Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

“GELOOF JE NOG IN SPROOKJES?”

oktober 24th, 2009

De afbeelding “http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:lI3rukE20bjuuM:http://www.quotenet.nl/dossier_dirk_scheringa_large.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00666/100dsb_666848d.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

In 1996 laat Dirk S. ('s lands grootste woekeraar) de 22-jarige voetballer Olaf L. een vijfjarig contract tekenen, met de belofte dat hij na afloop een miljoen gulden zou krijgen. Echter na drie jaar raakte Olafs vriendin zwanger, waarop het stel geld nodig had voor de te maken kosten. Olaf informeerde naarde stand van zaken. Hierop werd hem mede gedeeld dat hij na afloop van zijn contract pas over het geld kon beschikken.

Eindelijk waren de vijf jaren verstreken. Olaf dacht miljonair te zijn, maar… hem werd medegedeeld dat zijn beloofde geld in aandelen was belegd, deze waren gekelderd en dat hij nu een schuld had van 600.000 (gulden) aan DSB-bank had.

De afbeelding “http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:sdfhJIAy77Q-dM:http://www.ajaxonline.org/lindenberghgroot.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Olaf was wanhopig. Hij kon het leven niet meer aan. Op een avond wilde hij zichzelf van het leven beroven, klom op een brugleuning en wilde in het water springen. Net voor de sprong hoorde hij een vrouwenstem die hem staande hield.

Een oude dame vroeg hem wat hem dwars zat. Olaf vertelde het hele verhaal. Hierop zei de oude vrouw: "Ik kan je redden. Als je vannacht met mij mee naar huis gaat en heel lief voor mij bent, zorg ik dat je het geld alsnog krijgt en dat je binnen de korste keren in Oranje speelt…"

Olaf verwende de oude vrouw die nacht op alle mogelijke manieren. Zelfs beffen ging hem niet te ver! De volgende ochtend vroeg Olaf haar: "Wanneer krijg ik mijn geld?"

De oude feeks vroeg hem: "Hoe oud ben je?" Olaf zei dat hij 27 jaar was. Hierop zei de toverkol: "27 jaar en jij gelooft nog in sprookjes?"

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen