Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

ZIELIG KERSTFEEST

december 25th, 2008

 De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00589/verbeek_589468d.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

BRON: DE CLUB-SITE

Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek hoopt de eerste seizoenshelft vrijdag ondanks alle tegenslag met een overwinning op NAC Breda te besluiten. ‘Dat is de enige manier om de supporters nog met een beetje goed gevoel de winterstop in te laten gaan.’

De eerste zes maanden van Verbeek in Rotterdamse dienst hebben hem sportief gezien bepaald nog niet gebracht wat hij er van gehoopt had. ‘Dat lijkt me duidelijk’, zegt Feyenoords trainer. ‘We hadden gedacht veel verder te zijn, maar de resultaten vallen tegen. Dit komt vooral door een ongelooflijke lijst aan blessures. Excuses zoeken heeft echter geen zin. Het enige dat nut heeft, is er met zijn allen keihard aan blijven werken om de boel weer op de rails te krijgen. Iedereen in de selectie realiseert zich dat. Begin januari moeten we tijdens het trainingskamp in Turkije een goede basis leggen voor een mooie reeks in de tweede seizoenshelft.’

Voordat Feyenoords trainer aan de voorbereiding op die tweede seizoenshelft kan beginnen, wil hij vooral de eerste afsluiten op een acceptabele manier. Met hopelijk een goed resultaat tegen NAC Breda op tweede kerstdag en ook zonder ‘gedoe’ met zich misdragende supporters. ‘Er is onvrede onder de supporters en dat is te begrijpen. Het is echter nooit goed als mensen het recht in eigen hand nemen en op die manier hun gelijk willen halen. Maar als spelers en trainers realiseren wij ons dat wij het moeten laten zien en de tweede seizoenshelft wat goed te maken hebben.’

Vrijdag zal dat nog een hele opgave worden. Want Feyenoord moet tegen NAC Breda naast de bekende waslijst aan geblesseerden ook nog het geschorste trio André Bahia, Karim El Ahmadi en Luigi Bruins missen. De inzet van eerste doelman Henk Timmer is bovendien nog onzeker.‘We moeten dus weer in een geheel nieuwe samenstelling aantreden en dat maakt het karwei tegen NAC er niet eenvoudiger op’, aldus Verbeek. ‘Ook met alle invallers zullen we uiteraard knokken voor een goed resultaat tegen NAC.’

‘Meer dan ooit hebben we de steun van het Legioen daarbij nodig. Ik vind het geweldig hoe de supporters mij en de spelers tot nu toe zijn blijven steunen en hoop dat ze dat op een positieve wijze blijven doen. Vervolgens is het dan aan ons om na de winterstop – én hopelijk met veel minder geblesseerden – aan te tonen dat de supporters niet voor niets pal achter ons zijn blijven staan.’

DE KRONIEK VAN LEX KROONKURK

Wanneer je maar vier van de zestien wedstrijden heb gewonnen en nog wel tegen clubs uit de kelder van de Eredivisie, dan moet je doof en blind zijn om te stellen dat het Legioen nog steeds achter je staat.

Lees de commentaren op de supporters-site. Hoor de fluitconcerten in De Kuip. Zie de protest-spandoeken! Er worden drie A-junioren van vakantie terug geroepen. Er zit een ex-Ajax-hooligan op de tribune met een salaris van anderhalf miljoen euro's per jaar. (Landzaat) De Cler heeft prive-problemen. Rob van Dijk heeft bewezen beter te zijn dan Timmer, hoewel daar niet veel voor nodig is. Een T.D. die 26 miljoen heeft vermorst aan volgevreten A.O.W.-voetballers. (Makaay)

Vrienden die vrienden binnenhalen. Wie schopt zijn eigen vriend eruit? Feyenoord is terminaal ziek. De kas is leeg en zal in de komende jaren niet gevuld raken met de hoge salarissen die deze prutsers zichzelf toe-eigenen. 

De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00592/timmer_jpg_592932d.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

STOMPIE

Feyenoord-doelman Henk Timmer staat zo goed als zeker onder de lat tijdens het thuisduel tegen NAC Breda, op Tweede Kerstdag. Timmer is voldoende hersteld van een voetblessure en werkte woensdagochtend zonder problemen de groepstraining af.

Feyenoord zoekt 'herkenbare' dader

De afbeelding “http://www.voetbalreport.nl/images/fotodb/Peter%20Bosz.bmp” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Peter Bosz: 'We voeren nu gezond beleid'

 

 

 

Het eens zo trotse Feyenoord is verworden tot een meelijwekkend clubje.

 

ZIELIG KERSTFEEST!

 

De afbeelding “http://www.dbnl.org/tekst/anth004over01_01/anth004over01ill265.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

en dan nog dit:

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda van tweede kerstdag, zal op het veld van De Kuip Legioen-pas nummer één uitgereikt worden. Rond 14:15 uur zal deze pas op het veld van De Kuip worden uitgereikt aan één van de vijf genomineerde Feyenoorders. De stemming voor uw favoriete Feyenoorder sloot woensdag. Voor de eretitel kon u in willekeurige volgorde stemmen op Willem van Hanegem, Wim Jansen, Coen Moulijn, Gerard Meijer en Pierre van Hooijdonk.

LAAT HET A.U.B. GEEN AYATOLLAH JANSEN OF ENE KROMME WORDEN…

(De een heeft voor Ajax gespeeld en de ander is huilebalk van de eeuw)

COEN EN GERARD MEIJER ZIJN O.K.

PI-AIR IS DAT EEN ECHTE FEYENOORDER?

IK DACHT 'T NIET

DE GROOTSTE FEYENOORDER ALLER TIJDEN IS EN BLIJFT

C O E N  M O U L IJ N

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00141/MOULIJN-ANP_141422a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen