band, heeft al diverse fijne gevarieerd stevige cd-s gemaakt!

    juni 22nd, 2009 | #

  22. LJB says

    @Gish

    Inderdaad. Dudek zal ook echt niet voor 2 ton bij Feyenoord gaan ballen. Zet daar maar het viervoudige voor. Zonde van het geld.

    juni 23rd, 2009 | #

  23. peterpan says

    8ton per jaar voor dudek valt nog wel mee. Hij zal voor dat geld meer doelpunten tegenhouden dan makaay er maakt (omgerekend 100.000 salaris per doelpunt) 😯
    Van mij mag ie dus komen; ook al zie ik liever Ochoa komen of Darley een kans krijgen.

    juni 23rd, 2009 | #

  24. AZ says

    @ LJB
    Investeerders zullen alleen schuiven als er een normaal salaris wordt betaald. Een bod in de buurt van 8 ton salaris voor een 35-jarige bij een club die de broekriem aan heeft gehaald lijkt me daarom niet reeel.
    Dudek z’n dilemma is derhalve of hij voor veel pondjes in Engeland aan de bak gaat, of voor veel minder pleurootjes in de Kuip z’n kuntsjes wil vertonen. Komt bij dat hij over het water misschien wel 2e kiep wordt en hier de eerste viool mag spelen, en dat in de Kuip ook de trainer van de Poolse ploeg rondloopt. Presteert Dudek goed op Zuid, dan is het aannemelijk dat hij ook z’n kans (weer) krijgt in de Poolse ploeg. Moeilijke keuze? Dat ligt er aan of hij eerst bij ons, en daarna bij L’pool en de Koninklijke genoeg heeft verdiend om een fijne oude dag te hebben.

    Wat mij betreft hoeft hij niet te komen. Een keeper van 35 die, z’n eerdere goede prestaties bij ons ten spijt, de afgelopen jaren amper in 1e teams heeft gespeeld lijkt me geen goede keuze. Bovendien heeft van Dijk het afgelopen seizoen nog bewezen betrouwbaar te zijn en nog wel een jaartje mee te kunnen.

    Over Mulder heb ik m’n twijfels. Dat joch kan natuurlijk best wel een balletje tegenhouden, maar ik vraag me af of hij niet te lui is. Hij lijkt me een beetje van Aerst weg hebben, die was ook niet hongerig genoeg. Dat zag je goed nog voordat hij naar ons kwam. Hij kreeg er ooit bij RBC 6 rond z’n oren, en bij de laatste goals ging hij niet eens meer gestrekt om de (houdbare) ballen tegen te stoppen. Wat dat betreft snap ik nog steeds niet dat Doesburg er mede zijn fiat aan heeft gegeven om ‘m destijds te halen.

    Darley heb ik een paar keer gezien en die lijkt mij (for whatever reason) een hele mooie toekomst tegemoet te gaan.

    Ook door de naam van die Mex kan een streep. Je kan n.l. wel een goede keeper zijn, maar je moet ook het Nederlandse spelletje snappen en je verdediging kunnen ‘zetten’, zeker bij een club waarbij de grote kwestbaarheid achterin ligt. Dat dit niet onmogelijk is bewees Gomes bij in Einghoven, maar bij Feyenoord liggen de zaken nu eenmaal wat anders.

    Mario en Leo hebben nu de goodwill van het volk, maar kunnen zich amper een misstap in de vorm van een verkeerde aankoop veroorloven. Dat snappen ze zelf ook wel, vandaar dat ze hebben uitgesproken dat de komst van een nieuwe keeper geen prioriteit heeft en het accent verleggen naar een aanvaller en centrale verdediger.

    juni 23rd, 2009 | #

  25. Bert says

    Toch ben ik wel heel benieuwd of ons clubje weer aan het spelen krijgen, met of zonder Hofland of wie dan ook…… het begint toch weer te kriebelen…nu al…..wat is dat toch…

    @Joop: Er komen een paar goede concerten aan van Threshold en Damian Wilson (als we het toch over muziek hebben: Neal Morse, ook niet te versmaden!!!)

    juni 23rd, 2009 | #

  26. Joop says

    Bert, dat is goed nieuws, wanneer en waar?

    juni 23rd, 2009 | #

  27. P.Schil says

    Zal ook eens een muzikale duit in het zakje doen… Een tijdje geleden was ik bij het concert van Tower of Power en daar werd veel getoeterd, op de saxofoons, en dat getoeter klonk mij als muziek in de oren.

    Nu eens hopen dat Feyenoord aan het einde van het seizoen ook het kampioensgetoeter mag laten schallen in de Kuip, wat zou het mooi zijn kampioen thuis tegen Sperti worden drie rondes voor het einde!!

    En toen spatte mn droom uit een:(

    Ben het met Gisch eens dat de Cler en Landzaat er als de donder uitgepletterd moeten worden maar ben het niet met hem eens wbt Bruins!

    Verder dekt de posting van AZ naar mijn mening aardig de lading…

    juni 23rd, 2009 | #

  28. voetbalhenkie says

    De opmerking van AZ dat Dudek “amper in 1e teams speelt, getuigt van een te hoge inschatting van het peil van onze eredivisie. De tweede teams van de Spaanse topclubs zouden hier geen gek figuur slaan.
    Dat de Spaanse trainer bij Liverpool (Benitez) de voorkeur gaf aan zijn landgenoot Reina en dat bij Real Madrid Casillas eerste keus is (in het Spaanse elftal heeft Casillas ook de voorkeur boven Reina) zegt totaal niets over de kwaliteiten van Dudek.

    Betreffende Gomes zou ik willen opmerken dat hij natuurlijk een klassekeeper is maar het bewijs dat AZ aanvoert (de kwetsbare achterhoede van PSV) is m.i. onjuist.
    Heurelho had zijn succes en populariteit in grote mate te danken aan “de Tank” Alex da Costa, die het nu bij Chelsea ook voortreffelijk doet.

    Over de hoge salariseisen : zolang er in de 2. Bundesliga en ook in de National Leagues in Engeland goed tot zeer goed verdiend wordt, kunnen onze “top”clubs niet achterblijven om leegloop te voorkomen.

    juni 24th, 2009 | #

  29. LJB says

    Uit de geruchtenmolen:

    Ryan Donk
    Nordin Boukhari
    Milan Purovic
    Jurek Dudek
    Marvin Emnes
    Cedric van der Gun

    juni 24th, 2009 | #

  30. AZ says

    @ voetbalhenkie

    Er is een enorm verschil tussen 1e en 2e teams, zeker bij ploegen die in de eigen nationale competies geacht worden om bovenin mee te draaien. Het 1e speelt om het eggie waar een speler min of meer ondergeschikt is aan het team, …. tenminste zo hoort het te zijn. Het 2e is altijd meer een opleidingsteam waar naast de reserves jongens in zitten die terugkomen van een blessure. M.a.w. de druk is compleet anders.

    De link die je legt tussen Benitez naar Reina is duidelijk, maar vergeet niet dat Dudek bij Liverpool zeker niet onomstreden was. De lofzang die hij van ons kreeg werd aan de Mercy dankzij een aantal mindere optredens openlijk betwijfeld. Had Dudek echter wel goed gepresteerd, dan was Reina zelfs nooit in beeld gekomen. Tenslotte, bij Real wist Dudek dat hij als 2e kiep werd gehaald, en dat Reina achter Casillas in het Spaanse team staat is ook logisch, want Casillas is amper op een foutje te betrappen.

    Verder gaat het me niet over die van Eindhoven maar wel over “onze” kwetsbare verdediging. Gomes heb ik t.a.v. de mogelijke komst van Ochoa alleen als niet Nederlands voorbeeld aangevoerd.

    “Onze” laatste lijn was afgelopen seizoen op momenten niet bij de les. Zolang we door slaapmomentjes, positionele dekkingsfouten e.d. (en dan heb ik het niet over verkeerd schoeisel !!) nog steeds aanvallers de bal voor het intikken dan wel inknikken geven mag je de beste kiep ter wereld hebben, de tegengoals blijven toch wel vallen. Daarom moet een keeper, zeker bij stilstaande momenten de verdediging kunnen zetten.

    Wat dit laatste betreft heeft Gomes zelfs een pré voor op Ochoa, want die heeft geen taalgenoot voor ‘m staan, laat staan dat die Alex heet.

    juni 24th, 2009 | #

  31. Groen Gras says

    Boooehkari???

    How low can you go????

    Ik ben blij dat de Tour over een week start…..een beetje afleiding ten aanzien van dit soort transfergeruchten!!

    Is men gek geworden op Zuid?

    juni 24th, 2009 | #

  32. voetbalhenkie says

    @AZ
    Ik verschil van mening met jou over de 2e teams (en dan heb ik het over Spanje).
    Als je de 29 (zonder nieuwe aankopen) contractspelers van Real Madrid kent en de (voorlopig) 24 van Barça en weet dat de niet-reserves iedere week in het 2e spelen dan weet je dat die 2e teams een aanwinst voor onze eredivisie zouden zijn.
    Overigens kopen Spaanse clubs liever topspelers dan dat zij ze zelf opleiden (uitzonderingen daargelaten).

    Je schijnt Dudek niet erg te mogen, maar Dudek was wel de keeper van Liverpool dat in 2001 de League cup, de FA cup, de UEFA cup en de Europese Supercup won.
    In 2002 won Liverpool met hem het Community Shield en in 2003 weer de League Cup.
    En als klap op de vuurpijl won hij in 2005 de Europese Supercup en de Champions League in die onvergetelijke wedstrijd tegen AC Milan, waar hij in de 2e helft fabuleus stond te keepen en in de penalty shoot-out 2 penalties hield.
    3 weken later zwichtte Benitez voor de druk vanuit Spanje (Reina moest een kans krijgen voor het Spaanse elftal) en zette hij Dudek op de bank.

    juni 24th, 2009 | #

  33. Bert says

    @ Joop:
    Damian Wilson: 9 okt Zoetermeer, 10 okt Uden
    Threshold 7 nov Zoetermeer……

    ……en vanaf nu weer over Feyenoord:roll:

    juni 24th, 2009 | #

  34. AZ says

    @ voetbalhenkie
    Het verschil van mening over de 2e teams is niet zo groot. Het onderscheid is dat ik het in algemene zin plaats en het niet louter over Spanje heb. Bovendien noem je Real en Barca, clubs waar een paar man al qua salaris gelijk staan met de complete Feyenoord begroting. Neemt niet weg dat de druk bij een 1e en 2e team verschillend is en blijft, of dat nou in Spanje, Italie of the UK is … of hier in ons klein polderlandje.

    Ook over Dudek lees je m’n woorden verkeerd. Ten eerste heb ik niets tegen de beste knul, het lijkt me zelf een bijzonder keurig en aimabel mens. Tevens weten we allemaal dat het op zeker een beste keeper is (geweest), maar of dat nu nog het geval is … ???
    Vergeet niet dat zijn persoonlijke ambitie de laatste jaren nu niet direct van great sportsmanship getuigt. Je gaat niet voor niets naar Real in de wetenschap dat je louter als 2e keeper wordt gehaald. Ambitie is n.l. immer een sterke drijfveer om tot hoge(re) persoonlijke prestaties te komen, daar doen talent en ervaring niets aan af. Projecteer ik dit op de persoon Dudek dan komt het woordje ‘afbouwen’ eerder voor m’n ogen.

    Dit inachtnemend en kijkend naar Feyenoord dan vraag ik me af of het wel wijselijk en wenselijk is dat de 35-jarige Dudek zou komen. “We” hebben immers 2 talenten, en ook een ouwe rot die afgelopen seizoen onder druk zeer goed heeft gepresteerd. Wat denk je, zou Dudek echt meer punten voor ons pakken dan Van Dijk ?

    Bovendien is er geen cash aanwezig en moet er worden geleend om Dudek z’n pré te betalen, iets wat ook de schuld niet verder omlaag helpt. Zeg nou eerlijk, als je alles bijeen telt, zou dat in de huidige financiele malaise van de club verstandig zijn ?

    juni 24th, 2009 | #

  35. voetbalhenkie says

    @AZ

    Als Dudek niet haalbaar is (Mario beweerde dat er geld aankomt volgens Beenhakker) dan zou Gentenaar zelfs te prefereren zijn boven van Dijk (40 jaar).
    Met alle respect, maar de 2 “talenten” vergelijken met Dudek? Ik schoot in de lach toen ik het las.
    Dat verhaaltje over Dudek’s ambitie en zijn “afbouwen” laat ik geheel voor jouw rekening (je schijnt hem niet persoonlijk te kennen), maar Real Madrid haalt geen dure 2e doelman naar Spanje om af te bouwen en qua potentie is Liverpool in de verste verte niet te vergelijken met Real. Alleen daarom al is de positie van 2e doelman bij Real een positieverbetering vergeleken met 2e doelman bij Liverpool.

    juni 24th, 2009 | #

  36. AZ says

    @ voetbalhenkie

    Over Gentenaar : Helemaal mee accoord, maar die heeft dacht ik al iets in Venlo ondertekend.

    Ik heb verder geen enkele vergelijking gemaakt tussen “talenten en Dudek”. Waarschijnlijk heb je het verkeerd gelezen, vandaar het in de lach schieten. Overgens, niet ik maar ene Mario heeft aangegeven dat als er geen keeper komt, de 3 het uit moeten vechten wie er aan het begin van de competitie onder de lat zal staan.

    Tenslotte, van 2e doelman naar 2e doelman is sportief gezien nooit een verbetering, hoe groot het zogezegde potentieel van de ander ook moge zijn.

    Nu kap ik met deze in mijn ogen zinloze discussie. Je leest wat je wil lezen, en daar alle tabé mee.

    juni 24th, 2009 | #

  37. bitter tears says

    voetbalhenkie.

    Laast was ik op bezoek bij familie van mijn vrouw (ja ze is spaans en komt uit madrid ) toen had ik nog een glimp op gevangen vad dudek , en eerlijk gezegd was hij wel wat kilo,s aan gekomen en zeer zeker geen keeper voor ons feyenoord meer.
    dudek is echt niet meer de oude en als tweede keeprer bij madrid ook niet gewenst.
    Ik zou zeggen hou de pieken op zak en inversteerd in de jeugd

    juni 24th, 2009 | #

  38. peterpan says

    voor de geruchtenmolen: verhaal Boukhari is een flinke draai aan gegeven door de Televaag en VI…
    Hij is bij Fey aangeboden, ipv dat hij gepolst is op naar zuid te komen..
    Die kan van de geruchtenlijst af dus!

    juni 25th, 2009 | #

  39. jwm says

    LJB, je bedoelde soms ‘de moppentrommel’?

    juni 25th, 2009 | #

  40. LJB says

    @jwm

    Is dat niet hetzelfde? Er zitten overigens ‘logische’ namen tussen. Donk en Van de Gun met name.

    juni 25th, 2009 | #

  41. Ka El says

    @jwm, op welk mailadres kan ik je bereiken

    juni 25th, 2009 | #

  42. japio says

    Kristian Bak Nielsen naar Feyenoord…
    Kijk, daar hebben we wat aan.

    juni 26th, 2009 | #

  43. voetbalhenkie says

    @japio

    Blessuregevoelig en toch 2 miljoen euro?

    juni 26th, 2009 | #

  44. jwm says

    Ka El? Je zit toch niet om de hoek hier .. ? Pak mijn spam accountje maar … jwm999@hotmail.com

    juni 26th, 2009 | #

  45. japio says

    @voetbalhenkie
    Ik vind het een kei van een verdediger,maar is weer een broodje aap verhaal.

    juni 27th, 2009 | #

  46. Vak Zeiknat says

    Dani Fernández en nu Aleksandar Ignjatovic, de muur wordt aardig opgetrokken zo in de Kuip. Wie zei er dat er niets opgebouwd kon worden in de R’dam? Dani en Lex (!) lijken me goede aankopen. Nog niet echt bewegende beelden van de laatste gezien (moet hier ergens tussen lopen: http://www.boracfk.com/?q=node/23 ) maar een Servische killer van 1.92 mtr met een goed rechter been (kan ‘ie het vuile werk voor linkspoot Hofland opknappen) én kopsterk (kan ‘ie Bahia steunen in de lucht) is een welkome aanvulling! Het legioen erachter en hij gaat door het vuur 😈 en over de rooie (kaarten) 😳

    juni 27th, 2009 | #

  47. bitter tears says

    Dani Fernández en nu Aleksandar Ignjatovic, de muur wordt aardig opgetrokken zo in de Kuip.
    Kost bij elkaar zeker 2 miljoen of 3 miljoen als je ze koopt.
    de huurprijs is lager , en men spreekt van een TOP aankoop?
    Wat zal een echte verdediger dan wel niet kosten?

    let op mijn woorden dit wordt weer niks , als het het een echte TOP verdedigers waren dan zeker niet in onze maasstadt maar eerder in milaan madrid liverpool ect ect.
    Volgens mij worden we weer bij de neus (hahaha) genomen:mrgreen:

    juni 28th, 2009 | #

  48. Vak Zeiknat says

    Lekker verder blijven janken bij je beeldschermpie bitter tears en vooral NIET naar de Kuip komen. 🙁 Aan zulke ‘supporters’ heeft Feyenoord toch niks. Cissé is ook niks zeker? Want een échte aanvaller had natuurlijk voor Twente of PSV gekozen. 😕

    juni 30th, 2009 | #

  49. tramadol medication for canines says

    http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

    september 25th, 2009 | #

  50. buy zithromax online without prescription says

    purchase zithromax online

    september 25th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen