Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

HET WAS TE RUSTIG BIJ FEYENOORD

maart 30th, 2009

Bosz stipt aan dat hij naar eigen inzicht goed heeft gefunctioneerd. 'De schuld van Feyenoord is enorm teruggebracht. Ook is er in de jeugdopleiding veel veranderd. Het aantal contractspelers is teruggebracht, waardoor nu veel jongens aan het eerste elftal proeven. Dit is niet alleen een zaak van blessures, maar ook van visie.'

 

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00203/Peter_Bosz2-468_203481h.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE PROFESSOR IN HET UGCHELSTEINSE BOSZ

Alsof hij nog niet genoeg verziekt had als leerling technisch directeur bij Feyenoord, begon de sukkel vanuit het Ugchelsteinse bosz, (middels het A.D.) zijn straatje schoon te vegen. Hij vond het zeker te rustig bij Feyenoord.

Bosz ontbeert zelfkennis. Hij was nog nooit technisch directeur geweest, had als trainer ook nooit bij een grote club gewerkt, maar kwam met een 'gejat' beleidsplan De Kuip binnen gewandeld en zou wel even een 'topsportklimaat' neerzetten. Nou, dat hebben we geweten.

Bij Feyenoord heeft men de fout gemaakt deze 'Grootste ramp sinds het bombardement op Rotterdam' binnen te halen. Het Paard van Troje in het kwadraat. En nog meent deze wandelende blaaskaak dat hij goed werk heeft geleverd in De Kuip. Ook bij AGOVV, DE GRAAFSCHAP en HERACLES!!! heeft hij iets geweldigs neergezet… Maar:

Bosz: Het spel is niet fair gespeeld

 

De afbeelding “http://www.v-style.nl/nieuws/b_vangastel_jeanpaul.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE NIEUWE ERNST HAPPEL

In de voetbaltalkshow FC Rijnmond heeft Jean-Paul van Gastel gezegd dat hij met Feyenoord in gesprek is over verlenging van zijn contract als jeugdtrainer.

Van Gastel traint op dit moment het hoogste jeugdelftal van Feyenoord. De voormalig middenvelder begon op Varkenoord als trainer van het hoogste D-elftal. In 2006 maakte Van Gastel de overstap naar de C1. Inmiddels werkt hij al twee jaar met de oudste jeugd.

Van Gastel zat voor de tv op te scheppen over de geweldige jeugdopleiding van Feyenoord. Hij schroomde niet om Soekarno Brard te noemen als hoofd van de opleiding, Dezelfde Brard die Henk Fraser op de keien zette ten faveure van het Brabantse onderdeurtje, Van Gastel.

Hoewel in de jaren van Fraser er diverse spelers doorstroomden naar het eerste elftal, (er zijn nu nog spelers die hem roemen) deed Van Gastel net alsof de doorstroming door hem bewerkstelligd was. De man is onervaren, voorheen heeft hij slechts jonge hondjes getraind. Bij zijn baas, Soekarno Brard, hing men overal waar hij gewerkt heeft de vlag uit bij zijn vertrek. De onderdeurtjes regeren bij Feyenoord.

Dan heb ik het nog niet over het scoutingsapparaat gehad. Onder het mom 'er is geen geld' valt er ook geen resultaat te boeken, terwijl Britse scouts diverse talenten in Rotterdam-Zuid ontdekten. Zo haalden men een jeugdspeler weg aan de Oldegaarde, ongeveer op vier kilometer afstand van De Kuip.

Maar ja, wat verwacht je van een club waar een onervaren ex-marktkoopman voorzitter (tevens Ajax-supporter)  is, waar de voorzitter van de Raad van Commissarissen, 'bouwfraude en alcoholist' als stempel opgedrukt krijgt. 

De kas is leeg, maar gelukkig wordt deze o.l.v. de nieuwe Grote Kale Leider, Eric van Dorp, weer gevuld. Men heeft al 50.000 euro's opgehaald, zegge: twee weken salaris voor Makaay…

De afbeelding “http://www.feyenoordnet.nl/images/organisatie/vandorp.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

HEB MOED EN VERTROUWEN! 

OP ERIC VAN DORP KAN MEN BOUWEN…

 

http://www.pzc.nl/multimedia/archive/00519/Van_Hanegem_nieuwe__519444b.jpg

 

Naschrift: 

WAAR HEB IK DAT MEER GEHOORD?

DE KROMME SPREEKT:

"Afgelopen week kwam ik mezelf tegen in het blad VI. Daar schrok ik wel van, want ik wil met dat blad eigenlijk niks te maken hebben. Iemand van die redactie was tussen sponsors van Feyenoord gaan zitten en had een verslagje gemaakt van een interview dat Emile Schelvis met me hield. Die gasten van VI kunnen het niet laten om te stoken en rotzooi te schoppen."

Beste Willem.

Je gaat op huichelaar Peter Bosz lijken. Je hebt wel eens meer gezegd: "Ik praat nooit meer met V.I." Toen ik als columnist partij trok voor jou en door dominee Van Cuilenborg er uit getrapt werd, beweerde je ook zo iets…

Een paar jaar later stond de column van Willem van Hanegem op mijn plekje in Voetbal International…

P.S. De weduwe Sanders heeft nog steeds haar 75.000 euro niet terug, waar jij met jouw leven borg voor stond. Tscheu La Ling is er miljonair mee geworden. Jij verbrak de verbinding toen de dame jou belde! 

Tevens wil ik je laten weten dat het niet netjes is om tot 3x toe geen antwoord te geven wanneer dat per email gevraagd wordt. 'Wat is vriendschap waard', vroeg ik toen je columnist werd op mijn plek in V.I. Sindsdien heb ik nooit meer iets van je gehoord. Je hebt tegenwoordig Marokkaanse vrienden heb ik vernomen…

"De islamisering van het voetbal", zou Geert Wilders zeggen.

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/absolutebmxe/banners/20090323_sms_reg_banner.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen