Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

ARM FEYENOORD WORDT GESLOOPT

november 29th, 2008

 De afbeelding “http://www.corrado-club.be/forum/download/file.php?avatar=40.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

B O S Z  SCHROEFT SALARIS-EISEN FLINK OP

 

FEYENOORD HEEFT EEN SESAMSTRAAT-BESTUUR

KLIK S.V.P. OP ONDERSTAANDE LINK

De afbeelding “http://www.volkskrant.nl/multimedia/archive/00133/feyenoord__133781p.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

 

 

http://www.volkskrant.nl/sport/article1100688.ece/Feyenoords_kameraden_houden_hand_op_knip

 

  Willem C. van ’t Wout van Indiana Finance:
'Ik zie de volgende verklaringen voor het uitblijven van investeerders: d at er teveel organisaties binnen Feyenoord zijn die langs elkaar heen werken , dat een lening in het verleden moeizaam of slecht werd terugbetaald en de balans van de lenende club niet imponeert. '

VERBEEK ZIET 'T WEL WEER GOED KOMEN

Lang treuren om de uitschakeling in Europa is Feyenoord niet gegeven. De spelers hadden tot en met de vlucht op vrijdagmiddag terug naar Nederland de tijd om nog terug te denken aan de nederlaag tegen Deportivo la Coruña, maar daarna ging het vizier al direct weer vooruit naar de uitwedstrijd tegen Vitesse van komende zondag.

Trainer Gertjan Verbeek haalde donderdagavond met het oog op de wedstrijd in Arnhem al Karim El Ahmadi en Georginio Wijnaldum vroegtijdig naar de kant. De eerste had wat last van zijn kuit, terwijl de tweede volgens de trainer op zijn laatste benen loopt.

Verbeek liet zich door de nederlaag niet van de wijs brengen en toonde er vertrouwen in dat in het Gelredome een goed resultaat kan worden geboekt. ‘Met alle respect, maar Vitesse is geen Deportivo’, zei de coach na afloop het Europese duel. ‘Ik heb goede hoop dat het zondag weer goed komt.’

DE KRONIEK VAN LEX KROONKURK

Gert Jan Verbeek met aan zijn zijde de FBI-agent Vlemmings hebben hogere voetbalkunde gestudeerd. Onder hun bezielende leiding hebik nog nooit zo'n ingeinspireerd Feyenoord in Europa zien acteren. Timmer is nodig aan vervanging toe. De Cler maakt zijn top-salaris niet waar. Het loze vissertje Lucius moet de verdediging weer gaan versterken, dat terwijl hij met Bahai en Greene het meest geschutterd heeft dit seizoen.

Het Feyenoord-bestuur, (lees o.a. Casio Onno en Professor Bosz) blijven het legioen maar worsten voorhouden. DRIE KAMPIOEN IN TIEN JAAR! "Als het maar waar is!," zingen ze in de Jodenkerk…

Volgens mij wordt dit door hen geleide Feyenoord geen enkele maal kampioen in de komende tien jaar!

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD DAT HET VOLK GAAT MORREN EN DE BASTILLE (Maasgebouw) BESTORMT

GOD, MOCHT HIJ BESTAAN, MOET WEL EEN ONTZETTENDE HEKEL HEBBEN AAN ALLES WAT FEYENOORD HEET…

HOEVEEL VOETBALLEED KAN EEN MENS VERDRAGEN?

EN HET HOUDT MAAR NIET OP!!!!

DE PROFESSOR ZIT HOOG IN DE BOOM MET ZIJN SALARIS-EISEN

(Doe hem dan een strop om zijn nek!)

 

De gesprekken tussen Feyenoord en technisch directeur Peter Bosz over een nieuw contract worden over de jaarwisseling heen getild. "Er zijn twee gesprekken geweest, maar er bestaat geen behoefte om er haast mee te maken. Ik zou heel tevreden zijn als we er net na nieuwjaar uit zijn", aldus algemeen directeur Eric Gudde.

WEDEROM EEN TONEELSTUKJE VOOR TWEE HEREN

(Alhoewel, HEREN???? TUIG VAN DE RIGGEL IS HET!!!!!!)

Bronnen rondom de club melden dat Bosz hoog in de boom zit bij de onderhandelingen. Hoewel Feyenoord de door Bosz zelf geformuleerde sportieve doelstellingen voor de afgelopen twee seizoenen niet heeft gehaald en ook dit seizoen moeizaam verloopt, heeft Bosz een stevig eisenpakket neergelegd. Behalve een hoger basissalaris zou hij ook premies willen ontvangen voor zowel sportieve successen als goede financiële resultaten op de transfermarkt. Gudde bevestigt dit niet. "Inhoudelijk doe ik geen enkele mededeling over de onderhandelingen. Ik kan alleen zeggen dat de gesprekken in een goede sfeer verlopen."

De afbeelding “http://cache.daylife.com/imageserve/0dd66wg8tn8pk/610x.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

PROFESSOR BOSZ, DE VAN GOD VERLATEN SLOPER VAN FEYENOORD

MET EEN VAN ZIJN VELE MISKOPEN 

 

 

 

 

29 Comments »

 1. Koos says

  😈 professor bosz c.s. maken Feyenoord total loss! 👿

  november 29th, 2008 | #

 2. ruud says

  Net als je aan een opstand denkt is er weer een resultaatje te bewonderen. Daarom denk ik dat er morgen weer drie punten gepakt worden. De boszwachter en de andere klunsen hebben daarmee alle geluk aan zijn zijde.

  november 29th, 2008 | #

 3. Cor says

  lekker stuk (spreekwoordelijk) in de Volkskrant over de financieen van onze club. Ik zie de toekomst steeds somberder in. :cry::cry:

  november 29th, 2008 | #

 4. AZ says

  Het artikel in de VK is oud nieuws, of wou er iemand hier beweren van niet soms. Het enige verschil is dat er nu een paar namen worden genoemd, and that’s it. Het was Klote, het is Klote en als de huidige kern van directie en RvC blijft zitten, dan blijft klote.

  Die gladde aal van een Coca zag de bui hangen, nam amper de tijd om z’n bureau op te ruimen en pleurde ineens op. Daar had hij niet eens het excuus van de kredietcrisis voor nodig, de drogreden van ‘een nieuwe uitdaging’ was genoeg.
  Als je een beetje nadenkt kon je ‘m aan voelen komen. Die marketingrat heeft z’n opleiding genoten in the Great Ustated Nights, het land bij uitstek waar je leert om je ogen en ellebogen op de juiste (??) manier te gebruiken. En dat deed Kapitein Chris, en verliet schielijk het zinkende schip voordat het op de klippen te pletter zou lopen. Klasse Coca, be proud!!

  Overigens, Ow-No is jaloers op Coca. Hij zou ook wel weg willen, alleen de vraag is ‘waar naar toe’!! Onder zijn bezielende financiele leiding gaat het immers zoveel beter met de club, dat er geen bedrijf is die deze knul op de payroll wil hebben.

  Over de huichelende nitwit uit Ugchelen hebben we het al zo vaak gehad, dat alles wat je over deze zelfverrukker schrijft of bedenkt, al een tig-keer is uitgesproken, geschreven en bijna tot vervelens toe is herhaald. Z’n laatste ‘kunstje’ was de contractverlenging van Bahia. Deze “canário divino” is daardoor zo intens gelukkig geworden, dat ie daar zonder het zelf te beseffen nog minstens een paar keer per wedstrijd over na loopt te dromen. Goed voorbeeld was Deportivo uit, of eh … zie ik dat verkeerd ? Godsamme, doeT mij ook zo’n baas!!

  Weet je, ik vraag me niet af wanneer er door het legioen wordt ingegrepen, maar wel OF het ooit van zal komen. Het is toch te bizar voor woorden wat er gebeurt. Dalijk wordt er per ongeluk gewonnen de volgende rechterrijtjeclub, en staan de hanen in het Maasgebouw weer 3 x victorie te kraaien.

  De FSV speelt het keurigste jongetje van de klas, juicht braafjes mee en houdt verder netjes de kaakjes op elkaar. Geen onvertogen woordje komt over de schijheilige lipjes, laat staan enige opmerkingen die als kritiek uitgelegd kunnen worden. De samenwerking van de voorbeeldigste supportersvereniging van het land en de club die ze zo fanatiek steunen is een waar genot om te mogen aanschouwen.
  Het Sinterklaasfeest was immers een weergaloos succes waarbij het eerste elftal trots bij Sint op schoot mocht. Tja, GJ kwam met zijn helden ook uit Spanje, ECHT WAAR !!!
  Alleen, kindjes mogen nu eenmaal niet te lang opblijven van de papa’s en de mama’s, dus die lagen afgelopen donderdagavond niet voor TV Rijnmond, maar al lekker in dromenland te bed !! Achteraf bezien gelukkig maar ….

  Het gaat me TE ver om te zeggen dat ik van en over alles met betrekking tot Feyenoord nachtmerries heb. Daarvoor is m’n gestel en geestesvermogen door alles wat er de laatste jaren passeerde inmiddels murw gebeukt. Maar geloof me, er zijn momenten dat ik zeer graag weer eens een kind zou willen zijn en m’n verlanglijstje voor Sint en Piet zou willen maken.

  3 X raaien wat daar in zou staan ……

  november 30th, 2008 | #

 5. sjoko says

  Kom je je nest uit op de zondag ochtendd zie je als 1 e in het sportkatern : van mij mag Bosz inderdaad hoog in de boom !

  Uitsluitsel Bosz pas in nieuwe jaar Van onze Telesportredactie

  ROTTERDAM – De gesprekken tussen Feyenoord en technisch directeur Peter Bosz over een nieuw contract worden over de jaarwisseling heen getild. “Er zijn twee gesprekken geweest, maar er bestaat geen behoefte om er haast mee te maken. Ik zou heel tevreden zijn als we er net na nieuwjaar uit zijn”, aldus algemeen directeur Eric Gudde.
  Bronnen rondom de club melden dat Bosz hoog in de boom zit bij de onderhandelingen. Hoewel Feyenoord de door Bosz zelf geformuleerde sportieve doelstellingen voor de afgelopen twee seizoenen niet heeft gehaald en ook dit seizoen moeizaam verloopt, heeft Bosz een stevig eisenpakket neergelegd. Behalve een hoger basissalaris zou hij ook premies willen ontvangen voor zowel sportieve successen als goede financiële resultaten op de transfermarkt. Gudde bevestigt dit niet. “Inhoudelijk doe ik geen enkele mededeling over de onderhandelingen. Ik kan alleen zeggen dat de gesprekken in een goede sfeer verlopen.”

  november 30th, 2008 | #

 6. jozef says

  Lex, ouwe dibbus.
  Ik heb het het gevoel dat ze niet met Bosz door willen. Dat ze van hem af willen. Maar dat ze het op deze manier naar buiten brengen. Ik weet het niet zeker, het is maar een gevoel. Maar het zou te mooi voor woorden zijn, ja toch!!!

  Lex Kroon: Ik denk (op z’n plat Rotterdams gezegd) dat het KUT-KOMEDIE is van Gudde en Bosz. Let op mijn woorden: BOSZ KRIJGT EEN NIEUW CONTRACT!!!!

  november 30th, 2008 | #

 7. Nog Steeds Steeds Beter? says

  Hoge Boszen vangen veel wind:

  Bosz formuleert zijn eigen beleidsplan stukken beter dan dat voor Feyenoord 1 !!!

  (Bronnen rondom de club melden dat Bosz hoog in de boom zit bij de onderhandelingen. Hoewel Feyenoord de door Bosz zelf geformuleerde sportieve doelstellingen voor de afgelopen twee seizoenen niet heeft gehaald en ook dit seizoen moeizaam verloopt, heeft Bosz een stevig eisenpakket neergelegd. Behalve een hoger basissalaris zou hij ook premies willen ontvangen voor zowel sportieve successen als goede financiële resultaten op de transfermarkt.) …

  Jackpot! Hij loopt zich al rijk te rekenen aan de verkoop van onze aanstormende talenten als Fer, De Guzman en Wijnaldum.

  november 30th, 2008 | #

 8. P.Schil says

  Denk inderdaad dat professor kloteklapper Bosz zijn nieuwe contract al getekend heeft en dat dit pas op de nieuwjaarsreceptie naar buiten wordt gebracht, na lange en moeizame onderhandelingen …jaja 🙄 .., immers dan is de goednieuws show op zijn best te noemen in de Kuip = lees het dwaze maasgebouw!

  De club gaat steeds meer naar de gvd toe!
  Dt is begonnen mt die kale en het laatste zetje wordt nu gegeven door die ras snavel Erik Krukke en die gnoe uit Uggelestein!

  Mijnheer Kroon vind U die Krukke inmiddels ook niet rijp voor het gesticht Delta?

  Lex Kroon: Dat weet alleen Freud…

  november 30th, 2008 | #

 9. AZ says

  Tot mijn stomme verbazing las ik betreffend Deportivo-Feyenoord dat de bezoekers van FR-Fans.nl André Bahia Man of the Match hebben gebombardeerd.
  Dus 2 x meuren met als direct gevolg 2 tegengoals, en dan NOG tot Man of the Match worden uitgeroepen !! Is er iemand die mij dit zonder enig gevoel voor humor cq schaamte kan uitleggen?

  @ jozef
  Ik hoop van harte dat je gevoel je nooit in de steek laat.

  november 30th, 2008 | #

 10. LJB says

  @AZ

  Mwah, zover zaten de bezoeker van FR-Fans.nl er niet naast. In het land der blinden is eenoog koning. En tegen Deportivo waren er zeker 8 nog minder dan Bahia. Dus:wink:

  En alweer twee punten verloren, al is dat niet het ergste. Het ergste is dat ik weer een artikel heb moeten lezen waarin wordt bevestigd dat het financieel nauwelijks beter is dan in 2006. Sterker nog, er is denk ik de afgelopen jaren nog veel meer goodwill verspeelt, door de amateurs in het Dwaasgebouw. Dat een ondernemer er in het artikel fijntjes op wijst dat het hospitality programma nauwelijks afwijkt van FC Bal op het dak zegt genoeg over de manier waarop sponsors zich door Feyenoord behandeld voelen. Pijnlijk is ook de eerlijke constatering van Jacobs dat te laat is begonnen van het verkopen van de nieuwe businessseats. In ieder normaal bedrijf zou de verantwoordelijke kunnen uitzien naar een andere werkgever. Zoniet bij Feyenoord.

  november 30th, 2008 | #

 11. P.Schil says

  @LJB,

  Twee punten verspelen tegen een derderangs kneuzen team als Fietstas is natuurlijk wel te zot voor woorden en zeker de manier waarop dat gebeurde.
  Het was weer voetbaldroevenis ten top wat Feyenoord vandaag liet zien.

  Komt ook nog eens bij dat Verbeek weer niet weet te winnen van een middelmatige tegenstander.
  Volendam, Utrecht, Kalmar(uit), Den Haag zijn zwakke broeders te noemen en als er iets meer tegenstand is dan doen ze het in de broek van angst.
  Wat dat betreft wordt de Graafschap komende zondag thuis alweer heel erg lastig!

  november 30th, 2008 | #

 12. Wim, Toronto says

  Lees vooral de comments op het Televaag artikel. Er blijken toch veel meer medestanders van ons te zijn.
  “Bosz zit hoog in de boom met zijn eisen” Wie o wie zaagt die boom toch om?
  Heb nog nooit zo’n zelfingenomen lul meegemaakt.

  november 30th, 2008 | #

 13. bitter tears says

  toch weer een heel punt weg gesleept uit de hel van gelderom.
  proficat mijn jongens we gaan stijgen!
  al weer een goede kroniek en van mij mag het steviger lex,
  maar hoe krijgen wij in godsnaam de ogen geopend van het legioen?
  van de week nog enkele gespreken gehad met diverse fans ,maar zij vinden dat feyenoord en verbeek een kans moet krijgen.
  ik vraag mij af hoeveel kansen in 2 jaar?
  wie telt ff mee ,ik weet het niet meer maar ons feyenoord wordt gewoon naar de klote geholpen.
  en ja over die bomen had ik het laats nog over ,ik zou zeggen er is genoeg ruimte.
  ook jansen een man met zoveel voetbal bagage laat zich maar niet horen.
  kunnen we niet allemaal eens een mailtje sturen naar van herik?
  zo kan dit echt niet langer

  november 30th, 2008 | #

 14. kevin says

  :???:Het gaat nergens meer over met Feyenoord. Die overbrugginsfonds is niks. Feyenoord zit nog steeds met een schuld van 17 miljoen euro. Heb je nog een achterlijke gladiool die zichzelf geweldig vind en hij wilt meer als een miljoen verdienen in de kuip. Wilt die beunhaas nog is premies ontvangen uit PRESTATIES EN TRANSFERS. Dan is dat meer als 2a3 miljoen wat hij wilt gaan verdienen. Dan is het toch helemaal van de gekke. Of ben ik nou gek?

  november 30th, 2008 | #

 15. LJB says

  @Kevin

  Nee, dat is van de gekke.

  Bosz presteert al jaren niet, moet dus gewoon weg. Als Gudde zijn eigen nek wil redden beseft hij dat heus wel.

  november 30th, 2008 | #

 16. Pekinees says

  Gaitjan Rammedan (weet het nog) steeds beter:

  Feyenoord ploetert bij Vitesse: 1-1.

  Ik herhaal mijn advies nog maar eens: maak Willem de Zwijger maar hoofdcoach en Gaitjan veld/(kracht?)trainer. (Voor ontslag is namelijk geen geld…)

  november 30th, 2008 | #

 17. Pekinees says

  ARNHEM (ANP) – Feyenoord laat onderzoek verrichten naar de aanhoudende stroom van hamstringblessures in de A-selectie. Tim de Cler was zondag bij Vitesse (1-1) het laatste slachtoffer bij de Rotterdammers. De linkervleugelverdediger moest in de slotfase naar de kant met de inmiddels beruchte spierblessure in het bovenbeen.

  Een mogelijk verband met de krachttrainingen die hij bij Feyenoord dit seizoen introduceerde, wees Verbeek krachtig van de hand.

  En dan de uitsmijter:
  Verbeek: “Zelf heb ik die blessure nooit gehad, nee. Ik was nooit geblesseerd.”

  november 30th, 2008 | #

 18. Nog Steeds Steeds Beter? says

  Verbeek na de wedstrijd: Het was hotseknotsbegonia-voetbal.
  Ja, dat krijg je met een hotseknotsbegonia-trainer. 🙄

  november 30th, 2008 | #

 19. P.Schil says

  Zolang die dwazen van het dwaasgebouw zowel Erik Krukke als Professor kloteklapper Bosz als Onno Jacob$$$$ als Geit janneke Verbeek blijft handhaven zal de club er niet op vooruit gaan en is het al een wonder als we straks van Volendam uit en Sperti thuis weten te winnen.

  Mijn god de club gaat helemaal naar de kut toe en die 4 idioten zorgen daar voor 👿 👿 👿

  november 30th, 2008 | #

 20. Gish says

  Vanmiddag heb ik via het eredivisiekanaal de vermakelijke wedstrijd Vitesse-Feyenoord mogen aanschouwen, vermakelijk omdat beide teams er een grote rotzooi van maakten in het veld. 22 blinden die tegen elkaar opbotsen, das lachen.
  Stiekem hoopte ik dat Vitesse 2-1 zou maken want mensen we zijn alleen maar gebaat bij nog meer puntverlies om van die Bosz af te komen. Maar al zou hij morgen weg zijn dan ziet onze toekomst er donker uit. De geldschieters houden de hand op de knip, kapitaal op het veld staater nauwelijks ? Alle bejaarde spelers zijn geblesseerd of over-the-hill. Wie vandaag nog lichtpuntjes ziet mag het zeggen. Ik heb ook geen idee hoe Feyenoord hier ooit nog uit moet komen. Slechts een kapitaalkrachtige supporters die de hele zaak overneemt en dat Maasgebouw schoonveegt is de oplossing. Don Leo maken we TD en Mario trainerT. 75% van de selctie wordt afgestoten, slechts de jeugd mag blijven. Dat en de vooruitzichten op een nieuuw stadion geven misschien weer een klein beetje hoop. Zo niet dan voorspel ik voor volgende jaar een halvering van het aantal seizoenkaarten, en ja ik zit dan bij de afvallers.

  november 30th, 2008 | #

 21. AZ says

  @ Pekinees

  Remember http://www.fr-fans.nl/?p=lees&id=5401 !!
  Je reageerde er zelfs op.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat GJ de aanpak van Raymond Verheijen niet ziet zitten. Maar ja, als GJ nog lang aanblijft dan komt ASR binnenkort met een “blessure-polis”, oftewel …. hoe plezier ik m’n komende shirtsponsor.

  @ Gish
  Goed plan !!!!

  november 30th, 2008 | #

 22. ruud says

  Wat moeten we nu nog zeggen?????????????

  november 30th, 2008 | #

 23. ruud says

  Oh ja Petertje de boszwachter: El Amadhi speelde vandaag foutloos. Wat is dat toch een GROOTE, STERKE middenvelder.

  november 30th, 2008 | #

 24. jwm says

  Ik hoor het nog na de overwinning tegen Roda .. ‘we worden gewoon kampioen dit jaar’ … er zit zoveel naivitiet in de gemiddelde Feyenoord supporter dat er wekelijks met grote cijfers verloren moet worden om de ogen van de meute te openen.

  Hierboven een pracht voorbeeld van een zekere Lee. Reeds voordat de man naar Rotterdam kwam zette ik grote twijfels. Maanden was hij gevolgd maar wie destijds de Asian Football Cup heeft gezien (en als ik daar bij was dan moet het ook voor een scout mogelijk zijn geweest) heeft kunnen aanschouwen dat de man er niets van kan.

  Nog steeds echter wordt de ankoop verdedigd, net als al die andere mislukkelingen die er wekelijks lopen te schutteren. ‘De jeugd’, wordt er geroepen, ach, strohalm 131 om je voor de gek te houden.

  In de maatschappij trekt eenieder de broekriem aan. Zelfs zij die in 2008 een topprestatie hebben neergezet kunnen rekenen op een kleine bonus en al helemaal geen salarisverhoging.

  Bij Feyenoord loopt een TD, die NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS GEPRESTEERD HEEFT (lezen we mee, eikels in het Maasgebouw), en de man durft EISEN op tafel te leggen.

  Het is echt een soap van de grootste orde. Maar laat het maar gebeuren, de man graaft een kuil zo diep, die weet straks niet meer hoe hard hij rennen moet.

  december 1st, 2008 | #

 25. stephanie says

  wat erg als je me club ziet spelen met afgedankte gloeilampen mislukte joden en professor bosz die nog eisen durf te stellen en die klootzak van knudde die als je wat aan hem vraag alleen maar antwoord eheheheheh wie verlos ons van die minkukels

  december 1st, 2008 | #

 26. Kopoprugrecht says

  De TD heeft zich in het verleden uitgesproken over het professionele niveau binnen de vereniging, dat kon en moest beter worden. De trainer geeft op basis van zijn ervaring aan dat clubs als AZ, Heerenveen, Groningen en Twente wellicht verder zijn dan onze club.
  De TD heeft nu inmiddels al heel wat jaartjes er op zitten.
  Bij een professioneler klimaat hoort ook dat je afgerekend wordt op behalen van doelstellingen die aanspreken bij de klanten (supporters). Welnu wat is dan onze professionele conclusie???
  …………………………………

  december 1st, 2008 | #

 27. Pekinees says

  Aan AZ:

  Dit was dan ook cynisch bedoeld. Ik herken me meer in Verheyen’s aanpak en heb die Gaitjan Kruutmoes van het begin af aan niet zien zitten, zie mijn eerdere reacties. We hebben gewoon een bezielende trainer (met humor!) nodig zoals Mario!

  december 1st, 2008 | #

 28. bitter tears says

  Ik loop al van af het begin tezeuren over mijn (onze?) idool mario.
  Maar helaas heeft niemand van af het begin begrepen wat er aan de hand was bij feyenoord.
  op een na eerlijk is eerlijk lex was van af het begin tegen bosz en handlangers is door diverse herhadelijk hier om aangevalen en verketerd .
  uit eindelijk komt helaas de waarheid naar boven en is die gene waaar het in feite omdraaid en andere in mindere mate goed gedekt inmiddels.
  dus de sup zijn mond dood gemaakt en laten zich belachelijk maken .
  dus van het legioen hoeft feyenoord niets teverwachten , als ik lees het het feyenoord -forum staat het huilen nader dan het lachen.
  ze zouden voor straf eens de kronieken over moeten schrijven in 4 fout

  december 1st, 2008 | #

 29. FeyeMoord says

  Een zal er vast geen spijt hebben dat hij niet (op veler advies!) nog wat doorleerde bij Feyenoord: Royston.

  december 1st, 2008 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen