Pagina’s

Archief

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

HET VERBODEN LOGO

mei 28th, 2009

 De afbeelding “http://94.100.114.58/536350001-536400000/536384501-536384600/536384523_4_i2Q4.jpeg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Mijn lievelings-honden…

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/logos/main/logo_fey_goud_vk_scaled_7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Feyenoord verbiedt websites om dit logo te gebruiken. De waanzin ten top! Laten de heertjes Gudde, Casio Onno, Evert van Benthem c.s. hun energie beter gebruiken, bijvoorbeeld door geldschieters binnen te halen.

Feyenoord heeft er nog nooit zo slecht voor gestaan. Het wordt bestuurd (tenminste dat zou men moeten doen) door volkomen ongeschikte no-no's, sukkels en wat al niet meer zij.

Feyenoord dankt haar bestaan aan Het Legioen, ongetwijfeld het trouwste van Nederland. Dat Legioen gaat men nu tegen zich in het harnas jagen. Een foutje, daar men van Het Volk niet kan winnen. Einde wedstrijd voor Eric Knudde en Casio Onno. Zij graven hun eigen graf.

(wordt vervolgd) 

 

 

 

 

 

26 Comments »

 1. Koos says

  Dat k..-bestuur moet snel oprotten! 😈

  mei 28th, 2009 | #

 2. bitter tears says

  De naam van mij zegt in feite genoeg .
  Zins de afgelopen 2 jaar zitten we in een tranen dal.
  En de leugens stapelen zich weer op , nu zou er op eens weer miljoenen en miljoenen klaar liggen voor een 17 jarige speler die net 4 wedstrijden heeft gespeelt.
  Volgens mij moet zijn zaak waarnemer dit zeggen , want een club mag immers niet buiten feyenoord onderhandelen dit zijn de regels van de uefa of zij moeten toesteming van de club hebben gehad .
  wat als je goed leest niet is gebeurt

  mei 28th, 2009 | #

 3. Gish says

  Onder de beheerders van deze websites bevinden zich lieden die zichzelf verrijken over de ruggen van media, fotografen en journalisten. Alles wordt bij elkaar gejat en soms tegen betaling aangeboden. Feyenoord staat dus volledig in zijn recht en jouw kritiek is onterecht.

  Dat Gudde en Co snel wegmoeten heeft een andere reden en is gelegen in jarenlang wanbeleid en zwalkend sportief optreden.
  En het valt me wel op dat alleen Gudde en Co de schuld krijgen.

  Met name de oudere spelers zijn m.i. de belangrijkste reden dat Feyenoord sportief verder is weggezakt.
  Deze miljonairs, Gio [de held die zelden kritisch wordt benadert] voorop. Gio kan niet slapen zegt hij, zielig voor hem met 2,1 miljoen salaris. Voetballen kan hij echter ook niet meer, en zich inzetten voor 45000 supporters ook niet. Weg ermee dus.

  mei 28th, 2009 | #

 4. tombo says

  ik las het ook… en dit is te triest.. feyenoord mag gvd de supporters dankbaar zijn dat ze nog steeds gesteund worden. fansites die gemaakt worden door supporters die al hun liefde voor de club geven worden nu effe aan de kant gezet..

  mei 28th, 2009 | #

 5. Het mot niet gekker worden says

  Het bloed kruipt, waar het niet gaan kan…………………..
  Welcome back, Lex

  mei 28th, 2009 | #

 6. AZ says

  Zoals ik hier al eerder heb gezegd, ik kan nu eenmaal niet meer vereenzelvigen in het beleid van mijn club en de mensen die dat vertegenwoordigen. Op het veld is/was het al helemaal armetierig en blijft ook in de nabije toekomst de alom gekende treurnis troef, ‘onze’ Mario en de ouwe Don ten spijt. Deze 2 moeten oppassen dat ze geen karikatuur gaan worden …..

  Daarnaast is het afbranden van de fan(sites) en de juridische drogredenen die daarbij worden aangevoerd voor mij een soort van spreekwoordelijke druppel geweest. Mensen die over hun club dromen, praten, vreten en zweten worden vanuit het bevlekte pluche als kleutertjes bewerkt en bang gemaakt. De laffe bobo’s pakken vanop afstand een grote groep aan die nota bene (tegen beter weten in) met de centenbak is rondgegaan om wat pegeltjes voor HUN BLOEDEIGEN CLUPPIE op te halen. De coupplegers presteren zelf helemaal niets, laten de schuld oplopen maar verrotten het om zelf enige verantwoordelijkheid te nemen. Zelfs onze Uchgelaar had grotere ballen !!
  Gatverdamme, het is om je kapot te schamen. Hoe kan je als weldenkend mens je nu nog achter je club scharen …..

  Tenslotte, ik heb het helemaal gehad om met anderen mijn frustratie te delen. Je leest het goed, inderdaad te delen, want het is zelfs al geen discussiepunt meer. Iedereen die ik spreek baalt en ziet ook geen oplossing, of het moet een Russische of Arabische fata morgana zijn.
  Nee, het gelul over m’n club kost me meer en meer moeite en levert toch geen ene flikker op. Ergo, ik spreek de naam tegenwoordig zelfs al niet meer uit en heb het 010, net zoals ik nooit de naam uit 020 kan noemen. Mensen uit die omgeving hebben zelfs al medelijden met ‘ons’ ….. kan het godverdomme nog erger !!!

  Lui, het rood-witte hart is gebroken en sterft langzaam de vinketering, daar helpt zelfs geen defribilator gevoed door 45000 duracelletjes meer aan.

  N.B.
  WB Lex, blij je terug te zien.

  mei 29th, 2009 | #

 7. sjoko says

  He Lex,,,,,,,,,,na weken met je ballen in ongetwijfeld wit handwarm zand had ik meer inspiratie verwacht dan een ” logootjuh ” 😉 Juridisch heeft Feyenoord gelijk , en er zijn er genoeg die zich verrijken aan de zgn ” clubliefde ” MAAR………dat we compleet naar de kloten gaan is een vaststaand feit, AZ gaat al bieden op onze betere spelers en jeugdspelers zitten straks op Anfield Road en geef de oudes van zo’n speler is ongelijk, de kans dat die kale van de PC loterij bij je op de stoep staat is nl niet zo groot. Raf Benitez is ook niet de knapste maar die brengt behalve een zak geld ook de kans je jeugddroom te laten uitkomen. Voor zo’n speler is het beter naast Kuyt en Torres op het trainingsveld te staan dan gillend wakker te worden van Dass Phantom die niet -meer- bestaat. Wijnaldum naar AZ ? ik kan die jongen geen ongelijk geven de rente voor zijn nieuwe hypotheek bij de DSB zal aantrekkelijker zijn dan de kortlopende rente die ome Onno heeft bedongen. MAAR………. het kan natuurlijk ook verkeren dat we met de GOUWE PIK van Mario en Don Quichot Leo voor een verrassing gaan zorgen door kampioen te worden………………

  mei 29th, 2009 | #

 8. Pekinees says

  Ach, die swaffelaars in het Maasgebouw hoeven zich daar binnenkort niet druk meer over te maken want dan is ons logo helaas zijn gouden randje kwijt. 🙄

  mei 29th, 2009 | #

 9. cesio says

  goede morgen gish
  ik ben het helemaal met je eens niets aan toe te voegen
  betreffende de jeugdopleiding die is geweldig
  brard is onterecht afgebrand

  mei 29th, 2009 | #

 10. LJB says

  Ach, in een ding heb ik wel vertrouwen: dat Mario het met deze selectie een heel stuk beter zal doen dan Verbeek en Vlemmings. Ik denk dat Been er ook niet voor terug zal deinzen om vedetten als Makaay, JDT, Hofland, De Cler, Landzaat en Gio te passeren. Veel praatjes zonder prestaties is niets voor (trainer) Mario. Dan zal hij liever een paar klasbakken in de Eerste Divisie ophalen dan coute que coute volgevreten pseudovedetten op te stellen. Zo’n Van der Sloot van FC Dordt is toch helemaal niet minder dan Landzaat?

  Constatering van de dag:

  Thomas Rzasa was een verademing als linksback vergeleken met Tim de Cler.

  mei 29th, 2009 | #

 11. Thomas Rzasa says

  Dank! Iek kijk noe al viele jaren op dieze site, en ben het meestal eens met mijnheer Kroon. Dat iek noe ok nog eens genoemd wordt hier doet mij deugd. Iek viend de Cler aardig slecht spielen ja, und iek heb de UEFA Cup gewonnen, hij niet!!!

  mei 29th, 2009 | #

 12. Pekinees says

  LJB: Daar F’noord met een been in het graf staat en tot op het bot is uitgebeend, is er voor beenhakkers helaas geen werk meer en ziet ook verder niemand er een been meer in. Ook alle geldschieters hebben naar verluid inmiddels de benen genomen!

  mei 29th, 2009 | #

 13. James 'Gringo' Hetfield says

  @LJB
  Er is geen eens geld om transfervrije spelers te halen, dus ook geen spelers uit lagere divisies… voor die Fernandez is maar weer eens geld geleend en eventuele transferopbrengsten gaan grotendeels naar de investeerders van de talentpools. Kortom, met deze groep zal het moeten gebeuren, en wellicht doet Mario het beter dan zijn voorgangers, hij zei zelf al letterlijk: ‘Ik ben geen ti-ta-tovenaar. Deze club is na dit geneuzel met die websites ook moreel failliet.
  Waarom dan toch nog mensen denken dat deze onevenwichtige selectie potten kan breken is mij een raadsel, en dan nog: die idioten die aan de touwtjes trekken hebben een dikke schuld opgebouwd, dus de volgende stap is dezelfde situatie als waar een club als Roda JC in verkeert: Feyenoord zit in een neerwaartse spiraal en alleen een mirakel kan deze club nog van de totale ondergang redden.
  Die incompetente dwazen blijven vrolijk doorspelen terwijl het schip zinkt. Sorry voor deze cliché vergelijking, maar ik kan het even niet anders verwoorden, ben dan ook geen columnist.

  mei 29th, 2009 | #

 14. stephanie says

  vanavond was die gudde bij rijnmond sport,100 keer eh,eh,eh,eh.en er werd geen enkele kritische vraag gesteld johan derksen had diegudde binnen 2 minuten onder de tafel geluld

  mei 29th, 2009 | #

 15. voetbalhenkie says

  Stephanie : waarom nu die blaaskaak van Derksen er bij halen?
  Hij is toch de waarzegger die het bij Voetbal International zo toejuichte dat “Don Leo” kwam OMDAT HIJ MET ZIJN CHARME VOLDOENDE GROTE INVESTEERDERS BINNEN ZOU HALEN?

  mei 30th, 2009 | #

 16. bitter tears says

  voetbalhenkie @
  Hier ben ik het niet mee eens.
  Die beenhaker is weer met leugens binnen gehaalt.
  En dat je niet eens een transfer-vrije speler kan binnen halen .
  En voor de goedkoopste speler nog externe-financiers moet zoeken.
  Het is z,n leugen en bedriegers volk wat nu in het maasgebouw rond hangt dat zelfs de charme van leo niets meer er aan kan doen….
  Tja dan ook ook leo er niets aan doen.
  en een beetje minder schreeuwen mag ook wel hoor de meeste kunnen redelijk lezen hier dach ik

  mei 30th, 2009 | #

 17. Het mot niet gekker worden says

  NIETS IS STERKER DAN DAT ENE WOORD!!!!

  mei 30th, 2009 | #

 18. bitter tears says

  Het mot niet gekker worden @
  Daar begint ik heftig aan tetwijfelen na al die jaren.
  Zolang die rotzooi daar in het dwaas gebouw zitten , is zelfs dat ene woord naar de klote , want we hebben niks meer en die gudde is een leugenaar incl zijn cornuiten

  mei 30th, 2009 | #

 19. Gish says

  Met zijn zwakke optreden bij Rijnmond heeft Gudde weer eens laten zien totaal ongeschikt te zijn als directeur. De man komt nauwelijks uit zijn woorden, heeft een boertige uitstralingm zegt ook goed beschouwd helemaal niets. Dat lag trouwens ook aan die 2 jokers aan tafel die geen enkele kritische vraag durfden te stellen. En maar lachen. En a.s. zondagavond gaat het verder met Been en Gudde. Het wereldkampioenschap open-deuren-intrappen zal bij Jack van G. aan tafel verbetert gaan worden.
  Stel ik was investeerder, zou ik dan geld investeren in de babbels van Gudde of Jacobs ? Zouden ze mij kunnen overtuigen ?
  Het antwoord kennen jullie al. Wat een kloteloze directie !

  mei 30th, 2009 | #

 20. D'n Afkikker says

  Als we naar de uitslagen van afgelopen seizoen kijken, dan kunnen we het volgende concluderen:

  Thuiswedstrijden tegen NEC, De Graafschap, Willem II, Groningen, Vitesse en Roda JC eindigden in een nederlaag of
  gelijkspel.

  Uitwedstrijden tegen Willem II, Sparta, NEC, Volendam
  eindigden in een nederlaag.

  Ook met dit elftal hadden deze wedstrijden gewonnen moeten
  worden.

  Was dat gebeurd dan had Feyenoord dus 25 punten meer gehad,
  en was als 2e geeindigd en had dus voorronde Champions
  League gespeeld.

  Ik denk dat als er dus niks bij zou komen, behalve een goede
  trainer, er best nog wel hoop is.

  mei 31st, 2009 | #

 21. Pekinees says

  Lex, zouden ze niet Feyenoord’s LOGOPEDIST bedoeld hebben?
  Een “praatdokter” voor Eh Eh Gudde lijkt hard nodig, vandaar dat hij niet zomaar beschikbaar is voor anderen. 🙄

  mei 31st, 2009 | #

 22. George van Kralingen says

  De Mastino Napoletano!

  De favoriete hond van mijn hond !

  Met groet,

  George van Kralingen

  ]

  mei 31st, 2009 | #

 23. stephanie says

  wat zat ik me te schamen,bij studio voetbal.om die onbenul van die gudde,Hoe kan deze armoedzaaier directeur van feyenoord zijn,

  juni 1st, 2009 | #

 24. Pekinees says

  Hij heet niet voor niets “Gud – eh” … 😉

  juni 1st, 2009 | #

 25. tramadol medication online says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

 26. order zithromax online says

  zithromax online no prescription

  september 25th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen