Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

DE LEUGEN REGEERT

april 19th, 2007

DE PRAVDA 

In de Feyenoordkrant staat dat Henk Fräser en Feyenoord tot een overeenkomst zijn gekomen over het beëindigen van zijn contract. Fräser vertrekt met pijn in zijn hart maar is blij, want met nog meer rumoer met betrekking tot zijn persoon is de club niet geholpen. De zorgen bij Feyenoord overstijgen zijn belang, vindt hij.Henk is een echte clubman en daarom zegt hij: “Peter Bosz verdient een kans. Hij kan de man zijn die de club weer op de rails krijgt.“Ik vind het niet terecht dat supporters nu hun pijlen hebben gericht op Bosz. Hoe hij nu wordt aangepakt dat is niet terecht. Je kunt de huidige resultaten niet afschuiven op iemand die pas acht maanden bij de club zit.Ik heb regelmatig werkbesprekingen met Bosz en daar kwam hij bij mij heel capabel over. Feyenoord heeft iemand nodig die de daad bij het woord voert. Ik heb het idee dat hij die kwaliteiten in zich heeft. Ik zeg dit als clubman en zie het los van mijn eigen zaak. Want daar houd ik er een andere mening over zijn handelswijze op na.” (Bron: Lunaticnews.nl, zelf koop ik dat stinkblaadje niet meer! Voor stinkblaadje staat de Feyenoord-krant, dit om misverstanden te voorkomen.)

HENK FRASER GEBELD

'HENK DIT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN?'

ANTWOORD FRASER: "Zoals gewoonlijk citeren de heren van De Feyenoordkrant je niet geheel juist, of ze laten belangrijke informatie weg. Men interviewt Wijnaldum en vraagt zijn mening over diverse trainers, maar over zijn mening betreffende de trainer die hem opgeleid heeft, lees ik niets terug. Robert Eenhoorn schreef in januari dat Henk Fraser goed bezig was met de jeugdopleiding! Tot verbazing van Eenhoorn werd die passage geschrapt, dat kwam de beleidsbepalers even niet goed uit. Tot slot mijn opmerking over Peter Bosz: Van alle figuren die er rondlopen bij Feyenoord is hij beslist de bekwaamste, hetgeen meer over Feyenoord zegt dan over Peter Bosz. Verder sluit ik het boek Feyenoord, daar ik in onderhandeling ben met een mooie club. Ik zou enkele dingen kunnen vertellen waardoor een persoon die nu nog functioneeert in de top, ongeloofwaardig zou worden. In het belang van de club (Ik blijf Feyenoorder voor het leven) houd ik nu nog mijn mond!" Tot zover Henk Fraser, die mij enkele dingen vertelde, waarmee ik goedkoop zou kunnen scoren, maar ik heb mijn woord gegeven te zwijgen totdat de tijd rijp is. Dat is geen dikdoenerij, maar een afspraak met Henk Fraser, die niet bepaald 'blij' klonk, zoals "Het Leugenaartje" beweert.

BESCHADIG DE KROMME 

Onder de kop 'Zevende zeperd Feyenoord' meldde De Volkskrant na de afgang in De Kuip tegen FC Groningen dat het elftal van Erwin Koeman in deze competitie al voor de zevende keer met minimaal drie goals verschil had verloren. Het ochtendblad somde de duels op: uitnederlagen van 3-0 bij FC Groningen en FC Twente, terwijl zowel bij NEC, NAC als Ajax met 4-1 werd verloren. In de Kuip 4-0 verlies tegen Ajax en FC Groningen.

Daarmee evenaarde het huidige Feyenoord het trieste record dat in het seizoen 1994-'95 werd gevestigd. Onder trainer Wim van Hanegem maakte Feyenoord dat jaar ook zeven zeperds mee. Thuis 3-0 verlies tegen Vitesse en FC Twente, terwijl Ajax in De Kuip met 5-0 won. Uit bij PSV en Ajax met 4-1 verloren, FC Twente zegevierde in Enschede met 5-1 en Roda JC was in Kerkrade Van Hanegems elftal zelfs met 5-0 de baas. (Bron: Feyenoord Krant, waar de redactie bijzonder blij was met de Mokumse berichtgeving.)

De Pravda en De Volkskrant zijn nu (toevallig) een media-offensief begonnen om Willem van Hanegem te beschadigen. De Volkskrant noemde ooit via Marga van Praag (Die het Journaal las alsof wij allen kleuters zijn) Willem: "Zo onbetrouwbaar als de neten!" (Marga is de dochter van Jaap van Praag zaliger, en een nicht van de volkszanger Max van Praag, hoewel ik daar geen fan van was, hoorde ik die toch liever.) Nu worden de verloren wedstrijden van 12 jaar geleden weer even door deze 'prachtbladen' voor het voetlicht gebracht. Onze Mokumse vrienden (zou Gerard Cox zeggen) hebben nog nooit positief over Feyenoord geschreven. De Feyenoordkrant schrijft uitsluitend hosanna-stukjes over de zieke club, behalve als er iemand (Fraser & De Kromme) beschadigd moet worden. De tendens van de Kuip-Pravda is het best te illustreren als volgt: Er is een stokoude Feyenoord-bestuurder overleden aan een hartstilstand tijdens zijn vacantie aan de Riviera. Bruinverbrand ligt hij opgebaard in de aula van het crematorium. Tijdens de laatste condoleance-gelegenheid schuift een lange rij mensen langs de baar, waaronder een verslaggever van de Feyenoord-Pravda, die opmerkt: "Wat ligt hij er prachtig bij! Die vacantie heeft hem toch nog goed gedaan!"

 

CITAAT UIT INTERVIEW MET ERWIN KOEMAN

IN HET DAGBLAD 'DE STEM" 

Je zaakwaarnemer Ger Lagendijk sprak gisteren met de directie en kreeg ongetwijfeld toezeggingen. Anders ben je in juli toch weg?

"Nou, toezeggingen… De mensen van de club doen hun uiterste best. Dat gesprek stond al op de agenda, het is alleen vervroegd. Er zal ook op papier moeten komen te staan dat er iets mogelijk is. Maar je moet het toch altijd eerst zien. Die miljoenen die zouden komen na het vertrek van Van den Herik, dat bleek luchtfietserij."

Johan Derksen zei op televisie dat een groep investeerders met veel geld wil komen als Willem van Hanegem weer trainer wordt

"Dan stap ik direct op. Als dat in het belang van de club is, als de miljoenen dan binnenstromen, dan gá ik. Daar hoef ik geen minuut over na te denken. Maar zou het waar zijn?" (Ja, het is waar Erwin. Willem komt er aan! Niet als trainer, maar als adviseur. Alleen moet Peter Bosz retour Uggelenstein, maar daar wordt voor gezorgd! Ga maar alvast jouw koffers pakken, want volgens jou spelen ze op de training als Real Madrid in haar beste jaren, maar in De Kuip lijkt dat team van je op een stel lamlendelingen. 'Opstappen' is het devies! L.K.)

RISICO – WEDSTRIJD

Op de open dag van Helmond Sport zou Feyenoord als tegenstander fungeren. Maar burgemeester Jacobs (geen familie van Onno) heeft deze ontmoeting verboden. Het Eindhovens Dagblad meldt: "Bij Helmond Sport is met grote teleurstelling en ook vol onbegrip gereageerd op het besluit. 'Wij krijgen niet elk jaar de kans tegen een topclub te spelen', aldus algemeen directeur Mario Captein." (Die boeren zien Feyenoord nog steeds als een topclub) Het initiatief kwam van Erwin Koeman, wiens zoon in de jeugd speelt bij Helmond Sport. Op de voorgestelde datum, 28 juli, bestaat Helmond Sport veertig jaar, en is Erwin Koeman assistent-trainer bij broer Ronald, die verbaal op Rinus Michels gaat lijken. 

Conclusie: Af en toe schrijf ik ook zogenaamde Pravda-stukjes. Aan U om De Waarheid te destilleren, overigens ook een orgaan dat reeds lang ter ziele is, want wie wil de waarheid lezen?

Toch blijf ik van mening dat Henk Fraser had moeten blijven en Professor Bosz zijn biezen moet pakken. 

 

 

 

 

45 Comments »

 1. Arjan says

  Hee Lex,

  Het citaat van Henk waarin hij zegt dat Bosz de bekwaamste persoon bij feyenoord is, vind ik toch een beetje vreemd? Eerder gaf Henk nog aan dat hij aan Bosz had aangegeven dat hij en Brard niet door 1 deur konden. Vervolgend liet Bosz na te bemiddelen wat leidde tot het ontslag van Henk. En nu zegt hij dat hij de meest bekwame man is.

  Verder natuurlijk zeer nieuwsgierig naar de naam van de andere persoon waar Fraser op doelt. Denk dat ik het net als gisteren wel kan raden. Heeft het iets met een schoonvader te maken?

  Groet Arjan

  april 19th, 2007 | #

 2. Lex Kroon says

  Goed lezen svp Arjan. Het antwoord staat er echt tussen. Iemand doet het niet slecht in een functie die hij pas 8 maanden uitoefent, hetgeen meer over Feyenoord zegt dan over de persoon. Wat is nou niet slecht? Proef de woorden… Verder ga ik niet uit de school klappen

  april 19th, 2007 | #

 3. Arjan says

  Zoiets proefde ik idd al. Ik weet ook niet waarom ik een bevestiging nodig had. Je hoopt op de 1 of andere manier toch op nog een lichtpuntje in de organisatie van feyenoord. Maar het lijkt meer op een nachtkaars die langzaam uitgaat.

  Bedankt voor de reactie wederom.
  Groet

  april 19th, 2007 | #

 4. Coen says

  Beste Lex, even een citaat “Ja, het is waar Erwin. Willem komt er aan! Niet als trainer, maar als adviseur. Alleen moet Peter Bosz retour Uggelenstein, maar daar wordt voor gezorgd!” Wat moeten ik hier als aan elke strohalm vastpakkende feyenoordsupporter uit opmaken? Dat er écht een vertrek van bosz aanstaande is?? en dat er écht werk van Willem gemaakt wordt? Kun je dit nader verklaren??

  Groet, Coen

  april 19th, 2007 | #

 5. Wouter says

  Hoi Lex,

  Pas geleden had je het in je column over nieuwe geldbronnen die werden aangeboord of zouden worden. De vriendjes van Pierre, de havenbaronnen. Hoe staan deze zaken ervoor of heb je er niks meer over gehoord.

  Gr Wouter

  ps. Groeten van mijn vader, Peter Hulstkamp

  april 19th, 2007 | #

 6. Sander says

  Willem de Zwijger is de mol?
  en elke dag weer probeer ik hoop te halen uit de column “zucht”

  Ga zo door Mr. Kroon. Elke ochtend kijk ik ernaar uit om dit te lezen.

  Groet!

  april 19th, 2007 | #

 7. Lex Kroon says

  De sponsors willen duidelijkheid. Op vragen aan Peter Bosz kregen zij schimmige antwoorden. De huidige Feyenoord-leiding zal grote moeite hebben geld binnen te halen. Het boegbeeld Van Hanegem zou geld aantrekken, maar de man komt niet voor dat Professor Bosz in het belang van Feyenoord is opgestapt…

  april 19th, 2007 | #

 8. AvW says

  Een jaartje Bosz en co!
  Een overzicht! ik word hier heel verdrietig van.
  Nou ben ik geen Coach betaald voetbal, maar ik denk niet dat Bosz en co er meer verstand van hebben.

  We hebben een rechtshalf gekocht (Buijs) die we rechtsback zetten, een rechtsback die alle posities al heeft gehad (Green) een voorstopper(Bahia) die linksback speelt, een spits (v Hooijdonk) die linksbuiten loopt, 3 buitenspelers op de bank(o.a Vincken, Huysegems) , een middenvelder(Schreuder) die achterin moet acteren, kopen voor 2 miljoen een rechtsback (Tiendalli) die we maar als verdedigende
  middenvelder proberen. We hadden een verdedigende middenvelder (Sno) die nu bij Celtic speelt, een andere was niet goed genoeg voor Feyenoord en zal naar PSV gaan (Engelaar). De volgende spitsen hebben we afgetest (Koevermans 21 goals, Lazovic,19 goals) en ook Chiommer was niet ook goed genoeg.Maar testen wel een amateurspeler (JVC-talent Dennis Koenders), we hebben ook nog eens een linksback gekocht (Leonard) die niet tegen een rechtsbuiten kan spelen. Zuivelloon, veel te vroeg verkocht. En laat ik het over Kolka maar niet meer hebben. We kopen een Reserve van 020 (Charisteas) die met 10 doelpunten als spits(!!!) zijn record verbroken heeft. Lucius wisselt zo vaak van positie dat hij zelf niet meer weet wat hij is (middenvelder / verdediger / Visser ).Een speler die ik eerder meeviel dan tegen (Boussabon) die doen we natuurlijk gelijk weg.
  En ik weet zeker dat ik nog wat vergeten ben!

  Ik snap het niet meer!

  april 19th, 2007 | #

 9. P.Schil says

  Geachte heer Kroon,

  In het belang van Feyenoord dat Bosz ophoepeld?.
  Die man heeft toch zo’n (plaatsnaam)bord van Uggelstein voor zijn hoofd dat hij dat toch niet doet?.

  Bosz, en met hem zijn vriendenkliek Brard, Gerards ( daarover was Pierre van H vorige week bij Hans van Vliet trouwens heel erg duidelijk !) e.a. zitten er niet in het belang van Feyenoord maar puur in eigen belang!.

  Dat was ook zo met Haan, Gullit, Wotte en hoe die snurkers ook verder allemaal mogen heten.

  Willem terug zou natuurlijk een goede zaak zijn en dan weet ik ook nog we een duo geschikte trainers voor de club……..

  Zou Henk willen terug komen als die vriendenkliek opgedonderd is?.

  april 19th, 2007 | #

 10. Frenki says

  Heb je ook zo’n hekel aan de :twisted::evil:technisch directeur:evil::twisted:…
  Pak hem bij zijn klote en gooi Peter uit de deur…
  Want zijn leven duurt ngo even…
  Peter Bosz is zwaar de klos…

  april 19th, 2007 | #

 11. LJBrinkhorst says

  Heer Kroon, goedemorgen,

  Zou het u ‘in het belang van Fey-e-noord’ niet beter te lijken om de beerput wel open te gooien?
  De heer die nu nog in de top van Feyenoord functioneert, mmmmm
  Das of Gerard Kerkmus of Cola Chris. Jacobs is te ‘grijs’ om een foute man te zijn, Jansen functioneert sowieso niet als levend wezen in de Feyenoord-top.

  Als Henk een nieuw contract heeft elders, gooit u dan de stront op straat?

  Bij voorbaat dank,

  LJBrinkhorst

  april 19th, 2007 | #

 12. anti jacobs says

  jacobs is niet te grijs

  hij is juist de kwade pier op het supportersgebied. censuur is zijn ding.

  begrijpt er niets van die burgerlul 👿

  vuilnisman mag die zak oook mee ?!!

  april 19th, 2007 | #

 13. Marcel says

  Bedankt voor de lekkere scherpe stukjes tekst Lex, die gaan er wel in bij mij.
  Ik heb nog een tip voor Feyenoord: laten ze Mohammed Saeed Sahhaf nemen als persvoorlichter. Wie zegt u? Dat was de persvoorlichter (minister van informatie) onder Saddam tijdens de laatste Golf oorlog.
  Die gast was geweldig, elk optreden een feest….

  april 19th, 2007 | #

 14. Anonieme Radicale AmokmakerT says

  Waarom zijn er toch steeds mensen die, zodra jij op- en/of aanmerkingen op het beleid heb, gelijk met de wedervraag komen: ‘Hoe moet het dan wel?’ Dit was bij het wegsturen van GKL ook al het geval, men weet dat het slecht voor de club is dat die kale bleef zitten, maar men verwacht wel een constructieve oplossing van je.

  Dat is juist voor het Maasgebouw om die zaken goed aan te pakken, sinds wanneer maken supporters het beleid? Die sturen het alleen, wanneer dit nodig is.

  april 19th, 2007 | #

 15. Ramshackle says

  Beste Lex, Henk Fraser zegt dat Wijnaldum is geinterviewt in de feyenoordkrant en niks over hem zegt. Maar ik heb de krant gelezen en wijnaldum wordt helemaal niet geinterviewt. Alleen wat oude trainers zeggen iets over hem.

  april 19th, 2007 | #

 16. Vak s says

  Beste Lex,

  Ik geloof eerlijk gezegd niet zo in die “Miljoenen”.
  Eerst komen er investeerders dan wordt FEYENOORD weer overgenomen.
  Wat is het nou??

  p.s. Wie gaat Peter Bosz de laan uit sturen? (lees: wie neemt deze beslissing?)

  april 19th, 2007 | #

 17. Pieter D. says

  Beste Lex,

  Na 51 jaar de Kuip trouw te hebben bezocht heb ik besloten haar de rug toe te keren mede omdat het Stalinistische bewind mij slechts tot 1 mei bedenktijd gunt mijn eigenplaats aan te houden.
  Als oorlogskind wijk ik niet voor dit verbale geweld en ga tevens mijn abonnement op de Pravda opzeggen.
  Mijn club is zieltogend en vermoedelijk in een terminale fase terecht gekomen waarbij het eeuwfeest wellicht niet wordt gehaald. Onder aanvoering van de beulen De Zwijger, tsaar Pjotr en hun paladijnen Stanleymes, Cola Chris en Onno J. staat het schavot al klaar. Het wachten is op het sein van het rancunevat De Zwijger die natuurlijk nooit het recht heeft gehad op de kwalificatie Mister Feyenoord na zijn overstap naar 020. Die eretitel komt slechts het belangrijkste tweetal uit de geschiedenis toe Coen Moulijn en Willem van Hanegem in die volgorde.
  Ben ik te negatief en is Feyenoord toch nog te redden?

  april 19th, 2007 | #

 18. bruinisse says

  Dat Fraser,Wijnaldum heeft opgeleid is onzin.Sparta tot een jaar of dertien.Daarna Adriaanse 2 seizoenen en Fraser dit seizoen.Fraser heeft hooguit meegewerkt aan zijn opleiding.

  april 19th, 2007 | #

 19. Walter says

  Zijn we in het geval van van Hanegem en Fraser niet met zijn allen een beetje aan het romantiseren en slaan we niet een beetje door. Ten eerste had v/d Herik gewoon moeten blijven. Nu is er geen capitein meer op dit schip. Ten tweede, de statstieken wijzen uit dat van Hanegem het in zijn laatste periode in de kuip het ook niet zo goed had gedaan, begrijp mij niet verkeerd, ik zou deze man ook heel graag in de kuip zien en ben bereid hem te halen en te brengen elke dag, maar we moeten niet overdrijven.Misschien kotste sommige spelers hem wel uit op het laatst, zo gaat dat nu eenmaal in de voetballerij, de ene dag ben je god de volgende een lul. Is misschien Fraser niet terecht weggestuurd op varkenoord, hij geeft zelf toe een aantal fouten te hebben gemaakt, maar iedereen loopt iedereen maar achterna met uitspraken. Zijn we met zijn allen dan elke dag bij de trainingen geweest op varkenoord, misschien kwam hij regelmatig te laat en zo? weet jij veel, zeg niet dat dat zo is, maar dat weet je toch niet? Dat het momenteel een vriendeenclubje van Jansen is is wel duidelijk. Maar we hadden toch met zijn allen gegild dat hij terug moest komen ? Brard heeft altijd van zijn zwagertje geprofiteerd, ik vermoed dat hij zelfs zijn basisplaats in het jaar met criuyff heb te danken aan hem omdat Jansen een vriend van Johan is. Ik wil hier alleen maar mee zeggen, laten we nou niet gaan overdrijven met zijn allen en een beetje nuchterder te blijven, ik zou in dit geval een actie opzetten om v/d Herik terug te halen naar de kuip

  april 19th, 2007 | #

 20. Mark says

  Walter says “Ten eerste had v/d Herik gewoon moeten blijven”…

  Hahahaha!

  Ben jij net effe te hard tegen de deur aangelopen, soms?

  april 19th, 2007 | #

 21. Mark says

  Kijk effe verder in die posting van walter, lees ik “ik zou in dit geval een actie opzetten om v/d Herik terug te halen naar de kuip”

  Hahahaha, nóg gekker!

  Ik wist niet dat ze in de Delta Kliniek ook internet hadden joh?!

  april 19th, 2007 | #

 22. LJBrinkhorst says

  @ Mark
  De fictieve kans dat Van den Herik terugkeert is 12%.

  april 19th, 2007 | #

 23. Frenki says

  hehehheheheheh wat een figuur joh die mark!!

  Lekker met je popcorn achter internet!

  april 19th, 2007 | #

 24. Andre says

  Een opmerking: In de Feyenoordkrant staat geen interview met Wijnaldum over zijn jeugdtrainers. In het bewuste artikel komen zijn jeugdtrainers aan het woord over hem. Een wezenlijk verschil volgens mij.

  april 19th, 2007 | #

 25. Ramshackle says

  een wezenlijk verschil inderdaad, Lex. Waarom reageer je daar niet op? Komt je niet goed uit misschien?

  april 19th, 2007 | #

 26. LJBrinkhorst says

  @ Ramshackle
  Wat is jouw doorkiesnummer in het Maasgebouw?

  april 19th, 2007 | #

 27. Ramshackle says

  4045

  april 19th, 2007 | #

 28. Faainoord says

  Lex,

  Als het allemaal waar is wat jij schrijft, dan zijn we aan de goden overgeleverd met dit hap/snap beleid.

  april 19th, 2007 | #

 29. Varkenoorder says

  geh ghe ghe

  zijn ze goed in het maasgebouw
  posten op supp-forums
  ip-tracing koude kunst

  of niet??
  op feyenoordnetwerk forum

  april 19th, 2007 | #

 30. LJBrinkhorst says

  @Ramshackle

  LOL

  OT: Lex had natuurlijk ff moet checken dat het niet ging om een interview met Wijnaldum maar om interviews over Wijnaldum. Feit blijft dat het vreemd is dat vriend Fraser hier kennelijk geen rol bij mag spelen.

  april 19th, 2007 | #

 31. Lex Kroon says

  Ik koop de Feyenoord-Pravda niet meer, zodat ik Henk Fraser heb geciteerd over het item Wijnaldum. Ik moet 20 km rijden om die zogenaamde Krant van Feyenoord aan te schaffen en dat is het mij niet waard. Henk belde net dat hij het interview vooraf heeft mogen lezen en met de tekst heeft ingestemd. Toch wil hij morgen een rectificatie, alhoewel ik ervan overtuigd ben hem lettelijk te hebben weergegeven. Ik ben geen trainer en Henk is geen columnist. Blijft de opmerking: “De leugen regeert!” geheel voor mijn rekening! Ook het overnemen van het negatieve stuk uit De Volkskrant over De Kromme laat duidelijk zien dat de Pravda vanuit het Maasgebouw geredigeerd wordt…

  april 19th, 2007 | #

 32. Hama says

  T ging erom dat alle trainers van wijnaldum iets gevraagd is en daar komt henk niet in voor:??? ..en dat is propoganda, omdat erbij staat de trainers is om hun mening gevraagd..maar ja henk hoort daar natuurlijk al niet meer bij. En ik denk dat henk bedoelde in de krant van die drie malloten is bosz de enige met enigzins kwaliteiten. en walter ga jij lekker bij Ajax zitten!!!

  april 19th, 2007 | #

 33. Lex Kroon says

  Bruinisse heeft gelijk: Wijnaldum is opgeleid bij de club waarvan ik de naam niet meer mag noemen. Kijk op de fansite van die club en lees de verwensingen en bedreigingen in mijn richting. Ik ben nu aan het verhuizen om reden dat veel lieden schreven: “Ik weet je te vinden!” Mensen die je zelfs met de dood bedreigen vanwege een stukje over hun club wat niet in goede aarde valt. Vanaf heden ben ik moeilijk te vinden en hoewel ik gistermiddag van de trap gedonderd ben en mijn nek muurvast zit, ga ik gewoon door. Bevalt het gebodene niet, keer dan niet terug naar deze website. Al houd ik 10 lezers over, geen enkel probleem. Ik schrijf voor mijn plezier! Mensen die mij kennen weten dat dit mijn stijl is! Ik ben geen Hemingway, en dan bedoel ik niet de oude linksbuiten van Arsenal…

  april 19th, 2007 | #

 34. LJBrinkhorst says

  @ Lex Kroon
  Je laat je toch niet wegjagen door de pathetische soortgenoten van Hugo Borst?
  Wat een fraaie Google ads hebbie trouwens onderaan de pagina staan. Kzou zo mijn geld niet willen verdienen 😉

  Gewoon doorgaan trouwens met muckracken!

  april 19th, 2007 | #

 35. Leen says

  En toch ben ik het met Lex eens, dat Henk Fraser had moeten blijven.

  april 19th, 2007 | #

 36. Walter says

  Nee Mark, maar met van Kerkum worden we europees kampioen hoor, alleen die uitstraling van die man al, remeber HCS !!!!!!

  april 19th, 2007 | #

 37. RonR says

  Beste Lex

  Ik steun je door dik en dun in je gevecht tegen het kwaad.
  Als zelfs Willem van Hanegem zijn mond open doet moet een ieder weten dat het helemaal mis is in de kuip.
  Als de kromme tussen neus en lippen door zelfs aanbied om gratis te komen als trainer , en pas betaald te willen krijgen wanneer hij het team stukken beter laat voetballen , dan weet en voel je dat hij over Feyenoord praat .
  We moeten, een ieder die het Feyenoord bloed in zijn lichaam voelt stromen net zo lang doorgaan tot die vieze enge achterbakse kliek is weggejaagd uit de KUIP.
  De pen is machtiger dan het zwaard, let maar op!!!!!!!!!

  april 19th, 2007 | #

 38. Lex Kroon says

  Nou, Ron,
  Ik word toch liever met een ‘Kroontjespen” geprikt dan met een samurai-zwaard. Maar ik begrijp wat je bedoelt. We zullen doogaan…

  april 19th, 2007 | #

 39. Wim, Toronto says

  Hi Lex,

  Fantastisch die colums van jouw. Kan je niet 2 colums per dag schrijven? De echte Feyenoorder kan niet wachten tot deze zaak opgelost wordt. Ik voel dat we steeds dichter bij gerechtigheid komen. Peter Bosz aap! Oprotten Vervelende Veluwse Valse Poema!

  Groetjes vanuit Canada

  april 19th, 2007 | #

 40. Dario Fo says

  He LEX,

  Ik kan me vaak vinden in jouw columns, maar nu even niet. Want ik vind dit wel een belangrijke zin uit jouw post:
  ‘Henk belde net dat hij het interview vooraf heeft mogen lezen en met de tekst heeft ingestemd.’

  Vind je het dan niet een beetje raar en oneerlijk om te zeggen dat de Feyenoordkrant de zaken heeft verdraaid? Je schrijft nog wel dat jij de Feyenoordkrant niet eens hebt gelezen. Je weet toch dat de meeste mensen alleen je column lezen en niet de reacties. Wel zo tof om morgen even te rectificeren. Wat krom is, is krom en wat recht is recht.

  april 19th, 2007 | #

 41. Lex Kroon says

  Ik heb Henk gisteren (telefonisch) gesproken en hem geciteerd zoals hierboven staat. Ik heb niets verdraaid. Alleen al de zin “Henk vertrekt met pijn in zijn hart, maar is blij … Hij klonk helemaal niet blij. Henk is ernstig beschadigd. Vertelde me feiten die ik helaas niet mag publiceren, want hij mag Feyenoord niet in discrediet brengen. De Feyenoordkrant is een ordinair propaganda-blaadje, dat nooit anders heeft gedaan dan waarvoor ze ingehuurd worden: Positief over Feyenoord schrijven en dingen die niet welgevallig zijn weglaten.
  Zelf zat ik ooit wegens een column over het ontslag van De Kromme tegenover de selectie. Na de pittige discussie waren de heren muisstil. Toch schreef de Feyenoord-Pravda (Brilletje van Egmond) “Lex Kroon heeft beterschap beloofd!” Verder niets over het onderhoud met de spelers. Zo kon ik ook niets terugvinden in: “De Coolsingel bleef leeg” van Opperspartaan Hugo Borst. Over tendentieus gesproken. Overigens kreeg ik dat telefoontje vanmiddag om 3 uur. Henk stelt dat ik hem juist geciteerd heb. Wat heb ik dan verdraaid? Dat ze gretig de aanval op Van Hanegem uit De Volkskrant hebben overgenomen? Nogmaals ik heb Henk Fraser geciteerd en hij is het er mee eens wat er staat…

  april 19th, 2007 | #

 42. Sjoerd says

  Lex,

  vandaag lees ik voor het eerst een column van jou, en ik vind je column nu al geweldig!!

  ik hoop net zoals velen anderen, dat de waarheid snel naar boven komt, en dat Van Hanegem snel terug komt bij Feyenoord.

  Ik hoop dan dus ook dat het waar is dat er dan wel investeerders zijn, en dat Feyenoord spelers kan gaan kopen, die ze hard nodig hebben!

  Succes met het schrijven van je columns, ik kan niet wachten op de volgende!!

  Groeten,
  Sjoerd

  april 19th, 2007 | #

 43. LUL says

  Marcel.. leuk grapje. Alleen zie ik die in een soortgelijke tekst op feyenoord.netwerk staan van ene casablanca. Domme toeval??:shock:

  april 20th, 2007 | #

 44. LUL says

  Het maasgebouw moet maar eens leegeveegd worden. Domme tering leugenaars allemaal daarboven. We zijn er helemaal klaar mee. Harde Kern Feyenoord.

  april 20th, 2007 | #

 45. Oxycodone 5mg. says

  5mg oxycodone.

  5mg oxycodone. Oxycodone 5mg capsules. Oxycodone ir 5mg information. Oxycodone ir 5mg.

  juni 8th, 2007 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen