Pagina’s

Archief

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

OVER KEVERS, KAKKERLAKKEN & KROTENKOKERS

januari 31st, 2009

De afbeelding “http://tbn2.google.com/images?q=tbn:GJkmkTkzTPdKzM:http://www.natuurinformatie.nl/sites/nnm.dossiers/contents/i003320/bijenkever.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DIT IS EEN KEVER

&

HIERONDER EEN KAKKERLAK

De afbeelding “http://www.pdbeemland.nl/kakkerlak_ani.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Albert Heijn wringt zich in duizend hoerige bochten om zich te verontschuldigen over de kakkerlak op de Feyenoord-bal. Zo'n belediging laat een Feyenoorder zich niet welgevallen, die koopt namelijk niks meer bij deze kruidenier. (Heeft toch al jarenlang in je zakken gezeten. Veel te lang te veel betaald. Liet koeien slachten in Afrika, vroor die beesten ruim een jaar in en verkocht het hier als vers vlees! Over besodemieteren gesproken…)

Wie ook ongeloofwaardig is geworden: Bert van Marwijk. Dat was hij al toen hij weer naar Feyenoord kwam, door die Cookie met zijn fietspompenlullen-gezicht als assistent aan te stellen. Nu zit die Cookie weer bij Oranje. Wat een schertsfiguur is dat. Bij Feyenoord staat hij op de foto met De Guzman, rollebollend over de grond. "Oh meneer, wat gaat u leuk met jonge spelers om!"

Die Van Marwijk heeft grabbelaar Henk Timmer en zijn Ski Hut-compaan Tim de Cler uitgenodigd voor Oranje. Die twee zijn niet eens goed genoeg voor Feyenoord… Kortom, Van Marwijk is de krotenkoker van de maand.

Er lopen nog een paar krotenkokers bij Feyenoord rond. Ene Gudde, die geen fatsoenlijk zin uit zijn scheve muil kan krijgen, teammanager Kale Bas van Noortwijk, waarvan ik moet kotsen wanneer hij op de Feyenoord-bank plaatsneemt, naast hem de boezemvriend van Professor Bosz, spitsentrainer Lammers, die voorheen nog een spits getraind had. Ja, misschien van de kerktoren in zijn Brabantse dorp. De man had niet eens een diploma toen Bosz hem vroeg!

Gelukkig worden die Van Noortwijk en Lammers door Mario Been volgend seizoen geloosd. Bennie Wijnstekers wordt teammager en die Lammers krijgt een enkele reis richting Brabant.

Blijven we zitten met de meest onnozele voorzitter ooit bij Feyenoord, die mislukte standwerker. De dronkaard Van Well heeft alle vertrouwen in hem, hetgeen meer zegt over de benevelde toestand van de bouwfraudeur dan over goed leiderschap. Die man is President Commisaris, voor mij mag hij nog niet eens de kalklijnen op het veld trekken met zijn zatte kop.

Zo dat lucht op! Blijf ik zitten met de vraag: "Wie is de grootste krotenkoker?' Gio, met zijn salaris van twee miljoen, die verklaarde dat er niks aan de hand was tussen de spelers en Verbeek, Hofland, ziek, zwak of misselijk, Timmer die zijn contract wil verlengen, Landzaat die 1 wedstrijd speelde enz. enz.

 

Ja, een grote club kán degraderen

(bron: Algemeen Dagblad)

Topverdediger en clubicoon Franco Baresi vloog in het seizoen 1981/82 met AC Milan uit de serie A, zeven jaar voordat hij met de Europa Cup I in zijn handen stond. Waarom zouden Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst worden vrijgesteld van eenzelfde lot?

Wat duidelijk voor Feyenoord pleit, is de staat van de eredivisie. Het onderlinge krachtsverschil is in Nederland aanmerkelijk groter dan in landen als Engeland, Italië of Duitsland.

Met het zwakke FC Volendam lijkt de nummer laatst bovendien wel zo’n beetje vast te staan. Op de twee posities daarboven is er altijd nog de reddingsboei van de play-offs. Omdat ook de kwaliteitskloof tussen eredivisie en eerste divisie groter is dan in veel andere landen lijken de nummers zestien en zeventien wel zo’n beetje veilig.

Toch zou het ongepast zijn het hoofd zomaar af te wenden. In de eredivisie werden FC Twente (1983) en NAC (1999) ooit veel te goed geacht voor degradatie.

De Enschedese club daalde echter roemloos af met Billy Ashcroft, Jan Sörensen en de tijdelijk teruggekeerde Epy Drost in de gelederen. NAC degradeerde tien seizoenen geleden met een elftal dat sterk genoeg werd geacht voor de subtop, met spelers zoals Earnest Stewart, Archil Arveladze, Peter Bosz (daar is hij weer) en Alfred Schreuder.

Complicerende factor voor Feyenoord is de status van de club. Wedstrijden tegen de klassieke topdrie-clubs hebben op voorhand extra lading bij voetballers en publiek, ook in dit tijdperk van verschoven verhoudingen.

In duels met clubs zoals Roda JC of ADO Den Haag leeft dat sentiment veel minder. Van Feyenoord wil, hoe vanzelfsprekend dat ook klinkt, iedereen winnen. Komende zondag geldt dat zeker voor het NEC van Mario Been.

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/logos/eredivisie_2006_2007/match_box/nec.png” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

NECT MARIO WEDEROM ZIJN GELIEFDE FEYENOORD?

Morgenmiddag 16.15 uur weten we meer!

 

 

 

 

 

 

48 Comments »

 1. Koos says

  Echte Feyenoorders kopen niet meer bij Appie Heijn!!! 😀

  januari 31st, 2009 | #

 2. vanessa says

  Als alleenstaande moeder van een dochter moet ik wel bij de Aldi kopen. Albert Heijn is altijd veel te duur geweest. Lexy, wanneer kom je “koffie drinken”?? Je hebt mijn email-adres.

  januari 31st, 2009 | #

 3. japio says

  @LEX
  Weer een geweldige column geschreven, helemaal mee eens.
  En om stiefvader te worden van Vanessa’s dochter komt er wel meer bij kijken dan een bakkie pleur (op) 😆

  Lex Kroon: Gewoon WOPPEN! Wippen, Ontbijten en Pleiten!

  januari 31st, 2009 | #

 4. Gish says

  Ach zo’n beestje, who cares, ik vond het wel een leuke grap van die neus. Niet zo kleinzerig doen Lex.
  Momenteel zijn er grotere problemen.

  Het einde van Gudde is nabij, een kwestie van weken denk ik. Als dat geheime onderhoud van de voltallige RvC heeft plaatsgevonden vliegt hij er aan het eind van het seizoen uit.

  Ook Bas van Noordwijk [spartaan] en Lammers vertrekken natuurlijk. Mocht Leo B. komen dan is ook Brard geschiedenis.

  De CRUCIALE fout die momenteel gemaakt wordt is het niet aantrekken van Beenhakker. Geen geld, geen Beenhakker.
  Maar hij alleen is de man die deze kwakkelende ploeg uit het dal kan halen en schoon schip kan maken.

  Het is mij verder veel te druk in de media met over elkaar struikelende spelers van Feyenoord 1 die ineens allemaal weten wat het beste is voor Feyenoord. Laat vooral die Henk Timmer zijn grote muil houden [Timmer is nog erger dan Gudde en Bosz] Deze rampkeeper keert geen bal meer maar denkt na over het lichten van een optie. Snel er uit pleuren zou ik zeggen.

  De eerste fout die Been maakt is het aantrekken van Pierre van Hooydink als zijn assistent. Pierre is bemoeizuchtig, dominant en een intrigant tegelijk en een confrontatie tussen de beide karakters lijkt een kwestie van tijd.
  Waarom niet Henk Fraser aangetrokken ?

  Als laatste de wedstrijd van morgen, volgens Bert wint Feyenoord vaak van N.E.C. uit. Misschien lukt het ook morgen weer.
  Voor de hand ligt een bloedeloos gelijkspel. Weer een punt erbij.
  En Woensdag Sparta, heb zin in de derby, Sparta ruikt bloed.

  Prettig weekend allemaal, jullie “kakkerlakken” !
  Ik ga boodschappen doen…….bij Albert Heyn [aan de overkant]

  Hand in hand kameraden !

  januari 31st, 2009 | #

 5. jwm says

  Het fijne van een nieuwe trainer is een nieuwe technische staf. Zo komen we langzaam maar zeker sneller dan gedacht van een vriendenclub af wiens doel het enkel was elkaar diep in de kont te neuken en de zakken te vullen. Laat ze dat nu maar in de Amsterdam IT gaan doen, indien deze nog bestaat.

  Aangaande de toekomstige assistent, het is nog niet te laat om Neeskens te polsen. Zou Been, Feyenoord en straks ‘die rooie’ goed doen. Met dit trio binnen drie jaar terug aan de top, geld of niet.

  januari 31st, 2009 | #

 6. guido says

  wat is het toch fijn dat de fsv zich kan richten op een beestje in een boekje…. de club gaat naar de klote en de fsv maakt zich druk om een “kakkerlak”in een boekie… wel mooi trouwens dat dit beestje een “duitse” kakkerlak is.. 😎 maar goed… lees net de krant en de opstellingen voor morgen… de verdediging blijft ongewijzigd.. dus het gelijkspel waar iedereen op hoopt kan je weer vergeten… en gudde.. tja… zijn pakken zeggen genoeg.. grijs, grijs, grijs, grijs…. ga lekker in de gemeenteraad zitten klooien..

  januari 31st, 2009 | #

 7. ruud says

  Zou een goede zet zijn Bennie W. als teammanager en Lex neem voor Vanessa een pak lange vingers mee, voor de avonden dat ze alleen is.

  januari 31st, 2009 | #

 8. Pekinees - nog aan het feesten maar toch alweer met Beide Benen op de grond says

  De grootste krotenkoker?
  Is er net uitgewerlt door de horzel van F’noord.

  januari 31st, 2009 | #

 9. knut johannesen says

  wat mij betreft is de grootste krotenkoker op dit moment stompie (alias timmer ). Deze jongeheer heeft zo mogenlijk een nog grotere plaat voor zijn kop dan gudde. Niet alleen merk je dat aan de manier waarop hij in het doel staat (letterlijk)maar ook op de manier waarop hij in de media spreekt m.b.o zijn optie voor nog een jaar onder de lat( figuurlijk ).volgens mij is die plaat groot genoeg om in de goal neer te zetten.zet stompie daar weer voor en we houden eindelijk weer eens de nul

  januari 31st, 2009 | #

 10. sjoko says

  Die Gudde is maar voor 1 zaak binnen gehaald en dat is het nieuwe stadion waar 80.000 kakkerlakken in passen. In de huidige situatie met slecht beleid en voetbal kom je er al snel 40000 te kort en dat is weer het voordeel van kakkerlakken. Je start met 1 en voor je het weet zijn het 10. Je zelf bevruchten als het ware en dat is weer een nadeel want daar zijn ze in het Maasgebouw al een tijdje mee bezig. Zelfde als met rukken dat is ook een vorm van zelf bevlekken niet waar. Gelukkig zijn er een paar rukkers weg en er zullen er nog een paar moeten volgen Lex. Over Gudde zijn presentatie talent….tja…..Verbeek had een assesment nodig om binnen te sluipen, Ome Eric kan nog geen Tupperware party presenteren, hemels tergend als je de beste man op TV zie geef mij maar die Lou van Diny die is een stuk duidelijker.

  februari 1st, 2009 | #

 11. knut johannesen says

  Weet iemand al iets over de herkeuring van 10.00 uur?

  februari 1st, 2009 | #

 12. leen says

  Voor mij is de allergrootste kakkerlak Jansen.
  Met hem is de hele incest begonnen.

  februari 1st, 2009 | #

 13. Giotazz says

  Knut het veld is goedgekeurd !!

  februari 1st, 2009 | #

 14. mbe says

  ik ben het gish eens, van Hooijdonk geeft problemen altijd en overal Deze uefa cup winnaar voor feyenoord mag nooit worden vergeten maar ook al zijn problemen die hij heeft gehad bij alle clubs waar hij heeft gespeeld dus ook bij ons feyenoord.

  Verder de fotos van appie zijn als eerste door ons feijenoord bestuur cq directie what ever ter goed keuring bekeken alvorens deze in het plaatje boek van de kruidenier worden afgedrukt.
  dit zegt natuurlijk alles over hun kennis van ons cluccultuur en historie.

  februari 1st, 2009 | #

 15. knut johannesen says

  @Giotazz
  bedankt kerel
  @ mbe
  Pierre heeft overal problemen door z’n fanatisme en het feit dat hij dat niet ziet bij anderen ,zoals bij de Guzman b.v .Hij is een man die constant werkt aan z’n mindere kanten en daarnaast z’n goede kanten op peil houdt d.m.v extra training. Dat mist hij bij de spelers van nu en daar krijgt hij bonje over. Het behoren profs te zijn en dus daaraan te werken.Ik ben het niet eens met de manier waarop hij vtoen z’n contrakt inleverde en vertrok naar Turkije. Maar al met al ben ik er wel blij met zijn komst

  februari 1st, 2009 | #

 16. leen says

  @Knut & Goitazz

  Ik snap de woorden over v.Hooijdonk.
  Maar doen we Mario niet te kort door nu al te beweren dat dat een verkeerde keus is.
  Mario zal toch ook wel weten wat hij doet.
  Wat voor Pierre spreekt denk ik is dat als er spelers zijn die dat extra beetje wel willen geven zou Pierre de aangewezen man kunnen zijn om ze te begeleiden.
  Het lijkt me een betere spitsentrainer dan die Lammers
  toch?

  februari 1st, 2009 | #

 17. jwm says

  Wel geinig die drukte om de Guzman, heeft het ventje dit seizoen al eens twee wedstrijden op de mat gelegd waarbij je het kwijl uit de bek liep?

  Los van het feit dat hij vooralsnog niet bijtekend en naar verwachting nog gratis de Kuip uitloopt ook.

  Maar toch, ik blijf zeggen, haal Neeskens.

  februari 1st, 2009 | #

 18. LJB says

  Ko-le-re. En weer verliezen…

  februari 1st, 2009 | #

 19. Joop says

  ik word hier zooooo depri van. Waarom staat Timmer nog in de goal, hij kan geen verdediging neerzetten en organiseren.

  februari 1st, 2009 | #

 20. klote says

  geen woorden………

  februari 1st, 2009 | #

 21. Ruud says

  Vertrek van Verbeek en Bosz heeft geen schockeffect teweeg gebracht. Dit is het moment voor Beenhakker! We kunnen niet langer wachten verschil met de ondersten is te klein. Timmer weer drama, lichtpuntje Tomassen.

  februari 1st, 2009 | #

 22. Carlito says

  Ongelooflijk. Werkelijk niet normaal. We staan nog maar op 2 punten van de nummer 16.

  Dit gaat niet goed.

  februari 1st, 2009 | #

 23. Joop says

  Nieveld deed het goed mar waarom blijven we in godsnaam met die Timmer in de goal! Zelfs Hofland was redelijk hoewel hij ook slecht stond bij die tegengoal

  februari 1st, 2009 | #

 24. arie.M says

  jongens kijk die goal nogeens en kijk dan vooral naar onze vriend meneer hofland … ze zakken kan hij wel vullen maar een mannetje dekken 93 minuten is te moeilijk voor deze man … verhuur deze jongen lekker aan BV veendam (met alle respect voor veendam)

  februari 1st, 2009 | #

 25. James 'Gringo' Hetfield says

  goed zo gudde en van well! ga zo door! we zallen vas niet degraderen, hik, maar de nacompetitie is goed voor de ervaring van deze jongen ploeg en toptrainer in de dop.

  klootzakken…

  februari 1st, 2009 | #

 26. jwm says

  Het Vlemmings effect … 🙄 Totale zuivering, nu het nog kan ..

  februari 1st, 2009 | #

 27. klote says

  zou mario ook in de eerste divisie willen spelen? ik hoop het voor ons.
  wat een bagger

  februari 1st, 2009 | #

 28. Joop says

  http://www.sportwereld.nl/voetbal/clubdossiers/feyenoord/2964928/Vlemmings_neemt_het_op_voor_Timmer.html

  Hoe is het mogelijk, zo eindigt de carrière van Timmer zoals ie begonnen is, in de Totodivisie. Ik ben depri en schaam me rot!

  februari 1st, 2009 | #

 29. ruud says

  Die Vlemmings beweerd dat TimmerT ons de eerste helft gered heeft slaat kant noch wal. Meneer duikt spastisch als hij een bal gewoon kan stompen of pakken, tegenstanders schieten of tegen hem op of dicht in zijn buurt, duikkie erbij en voor vele is het een mooie redding maar als er een bal lang onderweg is weigert hij uit te komen. Hij moet toch iedereen meenemen in de laatste minuut. Paar stappen naar voren en klets erin, mocht ie dan (weer eens) miszitten wil een scheids ook nog wel eens fluiten. Lodewijks moet ook wakker worden!

  februari 1st, 2009 | #

 30. klote says

  wat moet je redden als je tegenstander van af 4 mtr de bal over de tribune jaagt??
  het was gewoon treurig en schuld aan het ene doelpunt.
  arme mario begin echt medelijden tekrijgen met hem.
  hier kan mario toch ook niks meee toch ???

  februari 1st, 2009 | #

 31. Die Lange says

  Timmer is een miskleun, die man hoor ik op Radio Rijnmond nog op een leuke wijze zeggen” ‘tja woensdag weer een nieuwe wedstrijd, dan kunnen we zien wie nou de club van Rotterdam is’ wat een drollenvanger. Ik begrijp sowieso niet wat grindtegel Lodewijks bij ons doet, laat hem naar zijn eigen boeren kut PSV gaan en die Lucius mee nemen. Wij hebben Joop Hiele!!

  februari 2nd, 2009 | #

 32. klote says

  nog 2 punten , dan het degradatie spook:evil:
  wie maak mij wakker ,deze nightmerry doet telang

  februari 2nd, 2009 | #

 33. Wim, Toronto says

  Op maandag ochtend zet ik altijd de vuilcontainers aan de straat.
  Als ze dat in de Kuip nou ook doen, en alle luie, slechte vol gevreten kut spelers plus begeleiding wegdonderkadaverstralen!
  Bah! wat ben ik hier ziek van!
  👿 👿 👿

  februari 2nd, 2009 | #

 34. Pekinees - nog aan het feesten maar toch alweer met Beide Benen op de grond says

  IN MEMORIAM AAD BAK

  Tussen 1955 en 1962 speelde Aad Bak ruim 155 officiële duels voor Feyenoord. Voor die tijd speelde hij bij Holland Sport, Excelsior en profclub Rotterdam.

  In zijn Feyenoord-jaren beleefde hij twee landskampioenschappen (in 1961 en 1962) en kwam hij één keer (in 1956) uit voor het Nederlands Elftal, in een wedstrijd tegen Saarland.

  Aad Bak was op alle plaatsen voorin en op het middenveld inzetbaar. Hij was rechtsbenig, maar ontwikkelde zich met veel training tot tweebenigheid. Aad Bak deed aan atletiek en hield van trainen. Hij trainde eigenlijk liever dan hij speelde.

  Bij Feyenoord speelde Bak vooral linkshalf, vóór Tinus Osterholt en achter Coen Moulijn. Toen zijn loopbaan als voetballer was geëindigd hervatte hij zijn werk als kassier bij de Amro-bank en werd hij trainer in het amateurvoetbal. Donderdag 16 januari 2009 overleed hij in Schiedam, 82 jaar oud. (Trouw, 26-01-2009)

  februari 2nd, 2009 | #

 35. jwm says

  Joop Hiele, die zat toch zelf al jaren bij PSV? Ik denk eerder dat het nivo van Timmer zijn beperkingen kent waar Lodewijks ook weinig mee kan.

  Een verdediging wil een keeper ook nog weleens beter maken, ik noem voor de vuist weg een ManU, waar flappie voor de tweede keer een fantastisch record heeft neergezet. Daar kunnen onze jongens slechts van dromen (en Timmer nachtmerries van krijgen)

  Rest mij nog wel de gedachte hoe het dan kan dat Timmer een aantal jaren geleden wel degelijk een goede keeper was maar daar schieten we anno 09 ook niets mee op.

  februari 2nd, 2009 | #

 36. Pekinees - nog aan het feesten maar toch alweer met Beide Benen op de grond says

  @jwm: dat laatste geldt voor bijna alle spelers, helaas! Vandaar dat ik, en velen met mij, blijf zeggen: in principe hebben we een goede selectie.

  februari 2nd, 2009 | #

 37. Gish says

  Hoewel ik echt een hekel aan hem heb moet ik even op de bres springen voor Timmer. Hij alleen behoedde Feyenoord voor een nog grotere nederlaag. Zeker in de eerste helft.
  Vergeet niet dat hij de slechtste verdediging van de ere divisie voor hem heeft staan en een nog slechter middenveld waardoor de druk op zijn doel immens is. Die goal was opnieuw slecht verdedigd. Alle spelers lieten hun man lopen, er stonden 4 spelers van NEC vrij, tja.
  Woensdag nieuwe kansen, ik heb er weer zin in.

  P.S. Wat minder overdreven juichen had ook gekund Mario Been.

  februari 2nd, 2009 | #

 38. Joop says

  Sorry Gish maar hierin ga ik niet met je mee. Laat Timmer maar lekker op de bank zitten en dan geen optie voor volgend jaar nemen. Deze neuroot kan de verdediging niet organiseren en is dramatisch bij elke hoge voorzet. Dan liever van Dijk in de goal, zoals bv tegen PSV uit, staat de verdediging ook ineens een stuk rustiger en beter.

  februari 2nd, 2009 | #

 39. Leo BeenhakkerT says

  Been heeft gezegd dat zowel vlemmings als bas van noortwijk in zijn technische staf blijven. de komst van beenhakker is allerminst zeker. de cowboyverhalen over investeerders zijn alweer een tijdje uit de lucht en mario heeft niet geeist dat hij mag snijden in de selectie. van hhoijdonk is de eerste kandidaat om assistent te worden naast vlemmings…oftewel het wordt een dolle ‘for old time’s sake’ boel voor de timmers, luciussen etc.
  en die marktkoopman die nog geen 2 zinnen uit z’n scheve muil kan krijgen moet dit boeltje gaan runnen..

  t kan zijn dat het aan de maandagochtend ligt maar ik ben niet echt positief over de nabije toekomst

  februari 2nd, 2009 | #

 40. Giotazz says

  Ik blijf er bij dat de 11 spelers het op het veld moeten doen, de volvreten vedettes doen niets meer en laten werkelijk waar het Feyenoord schip zinken, ik zeg pleur er 11 jeugd spelers in die zich nog moeten bewijzen. De mannen met de geldbuidels komen ook niet! Hoe lang duurt het voordat we te horen krijgen dat Feyenoord failliet is? Perridon heeft alle afkoop sommen betaald een hele slechte zaak want Feyenoord heeft weer een lening uitstaan bij iemand, daar hoor je ze niet over!
  Zit Gudde en co er nog steeds weg met die incompetente klootzakken!

  februari 2nd, 2009 | #

 41. leen says

  Ik zou wel eens willen weten waarom die el aldi 5 miljoen waard was.

  februari 2nd, 2009 | #

 42. James 'Gringo' Hetfield says

  @ Leo ik deel je zorgen…
  @Leen, je weet wie hem heeft gekocht…

  februari 2nd, 2009 | #

 43. LJB says

  @Die Lange

  Wat heeft Lodewijks nou weer fout gedaan? Over niveau gesproken, nee, dan moet je Joop Hiele halen:roll:

  Maar goed, wat een samengeraapt zooitje is dit elftal van Feyenoord. We moeten er helaas wel het seizoen mee afmaken. Dat kun je i.m.o. het beste laten doen onder leiding van iemand die er met een frisse blik naar kijkt. Desnoods haal je Van Hanegem voor een half jaar erbij, maar met alleen Vlemmings als ‘ervaren’ trainer gaat dit Feyenoord de nacompetitie niet ontlopen. Dat klinkt bizar maar als je Feyenoord vergelijkt met Roda, met Sparta, met Vitesse, met Heracles, weet dat we hen al waarschijnlijk niet van het vege lijf weten te houden. Volendam blijft waarschijnlijk wel laatste, maar houden we Ado en De Graafschap onder ons?

  februari 2nd, 2009 | #

 44. Ruud says

  Been heeft buiten van Hooijdonk ook Fraser op zijn shortlist staan:

  http://www.onsoranje.nl/news/content/news/ex-internationals/-Been-denkt-aan-Henk-Fr-ser-.html

  februari 2nd, 2009 | #

 45. ruud says

  Gish; ook ik ben het niet met je eens. Die ballen die hij kreeg waren niet echt super moeilijk. Een beetje keeper pakt ook die ballen. Net wat Joop zegt; gooi Van Dijk er maar op, veel meer rust en normale coaching. Niet dat histirische van Henkie(Histirische Henkie, leuke bijnaam). Gaan woensdag weer zien hoe of wat.

  februari 2nd, 2009 | #

 46. guido says

  @ gish; timmer staat er toch om ballen tegen te houden? zoals ruud zegt waren ze gister niet echt onhoudbaar.. als ie echt zo goed is/was had ie dikke de laatste moeten pakken, of weg moeten stompen.. En wat was gister nou het verschil zonder lucius/bahia? een gelegenheids linksback doet het dus net zo goed en die nieveld ook… Goede interim hebben de hoge heren na hun uitgebreide assesment aangesteld….de verkeerde leo… 4 gespeeld, 1 punt…. hoe lang blijven de supporters nog stil met de woorden.. “ik zie vooruitgang” “het komt goed” “feyenoord gaat stijgen”…. “alles zit nu ff tegen”..

  februari 2nd, 2009 | #

 47. Joop says

  Denk aan Twente in 82/83, die dachten ook dat ze niet konden degraderen en toch gebeurde het. Sparta Groningen en Ajax zijn de volgende wedstrijden en ik houd mijn hart vast.

  februari 2nd, 2009 | #

 48. tramadol medication 50 mg 37.5 says

  http://forums.plexapp.com/index.php?/user/13102-37-5-phentermine/

  september 24th, 2009 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen