Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

WIJZE LESSEN VAN EEN VOETBALVROUW

april 30th, 2010

 http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00711/Magali_Gorr__7390_9_711987d.jpg

Uit de Televaag, de krant van wakker Nederland

Magali Gorré is getrouwd met voetballegende Dean Gorré. Ze staat nog steeds midden in het voetballeven en schrijft haar ervaringen en die van haar internationale vriendinnen openhartig op.

IS GORRE DEAN EEN VOETBALLEGENDE?

Magali Gorré, vrouw van voetbalinternational Dean Gorré, kent het voetbalwereldje als geen ander. Door de ogen van een voetbalvrouw kijkt zij naar de andere kant van deze sport. Vandaag: golddiggers pas op… 

ZO NIET, HEEFT HIJ DAN VOOR ORANJE GESPEELD?

IK DACHT HET NIET

GORRE DEAN HEEFT 42 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld,

waarin de voetballegende maar liefst 6x scoorde!

In Engeland speelde hij 129 wedstrijden in division one,

daar heeft men het nog dagelijks over de 16 goals

die hij in vijf seizoenen scoorde!

Who the fuck is Bergkamp?

http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/news/news6/main/2001gorrefeyenoord_scaled_7.jpg

      DEAN THE LEGEND

 

 

 

 

Magali Gorré vertelt:

Iedereen heeft het over de voetballers die vreemd gaan. Zo trots als de voetbalvrouw is op haar man (vaak zijn ze jong getrouwd), zo vernederd voor iedereen kan ze zich voelen. De golddiggers die opeens hun hart moeten uitstorten. Dat hun hunk niet wordt begrepen door zijn eigen vrouw en zo. Kom op!

Ik ken genoeg voetballers die zo lelijk zijn dat iedereen ziet dat zo’n mooie speelpoes echt niet is gevallen voor zijn lieve uitstraling of karakter. Die arme voetballer met al zijn geld en te weinig ervaring dealt met een golddiger on a mission, die hem inpalmt met seks. Het vlees is zwak, de verleidingen groot.

Bekende mannen zijn hot, en zeker voetballers. Het schijnt voor die vrouwen een kick te zijn om, al is het maar vijf procent, van het zogenoemde voetbalglamourwereldje mee te krijgen. Zo doen ze het in de garage, in hotelletjes waar je hond nog niet wil logeren en op plaatsen als kleedkamers. Hoe ze daar stiekem binnenkomen, is mij een raadsel. Ik ken wel een verhaal van een voetballer die zijn ’bitch’ in trainingskampen liet opdraven. De dame kwam jarenlang via de achterdeur binnen en vertrok ook via de achterdeur met wat geld voor de terugreis. Hoe chic…

Seks is het mooiste wat er is in een huwelijk. Maar het kan ook vuiligheid met zich meebrengen, want een misstap is gauw gemaakt. En voetballers zijn, doordat ze vanaf jonge leeftijd met hun sport en niet met het verleiden van meisjes bezig zijn, gemakkelijk doelwit. Golddiggers luister dus goed en leer hiervan. Een blijvertje wordt zo’n voetballer zelden. Zoals je hem krijgt, zo gaat hij vaak ook heen. Vluchtig. 

BREAKING NEWS

MEER WIJZE LESSEN VAN EEN ANDERE VOETBALVROUW

Wesley Sneijder slaapt in shirt Yolanthe Cabau van Kasbergen

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00709/yowes_jpg_709224d.jpg

Als Yolanthe Cabau van Kasbergen van huis is, slaapt Wesley Sneijder in haar t-shirt zodat hij zich niet zo alleen voelt. 

 

http://members.home.nl/medianieuwtjes/Medianieuwtjes/Personen/Jan%20Smit%20en%20Yolanthe.JPG

"Wesley is jaloers,
hij heeft een slotje op mijn slipje gefabriceerd…"
 
http://spastisima.punt.nl/upload/Yolanthe_Cabau_van_Kasbergen_2.jpg

"Wes had dat vooral in het begin heel erg. Als ik dan even niet opnam, had ik meteen tien berichtjes: Waar ben je? Maar dat is nu geen issue meer", zo bekent ze in Grazia.

Toch vindt Wesley het niet prettig als Yolanthe zonder hem op stap gaat. "Omdat hij me dan niet kan beschermen, mocht er iets gebeuren. Het heeft wel iets dat hij zo beschermend is."

if (typeof(dartPosition5) != 'undefined') { document.write(''); document.write(dartPosition5); document.write('
'); document.write(''); }

 

Vreemdgaan

Nu de presentatrice samen is met een voetballer, snapt ze ook wat beter van hun levens. Zo zegt ze te begrijpen waarom voetballers wel eens vreemdgaan.

"Die jongens hebben veel geld, auto's, kleding. Ze moeten al heel jong een stabiel leven leiden en staan volop in de spotlights. Dan kan zoiets misschien eerder gebeuren."

 

Knappe man

Verder zegt Yolanthe in het interview dat ze Wesley geen prototype knappe man vindt. "Wesley is geen mooiboy. Wes heeft niet de perfecte haarlok, of weet ik veel, maar ik vind hem enorm sexy."

Daarin is Yolanthe niet de enige. "In Nederland is hij al populair, maar in Italië kijken echt alle vrouwen naar hem. Hij zou daar iedere single vrouw kunnen verleiden."

DIE VOETBALLENDE SLEUTELHANGER IS DE DROOM VAN IEDERE VROUW!

DIT WAREN DE WIJZE LESSEN

VAN MAG-ALLES GORRE EN MEVROUW SNEIJDER – KARBOUW VAN GLASSCHERVEN

 

KERELS, DOE ER JE VOORDEEL MEE!

 

TIGER WOODS HAALT VOOR HET EERST IN JAREN

DE CUT NIET!

Tiger Woods weigerde zich na zijn vroegtijdige uitschakeling bij het Quail Hollow Championship in Charlotte achter zijn priveproblemen te verschuilen. De Amerikaanse golfer haalde na een tweede ronde van 79 en een totaal van 153 slagen de cut niet. Dat was pas voor de zesde keer in zijn loopbaan.

 

http://www.spitsnieuws.nl/archives/images/sportenisgoettgr_gr.jpg

 BAL NA

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/01/article-1270226-0961FD03000005DC-52_468x699.jpg

Wat vind je van mijn Reebok-schoenen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen