Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

LE “LING”, LENING MEVROUW SANDERS AL BETAALD?

april 27th, 2012

Tscheu la Ling schiet AGOVV Apeldoorn daadwerkelijk te hulp. De oud-international, eigenaar van het Slowaakse AS Trencin, bekrachtigde vandaag zoals verwacht de samenwerking met de tobbende club uit de Jupiler League.

De eerste impuls voor AGOVV is de ondersteuning van de technische staf. Leo van Veen, technisch directeur van Trencin en met een schat aan ervaring in het betaald voetbal, gaat als klankbord fungeren van trainer/coach Hans van Arum en diens staf.

Na een uitgebreide inventarisatie zal vervolgens de Apeldoornse selectie worden versterkt met een aantal voetballers van Trencin. Speciale aandacht krijgt de krachttraining, via de methode die is ontwikkeld door Dirk van Toorn.

Tscheu la Ling, die door Johan Cruijff naar voren werd geschoven als een geschikt technisch directeur voor Ajax, is namens zijn Slowaakse club al enige tijd op zoek naar Europese partners. Hij stalde eerder met succes talent bij ADO Den Haag, waarvoor de befaamde rechtsbuiten in het verleden ook zelf speelde.

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen