Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

JAAP DE GROOT IN DE BOCHT

januari 28th, 2012

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00346/jaapdegroot_346774d.jpg

 

http://www.fr-fanatic.com/volgende.png

?

 

 OVER LING:

"Via de toenmalige assistent-trainer Wim van Hanegem krijgt hij te horen, dat een welgestelde supporter bereid is om hem geld te lenen om een nieuwe kledinglijn op te zetten. Deze Barney Sanders is een graag geziene gast in de bestuurskamer en bij de spelers.

Hij bezit ondermeer een juwelierszaak in het havengebied.In het bijzijn van de notaris sluit Ling met Sanders een lening-overeenkomst van 150.000 gulden af. Pas twee jaar later zou de Rotterdamse ondernemer worden ingerekend wegens de handel in hash en wordt duidelijk dat Sanders er een dubbelleven op na houdt."

Intussen voorkomt Ling een faillissement, door zelf de sanering van zijn schulden bij zowel Sanders als enkele banken te regelen. In 1990 spreekt de rechter een finale kwijting uit. Deze uitspraak èn het complete dossier (inclusief het contract met Sanders) ligt bij Ling thuis in de kluis, als dagelijkse ‘wake-up-call’ dat hij zijn geld nooit meer door anderen laat beheren. 

 

KROONKURK

Ling en Van Hanegem zaten bij Barney Sanders thuis. Barney beval zijn eega om naar het Grenswisselkantoor in Rotterdam te gaan en 150 briefjes van duizend te halen uit DE KLUIS!

(Overigens wist heel Rotterdam dat Barney Sanders de hasj-koning was)

Zij kwam terug met een plastic tas vol duizendjes. DE NOTARIS IS ER DOOR JAAP DE GROOT BIJVERZONNEN… Hij is de vertrouwensman van Johan C.

Een contract in de KLUIS bij LING? Er is nooit een contract tussen Barney Sanders en Ling opgemaakt! Was niet nodig, daar De KROMME MET ZIJN LEVEN BORG STOND! Die Jaap toch…

Lees de Kroniek van gisteren nog een Japio! Je hebt wel een grote bolo, maar in een poging om Johan C. te beschermen, lap je als hoernalist van DE TELEVAAG, alle principes van de journalistiek aan je laars.

Namens Johan Derksen roep ik: "WAKKER WORDEN! WAKKER NEDERLAND…"

DE TELEGRAAF WAS IN DE OORLOG FOUT, MAAR TEGENWOORDIG NOG GEEN HAARTJE BETER…

 

NOG EEN MENING:

 

Jaap de Groot

Jaap de Groot

Je zal maar Jaap de Groot als tegenstander hebben en geen machtig imperium als de Telegraaf achter je…dan ben je aan de wolven overgeleverd. Dit ondervonden vrijwel alle Directeuren, trainers en Bestuurders van Ajax in de -pak em beet- afgelopen 20 jaar die niet in het straatje van de Groot pasten. In “persoonlijke” columns schrijft Jaap de Groot je kapot en als hij het niet doet dan gebruikt hij zijn secondanten Valentijn en Mike.

Je vroegere carrière, je privéleven, je vrienden, je collega’s, ja echt alles wordt ingezet en misbruikt om de mening van de lezer te manipuleren en in het voordeel van de Groot uit te laten vallen. In een eerder epistel (zie Jaap de Groot en de TMG Group) kun je teruglezen hoe hij van der Boog en ten Have kapot schreef. In hetzelfde artikel komt ook de vraag aan de orde hoe de Raad van Bestuur van de TMG Group in de situatie Jaap de Groot staat. Blijkbaar heeft hij volledige steun en mogen we dus concluderen dat de dagen van objectieve verslaggeving voorbij zijn voor de TMG Group. Een verontrustende constatering. Je kunt jezelf de vraag stellen als deze vorm van journalistiek geoorloofd is hoe staat het dan met Jaap zijn collega’s die verslag doen van financiën, binnenlands bestuur of zelfs de oorlogshandelingen in Kunduz. Lezen we in die artikelen een objectieve weergave van hetgeen er speelt of is dat ook de gekleurde mening van de Telegraaf journalist? Angstaanjagend…van Martijn Koolhoven weten we al dat hij jaren ongestoord de “Jaap de Groot weg kon bewandelen”, sterker nog men kon zich “geen Telegraaf voorstellen zonder Koolhoven” (Zembla)

Jaap de Groot en de zaak Ajax

De Chefsport van de Telegraaf doet eigenlijk niet zoveel anders dan zich bemoeien met Ajax. Elke bericht dat hij schrijft, overal waar je zijn gezicht ziet gaat het om één ding Johan Cruijff. Niet Ajax, geen voetbal, geen objectieve verslaggeving…nee alleen het positioneren van Cruijff als product. Het product van Jaap. Zonder Cruijff is Jaap niks, een middelmatige journalist, een sportieve mislukkeling en een waardeloos voorbeeld voor de overige sportjournalisten van de Telegraaf. Een goede Chef sport is van onbesproken gedrag en staat onafhankelijke objectieve publicaties voor… niet Jaap de Groot.

Jaap de Groot en de zaak Ajax hangt aan elkaar van intriges, manipulatie en het verdraaien van de feiten, juist datgene waar hij en Cruijff andere van beschuldigen. Neem het simpele geval Tscheu la Ling, hoezeer ook uitgeblonken als voetballer zijn verdere loopbaan is nou niet een opeenstapeling van succes te noemen. Cruijff en dus Jaap, wil Ling als Directeur voor Ajax. Direct rijst dan de vraag op basis van welke resultaten uit het verleden is die wens gerechtvaardigd?

http://www.misdaadjournalist.nl/wp-content/uploads/2011/11/cruijff-17nov-400x239.png

 

SPUIT ELLUF

 
De chef-sport van het A.D.:
(Gironummer onder dit armoedige ponem, en de giften stromen binnen) 
 
Deze bijchoogem weet niet dat Van Olm alles uit de Kroniek
van drie jaar geleden heeft overgenomen,
tenminste met dat verschil:
Ik noemde namen en Van Olm gebruikt rare aliassen
Op 20 juli vorig jaar heb ik zelfs de kaft van het boek PENOZE op deze site gezet!
Om reden: plagiaat en jatwerk…
 

COLUMN  Al in juni van het vorig jaar verscheen het boek 'Penoze' van de schrijver Rob van Olm. Het is de roman waaruit de Amsterdamse zender AT5 woensdag citeerde en waarnaar deze krant gisteren verwees. 'Penoze' is plotseling in de publiciteit gekomen omdat Van Olm, zonder de naam van de oud-voetballer te noemen, Tscheu La Ling beschrijft als een man die fout geld leende om uit de schulden te geraken.

Zwart geld lenen van een in hasj handelende Feyenoordsupporter en dan in aanwezigheid van Willem van Hanegem 150.000 gulden in een plastic boodschappentas aanpakken. Dat is wat Ling gedaan heeft. Ik krijg het beeld niet uit mijn gedachten. Het is ook zo heerlijk nostalgisch. Was het niet in de tijd dat Ling in kurkkleding handelde?

In de zeven maanden dat de alinea's in 'Penoze' onbesproken zijn gebleven, pushte Johan Cruijff zijn vriend Ling als topkandidaat voor de directie van de NV Ajax. Niemand kwam blijkbaar op het idee de gewraakte alinea's te lekken en Ling al in juli onderuit te halen. De kandidaat is op eigen kracht alsnog exit. 

Nee hoor, het verhaal staat al jaren op deze site en is tot vervelens toe herhaald!

Lees a.u.b. de Kroniek van gisteren.

Ook op de Ajax-fora heeft het de afgelopen maanden herhaaldelijk gestaan.

Johan Derksen noemt zo'n iemand een PAARDENLUL, daar kan ik mij van harte bij aansluiten.

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen