Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

RADIOSTILTE HOUDT AAN

februari 25th, 2009

bossssssss@gmail.com 

Lex we zullen je niet missen! Al die negativiteit moet je maar in een pot pindakaas stoppen.

(IP: 207.210.82.74 , cpanel.90megs.com)

From RADIOSTILTE, 2009/02/28 at 10:50 AM

 

WEBMASTER

LEX KROON HEEFT BESLOTEN, GEZIEN ENKELE REACTIES OVER DE ONGEREGELDHEDEN

JL. ZATERDAG IN DE ROTTERDAMSE BINNENSTAD EN DE DAARBIJ GESCANDERDE LEUZEN

NIET MEER IN DISCUSSIE TE GAAN MET MENSEN DIE HET VOORVAL BAGATELLISEREN.

 

HIJ VINDT HET VOETBAL DAT FEYENOORD SPEELT AL NIET OM AAN TE GLUREN

EN HET HOOLIGAN-GEDRAG DER SUPPORTERS STUITEND.

 

VOORLOPIG SCHRIJFT HIJ GEEN KRONIEK MEER, HETGEEN WIJ RESPECTEREN

 

 

 

 

 

70 Comments »

 1. James 'Gringo' Hetfield says

  Als deze column klopt kunnen we onze borst natmaken. Het schijnt echt alleen maar om het stadion te gaan…

  http://www.sportwereld.nl/columnisten/vannijnatten/3036815/Poelmann_klaar_met_top_Feyenoord.html

  februari 28th, 2009 | #

 2. Pekinees says

  Ja, en zelfs de inrichter van het nieuwe stadion staat al vast: dezelfde “investeerder” die de Kuip herinrichtte. Ze gaan niet eens meer aanbesteden, blijkbaar.

  februari 28th, 2009 | #

 3. jwm says

  De strontkar rijdt voort en Lex houdt radiostilte. Welnu, opnieuw een bewijs wat velen al heel lang duidelijk is. Een niet capable directie, bestaande uit een aantal hobbyisten die een club waarin vele miljoenen omgaan niet weten te leiden. (Bedankt nog, Vogelzang! Al weer op zoek naar een nieuw baantje trouwens?)

  Poelman mag niet als de domste worden gezien, gelet op zijn zakelijk succes en mede daarom krijgt hij van mij alle voordeel van de twijfel, ondanks dat ik begrijp dat hij financieel betrokken is bij de club en natuurlijk ook zijn eigen belang wil beschermen. (Let wel, de laatste die dat deed werd overigens met ‘pek en veren’ uit de Kuip gejaagd, u weet wel, de zg. 12%)

  Maar goed, de andere bestuurders in de RvC storen zich hier niet aan hoor, die laten Poelman rustig vertrekken om ook hun eigen belangen verder na te kunnen streven. Ik heb van Well overigens nog nooit gehoord over financiele injecties, behalve dan in de eigen zak van hem, als straks dat nieuwe stadion er moet komen.

  Geruchten gaan dat Kerkum de nodige percentages voor zijn nazaten heeft laten vastleggen, temeer dat hij het gewenste onderkomen mogelijk niet meer zal meemaken.

  Zo, terras maar weer. Ik word zo moe van dit alles.

  maart 1st, 2009 | #

 4. Gish says

  Als die Poelman inderdaad is opgestapt omdat hij van mening is dat Gudde en Jacons wegmoeten dan steun ik hem. Goede argumenten te over, de TOP [?] van Feyenoord bestaat nog slechts uit deze 2 passanten. Die niet gesloten deal met Jonathan de Guzman en het falen van Bosz, Gudde en Verbeek in het vervolg van dit desastreuze seizoen geeft duidelijk aan dat Poelman gelijk heeft. Jammer, wamt weer vloeit er kwaliteit weg en de heer Gudde blijft helaas aan. Ongelooflijk maar waar.

  maart 1st, 2009 | #

 5. Joop says

  Weer teleurstellend en ook teleurstellend idd dat Gudde mag blijven doormodderen. Lex…er is reden genoeg om door te gaan met de Kroniek zolang Eric knudde, Dick van Well en Gerard Krakkemikkig aanblijven, maar alleen als je daar weer aan toe bent.

  maart 1st, 2009 | #

 6. Pekinees says

  Dit is dan toch wel weer leuk om te lezen: Een bij vlagen sterk Feyenoord heeft tegen Vitesse niet de beloning gekregen die het verdiende. (Dwz ‘bij vlagen sterk’)

  maart 1st, 2009 | #

 7. P.Schil says

  @ Pekinees,

  Om met de huidige bondscoach te spreken: Ik zie progressie bij Feyenoord……… 😉

  maart 1st, 2009 | #

 8. bitter tears says

  ik zie al jaren een progresie ,colere zeg .
  dit had vandaag 3 punten moeten zijn en heren feyenoorders geluk dwing je af.
  er komt nog veel op ons af , dan ben ik benieuwd wie er in stapt.
  een ding weet ik zeker , de aankomende inversteerders denken voor 60 miljoen een 100 jarige club tehebben opgekocht.
  en dit ff terzijden zij die nu euro,s inleggen doen dit niet voor NIETS de nieuwe kuip zal hier voor moeten bloeden ,.

  maart 1st, 2009 | #

 9. jwm says

  Sterker nog, zg. ‘kenners’ zien liever 60 miljoen dan een rijke Arabier die zg. ‘zomaar wegloopt’. Tuurlijk joh, lekker belangrijk. Gaat ook maar zo gebeuren wanneer je zoveel geld in een club steekt als bij Man City gebeurd is. (Moet je toch aardig naief zijn om te denken dat een investment group gewoon 100+ miljoen pompt en dan ‘wegloopt’)

  Alsof ‘de vriendenclub’ die dit wisselgeld bij elkaar geschraapt heeft zo integer is. Krijgen we strakst tarefelen dat Piet vindt dat zijn spelers opgesteld moet worden en linkshalf moet staan. Ja, Piet moet natuurlijk wel zijn investering veilig stellen.

  ZUIVERING, NU !

  maart 2nd, 2009 | #

 10. Pekinees says

  Lex, je kan weer. Als ‘ze’ zich koest houden bij de Kuip en in de binnenstad, dan toch zeker en vast ook op jouw site.

  “Ondanks een oproep op verschillende websites hebben Feyenoord-supporters zondagmiddag niet geprotesteerd tegen het besluit de komende vijf jaar geen supporters van de tegenpartij toe te laten bij de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax.”

  maart 2nd, 2009 | #

 11. Pekinees says

  En nu gaat JC zelve bewijzen hoe goed hij het allemaal wel zag aankomen bij F’noord. 🙄

  http://www.telegraaf.nl/telesport/columns/johan_cruijff/3369356/__Cruijff__Te_veel_denken_vanuit_geld__.html

  maart 2nd, 2009 | #

 12. Pekinees says

  Zelfs de eerste de beste sufferd weet dat beste manier om er zeker van te zijn dat je wordt ontslagen is door tegen je baas zeggen: “Zij eruit of ik eruit.” (Gaitjan in SV.) Is die Gaitjan werkelijk zo ontzettend dom?

  maart 2nd, 2009 | #

 13. Giotazz says

  Laat ik het zo zeggen met de investeerders eerst zien dan geloven.
  En zolang ze Gudde, Jacobs, en de rest van de proleten laten zitten die er nu voor gezorgd hebben dat ordt het Feyenoord in deze crisis zit. Wordt het weer niets. Ben benieuwd welke rente percentage ze gaan hanteren 12 %?? 👿

  maart 2nd, 2009 | #

 14. LJB says

  Volgens mij heb ik gisteren een andere wedstrijd gezien dan een aantal journalisten. Ik vond Feyenoord bij vlagen erg SLECHT spelen. De goals van Makaay en Wijnaldum vertekenden de zwakke vorm waarin beiden gisteren staken. Wijnaldum ging er welliswaar regelmatig langs op rechts, maar zijn eindpass was werkelijk diepdroef. Om over Makaay maar te zwijgen. Vlemmings doet bij tijd en wijlen, als MODERNE trainer, ook maar wat. Aan het begin van de tweede seizoenshelft deed Tiendalli het heel aardig als rechtsback. Die jongen moet nu weer op de bank zitten, zelfs als het loze vissertje geblesseerd is. Ten faveure van iemand (Leerdam) die een maand eerder nog linksback stond. Wie het begrijpt mag het zeggen….

  maart 2nd, 2009 | #

 15. Pekinees says

  LJB: Deed Leerdam het zo slecht dan? Ik kreeg het idee dat de tegendoelpunten dit keer niet aan verdedigingsfouten waren te wijten, maar gewoon mooie goals waren…

  Lex Kroon: De tweede goal was een fout van Gio, die liep naar de spits die de bal via zijn borst teruglegde op de schutter, terwijl Gio hem had moeten dekken! Gio liep als een junior de bal achterna op een plek waar hij niets te zoeken had.

  maart 2nd, 2009 | #

 16. jwm says

  Gaitjan is niet zo dom, die anderen zijn gewoon slim. (citaat L. van G.)

  maart 2nd, 2009 | #

 17. LJB says

  @Pekinees

  Uit Leerdams geschutter zijn geen goals gevallen, das waar. Maar ik vond hem allerminst overtuigend en zeker niet beter (op de RB-positie) dan Tiendalli. Maar goed, al te zeer vitten op de jeugd is ook niet fair als de oudjes het regelmatig laten afweten.

  maart 2nd, 2009 | #

 18. RAF says

  @JWM

  Met een arabier die zomaar wegloopt wordt natuurlijk niet bedoeld dat ie wegloopt en zijn geld erin laat zitten!!

  Gaat erom dat de kans groter is dat de club slechts wordt gezien als speeltje, investering, waar verder geen clubliefde achter zit.

  Als zo’n man opstapt en zijn geld opeist, kun je de stadionpoorten direct sluiten!

  maart 2nd, 2009 | #

 19. Martin says

  Wat is lezen toch moeilijk. Ik praat helemaal niets goed. ik zeg alleen dat de waarheid vaak anders is dan de pers beweert en dat zeker Lex zich daarvan bewust zou moeten zijn. En nee, lex, dat zijn geen echte supporters maar dat waren ze ook vast niet allemaal en daar zit nu net de nuance.

  maart 2nd, 2009 | #

 20. tramadol apap medication says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen