Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

GEKLEURDE VOETBALSCHOENEN

november 29th, 2009

 

http://www.textilia.nl/indeximages/artikelen_fotos_5770_215.jpg

Tegen ADO D'Haag liepen diverse Feyenoord-spelers op gekleurde voetbalschoenen. Zelfs lichtgevende kicksen. Dat soort schoenen lijken mij weggelegd voor echte vedettes. Bij Feyenoord kan ik echter geen enkele vedette ontdekken. Wel een paar beloftes, die op lange na hun niveau niet meer halen, o.a. Wijnaldum en Biseswar.

Mario Been wil er een 'spitsje' bij. Zijn kameraad Beenhakker heeft zijn vrienden bij Real Madrid gebeld of zij nog een 'spitsje' in de uit(leen)verkoop hebben, terwijl er bij Feyenoord een spits rondloopt die ooit topscorer van Europa was. Zou hij het voetballen verleerd hebben, verkeerd gebruikt worden of zich enorm storen over de mededeling van Mario?

( De ’roep’ van Feyenoords technisch directeur Leo Beenhakker in de krant om een nieuwe spits, die niets mag kosten, is niet aan dovemansoren besteed.

De Supporters Vereniging Ajax vroeg nog dezelfde dag op de website zijn 85.000 leden om gratis dagbladen Spits naar Rotterdam te sturen. Beenhakker was in het verleden ook trainer en technisch directeur bij Ajax, waar het geld om spelers te kopen.)

 MAKAAY MISBRUIKT

Stem het spel op Makaay af en hij schopt er minimaal twintig per seizoen in. Feyenoord speelt nu eenmaal niet 'spits'vondig, hetgeen niet Makaay zijn schuld is, maar die piepeltjes op gekleurde schoenen, die de spits niet op zijn wenken kunnen bedienen.

Ja, sorry hoor, ik ben nu eenmaal voor zwarte schoenen onder dat rood-witte tenue. Voor straf moet Mario die 'bling-bling'-gasten hun schoenen zwart laten verven, want het spel dat zij vertonen is niet om aan te gluren, volgens deze zwartkijker…

Leve Feyenoord 1

 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen