Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

GOUDEN RUGNUMMERS

september 29th, 2008

 

De afbeelding “http://m.fr.2mdn.net/viewad/1507982/AdFab_Feyenoord_Homepage_336x280_ShirtVanDeEeuw_090408.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Feyenoord speelt met gouden rugnummers i.p.v. roodkoperen. Henk Timmer is verworden tot een kamikaze-keeper die in twee opeenvolgende wedstrijden uit het veld had moeten gestuurd.

Bahia idem dito. Doet meer aan judo dan aan voetbal. Heeft vastpakken tot kunst verheven. Makaay heeft sinds maart jl. niets meer laten zien en loopt met een van de hoogste salarissen uit de eredivisie naar huis. Speelde gisteren samen met Tomasson weer voor fantoom.

VERBEEK GAF OPDRACHT DAT ''t MUURTJE' MOEST BLIJVEN STAAN EN NIET SPRINGEN

'Wij maken grappen over domme Belgen, maar Sepp De Roover is een slimme Belg', jubelde Jans na de goal van zijn Belgische back, die Feyenoords muurtje slim verschalkte met een lage vrije trap.

MAKAAY (evenals zijn medespelers) SPRONG TOCH OP!

Dat de afgedankte lampenkappen Hofland en Lucius niets toevoegen aan Feyenoord was bekend. Het is net als met een gescheiden vrouw, je zit met andermans ellende. Die twee waren niet voor niets overbodig in Eindhoven.

Ook met Landzaat en El Alamein (vlijtig Liesje i.p.v. grote sterke middenvelder) is Feyenoord niet geholpen. El Alamein kwam voor 5 miljoen euro's geblesseerd naar Feyenoord. De keuringsarts durfde de Moslim niet op zijn hand te laten blazen en in zijn boxershort te kijken.

Op een gegeven moment stonden er twee 40-jarigen in 't veld bij Feyenoord. Dit alles volgens het veelgeprezen beleidsplan van Professor Bosz, (het wandelende kankergezwel binnen de club) die zichzelf regelmatig op de borst klopt voor het gevoerde beleid. Jammer genoeg niet hard genoeg!

De inzet van de spelers viel te prijzen, het vertoonde spel daarentegen niet. Zondag as. komt Super-Mario met NEC op bezoek. Ik voorspelde bij het begin van 't seizoen 7 punten na vijf wedstrijden. Dat zal nog moeilijk worden. Dan moet er van NEC gewonnen worden. Dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren, na de nederlaag donderdag-avond tegen Kalkar. Of dacht u dat in Zweden wel gewonnen werd?

Feyenoord is ziek, ernstig ziek. Daar veranderen geen tien Dokters Verbeek (die niets te verwijten valt!) iets aan.

Hoofdschuldige: Het misselijk makende trio Coca Chris, Professor Uchgelenstein en and last but not least: het wandelende rekenwonder Casio Onno, die naarstig op zoek is naar zestig miljoen euro's. Geen mens die erover denkt om geld in dit Feyenoord (lees: dit bestuur) te steken. Zo ja, dan laat zijn familie (S. Rottier) hem direct in een psychiatrische kliniek opnemen… 

Shirtsponsor van Feyenoord lijkt gered, nu de club nog..

(Bron: Geen Stijl).

Het gaat er niet om wat het is. Het gaat er om wat het lijkt. En Fortis is geen goed bedrijf. Maurice Lippens is eng. En al die andere vieze dikke Belgen in zweetpakken zijn seriously uncool. Logo deugt niet, Feyenoord stinkt en die commercials zijn ruk.

 

 

Tot slot: OM OP TE FLEUREN

(bron: AVS GERMINAL) 

BUITENSPEL OF OVERSPEL?

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00175/damesteam1_175767b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

                         DEBBY, die zie ik liever dan die lelijke kop van Makaay    
 
                                                              
QUOTE VAN DE DAG;
 

Verbeek maakt zich geen zorgen

“Nee, ik maak me geen zorgen. Waarom zou ik ook? Dat levert niets op. Winnen en verliezen hoort erbij als trainer-coach. Ik ben naar Feyenoord gekomen om prijzen te winnen. Dan is het inderdaad heel teleurstellend als je in het begin van het seizoen al de nodige punten verliest.” (Understatement of the year)

 

De afbeelding “http://www.spitsnieuws.nl/archives/images/Bassie_gr.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Peter Bosz in carnavals-outfit. Zijn sympathieke vriend Verbeek gaat verkleed als Professor Bosz!

Sympathie bestaat helemaal niet volgens Fred Blankemeijer:

'Alleen in het woordenboek, het staat tussen shit en syfilis.'

 

De afbeelding “http://www.feyenoord-internet.nl/images/stories/Content/Contentimages/Seizoen08_09/Technische_Staf/Gertjan_Verbeek/240708.656643.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Kijk die Timmer nou, dadelijk krijgen we weer een rode kaart…"

 

Eric Knudde: 'Feyenoord heeft oorlogskas

van 20 miljoen'

20080804_guddeBij deze wou ik nog even terugkomen op een interview op televisie-zender Het gesprek waarin algemeen directeur Eric Knudde tegen Frits Barend zei dat Feyenoord een oorlogskas van maar liefst 20 miljoen euro had. Afgelopen weken maakte Knudde ineens duidelijk dat er geen geld meer is. Waar is die oorlogskas dan gebleven die we in Rotterdam op dit moment zo hard nodig hebben?

 

50 Comments »

 1. Joop says

  :mrgreen: tenminste is de maandag weer naar behoren opgefleurd Lex. We zijn traditiegetrouw weer zwaar op de koffie gekomen bij de Grunningers, en dan nog niet eens Cubaanse koffie.
  Hoe lang moet deze ellende nog voortduren? En waarom hebben we een nieuw stadion nodig, eerst maar eens fatsoenlijk voetballen, al vond ik inderdaad de inzet wel goed maar dat is toch het minste wat je mag verwachten.
  Jammer dat er altijd wel iemand een onnodige overtreding maakt, goed voor rood. Een beetje meer snuggerheid in het veld kan ook geen kwaad!

  Lex Kroon: Ik zit op dit moment echt aan de Cubaanse koffie! Merk: Fidel Castreer dit Feyenoord-zootje…

  september 29th, 2008 | #

 2. Koos says

  😀 Gouden rugnummers: een vlag op een strontschuit! 🙁

  september 29th, 2008 | #

 3. go-ahead says

  helemaal mee eens dat Verbeek hier niets aan kan doen!! ik denk en hoop ook dat hij het volhoud………………

  Lex Kroon: Verbeek is een vakman en perfectionist, Hij is gepaaid (en genaaid) door zijn polonaise-vriend Peter B. met valse voorwendselen. Niets is er mogelijk bij Feyenoord. De kas is leeg en men betaalt idioot hoge salarissen een enkele A.O.W.spelers i.p.v. veelbelovende jeugd (Wijnaldo e.d.) te vertroetelen en voor langere tijd vast te leggen.

  september 29th, 2008 | #

 4. AZ says

  @ Lex
  Je zei 7 punten na 5 wedstrijden. Ik reageerde daarop met je een optimist te noemen, zelf hield ik het toen op max. 5 punten.
  Zetten we er een bakkie op wie er gelijk krijgt?
  Of het zal smaken is een tweede … 🙁

  Lex Kroon: Accoord. Zelfde locatie binnenkort!

  september 29th, 2008 | #

 5. Pekinees met heel China op vakantie says

  Verbeek valt natuurlijk wel wat te verwijten. Hij heeft dezelfde spelers als waar Bertje vorig jaar een goede start mee maakte; bovendien trainde de “jeugd” toen al mee. En Willem de Zwijger maakte de selectie al langer van dichtbij mee. Ik begrijp uit deze column van Lex dat onze boksleraar de mannen blijkbaar meer traint in vechtsporten dan voetballet!

  Lex Kroon: Niemand lacht er meer! Heel China huilt…

  september 29th, 2008 | #

 6. AZ says

  @ Lex
  You’re on!!

  september 29th, 2008 | #

 7. Pekinees met heel China op vakantie says

  Ja Lex, mijn wieggie was een stijfselkissie…
  (Vrij vertaald: Feyenoord huilt waar het eens heeft gelachen…)

  Dat China huilt is (helaas, trouwens) een andersoortige vervuiling dan die waar Feyenoord momenteel onder lijdt!

  Lex Kroon: Zwarte Riek in de bocht; “Mijn wiegie was een stijfselkissie. Mijn deken was een baaien rok…”
  Het nieuwe Feyenoord-adagium: Zo de wind waait, waait mijn jassie…”

  september 29th, 2008 | #

 8. LJB says

  Ik lees en hoor nu om de haverklap dat Verbeek zijn oude club Heerenveen eigenlijk een grotere club vindt dan Feyenoord. Op het gebied van de scouting en de financien klopt dat wel maar dan had je niet moeten tekenen bij Feyenoord…
  Bovendien vind ik zijn vergelijking een excellent voorbeeld van het krampachtig zoeken naar verklaringen voor onderpresteren. En jawel Gert-Jan, als je onderpresteert, presteer je BENEDEN verwachting! Zelfs met de blessures en de schorsingen had Feyenoord niet kansloos hoeven te verliezen van Heracles en Kalmmar. Verliezen van Groningen kan…

  Maar goed, ik denk dat Verbeek echt wel een vakman is. Dat hij het elftal nog wel op de rails krijgt. Al zou dat ook hopen tegen beter weten in kunnen zijn.

  september 29th, 2008 | #

 9. leen says

  Het nieuwe stadion zou zomaar het fortis stadion kunnen gaan heten.

  Dat kan alleen maar in het maasgebouw verzonnen worden.

  Waarom melden de bouwfraudeurs die het nieuwe stadion gaan bouwen zich niet?
  Trouwens ook wel een idee. Ze mogen wel bouwen maar eerst effe 60 miljoen lenen.
  Het spul daar wordt met de week ongeloofwaardiger. Hemelkrommend en tenentergend is het.

  Wat wel beter voor mijn nachtrust is, is dat we in ieder geval van dat tikkie breed balletje terug af zijn.

  Wat is een feyenoord bestuurslid op de maan?
  Een probleem.

  Wat is het hele bestuur op de maan?
  Probleem opgelost.

  september 29th, 2008 | #

 10. Harry-P says

  Verbeek –
  “Als ik me door de druk laat leiden, heb ik geen mooi leven. En het leven is juist zo mooi als trainer van Feyenoord.”
  Tjeee dat noem ik nog eens positief

  september 29th, 2008 | #

 11. leen says

  Het aantrekken van oudere spelers is allemaal leuk en aardig maar wat ik me afvraag is hetvolgende.

  Straks wordt er weer geld geboden voor de talenten die we dan weer niet kunnen tegenhouden.
  Het ziet er naar uit dat dat gebeurt in dezelfde periode (2-3-jaar)als de ouderen er de brui aangeven, of gewoon op zijn.

  Heeft het beleidsplan hier ook in voorzien?

  september 29th, 2008 | #

 12. Leo Kardienaal says

  Het is allemaal natuurlijk weer helemaal de schuld van dit bestuur.
  Door welk bestuur zijn we zo in de financiele problemen gekomen en hebben we nu weer een belastingboete van 5,5 miljoen?
  Niet door dit bestuur.
  Deze mannen zijn juist heel goed bezig, maar helaas met een lege portemonnee.
  En de papegaaien op deze site Lex maar lekker napraten die alleen maar kan schoppen, maar nooit met een betere oplossing komt dan “dit bestuur moet weg”
  Hij zegt nooit wie het dan wel moet gaan doen en wie met 20 miljoen schuld in 2 jaar een beter elftal neergezet zou hebben dan dat er nu staat.
  Het komt dit seizoen best wel goed. Verbeek krijgt de boel wel aan de praat. Vorig seizoen startte hij met Heerenveen ook heel slecht.

  Lex Kroon: Ik signaleer slechts, de oplossingen moeten uit het Maasgebouw komen met het m.i. inferieure bestuur!
  Zo niet, wellicht kunt U een handje helpen:
  Programma Groeiversneller: ondernemers kunnen zich nu aanmelden | Nieuws
  17-9-2008 | Ondernemers met de droom om hun bedrijf door te laten breken tot de top van het bedrijfsleven kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het programma Groeiversneller.

  september 29th, 2008 | #

 13. George van Kralingen says

  Zou het echt een kwestie van 60 miljoen zijn ?

  september 29th, 2008 | #

 14. LJB says

  De grappen van Casio Onno worden helaas overtroffen door de grap van de dag. Clown Bassie heeft op zijn 73ste -rescept!- de 31-jarige Sandra K. bezwangert. Uhm, Sandra K., is dat niet de bijslaap van Robin van Persie?

  september 29th, 2008 | #

 15. leen says

  @Leo Kardienaal

  Welk bestuur?
  Hetzelfde bestuur die v.d.Herik een mes in de rug hebben gestoken, en die nu scepter zwaait.
  Als je niet weet waar het over gaat post je beter niks.

  Goed bezig? dit bestuur? Dat is als vloeken in de kerk.
  Ga jij maar als een hersenloze dit bestuur toejuichen.
  En doe dat maar op een andere site.

  Gelukkig komen hier mensen mét hersens, en die ze ook nog gebruiken.

  september 29th, 2008 | #

 16. Pieter D. says

  @ Leen

  Zoveel mensen, zoveel meningen maar laten we elkaar wel blijven respecteren. Als Leo Kardienaal een afwijkende mening heeft van het gros van de sitebezoekers is dat zijn goed recht. De betiteling van hersenloos is wel erg goedkoop.
  Toevallig ken ik de trouwe Kuipbezoeker Leo Kardienaal vanuit mijn vak en ervaar hem als een uiterst beschaafde kerel.
  Ik behoor overigens wel tot het gros dat weinig of geen vertrouwen heeft in het huidige bestuur. Dat Feyenoord momenteel niet onder een goed gesternte leeft blijkt wel uit de achteraf ongelukkige keuze van de hoofdsponsor waar we in de toekomst weinig financiële steun van mogen verwachten.
  Hoogste tijd om als een van de prioriteitsstellingen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor of is het merk Feyenoord daar niet lanmger interessant voor.
  Ik denk nog altijd dat een deal als Ajax met Aegon heeft gemaakt ook haalbaar moet zijn voor onze legendarische vereniging.
  Tenslotte denk ik dat de voorspelling van Lex met 7 uit 5 te hoog gegrepen is. Verbeek houdt wat mij betreft nog wel even het voordeel van de twijfel al vrees ik dat hij inmiddels wel spijt van zijn keuze heeft.

  Lex Kroon: Mocht 7 uit 5 te hoog gegrepen zijn, dan betekent dat: komende zondag geen 3 punten! Super-Mario komt punten snoepen… Been wordt nooit trainer in De Kuip zolang de Professor c.s. daar rondlopen. Mario is te bijdehand (streetwise) voor de heertjes.

  september 29th, 2008 | #

 17. Giotazz says

  @ Leo Kardienaal

  Van het huidige bestuur zaten Casio en Coca er al en hebben de GKL vakkundig weggekruist met hulp van het opstandige legioen.
  Dat zelfde legioen kan nu barsten wat de heren in het Maasgebouw betreft!!

  september 29th, 2008 | #

 18. Gish says

  Oeps daar gaan de miljoenen van Fortis, tegenslag voor Casio Onno. Ook weer typisch Feyenoord om opnieuw [HCS was de eerste] met een failliete hoofdsponsor in zee te gaan.
  @Casio O.
  Beste penningmeester, de banken lenen geen geld meer uit, het is crisis in de hele wereld. Jouw geldschieters zijn wel hun bij elkaar geroofde buit te verdelen maar Feyenoord is evenals het aandeel Fortis geen zekerheidje [nooit geweest ook]
  En wat nu ? Nou, geen nieuw stadion natuurlijk, over enkele maanden zou die beslissing vallen. Ik neem hem nu alvast, het gaat NIET door, het geld is op. Bij iedereen.

  Advies: verbouw Varkenoord Q! [2000 zitplaatsen is genoeg voor de 1e divisie.

  september 29th, 2008 | #

 19. jwm says

  In navolging tot mijn posting van gisteren, Fortis opnieuw 20% onderuit en inmiddels tot staatsbedrijf verworden.

  Fortis Feyenoord Stadion? Wanneer heeft de man voor het laatst een krant gelezen?

  Het zoveelste bewijs dat het huidige bestuur volledig de weg kwijt is.

  september 29th, 2008 | #

 20. Haantje de voorste says

  Haha, gaan we nu ook nog het bestuur de schuld geven van de financiële crisis? Volgens mij gaat het over de hele linie in de financiële sector slecht, Aegon ging vandaag ook met 11 % onderuit. Tevens is het niet zo dat Fortis door dit bestuur is uitgekozen. We speelden in ’92-’93 volgens mij voor het eerst met Stad Rotterdam Verzekeringen en dit bedrijf is later overgenomen door Fortis. M.a.w. een sponsor is ons 16 jaar trouw en nu ga je hem belachelijk maken. Beetje jammer.

  Verder zie ik de toekomst nog wel met vertrouwen tegemoet. Onder Verbeek kan het best gaan draaien. Echter zou het handig zijn als er dan eens een paar weken 22 spelers fit zijn zodat er op normale wijze getraind kan worden en er op deze manier “vastigheden” in het elftal kunnen komen. Verder is het ook handig om eens te proberen de eerste helft met 11 man te beëindigen.

  september 29th, 2008 | #

 21. Haantje de laatste says

  @ Haantje de voorste

  Moet jij niet aan het werk daar in het Maasgebouw???:mrgreen::mrgreen:

  september 29th, 2008 | #

 22. Peter Bosz says

  Ik ben de beledigingen van Mhr. Kroon spuugzat. See you in court!

  september 29th, 2008 | #

 23. Haantje de voorste says

  In het maasgebouw?? Was het maar zo’n feest dan zou ik 24 uur per dag mijn zakken vullen. 😈

  Nee niet iedereen die deze site leest is het overal mee eens. Verder heb ik wel een ziekte die Feyenoord heet en daarom lees ik alles ook al is het negatief.

  september 29th, 2008 | #

 24. Giotazz says

  @Haantje de Voorste,

  Stad Rotterdam was dat niet de sponsor die dreigde zich terug te trekken? En ja ze zijn al 16 jaar trouw aan Feijenoord , je moet eens weten wat dat opgeleverd heeft!

  De financiële crisis is na de GKL alleen maar toegenomen!
  Heb jij de transparante jaarcijfers al een bewonderd?
  Nu moet Casio opzoek naar 12 sponsoren a € 5 miljoen how low can you go????

  En 22 spelers fit na 5 competitie wedstrijden, 1 UEFA cup en een KNVB beker ronde? Je mag toch verwachten dat er super fit uit de zomer vakantie komen. Nee met een paar super aankopen komen we er wel, waar zijn die dan?

  Prof Bozzzzz lult zich er elke week uit en Gert Jan heeft nu al spijt dat hij in de rioolput gestapt is.
  De spiraal is neerwaarts aan het gaan de trein naar de verdoemenis is niet meer te stoppen.
  De in de jaren 70 zo trotse club is naar het niveau gegaan van een Sparta en Ado we mogen blij zijn als we eens een wedstrijdje winnen.
  en dat doet pijn als er alleen maar rood en wit door je aderen stroomt, maar ja dat begrijpen ze toch niet in het dwaasgebouw!

  daar zien ze alleen $$$$$$$$$$ en niet de clubcultuur
  met dit bestuur!!

  Amen

  september 29th, 2008 | #

 25. Haantje de voorste says

  @ Giotazz

  Zoveel mensen, zoveel wensen.
  Zoveel leningen, zoveel meningen.

  september 29th, 2008 | #

 26. John P. says

  Lex,
  Al eerder heb je melding gemaakt van een oorlogskas van 20 miljoen. Als je de moeite had genomen het interview eens te bekijken had je kunnen weten dat er helemaal geen 20 miljoen was ten hoogste 15 miljoen waarvan een paar jeugdspelers, El Ahmadi, contractverlenging Vlaar , Tomasson zijn van betaald. En de rest is ongetwijfeld naar de belastingsdienst gegaan. Voor
  zover er geld was is dat nu op. Daarom gaat men nu op de bedeltoer bij vermogende mensen. Geen weldenkende investeerder zal echter 5 miljoen op tafel leggen om dit door Bosz te laten verkloten met aankopen uit het bejaardenhuis. En zelf zijn de heren blijkbaar ideeënloos om geld te genereren. Kortom, het is gewoon een failliete boedel.

  Lex Kroon: Ik heb de uitzending de bewuste avond gezien en ben niet doof. Bovendien worden contractverlengigen niet vooruit betaald, maar per maand…

  september 29th, 2008 | #

 27. Martijn says

  @Joop
  Mag een club pas aan een nieuw stadion denken zodra er goed gevoetbald wordt?

  @Pekinees
  Van Marwijk had een perfecte seizoensstart omdat er begin vorig seizoen nauwelijks geblesseerden waren. Toen die in overvloed kwamen, presteerde Feyenoord als een middenmoter.

  @Leo Kardinaal
  Dat Feyenoord nu ca. € 7,5 miljoen aan de Belastingdienst moet betalen rekent Van den Herik het huidige bestuur aan en het huidige bestuur rekent dat Van den Herik aan. Wie heeft gelijk? Maar als de blessures ooit gaan afnemen, verwacht ik ook dat het onder Verbeek gaat draaien.

  @John P.
  Woerts kwam met het idee om met de verbouwing van vak KK jaarljks zo’n € 4 mln. extra inkomsten te genereren. De beste stuurlui staan aan wal: komt u zelf eens met ideeën.

  Over Fortis
  Het is de grootste bank van België en een van de grootste banken en verzekeraars van Nederland. Ik kan mij niet voorstellen dat Fortis ooit zou omvallen. Als iedereen normaal zou doen over Fortis en wat minder snel in paniek zou raken, dan zou er niets aan de hand zijn met Fortis.

  september 29th, 2008 | #

 28. zal wel weer says

  nou als we toch het riool in duiken doe ik ook ff mee.
  zeeer zeker weten is er gesproken over een oorlogkas van 20 miljoen .
  en hoe zit het met die talenten-pool??
  die miljoenen lopen toch binnen is het niet ?
  en wonder boven wonder zijn er zelfs geen blesure,s tevinden we spelen elke week met een voltalig 11tal.
  makaay scoort bij de vleet .
  timmer moet dalijk plaats maken voor een ander oude van dagen.
  ik weet het niet hoe men over feyenoord denkt maar neem eens een ritje langs de forums bij de andere clubs en luister eens goed in de wander gangen.
  heren we worden verdomme gewoon uitgelachen .
  WE ZIJN HET LACHERTJE GEWORDEN VAN DE J-L
  mijn rood en wit hart hult elke week……..
  en ik vindt het zo prima dat lex zijn pen in bloed doopt , iemand moet geruchten geven hoe het gaat bij ons feyenoord.
  want het legioen bestaan allang niet meer , ze komen niet meer voor hun club op het zijn wanabees geworden .
  als bosz zegt spring dan springt men (behalve de spelers dan) .
  mannen het gaat niet goed met feyenoord ,als het zo door gaat moeten we haar dalijk tengrave brengen

  september 29th, 2008 | #

 29. jwm says

  Je hebt een aardige mening over voetbal Martijn, maar je financiele kennis schiet toch echt tekort. Fortis heeft te lang boven haar stand geleeft en betaald daar nu de prijs voor.

  Er zijn gezonde banken genoeg in de wereld maar Fortis is daar niet bij, puur door wanbeleid en hoogmoedswaanzin. Waar heb ik dat laatste trouwens vaker gesignaleerd?

  Als je denkt dat deze bank niet kan omvallen, kijk dan eens naar de banken die al omgevallen zijn, factor X groter dan Fortis.

  september 30th, 2008 | #

 30. Pekinees met heel China op vakantie says

  Aan Martijn:

  Ik had het over het excuus van Gait-jan Rammedan over het NIET ingespeeld zijn van zijn selectie, en dat gaat – bedoelde ik – dus niet op!!!!

  Ik herhaal nog maar eens dat ze bij Heerenveen blij waren dat ze hem kwijt waren!!!! Mark my words, wij ook aan het eind van het seizoen als hij opstapt…

  september 30th, 2008 | #

 31. Pekinees met heel China op vakantie says

  PS En als beroepsvoetballers opdrachten aan hun kicks lappen, dan geeft je ze maar een forse boete. Moet je zien hoe gauw dat afgelopen is!

  september 30th, 2008 | #

 32. Pieter D. says

  @ jwm

  Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van Martijn die een gerespecteerd accountant is. Zijn financiële kennis staat buiten kijf. Zoals ik bij de kritiek op Leo Kardienaal al meldde, zijn we soms niet wat te snel met onze oordelen ?

  Lex Kroon: Zo blijkt maar weer dat er ook intellectuelen deze site bezoeken… Accountants zijn beslist niet dom. Die van mij zegt altijd: “Kan je goed rekenen? Reken dan maar nergens op!” Hij is toevallig ook accountant bij Feyenoord…

  september 30th, 2008 | #

 33. jwm says

  Nog een kleine aanvulling dan waarbij ik uiteraard ieder zijn vak respecteer:

  ‘Fortis heeft de problemen waarin het verkeerd mede aan zichzelf te danken. Dat zegt de altijd zo bedachtzame DNB-president Nout Wellink in bedekte termen.’

  Niet de eerste de beste ‘Jan Lul’ dacht ik zo. Kijk naar de gemiddelde koersverliezen van de banken en kijk naar die van Fortis afzonderlijk en je zult zien dat de top van deze bank catastrofale fouten heeft gemaakt.

  De door de top gecreeerde halleluja stemming destijds tijdens de overname van ABN/AMRO (tezamen met Santander en Royal Bank of Scotland) is niet meer dan een luchtbel gebleken.

  Ook het recente uitlekken van vertrouwelijke informatie richting de pers veroorzaakt door het opzichtelijk tonen van documenten getuigt niet bepaald van enig slim inzicht.

  ‘Plan op straat door topman Fortis. Door een stommiteit
  van Fortis-topman Filip Dierckx is één van de scenario’s
  voor de bankverzekaar op straat komen te liggen.

  Een fotograaf maakte een foto van een document
  dat Dierckx in zijn handen had voor hij een overleg
  inging over de crisis bij Fortis.’

  Ik zou zeggen, lees achtergronden in de financiele wereld en confronteer jezelf met de keiharde waarheid omtrent Fortis.

  Dat de beuren al jarenlang aan het Pavlov syndroom leiden, eens. Dat neemt niet weg dat de banken die hun zaken op orde hebben nog steeds niets merken van de huidige crisis in de financiele wereld, simpelweg door het feit dat deze banken in staat zijn hun financiele en operationele risico’s op een realistische manier af te dekken en zich 100% kunnen conformeren aan Basel II en anders geldende reguleringen zoals Sarbanes-Oxley.

  september 30th, 2008 | #

 34. jan v.d.D says

  Beste lex
  wat zijn er toch veel mensen die nu lopen te schelden, ze hebben zelf direct(indirect) meegedaan om v.d. Herik en de andere jeugdtrainers weg te zieken, om achter dit bestuur te gaan staan.
  Als ik 5 miljoen over had zou ik v.d. Herik terug halen en met Feyenoord in zee gaan.
  Met de grote meneer BOSZ die de ouden, uit het bejaardehuis haalde om bij feyenoord te ballen, daar stond iedereen achter.
  En nu maar schelden op dit bestuur, dit zijn supporters net als een drol als hij doorgetrokken wordt niet weet welke kant hij uit moet.
  Als laatste lex
  we kunnen nog altijd terug naar de Krommezandweg met het wielerbaantje om te gaan voetballen.

  Lex Kroon: Daar speelde Coal toentertijd. Op het wielerbaantje heb ik Schalk Verhoef en Manus Brinkman nog zien rijden. Das war einmal…

  september 30th, 2008 | #

 35. Giotazz says

  Alles goed en wel en alle meningen respecterend, we zitten als Feijenoorders aan de bedelstaf. Het is het gevolg van jaren wanbeleid en daar is een deel van het huidige bestuur ook schuldig aan. En ja de GKL ook voor de anti, maar hij en JW van Dop hebben bij het afscheid van Jan Willem een gezonde club achtergelaten.
  De neerwaartse spiraal is daarna begonnen!! Het is nu een kwestie van tijd tot iemand de stekker er helaas uit haalt.

  De supporters zijn mond dood gemaakt, de heren in het Dwaasgebouw redden hun hachje en zullen er niet minder van slapen en eten als het echt fout gaat.

  De plannen voor een nieuw stadion zijn puur voor de afleiding en ik begrijp niet waarom men zich in het dwaasgebouw zich er mee bemoeit want het stadion Feijenoord is niet eens van Feyenoord zelf. Of zijn we daar ook al weer over voorgelogen?

  Wat betreft de selectie, het is water naar de zee dragen en met verrotte planken wordt het zinkend schip Feijenoord drijvende gehouden. De jeugd is over 2 a 3 jaar weg en dan is er niets.
  de Ouwe garde zwaait ook snel af en het excuus, dat er geen heel elftal staat is een zwak excuus want er staat een elftal
  je hebt een selectie van minimaal 22 man!!
  Nee Feijenoord, hand in eigen boezem stekken en fouten toe geven dan kom je misschien nog een beetje geloofwaardig over.

  Nu is het een luchtballon die door veel mensen doorgeprikt wordt en eens houdt het op. Oplossingen kan je aandragen bij het huidige bestuur echter ben je dan een roepende in de woestijn en luisteren ze toch niet.

  Al geef je dit bestuur € 100 miljoen, ze presteren nog dat er geld te kort komt omdat ze boven hun stand leven en zich ook zo gedragen.

  september 30th, 2008 | #

 36. leen says

  Er hebben best wel een lange tijd geruchten gecirculeerd dat als v.d.Herik maar weg de sponsors wel zouden komen.
  De havenbaronnen weren steeds genoemd als potentiële sponsors.
  Door v.d.Herik is dit steeds ontkend. Sterker nog, hij beweerde zelfs dat er helemaal geen havenbaronnen meer bestonden zoals ze er vroeger waren.
  Ook heeft hij steeds aangegeven hoe moeilijk het is om sponsors te vinden voor Feijenoord.

  De grootste luizenstreek was dat de beruchte 12% lening werd aangegerepen om hem als een geldwolf voor te stellen.
  Het legioen slikte dit voor zoete koek zonder er bij stil te staan dat v.d.Herik zo’n 20 jaar onbetaald voor de club gewerkt heeft.
  Ook wisten ze niet meer dat hij destijds in het HCS gebeuren de salarissen uit eigen zak heeft voorgeschoten.

  De heren die er nu zitten hebben hun zin gekregen, en nu zitten we met zijn allen op een punt waar we destijds zaten.
  De sponsors hebben zich niet gemeld.
  Er wordt uit alle macht geprobeerd om geld te genereren, wat niet lukt omdat ook potentiële sponsors niet achterlijk zijn.
  Er is totaal geen transparatie zoals beloofd is, en toestaan dat er vanuit de sponsors controle op de uitgaven is wordt al helemaal niet getolereerd.
  Dit is weer een gevolg van de vriendjespolitiek die er in het maasgebouw heerst.

  Mijn stelling:

  Als de heren aangeven dat de potentiële sponsors een 2 bestuurfuncties tegenover die 60 miljoen zetten, komen die sponsors er wel.

  september 30th, 2008 | #

 37. Joop says

  Een goede post Leen, GKL is schandalig behandeld en wordt stelselmatig (bron A. Geesink) genegeerd door de club.

  september 30th, 2008 | #

 38. Pieter D. says

  Het is nergens vermeld maar Feyenoord heeft gisteren nog een verlies geleden met het overlijden van een fervent supporter in de persoon van Relus ter Beek.
  Dat de afschaffer van de vermaledijde dienstplicht moge rusten in vrede.

  september 30th, 2008 | #

 39. leen says

  @Joop,

  Daarom wil ik nog weleens uit m’n slof schieten als er weer eens iemand voor het huidige bestuur in de bres springt.

  Overigens bedacht ik mij, dat de man de salarissen voorschoot toen hij niet eens voorzitter was. Toen was hij nog penningmeester.

  Ja ja, we zijn er op vooruit gegaan.

  september 30th, 2008 | #

 40. Joop says

  @Leen: Precies, het wordt hoog tijd dat de goede man gerehabiliteerd wordt.

  september 30th, 2008 | #

 41. LJB says

  De GKL hoeft wat mij betreft helemaal niet gerehabiliteerd te worden. De 12 procent kwestie was propaganda van de FSV om Jorien weg te krijgen. Van Dorp verdient wat mij betreft daarvoor een schop tegen zijn kont.
  Maar het staat wel als een paal boven water dat Feyenoord onder voorzitterschap van de GKL in ernstige financiele problemen is geraakt. Dat hij andere mensen in de dagelijkse leiding had benoemd doet niet terzake. Hij was eindverantwoordelijke.

  september 30th, 2008 | #

 42. Joop says

  Ten dele eens, zoals al vaker betoogd is zijn fout geweest dat hij, overigens ook op verzoek om minder nadrukkelijk op de voorgrond te treden, de zaken te veel gedelegeerd heeft aan anderen die er vervolgens een zootje van gemaakt hebben (Gullit, Wotte etc)

  september 30th, 2008 | #

 43. jan v.d.D says

  lex nog even terug komen op de krommezandweg met het wielerbaantje, klopt wat jij zegt die wielrenners heb ik daar ook op zien komen,maar in de begin periode van feyenoord hebben zij wel degelijk aan de krommezandweg gevoetbalt
  groetjes jan en ga zo door die eikels aan te pakken

  Lex Kroon: Wanneer men de Kromme Zandzeg opkwam in die tijd (daar stond ongeveer Dancing De Spil en later Het Zuiderparkhotel) dan kon men de restanten van de Feyenoord-tribunes aldaar nog ontwaren.

  september 30th, 2008 | #

 44. LJB says

  Maar hoe je ook oordeelt over Van den Herik; hij was -toen hij zich nog actief bemoeide met de dagelijkse leiding- veel pragmatischer bezig dan de huidige bestuurders die vooral handelen in gebakken lucht. Gebakken lucht die er de ene dag op neer komt dat Feyenoord in 2016 een groter stadion heeft dan 90 procent van de andere clubs in Europa. De andere dag staat er weer doodleuk in de Feyenoord Pravda a.k.a. het AD dat de kas leeg is.

  Onder de GKL zou een trainer NOOIT mogen zeggen dat er binnen 3 jaar geen titel valt te verwachten (terwijl deze trainer werkt met Makaay, Tomasson, Gio, Hofland, De Cler en een handvol grote talenten).

  september 30th, 2008 | #

 45. zal wel weer says

  Te Koop aan geboden:
  Mooie volksclub uit zuid luisterd naar de naam Feyenoord.
  Vraagprijs 200 miljoen incl een paar bejaarden en een (mijn dierbaar) sloop pand.
  we worden gvd gewoon in de verkoop gedaan door een zekere ono en een knude .
  tis maar goed dat de financiele wereld op z,n gat ligt anders waren we feyenoord kwijt.
  en hoe reageert het legioen? dat he schijnbaar normaal is.
  wat een nepert en onozele suporters tegen wordig zeg.
  uitzonderingen daar gelaten.
  ik wou dat je her een op zou reageren lex !!

  september 30th, 2008 | #

 46. stephanie says

  Zal het ooit nog goed komen met onze club?Afgekeurde joden( Greene, Tiendalli,Mols en Landzaat.verder lopen er nog afgedankte Gloeilampen rond, Hofland en Lucius.Waar moet dat toch heen?

  Lex Kroon: Maak je niet druk Stephanie. Laat je verdaardag niet verpesten morgen door Feyenoord in Zweden… Ik wens je desondanks een hele fijne dag en hopelijke nog vele vele jaren in goede gezondheid en met betere resultaten van ‘je cluppie’

  oktober 1st, 2008 | #

 47. jwm says

  Wanneer vermogende individuen tot de conclusie komen dat het kopen van een Nederlandse club (lees: Feyenoord) met veel meer historie en een veel lagere prijs dan een middenmoter in de EPL interessanter is, mede met het oog op de toekomstige grond ontwikkeling, dan is die koop zo gesloten.

  Kortom, ik zit over enkele weken weer in het Midden Oosten, ik zal eens een balletje opgooien.

  Laatste stunt van de ‘rekenwonders’ in het Maasgebouw. Korting van 10% terugdraaien van FSV leden en doorzetten naar ‘Legioen’ leden.

  Bewijs 1128 van een onkundig bestuur dat de club langzaam maar zeker naar de kloten draait. Transparantie en openheid zijn ver te zoeken, de leugen regeert.

  Ik lach al jaren om Van Dorp en nu nog harder want inmiddels wordt pijnlijk duidelijk dat hij bedankt wordt voor gedane moeite.

  Hij is als loopjongen gebruikt in de hetze tegen Van de Herik, geleid door figuren die destijds bij de NSB niet zou hebben misstaan. De FSV is al jaren dood maar het bestuur van dit ‘clubblad orgaan’ leeft al die tijd in ontkenning.

  Ondertussen stroomt het water over de met bloed besmeurde handjes in het Maasgebouw.

  oktober 1st, 2008 | #

 48. Giotazz says

  Weet je nog dat wij uitgelachen werden JWM ??? Hoe dicht zaten wij bij de waarheid ?? :mrgreen:

  oktober 1st, 2008 | #

 49. Giotazz says

  Geen 10% korting meer bij de fanshops, geen interviews meer in H&H. zoals Coca het een keer zie de FSV wordt weer het clubje dat klaverjas avondjes en bingo mag organiseren.
  En Van Dorp, die doet of zijn neus bloed…
  Maar de FSV is morsdood nu en zo ook de inspraak van haar leden
  Feijenoord is alleen nog bang voor commentaar op het internet

  oktober 1st, 2008 | #

 50. LJB says

  Derksen roept maar wat op basis van de luchtballonetje die de heren in het Dwaasgebouw om de tien minuten loslaten. De club verkopen voor 200 miljoen? Casio Onno, Christ Worstvoorhouden en Eric Knudde kunnen nog geen ijsjes in een pretpark verkopen…

  oktober 1st, 2008 | #

Leave a comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments.

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen