Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Meest recente berichten

Recente reacties

DE GEBETEN HOND & DE ZONDEBOK

oktober 31st, 2008

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Lel0EpwyPsP6CM:http://www.degebetenhond.nl/nb/logodog.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 ERIC KNUDDE:

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:45iFse1WaWzjEM:http://www.ad.nl/multimedia/archive/00094/kolenboer_94607a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Het gevoel dat het tegen zit, helpt je helemaal niets. Dat wordt een kolenzak op je rug." 

 

TONEELSTUKJE VOOR TWEE HEREN

(TWEEDE BEDRIJF)

ERIC KNUDDE IN HET A.D.:

(Knudde marktkraamt veel onzin uit) 

http://94.100.113.205/145850001-145900000/145859401-145859500/145859478_2_Io1Y.jpeg

Technisch directeur Professor Bosz is bij de aanhang de gebeten hond. Is het nieuws dat hij zijn contract kan verlengen dan niet slecht getimed?

,,Ik heb dat niet actief naar buiten gebracht, maar slechts bevestigd toen ik daar naar werd gevraagd.’’

Jan Dirk Stouten en Wilfred Genee hebben vanavond in Fc Rijnmond (het voetbalpraatprogramma van Rijnmond) laten weten dat zij vernomen hebben dat het contract van Peter Bosz is verlengd. Echter zou het nu voor de publieke opinie niet handig zijn om dit nieuws nu naar buiten te brengen en wacht men op een geschikter moment om het nieuws dat Bosz zijn contract verlengd heeft wereldkundig te maken.

Is het dan wel een goed tijdstip om over contractverlenging te praten? Bosz is toch medeverantwoordelijk voor de prestaties?

,,Het is goed management als je tijdig anticipeert. Als het contract van Professor Bosz afloopt in de zomer, ga je natuurlijk niet in mei volgend jaar onderhandelen. Bosz heeft aangegeven dat de gesprekken deze week geen vervolg krijgen, omdat we wel wat anders aan ons hoofd hebben. Dat de buitenwacht denkt ‘wat gaan ze nou doen?’, snap ik wel. Die kijkt naar de stand op de ranglijst. Wij kijken in de directie ook naar de structuur die rond het eerste elftal, de jeugdopleiding en de scouting is gebracht. Daar zijn we heel tevreden over. Alleen de resultaten daarvan zijn niet op de korte termijn zichtbaar.’’

Toch is er wel wat aan te merken op de selectie die Bosz heeft samengesteld. De oude spelers kampen veelvuldig met blessures en de wisselwerking tussen jong en oud is niet optimaal.

,,Dat eerste zal feitelijk wel kloppen, al zijn het veel confrontatieblessures geweest die niet zozeer met leeftijd te maken hebben. Met dat tweede ben ik het helemaal niet eens. Ik maak me daar geen zorgen over.’’ 

 

De afbeelding “http://www.fopshop.nl/fotos/groep64/6425019500206.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE BESTE VOORZITTER DIE FEYENOORD OOIT BESTUURDE

STAAT OP UIT ZIJN GRAF

 

THE GREENE-MILE

(dodelijke analyse van Eus Roovers)

 Hij volgt Feye-noord al bijna zijn hele leven en maakte hoogte- en dieptepunten mee met de club. Roovers zegt zichzelf niet meer te kunnen herkennen in het elftal van Gertjan Verbeek. ‘Na afloop zie je de spelers allemaal met iPods in hun oren naar de bus slenteren. Ik krijg sterk de indruk dat de huidige malaise van Feyenoord hen geen moer interesseert. Serginho Greene steekt tegen Sparta zijn middelvinger op tegen supporters. Waar haalt hij het lef vandaan?’

 

 De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00062/driessen_62790c.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

(leest iedere dag De Kroniek van Lex Kroon) 


Wat kan Feyenoord doen? Niets. De club zit gevangen in het eigen web. Geld ontbreekt, sterker, er is een flinke schuld, zodat de club zich nauwelijks kan versterken en daardoor geen schoonschip kan maken. Met het ontslaan van Verbeek, of door iemand boven hem te plaatsen, zouden de hoge heren in het Maasgebouw zich een brevet van onvermogen opspelden na alle kostenverslindende assesments.

Trouwens, al die 'heren' hebben nog niets bewezen in de voetballerij, en niet bij Feyenoord. Op Jos van der Vegt na zijn de commissarissen een verzameling groentjes, evenals algemeen directeur en ex-amateurtrainer Eric Knudde. Professor Bosz is een lichtgewicht, die met zijn filosofie van vorig seizoen heeft gegokt en verloren. De technisch directeur slaagde er niet in Verbeek afgelopen zomer voldoende handvatten aan te reiken. Zelfs niet voor een simpel schokeffect binnen de selectie.Desondanks zijn directie en de raad van commissarissen tevreden en willen ze Bosz behouden voor Feyenoord. Wat weer genoeg zegt over deze mannen. Deze omstandigheden betekenen de redding voor een aantal beleidsbepalers.En dan kan je niets anders doen dan rust prediken en hopen op de ommekeer. Het is mager, nergens op gebaseerd, maar de realiteit.

WAARHEID ALS EEN KOE:

De commercie is de boventoon gaan voeren..Daardoor zijn de supporters van Feyenoord vervreemd geraakt van hun club. ‘Coen Moulijn speelde bij Feyenoord omdat hij trots was om dat shirt te mogen dragen. Nu gaat het de spelers alleen nog maar om geld. Een paar kwartjes meer en ze zijn weg. Dat voelen die jongens van de harde kern haarfijn aan.’

HET ALGEMEEN DAGBLAD, OOK WEL DE DORPSPOMP GENOEMD

PARTNER VAN FEYENOORD:


Het beste zou het zijn als er zich een zondebok aandiende. Ook wat mij betreft.

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Z0rMPbYeha-ZxM:http://bp0.blogger.com/_JYSNhuYnHvo/R7R5xK-qdMI/AAAAAAAAACM/tOz1UWm2YQU/s320/zondebok.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Het schreeuwt lekker weg. Suggesties? Professor Bosz is een non-valeur die het erger vindt om voor Peter de Boszkabouter uitgemaakt te worden dan dat hij zich in een televisieprogramma moet verdedigen. Ayatholla Jansen is een uitgerangeerde bejaarde die om de paar dagen over een zak met ballen struikelt en verder niks toevoegt. Gertjan Verbeek is een onaangepaste provinciaal voor wie het communiceren nog uitgevonden moet worden. Eric Knudde is een uit de ambtenarij omhooggevallen baantjesjager die onder zijn steen blijft tot de eerste paal voor het nieuwe stadion geslagen wordt.

De afbeelding “http://www.feyenoord-internet.nl/images/stories/Content/Contentimages/Seizoen08_09/Wedstrijden/RodaJC_Feyenoord/rodajc_feyenoord2008gr.png” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Verdien € 132,50 bij winst van Feyenoord op Roda JC
Volgens Bookmaker Unibet is Roda JC zondag licht in het voordeel voor de overwinning. Feyenoord is de underdog in Kerkrade., Feyenoord winnen? Je hebt meer kans dat je 1000 jaar wordt…

 

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/banners/20081016_banner_openstaande.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Gezocht: Nieuwe Technisch Directeur en een echte Voorzitter

 

http://chucai.mine.nu/~loesje/ecards/2004nov-zwartschaap.jpg

Feyenoord is nu afgezakt naar de zestiende plaats. Moet er iets gebeuren bij Feyenoord? Algemeen directeur Eric Knudde: ,,Gertjan Verbeek brengt precies wat we voor ogen hadden. Op één ding na: resultaten.’’

"Resultaten? Die komen heus wel. Wij bekijken de zaak pas na 34 wedstrijden", meldde Professor Bosz telefonisch vanuit de auto. "Ik ben onder weg naar het stadion. Meer kan ik er niet over zegen. Misschien later…"

FEYENOORD IS EEN ZIEKE CLUB
het lijdt aan de ziekte van Bosz

Feyenoord-fan ben je niet voor je lol, zal elke supporter beamen. Een cynisch grapje in De Kuip: het verschil tussen de kredietcrisis en de crisis bij Feyenoord? De kredietcrisis waait wel weer over. Feyenoord is een zieke club, een club zonder geld, waar geen topsportmentaliteit heerste, constateerde technisch manager Professor Bosz in zijn omstreden rapport uit 2007. Nou, nee: Nu heerst er een echt topsportklimaat. De Professor kan voor mij de I-pod op…

 

DE LULHANNESSEN IN HET MAASGEBOUW HEBBEN ERNST HAPPEL NOOIT GEKEND. DIE HAD ALS MOTTO:

 

"DIE PUNKTE TELLEN"

 

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00101/geloof_religie_rk_101472b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

HIER LIGT FEYENOORD

WINNAAR EUROPA-CUP 1970

     1908 – 2008

GEDENK HAAR IN UW GEBEDEN

 

 

 

 

 

34 Comments »

 1. Koos says

  👿 BOSZ EN GUDDE MOETEN Z.S.M. WEG! ONBENULLEN 1e klasse 👿

  oktober 31st, 2008 | #

 2. LJB says

  Amen to that Lex, amen to that!

  (al is Verbeek niet alleen een autistische provinciaal, maar ook een vakman, dat heeft hij i.m.o. al ruimschoots bij Heerenveen bewezen).

  Bosz, Gudde en Van Wel (van wie we alleen wat gaan horen zodra hij zijn stadion kan gaan bouwen): OPZOUTEN!

  Nieuwe sterke man met Feyenoordhart gezocht, prijs n.o.t.k.

  oktober 31st, 2008 | #

 3. Giotazz says

  @ LJB het besef gaat langzaam komen bij de media, het AD gaat nu eindelijk ook wat kritische geluiden laten horen en teleneus doet er ook een schepje boven op.Alleen de terechte vraag rijst nu wie gaat de kar trekken?? De vermogende Feyenoorders staan ook niet op. Er is simpelweg gewoon poen nodig. En dat is er niet. De club moet tot op de grond afgebroken worden. de structuren die er nu staan (en volgens Knudde prima zijn) werken niet. Feyenoord moet eerst weer een gewone club worden en geen NV! daar moeten we met z’n allen voor knokken gewoon een voorzitter en twee bestuursleden en alle supporters en voetballers lid van deze club. Laat Verbeek eerst eens beginnen met jeugd spelers uit de A1 en jong Feyenoord te halen. De oudjes mogen lekker op de tribune zitten. Het jaar is toch al verkloot en wat valt er nu nog te verliezen? De TD moet per direct zijn functie neerleggen en wordt doorbetaald tot mei wanneer zijn contract afloopt, Gudde kan ook zijn biezen pakken en Jacobs ook. Lex stel jij eens wat mensen voor die in jou ogen in staat zijn om de kar te trekken.
  Als technisch directeur stel ik Rob Jacobs voor
  als algemeen directeur Jan Willem van Dop

  iemand andere ideeën ?

  oktober 31st, 2008 | #

 4. Ed Verkerk says

  Beste Lex,

  Ik krijg er ook een kloote gevoel van wat er nu met Feyenoord gebeurt, maar vind het toch te goedkoop om dat op Bosz of Gudde of Verbeek af te schuiven. Als er geen geld is kan je niets kopen. Heb toch de indruk dat er gericht gewerkt wordt en ben blij dat ze Verbeek blijven steunen.
  Heb net het interview in VI met hem gelezen en elke keer als je hem op tv ziet kan ik alleen maar zeggen dat ik veel respect voor deze man heb. Vind dat hij gezocht wordt en dat iedereen elkaar maar napraat over krachtraining. Feit is dat hij Feyenoord veel aanvallender laat spelen dan vorig seizoen, probleem is alleen het gebrek aan punten
  Blij dat hij trainer van Feyenoord is en heb er vertrouwen in dat het onder hem toch allemaal goed gaat komen.

  Lex Kroon: Verbeek is er ingeluisd door Bosz. Gudde en Bosz zijn m.i. totaal ongeschikt om een bolwerk (Feyenoord) te besturen. Het wordt nog erger! Mark my words!

  oktober 31st, 2008 | #

 5. LJB says

  @Ed Verkerk

  Op zich is het op persoonlijk vlak ook vervelend voor met name Bosz. Neem van mij aan dat hij weldegelijk een echte Feyenoorder is, iemand die in de jaren 90 vaak voorop liep in de strijd. Zijn ruzie met De Kromme interesseert me ook niet zoveel. Maar let’s face it, onder zijn bewind als TD is Feyenoord afgegleden van een subtopper tot absolute middelmaat met uitzicht op nog minder. Dan moet je dus opkrassen.
  Verbeek en Gudde zijn professionals zonder een echte band met Feyenoord. Als die eruit vliegen hebben ze zoweer een andere grote ambitie. Al zou ik Verbeek dus nog ff laten zitten. Vrij gezellige man, zeeen van tijd om te bouwen aan een beter team…

  oktober 31st, 2008 | #

 6. LJB says

  Misschien dat Bosz vanavond zijn woordje gaat doen bij FC Rijnmond…rond half 6.

  oktober 31st, 2008 | #

 7. Koos says

  @ Giotazz Rob Jacobs is nog ongeschikter dan het gespuis dat er nu zit. Laat hem aub bij Neptunes blijven

  oktober 31st, 2008 | #

 8. Pekinees says

  Lex, kop op. (Op de kop):
  We doen toch mee voor de eerste plaats? Nou dan….

  En wist u dat het woord ROBOCALL (Robocall is Amerikaans jargon voor automatische telemarketing telefoontjes) is afgeleid van het Nederlandse ROBOSZCALL?

  oktober 31st, 2008 | #

 9. LJB says

  Volgens Bram Peper, oud-burgemeester van Rotterdam, voormalig minister, Feyenoordfan, ex-semiprofvoetballer én socioloog, is het heel simpel: ‘Je kunt Nederland precies in tweeën verdelen. De ene helft is Feyenoorder, de andere helft gloryhunter. Met alle respect voor lokaal opererende clubs als PSV, maar Feyenoorders en gloryhunters heb je in het hele land.’

  Aan die voorliefde voor de Duivendrechtse of de Rotterdamse club ligt een belangrijk mentaliteitsverschil ten grondslag, zegt Peper, die zelf aan het open riool studeerde en woonde. ‘Gloryhunters is de club van de praters, de middenstanders. Feyenoord is minder verbaal. Het is de club van de doeners, de niet lullen maar poetsen mentaliteit, de arbeiders. Het is een stuk van je identiteit. Voor mijn kleinzoons verjaardag koop ik een Feyenoordshirtje. Die jongen wil daarin gezien worden. Ook hij laat ermee zien wat voor type hij is. Naast Gloryhunters heeft Nederland een Feyenoord nodig.’

  Gooi het huidige bestuur eruit en laat Peper (met zijn netwerk en bestuurlijke ervaring) maar werken aan een simpele bestuursstructuur met goede mensen.

  oktober 31st, 2008 | #

 10. Joop says

  Leo BeenhakkerT als TD, en laat m zelf zijn technische staf invullen en de scoutingsstaf opzetten. Gudde en Bosz opzouten. Van Wel zit r ook alleen maar om een nieuwe Kuip te mogen bouwen, hoeveel heeft hij al in feyenoord zitten?
  En heel gauw idd een nieuwe voorzitter, een man die een echte Feyenoorder is een geen verdeeldheid in de club zaait.
  Hiermee zou vdHerik dus afvallen als ie al zou willen trouwens om terug te komen.

  oktober 31st, 2008 | #

 11. Harry-P says

  LJB zei: “Gooi het huidige bestuur eruit en laat Peper (met zijn netwerk en bestuurlijke ervaring) maar werken aan een simpele bestuursstructuur met goede mensen.”

  Dit lijkt mij nou een goed idee om de huidige malaise te doorbreken.
  Nu doen is beter dan uitstellen, hopen op beter en afwachten.

  oktober 31st, 2008 | #

 12. Pekinees says

  Peper for President? Weten jullie dat wel zeker?
  Met Nelie als supporter op de tribune?

  oktober 31st, 2008 | #

 13. ruud says

  Ondanks dat het gras tussen zijn tenen groeit denk ik aan BeenhakkerT(is ie eindelijk thuis), Robbert Eenhoorn of Lex Kroon. Zoals de voorzitter van Twente in de VI al zegt; de supporters zijn het belangrijkste.

  oktober 31st, 2008 | #

 14. Joop says

  Jorien kom a.u.b terug!Onze club is kapot gemaat door dit bestuur.Gudde is een ex marktkoopman,Bos heeft net Mulo, Jansen zit als een fosiel op de bank en dit soort lieden moet een bedtijf leiden?Laat me niet lachen,alleen Jorien kon en kan dit!Weggepest omdat hij 3% extra rente rekende!Een klein gedeelte nep supporters wilde ook dat Jorien ophoepelde,nou bedankt jongens ,we hebben het gezien!In 2002 ,olv Jorien nog winnaar UEFA cup ,nu op punt van degraderen!Bedankt vrienden!
  Lex, Rotterdam | 09:26 | 31.10.08

  Is dit onze eigen Lex die dit plaatst?

  oktober 31st, 2008 | #

 15. Gish says

  Je beste stukkie van 2008 Lex.
  Maar of je daar blij mee bent ?

  Lex Kroon: Het is net alsof Knudde en de Professor mijn vrouw verkrachten en ik moet vastgetaped op een stoel toekijken…

  oktober 31st, 2008 | #

 16. Joop says

  Ik hoop op een sneeuwbaleffect en dat de huidige kliek verdreven zal worden!

  oktober 31st, 2008 | #

 17. LJB says

  @Pekinees

  Van mij mag hij het i.i.g. tijdelijk doen. Hij kent de stad, de club en de mentaliteit bij BVO’s. Neelie zal vermoedelijk in Brussel blijven 😉
  Wel opletten dat hij niet teveel bonnetjes bij Onno inlevert…

  oktober 31st, 2008 | #

 18. the R says

  Jorien kom aub niet terug!!!
  Ghana projecten, 10 keer per jaar voor de rechter, FIOD inval, 12% rentes, gigantische schulden ect ect ect….
  Geen openheid, geen transparantie, geen overleg, geen terugkoppeling.
  Jorien heeft er werkelijk een financiele puinhoop van gemaakt!

  (helaas) De huidige beleidsbepalers maken er nu een nog grotere puinhoop van!
  Dit is het ook niet en zal het ook nooit worden.

  De malaise zal voortduren met dit zooitje aan het bewind.

  oktober 31st, 2008 | #

 19. jwm says

  Ik zeg niets meer over dit zootje, dat laat ik nu over aan de landelijke pers. Mocht ik in het weekend nog tijd hebben, zal ik ook de internationale pers aansporen om de pen in gif te dopen.

  Zo, nu weer terug in de zon.

  oktober 31st, 2008 | #

 20. Joop says

  @ the R:
  Ghana projecten, wat is er mis mee?
  10 x per jaar voor de rechter???? Feiten graag
  FIOD inval?? Vrijspraak tot aan de Hoge Raad!
  12% rente? Heb ik al gemeld, geen onderpand,, risicovolle lening, die overigens pas teruggevorderd werd toen Jorien met pek en veren de kuip werd uitgejaagd.
  Het enige verwijt dat Jorien gemaakt kan worden is dat hij op het laatst teveel van afstand heeft bestuurd, overigens nadat hem dit verzocht was door de rest van het toenmalige bestuur!

  En die 5 miljoen schikking met de belastingdienst had Jorien ook uitgspaard voor feyenoord, dat weet ik zeker!

  oktober 31st, 2008 | #

 21. Joop says

  @ the R
  Overigens, zie mijn post onder nr 10, ik denk dat GKL te veel verdeeldheid heeft binnen Zfeyenoord om nog succesvol terug te kunnen keren, maar alles is al gauw beter dan het zootje wat er nu zo’n puinhooop van gemaakt heeft. Post nr 18 ging over de vraag of onze eigen Lex dit als reactie op het Telegraaf artikel heeft geplaatst, lezen is een kunst!

  oktober 31st, 2008 | #

 22. ruud says

  Ik geloof nooit dat VDH terug wil en Joop met wim jansen is het link hoor een sneeuwbaleffect.

  oktober 31st, 2008 | #

 23. Joop says

  haha touché Ruud!

  oktober 31st, 2008 | #

 24. Kopoprugrecht says

  Als we naar de huidige teneur kijken dan is e.e.a. niet veel anders dan in de tijd van Erwin Koeman. Er werd zelfs een website gemaakr waar bezoekers van deze site suggesties konden doen voor een nieuwe staf.
  Ik denk dat de huidige TD dit zich mag aantrekken, al is alles betrekkelijk, want op papier is de selectie, mits fit een die er mag zijn. Echter op papier is wat anders dan op het veld. Daar is de trainer voor. Deze trainer is er een van een nieuwe generatie.
  De roep om andere namen moet niet een roep naar het verleden zijn, want ons heden is een erfenis van het verleden.
  Wat we nodig hebben is leiderschap en zakelijk instinct.
  Bouwen aan de toekomst betekent veelal ook afbreken cq afscheid nemen van het oude. Ik krijg de indruk dat Verbeek hiervoor de ruimte krijgt. Ruimte alleen is niet voldoende.
  Dat vereist ook tijd!! Met een lege kas moet er dit jaar ook Europees gepreseteerd worden en zal het winnen van de beker weer het hoogst haalbare blijken.
  Ik wens Verbeek alle succes …………………………….

  oktober 31st, 2008 | #

 25. mark says

  bosz claimt een topsportklimaat na te streven, hoort daarbij ook niet dat je, na ernstig verzaken, toe bent aan een nieuwe uitdaging? Zijn grootste doelstelling heeft hij wel al bereikt: Heracles staat vier boven Feyenoord op de ranglijst.

  oktober 31st, 2008 | #

 26. James 'Gringo' Hetfield says

  @ Giotazz

  Je slaat de spijker op zijn kop. Daarnaast elke naam die je hier noemt wordt afgeserveerd, zoals mij overkwam met Van Duyvebode, zonder dat er alternatieven worden genoemd, da’s niet echt constructief. Zoals ik al aan bitter tears meldde, ik heb hier geen AT5 😈

  Peper en Beenhakker lijken mij prima om al dan niet ad interim de juiste mensen te vinden. Ongetwijfeld zijn er meer of andere kandidaten, maar vanuit Mexico is dat wat lastig te beoordelen.
  Van Wel moet net zo hard oprotten, aangezien zijn aanwezigheid geen geldschieters zal aantrekken. Fraude en geld zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus wie legt zijn duiten bij hem neer?

  Lex, wat zijn jouw suggesties?

  Lex Kroon: Beenhakker is o.k. Die Peper drinkt teveel, declareert teveel en is totaal ongeschikt. De voorzitter van Feyenoord moet Salomons wijsheid bezitten. Ergo: die moet nog geboren worden.

  oktober 31st, 2008 | #

 27. J.v.d.D says

  Joop eindelijk een medestander, laat inderdaad in godsnaam van den Herik weer bij Feyenoord terug keren, ik denk met wat ik van jou heb gelezen wij wel op 1 lijn staan,
  misschien wel om samen in de FSV te gaan ???
  Groetjes Jan

  oktober 31st, 2008 | #

 28. Joop says

  Jan, ik zou t wel willen maar wonend in het altijd gezellige Zwolle is het lastig te combineren, en ik heb ook nog werk wat veel tijd in beslag neemt. Persoonlijk zou ik vdHerik wel terug willen zien. Een vechter voor de club, alleen wat ik ook al zei, hij kan niet op eenstemmigheid binnen de club rekenen, de verdeeldheid zal te groot zijn. Ik vind wel dat hij schandelijk en respectloos behandeld is, hij is niet uitgenodigd voor het eeuwfeest. Het is één van de grootste gotspes van het huidig zittende stelletje clowneske regenten

  oktober 31st, 2008 | #

 29. Gish says

  Jammer dat Bosz de confrontatie vanavond niet wilde aangaan met Derksen die gehakt had gemaakt van deze gladde aal.
  De beleidsmedewerker “langetermijn” had verplichtingen bij zijn schoonfamilie, zijn vrouw zou hem verlaten als hij niet meeging.
  Lafaard eerste klas die waarschijnlijk geen zin had om te bekennen dat hij zijn handtekening onder een nieuw en ongetwijfeld lucratief contract heeft gezet. Daar zitten we dus nog mooi aan vast de komende jaren. Van dit soort berichten ben ik meer van streek dan van een verliespartijtje tegen Sparta.
  Mijn weekend begint slecht.

  oktober 31st, 2008 | #

 30. bitter tears says

  Lex: ik ben er stil van.
  met pijn in mijn hart heb ik dit stuk gelezen
  het janken staat mij nader dan het lachen .
  ik ben er met 2 getrouwd mijn vrouw (al weer 35 jaar) en feyenoord ruim 45 jaar.
  heb er verder geen woorden voor .

  november 1st, 2008 | #

 31. stephanie says

  Zit je vanavond naar TV RIJNMOND te kijken , zie je figuren als PROFESSOR BOSZ, eric knudde en die holle bolle bas van noortwijk, dan begin ik steeds meer een hekel aan me cluppie te krijgen.IKhoop dat het zondag weer misgaat, dat zeg ik met HEEL veel pijn in me hart,maar alleen voor net genoemde personen hoop ik dat.Is er nou niemand die ons van de professor en die marktkoopman en DIK TROM VAN NOORTWIJK kan verlossen.Hier spreekt een FEYENOORDSUPPORTSTERS met een bloedend hart.

  november 1st, 2008 | #

 32. Joop says

  Stephanie, ik voel met je mee. Dit bestuur vervreemdt de club meer en meer van ons.

  november 1st, 2008 | #

 33. Eus says

  Lex,

  Dit stukkie uit De Pers ben je vergeten :-)….

  Die vervreemding van de club heeft volgens Roovers niet alleen met de spelers te maken. De problemen bij Feyenoord zitten dieper. ‘In de top zitten geen mensen meer met een Feyenoordhart.’ Hij wijst op technisch directeur Peter Bosz. ‘Hij haalt zijn vriendje John Lammers als spitsentrainer binnen. RKC! Sorry hoor, wat moeten we daar nu mee? Zit Bosz er nu voor Feyenoord of voor zijn vriendjes? Op de bank zit nu assistent Johan Vlemmix of Leon Vlemmings, weet ik hoe-ie heet, met een oortje in. Hebben ze voor drie ton gehaald. Terwijl Hans Hagelstein een afkoopsom van drie ton meekrijgt. Ja, als je zo met je geld omgaat…’

  Beste Eus,

  Er is teveel mis bij Feyenoord om in 1 week op te schrijven. Wat jij aanhaalt heb ik in div. Kronieken (zij het op een andere manier) aan de kaak gesteld. Feyenoord is ziek en de zachte heelmeesters zitten op de tribune en schreeuwen zich de kelen schor. Nog wel. Wacht maar af, dit pikt het legioen niet lang meer.

  In ieder geval: Ga zo door Eus, ik lees jouw bijdrage met plezier! http://www.eusroovers.nl

  november 1st, 2008 | #

 34. Joop says

  Tja, John Lammers…ooit een aardig spitsje bij RKC, maar heeft hij onze Feyenoorders leren afwerken op het doel?? Wat moeten we ermee?

  november 1st, 2008 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen