Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

MEDEDELING WEBMASTER

april 21st, 2009

WEGENS VERBLIJF IN HET BUITENLAND VAN LEX KROONKURK, VERSCHIJNT ER TIJDELIJK GEEN NIEUWE KRONIEK.

 

De afbeelding “http://users.telenet.be/fredmiranda/australia2003/images/pictures/fraserisland_lakemackenzie.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

143 Comments »

 1. Joop says

  Wat een blunder van Vlemmings om van Dijk na die prima wedstrijd in den Haag te passeren ten faveure van deze lijnkeeper. Verder leek het erop alsof de meesten graag nu al vacantie wilden hebben. En meer woorden wil ik er niet aan kwijt. Feyenoord moet zich DIEP schamen! 👿

  mei 21st, 2009 | #

 2. Gish says

  @ Joop

  Ik sluit niet uit dat de meeste spelers deze wedstrijd hebben laten lopen om op vakantie te kunnen. Dat scheelt namelijk weer 4 kansloze wedstrijden.

  Ik voorspel dat Gudde en Jacobs volgende week opstappen en dat die geldschieters alsnog toeslaan.
  Na deze complete wanprestatie [het gehele seizoen 2008-2009] kan Gudde niet vol blijven houden dat hij met dit elftal aansluiting kan behouden met de nationale top. En al die supporters die denken dat Mario Been dit bij elkaar geraapte zooitje slappe karakters wel aan het voetballen krijgt, dream on baby !

  Totale zuivering !! En wel nu !!!!!!

  mei 21st, 2009 | #

 3. ruud says

  Waar nog veel mensen hun vakantie verzetten om Feyenoord, verzetten de (meeste) spelers niets.

  mei 21st, 2009 | #

 4. japio says

  Ze kunnen beter een begraafplaats dan een nieuw stadion bouwen want er zijn( potentiele ) kandidaten genoeg.

  mei 21st, 2009 | #

 5. Cornervlaghalfstok says

  ::shock: roll:

  Twasvanmiddag een aflevering van ‘campinglife’ oid. Als Vlemminckx ook nog eens gaat beweren (Eredivisie Live, jaja was een van de 23000 fysiek afwezigen) dat dit verlie een incident was in een langere reletief goede periode van ons cluppie, dan zakt bij mij de spreekwoordelijke br… van de k..t.

  Er zijn een aantal spelers die ik echt niet meer terug wil zien het komend seizoen. Schoon schip graag enne misschien beter voor Mario Been. Je wilt met dat zootje (dat niet wil, de goede daargelaten uiteraard) toch niet Europa in???

  Een nieuw begin graag. Had graag Mols er nog bij gehad, Hofs had ik ook liever dan ‘de postbode’, die laatste kan wel beter denk ik toch wel.

  Zucht… ik gun dit Gerard Meijer echt niet, zo een afscheid. ze – de fouten – dienen zich tot op het bot te schhamen!

  Komende dagen (vrij-zon) het Terborg toernooi, onze jeugdige 010-hoop doet mee. Zal zaterdag weer eens gaan kijken.

  mei 21st, 2009 | #

 6. Nappi says

  Wat ben ik blij dat dit seizoen erop zit. Waar is blijft Lex nou? Het word echt tijd dat ie de (Feyenoord) wereld weer van scherpe commentaren gaat voorzien. Er valt zat te klagen maar een voorzetje is nooit gek. En volgend seizoen? Helemaal opnieuw beginnen dus. Geen Europees voetbal dus complete focus op de competitie. Alleen als die Gudde en Jacobs ophoepelen, anders blijft het gedonder. Wat maken die gasten foute beslissingen. Mensen die geld hebben kunnen niet afgeserveerd worden op dit moment. Of ze nou Perridon, Endt of een buitenlandse partij zijn. 22 miljoen schuld, kan het nog erger ? Al het geld wat er is word weggepist voor die clowns Gudde en Jacobs. Been en Beenhakker kunnen op nul beginnen. En waarom zoveel moeite doen voor een rechtsback, Fernandez. Lukt het niet, jammer maar helaas, dan maar in de jeugd kijken wat er rondloopt. En de oudjes, tja ben al blij dat Lucius weggebonjourd is, dat ie bij ons heeft rondgelopen is echt een dieptepunt geweest. En Timmer en Greene ook pleite gelukkig. Nu Makaay en Hofland nog. Gio is eigenlijk het enige beetje Feyenoord wat er nog rondloopt samen met de jonkies, wees blij………..waar is Lex nou?

  mei 21st, 2009 | #

 7. bitter tears says

  Had me tijdens de wedstrijd groen geergeerd , totaal geen inzet.
  en begin helaas dat onze talenten die het toch moeten doen een beetje tegen gaan vallen.
  wat mij opvalt is dat zodra de tegenstander je kent er toch problemen op duiken .
  ik heb wijnaldum de laatse tijd (kan ook het team verband zijn en is nog tejong) niet meer het nivau halen wat hij eerst had.
  Van bissewar ben ik eigelijk nog nooit een liefhebber geweest slechts in mate.
  liep weer tedraven als een paard zonder kop, geen enkele goede voorzet ect ect .
  me maatje die naast me zat (m-b) had al gezegd dat het bod na mate zo laag was dat hij had bij getekend .
  van fer ben ik wel gescharmeerd , heeft een tomeloze inzet ,vooral als je op de tribune zit kan je dit heel goed zien .
  Ik vindt deze speler een voorbeeld voor iedereen ,dit is voor mijn het talent.
  over de wedstrijd wil ik niets zeggen , behalve dat er voor het einde enorm veel fans weg gingen , en had bijna herrie met een van die gasten .
  vindt het namelijk (hoe slecht men ook speelt) niet aan de orde om zo vroeg tegaaan dit hoort niet bij het legioen.
  Ik krijg het met mario tedoen en dat meen ik uit de grond van mijn hart ,niemand van die ouwe wilt vertrekken .
  de aan komende talenten zijn tejong en raken opgebrand , men verkloot deze spelers .
  gudde rot op gudde rot op gudde rot op en neem je teringzooi met je mee.

  En Gish ik hoop het voor ons maar die gaat niet weg, met dat nieuwe stadion krijg je hem met geen stuk hout er uit

  mei 21st, 2009 | #

 8. AZ says

  K’heb hier een hele tijd niet gereageerd, want eerlijk gezegd was ik het een beetje spuugzat allemaal.
  Het gaat hier alom weliswaar om de splijtende realiliteit, maar het doet me zo verdomde veel pijn dat telkens maar te moeten beamen alsmede andere redenen voor te dragen waaruit dat zou moeten blijken.

  Weet je, ik hou van m’n club, ik hou van de naam, ik hou van het shirt, ik hou van de herinnering cq historiek, ik hou van het legioen, ik hou van de spelers die de noodzakelijke bezieling brachten, ik hou van het daadkrachtig beleid, ik hou van noeste arbeid en de uitstraling die dat met zich meebrengt, enz, maar nu onbreekt zo’n beetje alles waarmee ik mijzelf kan vereenzelvigen.

  Terugkijkend op dit seizoen … ach, ik kan m’n mening hier wel ventileren maar zelfs dat heeft geen zin. Het klopt bij mijn cluppie niet van top tot teen, dit omdat het eigenbelang veelal het zelfrespect heeft verdrongen. Me dunkt, dat is iets om over na te denken. Alleen, of dat ooit zal gebeuren is de vraag nog maar.

  mei 21st, 2009 | #

 9. bitter tears says

  AZ@

  tja ik voel met je mee , ik heb dat zelfde gevoel gehad naar de wedstrijd, je kan het wel ff met een paar maten een pilsje drinken en na kletsen over de wedstrijd.
  nu zijn mijn maten en ik bijna 60 jaar en mijn kamer is behangen met entree bewijzen van mijn bij wijze van spreken (onze) club .
  De dagen datw wij coen over de linker flank zagen denderen is er niet meer.
  lazeroms ect had men die mentaliteit dan waren wij gewoon elk jaar landskampioen en dat is dan ook gegarandeert.
  een aankomend talent werd vroeger op valkenoord goed klaar gestoomt met als hij zijn best kreeg hij enkele minuten in het eerste mocht spelen , en zo hoort het ook.
  Nu moeten deze jongens het tekort van de wat oudere speler opvangen en dit gaat wel tegen nec of volendam ect ect.
  maar klaar zijn die knullen echt niet er voor , wat je nu ziet de afgelopen weken dat de talentje,s van ons (buiten fer dan) enorm snel opbranden .
  De techniek waar ik oplet ,zeer zeker bij een wijnaldum is vrijwel tot stilstand gekomen , even als bij bissewar vroeger zijn mijn opa altijddat hardloopers doodlopers waren.
  met dit 11tal zoals het er nu uitziet voor aankomend seizoen houdt ik mijn hart vast.
  Ik zou niet graag in de schoenen van been willen staan,die zeer zeker is gelijmd met een paar mooie praatjes van gudde anders had deze man er nooit ingetrapt.
  van een boere-paard maakt je immers nog geen ren-paard.
  tot conclusie heeft de hr Lex van af het begin gelijk gehad zeker voor 80 % ook met die talenten-pool .
  deze lex heeft er kijk op ,dit moet ik helaas beamen , ik had het liefst anders gezien en ik denk zeker weten lex ook.

  mei 22nd, 2009 | #

 10. Pekinees says

  With God on Our Side

  Nijnatten brengt het prima onder woorden:

  Het team van donderdagmiddag had genoeg talent om hoop op de toekomst te rechtvaardigen. Het herbergde bovendien voldoende routine om te durven dromen van een wederopstanding. Maar alles bij elkaar marcheerde die selectie vrijwel het volledige seizoen voor geen meter.

  Achteraf heeft verantwoordelijk technisch directeur Peter Bosz volledig terecht ontslag genomen.

  Wat hier stond, was mijlen ver verwijderd van waar Feyenoord voor staat en wat het Legioen wil. Dit was nooit ‘hand in hand kameraden’. Het was ‘ieder voor zich en God voor ons allen.’

  Daaraan toevoegend:

  En NAC had God aan hun kant.

  mei 22nd, 2009 | #

 11. mbe says

  Beste Lex, het wordt tijd dat je weer uit je schulp komt, sinds je op vakantie bent, weet niet hoeveel dagen jij hebt 🙂 maar ik gun het je, pakken we geen punten meer.
  Weet zeker dat ze in het maas gebouw je kroonen lezen maar dat er sinds je vakantie er een last is van ze afgevallen.

  Dus kom pak je pen en zet ze weer op scherp.

  Ik mis je

  mei 22nd, 2009 | #

 12. Giotazz says

  @ AZ, Bitter Tears en andere mede supporters

  Ik ben bedroeft en kwaad en voel de zelfde dingen.
  Een slap lusteloos eftal dat plichtmatig traint en speelt en zelf de eigen kuip (wat vroeger een onneembare vesting was) wordt afgebroken door de directie en tegenstanders die met lef en geen angst in de kuip spelen. “We”hebben Excelsior weer over genomen…… dat betekend volgens mij alleen maar zoiets als, dat ze een veiligheid hebben ingebouwd als de club Feyenoord failliet gaat. En ik denk dat ze dat faillissement heel snel gaan aanvragen, om daarna de licentie veilig te stellen via Excelsior en dat we Fey/exel gaan heten of zoiets. How low can we go?
  Feyenoord is zijn ziel aan het verkopen. Ik krijg een deja vu de gevoel net als met HCS periode.
  Er is volgend jaar geen poen in de kuip en we moeten geduld hebben volgens Knudde. Hoeveel geduld denkt de lullo nog dat we hebben? In de HCS periode stonden we op de barricades.
  Ik zie dat nu niet meer gebeuren en de twee Gudde en Jacobs kunnen de club verder slopen. Gasten Feyenoord is niet meer van ONS , maar van een stel proleten die miljoenen verkwanseld hebben vor zich zelf.Triest na 40 jaar supporter heb ik pieken en dalen mee gemaakt, maar voor mij was dit seizoen het absolute diepte punt. Perridon heeft de supporters nog even valse hoop gegeven maar gasten ik denk dat de steker er heel snel voorgoed uit gaat en onze club begraven wordt en wij alleen nog maar de herinneringen hebben van de mooie en spannende wedstrijden met spelers die vochten als leeuwen voor het logo van Feyenoord en haar trouwe aanhang……

  mei 22nd, 2009 | #

 13. Carlito says

  Deze zin van Perridon intrigeert me: ‘De financiële situatie van Feyenoord is veel slechter dan de directie en de raad van commissarissen doen voorkomen.’

  Betekent dit dat de door Gudde genoemde 21 miljoen schuld toch nog een stuk hoger is?
  Zo ja, wat is de precieze schuld dan?
  En wat zijn de plannen van de investeerders om Feyenoord uit de schulden te krijgen?
  En wat zijn de plannen van Gudde & Co om Feyenoord uit de schulden te krijgen?
  Waarom zijn deze plannen niet met elkaar te verenigen?

  Nu gaan we weer het over en weer gedoe krijgen van Perridon/Sint-Nicolaas versus Gudde/Jacobs. Terwijl het in mijn ogen erg makkelijk is te voorkomen en dat is door gewoon de waarheid te spreken. Is dat zo moeilijk?
  Als ik die Kessler zou zijn, dan zou ik even bij Feyenoord aankloppen en vragen van “what the f*ck is wrong with you?”

  En wij, als supporters, hebben het altijd over het weg laten gaan van de oudjes – en daar ben ik het roerend mee eens – maar het zijn jongens als bijvoorbeeld Wijnaldum, Fer, Biseswar en Bahia die nog enige waarde vertegenwoordigen. Zit Feyenoord zo in de sh*t dat ze misschien overwegen om deze parels te verkopen? En zo ja, wat dan?

  Enig lichtpunt vind ik alle jeugdploegen van Feyenoord en die jongens die in de U19 en U17 spelen enzo, misschien kunnen dat soort jongens sneller doorstromen dankzij Mario Been. Nou ja, eigenlijk weet ik het ook niet meer. Wat een puinhoop.

  mei 22nd, 2009 | #

 14. Giotazz says

  @Carlito , waarschijnlijk moesten Gudde en Jacobs verdwijnen van het toneel en ontslag nemen en dat willen beiden heren niet! Daarom heeft Gudde het afgeblazen.

  mei 22nd, 2009 | #

 15. Giotazz says

  ,,We wilden inderdaad geen zaken doen met mensen die de laatste jaren zoveel geld verbrast hebben. De financiële situatie van Feyenoord is veel slechter dan de directie en de raad van commissarissen doen voorkomen. Maar de heren willen niet met de billen bloot. Ik ben verbijsterd dat ze nu hun reddingsboei weggooien terwijl de club verdrinkt.’’

  GUDDE en JAcobs oppleuren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  mei 22nd, 2009 | #

 16. Giotazz says

  allemaal effe mailen naar oja@feyenoord.nl

  Eenvoudige vragen duidelijke antwoorden graag!

  – Wat is de daadwerkelijke schuldenlast?

  – Waarom gaat Feyenoord samen met Excelsior?

  – Waarom is er geen compromis tussen directie Feyenoord en mogelijke investeerders?

  – Wanneer nemen jullie beiden de verantwoordelijkheid voor dit wanbeleid? En stappen op?

  – Wat zijn jullie financiële reddingsplannen

  – Waarom is er nog steeds geen transparantie Onno?

  – Is Feyenoord failliet en willen jullie nog even rekken om ons voor het lapje te houden

  Graag ASAP antwoord

  mei 22nd, 2009 | #

 17. LJB says

  Ik hoor de laatste tijd weer mensen zeggen dat Feyenoord te groot is om kapot te gaan. Zeiden we dat ook niet van Fokker, van Fortis, van ABN AMRO? Alles kan kapot, als je maar een of meerdere vakkundige slopers hebt.
  De prestatie van gisteren tegen NAC is misschien wel de ergste van de afgelopen jaren. En dat met jongens als Gio, Makaay, Tomasson en talenten als Wijnaldum en Fer. Deze club is dood en doodziek.

  Gratis af te halen, dan zijn wij van het salaris af:
  Landzaat, Tiendalli, De Cler, goed voor zeker 3 miljoen euro per seizoen. Samen met Timmer, Greene en Lulcius zijn we dan al zeker 6 rotte appels en salarisvreters kwijt.
  Aan Been en Hakker de opdracht om de overgebleven vedetten Makaay, Gio, Tomasson en Hofland aan het voetballen te krijgen. Ja, ik ben bereid om de verrader Hofland nog een kans te geven. Tis een gemankeerde verdediger, maar als hij in het belang van de club heeft lopen huilen bij Van Well, dan heeft hij i.i.g. al van meer clubliefde betuigt dan jankertje Lulcius “PSV is de mooiste club”, Stompie Timmer en Gio de Zwijger (of moeten we zeggen Gio de Hypocriet). Mijn God, wat een berg ellende heeft de Boszkabouter de afgelopen seizoenen bijeenverzameld. En iedere boerenlul zette bij voorbaat al vraagtekens bij de aankoop van zoveel over-the-hill vedetten. Maar Peter en het zwijgende orakel uit Ambacht niet.
  Goed, Verbeek moest weg, simpelweg omdat het niet houdbaar is als Feyenoord bij de winterstop bijna op een degradatieplaats staat. Maar misschien dat de boerse en non-communicatieve trainer wel een 10 x beter besef van professionaliteit had dan Lulcius, Timmer, Hofland, De Cler en Landzaaddodend. Mijn God, wat heb ik het ff gehad met het huidige Feyenoord.

  Been en Hakker: totale zuivering, nu! Spaar niemand.

  Oh ja, dat gelul van die Perridon ben ik ook spuugzat. Put your money where your mouth is! En, wat let je Perridon, om zelf de vuile was buiten te hangen?

  mei 22nd, 2009 | #

 18. guido says

  heb net het stuk van perridon gelezen…. Verbijsterend!!!!! en precies wat ik verwacht had.. knudde en vd well hebben het verziekt! bang voor hun eigen hachie! minimaal 4 miljoen € extra verlies dit jaar, let op! MINIMAAL! hoe kan je een persoon als perridon het gevoel geven dat ie niet serieus wordt genomen! je praat gvd niet met een ambtenaartje knudde!
  en jacobs? dit jaar je doelstellingen gehaald? maar 4 milj extra verlies????

  WIE GRIJPT ER NU ECHT IN!!!!! AL KOMT ER EEN DICTATOR, OVERNAME DOOR HET LEGER, COMMUNISTISCHE PRAKTIJKEN. MAAKT ME NIET UIT MIJN CLUB IS NAAR DE KLOTE EN MOET NUE WORDEN GEHOLPEN!!!

  mei 22nd, 2009 | #

 19. guido says

  @LJB…

  perridon heeft verteld hoe het zit… neem vantevoren ff een borrel voordat je het leest.. zal je nodig hebben…

  mei 22nd, 2009 | #

 20. Gish says

  Als Feyenoord geen 100% inzage heeft gegeven in de werkelijke cijfers dan vrees ik dat de schuldenlast inderdaad veel hoger ligt dan 21 miljoen. Feyenoord [de directie] gaat namelijk altijd uit van de waarde die de contractspelers hebben. De kans dat Jacobs en Gudde zich dus rijk rekenen aan huidige spelers acht ik hoog. Maar vergeten wordt dat die waarde dit seizoen voor 80% is verdampt. De komende maanden zal blijken dat ik gelijk krijg, Op wat jeugsspelers na is er geen club geinterreseerd in deze kloteloze talentloze slappelingen. De kans op een miljoenentransfer is nagenoeg nul. Gudde, Jacobs, Bosz en Wim Jansen hebben gegokt en verloren. Wat gebeurd is is gebeurd maar trek je consequenties en lever je contract in. Bosz en Jansen gingen al, Gudde en Jacobs volgen binnen 14 dagen.

  mei 22nd, 2009 | #

 21. Pekinees says

  Ik schreef eerder eens als grapje: In het Maasstadion speelt straks niet F’noord maar de FC Maasstad (fusie F’noord/Excelsior/Sparta). Het zal toch niet waar wezen?

  mei 22nd, 2009 | #

 22. Carlito says

  @Giotazz,

  Inderdaad gewoon een machtsspelletje waarbij het belang van Feyenoord ondergeschikt lijkt.

  En een goed plan om Feyenoord al die vragen te stellen alhoewel ik vrees dat ze behendig zullen zijn met het gebruiken van de delete-knop.

  @ LJB,

  Ook mijn idee. Als ik die Perridon zou zijn dan zou ik alle gespreksverslagen in een PDF zetten en het openbaren.
  Dan wordt duidelijk wat Gudde/Jacobs aan informatie hebben verstrekt (activa, passiva, inclusief compleet overzicht van alle kort- en langlopende schulden) en dan wordt ook duidelijk wat de voorstellen zijn geweest van de investeerders en hoe “open” de directie is geweest ten opzichte van die plannen en welke plannen de directie zelf heeft.

  Ik lees overigens net op Sportweek een opmerking van Gudde: “En ik ga onze levensader, de jeugdopleiding op Varkenoord, ook niet afsnijden.”
  Zouden de investeerders dit dan hebben voorgesteld? Dat moet je welhaast concluderen uit deze woorden.

  Dus om deze belachelijke ping-pong tegen te gaan (die mij als supporter steeds meer irriteert), is mijn suggestie dat als Feyenoord geen transparantie toont, dat Perridon maar even alles openbaar moet maken. Ik bedoel, het is toch al een soap.

  mei 22nd, 2009 | #

 23. AZ says

  Destijds schreef ik al dat Coca middels een drogreden de club verliet.
  Hij gaf samen met Ow-No (als vazal van Senilio !!!) Jorien van binnenuit de nekslag, promoveerde daarna tot hoofdverantwoordelijke over de bestuurlijke gang van zaken en is aldus volledig medeverantwoordelijk voor de huidige malaise. Hij wist dat het schip zinkende was en muisde er plots lafhartig met een drogreden tussenuit. Die rat heeft z’n opleiding in de great US of A genoten waar het woordje ‘rugdekking’ eerder figuurlijk dan letterlijk wordt “genoten”.
  Chris zit nu lekker aan de andere kant van het water en is uit beeld. Slimme gozer, dat moeten we ‘m nageven !

  Je bent daarom geneigd te veronderstellen dat Kerkum met z’n laatste adem nog z’n genoegdoening over de rug van de club heeft gescoord, maar is dat wel zo ?? Kan de niet van egotripperij gespeende Kerkum als de grootste boosdoener worden aangewezen, of zit het nog dieper ?? Het anwoord hierop is helaas een volmondig JA.

  Kijk naar de huidige RvC, de achtergronden en zakelijke belangen, en het wordt al veel duidelijker. Link hieraan de namen van Jorien en van Kerkum, en je snapt het hoe en waarom. De ruwe schets is klaar en éénieder van ons mag het inkleuren. De conclusie is dat het resultaat op nuanceverschillen na compleet hetzelfde zal zijn.

  Kortom, als de leden van de RvC de posities niet ter beschikking zullen stellen, of zich op z’n minst demissionair zullen verklaren, dan is er in de nabije en waarschijnlijk ook verdere toekomst geen verbetering te verwachten. Mogelijke investeerders zullen, hoe nobel de eerste gedachten en pogingen ook moge zijn, ten alle tijde voortijdig afhaken.

  En de club …. het hobbele voort totdat de gang stopt. De vraag of dit gaat gebeuren is niet zozeer aan de orde als wel wanneer dit plaatsvindt. Gezien de huidige snelheid ?? … ach, vul het zelf maar in.

  mei 22nd, 2009 | #

 24. bitter tears says

  Die arabier komt niet , ik begrijp niet dat het legioen hier steeds intrapt.
  waarom geloof men toch steeds die gudde ? die daar zit voor het stadion van een half miljard wat er niet is !
  Men kan momenteel geen inversteerder vinden die hier nog ettelijke miljoenen in wilt stoppen ,de stad rotterdam kan het niet alleen ,men heeft pas van het rijk weer de nodige miljoenen moeten lenen.
  dus die gudde kan gerust ingepakt worden met pek en veren en onze mooie haven-stad uitgejaag worden wel graag richting hoek van holland daar ligt een mooie grote zee , diet toch al vervuild is.
  Ik denk dat die peridon (ik mag die kerrel voor geen cent) waarschijnlijk toch gelijk krijgt.
  Het is namelijk wel zo dat deze wel feyenoord de nodige miljoenen heeft toegestopt i.v.b met de halen spelers.
  Dit bedrag is waarschijnlijk niet in de begroting opgenomen en zal dalijk waarschijnlijk als lijk naar boven drijven.
  anders had hij niet z.n bedreiging ge uit.
  dit tast anders zijn geloof waardigheis aan en als zaken man zal hij dit nooit doen .
  daarom dreigt hij nu , en gudde weet verdomd goed wat er aan de hand is en weigert kennis van zaken tegeven , om dat dit namelijk z.n kop zal kosten en direct de knvb feyenoord aan zal spreken om dat dan de jaar cijfers niet meer klopen.
  zie daar het antwoord van feyenoord verzuipt en de link naar fortuna.
  Jongens ik voel mij nog steeds klote naar gisteren en dit maakt mij alleen maar verdrietiger ,
  met tranen in mijn ogen volg ik mijn club nu , want er staat toch een brok geschiedenis op zuid , en ik vindt dat al die good-will wat feyenoord voor de stadt rotterdam heeft betekend.
  door deze club jaren lang op de internationale kalender heeft gezet, best eens wat miljoentje,s mag storten in jou ,onze , mijn club .
  EN EERLIJK GEZEGD MAG LEX NU WEL EENS TERUG KEREN,MENSEN ALS LEX DIE MEER WEET DAN ONS ,MAG DAN ZIJN GIFTIGE PEN IN ZIJN BLOED RODE INKT STOPPEN

  GVD RED ONZE CLUB VAN DE ONDER GANG…………………….

  mei 22nd, 2009 | #

 25. Giotazz says

  @ Bitter tears, ik voel het zelfde en ik denk dat je nog gelijk krijgt ook en de schuld een paar miljoen tot 10 tallen miljoenen zal oplopen, want Perridon heeft al een aantal miljoenen geleend aan Feyenoord en die zullen ook terug betaald moeten worden. Daarnaast zullen nog wat investeerders geld geleend hebben aan Feyenoord. Bovendien rekenen ze de talentenpools niet mee en daar zit ook kapitaal in dat niet van Feyenoord is maar van beleggers die bij verkoop van spelers ook hun centen willen.
  De lijken komen de kast uit en het schip is steeds verder aan het zinken. Je moet niet raar opkijken als in de komende weken de KNVB de stekker bij Feyenoord er uit trekt
  GVD wat een klote tijd als Feyenoord supporter……..

  mei 22nd, 2009 | #

 26. peterpan says

  Hoor bij rijnmond Emile S-vis beweren dat de schuld mogelijk tot het dubbele is van die 21 meloen… Dit vanwege de rentelast over de schuld; die niet is meegenomen in de opgegeven 21 mln. Zo hebben GUdde cs waarschijnlijk meer trucjes (waarde spelers etc) hebben opgenomen om de schuld publiekelijk “maar” op 21 Mln te houden.
  Vermoed dat de schuld in werkelijkheid > 30 Mln is
  Transparantie werd dat toch genoemd?? ..

  mei 22nd, 2009 | #

 27. Gish says

  @peterpan

  Ik zei het toch ? Die Gudde en Co zijn echt volkomen onbetrouwbaar en liegen het volk toe. En erger, iedereen pikt het gewoon. Ah joh, volgend seizoen wordt het beter met Been en Beenhakker. Optimisme dat nergens op is gebaseerd. Het Legioen laat zich zand in de ogen strooien en komt niet verder dan het roepen van K&^%$-bestuur.
  Maar let op, de waarheid zal boven komen, de vraag is alleen wanneer. Tijd voor goede onderzoeksjournalisten. Aan het werk mannen voor het te laat is en de curators alles in beslag nemen.

  mei 22nd, 2009 | #

 28. guido says

  DE KNJB wacht rustig af en geeft straks zachtjes het laatste zetje… kom net thuis en had tenminste wel een reactie verwacht van onze “directie” liefst een aftreden…

  mei 22nd, 2009 | #

 29. ruud says

  conclusie; gudde en co opzodemieteren. Snel wegwezen. Opzouten.

  mei 22nd, 2009 | #

 30. Willem S te R says

  Ik hoorde zojuist van Schlemiel Schelvis dat de schuld bijna het dubbele bedraagt,maar hij voegde er wel aan toe dat er nog hoop is, want er bestaan namelijk twee groepen investeerders.De heer Sint Nicolaas zou niet meer bij de groep Perridon zitten.Zodat Sint Nicolaas ervoor zorgt dat Perridon met de zwarte Piet(jawel!!)blijft zitten……..Ik hoorde dat één van de investeerders van het eerste uur Hans Brus óók nooit achter Michel Perridon heeft gestaan…….Dat neemt niet weg dat die twee kwezels, Onno Hondekop en Eric klikgebit desnoods met geweld dienen te worden verwijderd……..Ik sprak laatst de ex-secretaresse van die Eric Engerd………,wat zij allemaal over hem vertelde. Hij schijnt meedogenloos te zijn, vanaf het eerste moment dat ze met hem te maken kreeg had Jannie het gevoel dat hij van haar afwilde……..Ik treed niet in details maar als ik hem zo zie op tv dan voel ik dat Jannie gelijk heeft…..Die gluiperige blik met die scheve muil.Kijk,ik vind het helemaal niet erg dat iemand een klikgebit draagt.Maar als je hem hoort of ziet is het net of hij twee bovengebitten inheeft….

  Feyenoord-Na Afloop Chocomel Breda 0-4.Zagen jullie die Timmer? Die stond daar in de goal als een verkeerd geparkeerde auto met een wielklem om.Vlemmings durft hem niet te passeren. De aanvallers van de tegenpartij hebben daar aanmerkelijk minder moeite mee…….Onze interim-coach had de nodige kritiek op het functioneren van opa Tim de Cler en Tiendalli.Maar hij laat ze bij een kansloze achterstand weer allkebei vrolijk invallen…..Indien Vlemmings een korfbal-trainer zou zijn is hij wat mij betreft door de mand gevallen…..

  Die Eric Knudde zei tegen Jan Dirk Stouten dat Feyenoord pas naar buiten treedt als men rond is met een nieuwe speler.Toen zei Stouten tegen Eric Engerd dat hij zelf al wekenlang de naam van Dani Fernandez van de daken loopt te schreeuwen…..Raar toch? De naam van de investeerder wil KNUDDE niet bekend maken.Emile Schelvis denkt dat het om Ad Sintnicolaas zou gaan. Deze éénmansactie zou niet in goede aarde zijn gevallen bij de groep Perridon….Laat die Spanjaard maar komen,want die Tiendalli haalt een dikke onvoldoende.Wat mij betreft had Tiendalli ook Driedalli mogen heten……

  mei 22nd, 2009 | #

 31. Pekinees says

  Hadden ze de Belastingdienst maar niet moeten spekken met 5M…

  mei 22nd, 2009 | #

 32. jvdD says

  Het bestuur moet samen met de RVC opstappen, stelletje amateurs
  en heel snel de geldschieters binnenhalen, anders is het over en uit met dit stel

  mei 22nd, 2009 | #

 33. stephanie says

  het is toch triest dat zo nietszeggend ,kleurloos figuur als gudde bij ons aan het roer staat.als ik ziet en hoort praten(of een poging daar toe)dan lopen de tranen over me rug

  mei 22nd, 2009 | #

 34. bitter tears says

  Dani Fernandez is absoluut geen speler voor feyenoord, hier krijgt men spijt van .
  Feyenoord is echt geen nec . althans nog niet.
  en die hond van een gudde is een vieze leugenaar , zelfs in maassluis is hij bekent hoor (mijn pa heeft hem liever voor hem dan achter hem) hij woont er vlak bij.
  mijn pa van 93 jaar ziet er beter uit dan die gudde met z.n uitgeleefde honden kop .
  gho wat heb ik een hekel aan die knakker , zit gvd mijn club (onze) in 24 maanden naar de malemoer tehelpen

  mei 22nd, 2009 | #

 35. Pekinees says

  Arme Steffie, tranen over je rug …. heeft je man je je lieve koppie soms poberen om te draaien?

  mei 23rd, 2009 | #

 36. Pekinees says

  Dat krijg je van al dat geflirt met Lexie xxx …

  mei 23rd, 2009 | #

 37. jwm says

  Mijnheer Guido, in een aantal berichten terug staan een aantal beweringen ten aanzien van mijn reactie. Ik vind niet dat het bestuur goed gehandeld heeft en ook schat ik Gudde niet hoger in dan Perridon. Dat zijn jouw woorden.

  Hoe ik over het bestuur denk is vervoeglijk bekend indien je al een tijdje de reacties op deze site volgt. Hoe ik over Perridon denk trouwens ook. Allemaal brandhout. (Het waarom overigens, dat ga ik niet nog eens herhalen) Kijk, dan zijn dan wel mijn woorden.

  mei 23rd, 2009 | #

 38. Giotazz says

  Mario heeft volgend seizoen geen middelen om te kopen of zelf maar te huren. Met jeugd spelers wordt er een elftal opgebouwd in 1 a 2 jaar Het wordt weer een jaar van niets maar gelukkig zeggen ze het van te voren. De schuld daar zal het deze zomer om draaien en de hoogte. Worden we voor de gek gehouden met die € 21 miljoen of is het zo thats the question. Ik denk persoonlijk dat de schuld vele male hoger is. En dat de schuld zelfs al vanaf 2006 hoger is, maar kunstmatig (lees boekhoudkundig geraffineerd in elkaar gestoken) laag gehouden door Casio. Als Casio en Co nu eens openheid van zaken geeft over de schuld en de financiële situatie hoeven we geen heet zomertje te krijgen.
  @ JWM zit je lekker in de zon en wanneer kom je weer deze kant op?

  mei 23rd, 2009 | #

 39. Giotazz says

  PS Gudde en Jacobs oprotten!!!!!!!!!!!
  En JWM heb jij nog wat Arabieren of een Chinees met veel poen in de aanbieding? :mrgreen:

  mei 23rd, 2009 | #

 40. Pekinees says

  Hugo Borst:
  Alleen Leo Beenhakker gaat onverdroten door. Tja, je bent Rotterdammer of je bent geen Rotterdammer. Van werken is nog nooit iemand dood gegaan, denkt Leo. (Misvatting, maar ach, Beenhakker is stressbestendig en Feyenoord een B-film, een spaghettiwestern waarbij cowboy Mario Been een beetje rugdekking moet krijgen van de sheriff.)

  mei 23rd, 2009 | #

 41. bitter tears says

  Webmaster @

  Heeft Lex al een teken van leven gegeven?
  Of moeten we schrijven naar opsporing verzoch!!
  We hebben de pen van Lex nodig

  mei 23rd, 2009 | #

 42. jwm says

  Ik zag een op Lex lijkend individu hier in Bankok de Hilton ingaan, het was echter niet het hotel keten. Ik neem aan slechts een dubbelganger.

  Gio, voorlopig zit het er niet in. Mijn betere helft verwacht onze eerste en die is binnenkort non-flying, ik hoop je dus hier aan te treffen.

  Terzijde, ik las hier een bericht in de Bangkok post dat er in Engeland (naar ik meen) een tweede divisie club door de supporters wordt overgenomen. Iedereen kan 40 pond of een veelvoud daarvan inleggen en wordt zo een beetje eigenaar. Kijk, da’s nog eens wat anders dan afhaken na een hoop dikdoenerij maar wel met je dikke lullen vrinden in de RvC willen plaatsnemen.

  Ja, da’s een goeie die Perridon. In Nederland is daar toch een uitdrukking voor ..? ‘Lekker neuken, niet betalen’.

  Feyenoord kan twee kanten op, van de grond af beginnen en genoegen nemen met hooguit een middenmoot of overgenomen worden door buitenlandse investeerders die ECHT geld hebben.

  In beide gevallen kan de zuivering echter gewoon doorgaan. Nog steeds zitten er vele koppen die in Rotterdam niet thuishoren.

  Zo, maar weer het terras op, Soi Cowboy is altijd gezellig. Daar vergeet je even je Feyenoord zorgen.

  mei 23rd, 2009 | #

 43. roodwithart says

  ik heb een papagaai gekocht.

  mei 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen