Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

ARM FEYENOORD WORDT GESLOOPT

november 29th, 2008

 De afbeelding “http://www.corrado-club.be/forum/download/file.php?avatar=40.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

B O S Z  SCHROEFT SALARIS-EISEN FLINK OP

 

FEYENOORD HEEFT EEN SESAMSTRAAT-BESTUUR

KLIK S.V.P. OP ONDERSTAANDE LINK

De afbeelding “http://www.volkskrant.nl/multimedia/archive/00133/feyenoord__133781p.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

 

 

http://www.volkskrant.nl/sport/article1100688.ece/Feyenoords_kameraden_houden_hand_op_knip

 

  Willem C. van ’t Wout van Indiana Finance:
'Ik zie de volgende verklaringen voor het uitblijven van investeerders: d at er teveel organisaties binnen Feyenoord zijn die langs elkaar heen werken , dat een lening in het verleden moeizaam of slecht werd terugbetaald en de balans van de lenende club niet imponeert. '

VERBEEK ZIET 'T WEL WEER GOED KOMEN

Lang treuren om de uitschakeling in Europa is Feyenoord niet gegeven. De spelers hadden tot en met de vlucht op vrijdagmiddag terug naar Nederland de tijd om nog terug te denken aan de nederlaag tegen Deportivo la Coruña, maar daarna ging het vizier al direct weer vooruit naar de uitwedstrijd tegen Vitesse van komende zondag.

Trainer Gertjan Verbeek haalde donderdagavond met het oog op de wedstrijd in Arnhem al Karim El Ahmadi en Georginio Wijnaldum vroegtijdig naar de kant. De eerste had wat last van zijn kuit, terwijl de tweede volgens de trainer op zijn laatste benen loopt.

Verbeek liet zich door de nederlaag niet van de wijs brengen en toonde er vertrouwen in dat in het Gelredome een goed resultaat kan worden geboekt. ‘Met alle respect, maar Vitesse is geen Deportivo’, zei de coach na afloop het Europese duel. ‘Ik heb goede hoop dat het zondag weer goed komt.’

DE KRONIEK VAN LEX KROONKURK

Gert Jan Verbeek met aan zijn zijde de FBI-agent Vlemmings hebben hogere voetbalkunde gestudeerd. Onder hun bezielende leiding hebik nog nooit zo'n ingeinspireerd Feyenoord in Europa zien acteren. Timmer is nodig aan vervanging toe. De Cler maakt zijn top-salaris niet waar. Het loze vissertje Lucius moet de verdediging weer gaan versterken, dat terwijl hij met Bahai en Greene het meest geschutterd heeft dit seizoen.

Het Feyenoord-bestuur, (lees o.a. Casio Onno en Professor Bosz) blijven het legioen maar worsten voorhouden. DRIE KAMPIOEN IN TIEN JAAR! "Als het maar waar is!," zingen ze in de Jodenkerk…

Volgens mij wordt dit door hen geleide Feyenoord geen enkele maal kampioen in de komende tien jaar!

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD DAT HET VOLK GAAT MORREN EN DE BASTILLE (Maasgebouw) BESTORMT

GOD, MOCHT HIJ BESTAAN, MOET WEL EEN ONTZETTENDE HEKEL HEBBEN AAN ALLES WAT FEYENOORD HEET…

HOEVEEL VOETBALLEED KAN EEN MENS VERDRAGEN?

EN HET HOUDT MAAR NIET OP!!!!

DE PROFESSOR ZIT HOOG IN DE BOOM MET ZIJN SALARIS-EISEN

(Doe hem dan een strop om zijn nek!)

 

De gesprekken tussen Feyenoord en technisch directeur Peter Bosz over een nieuw contract worden over de jaarwisseling heen getild. "Er zijn twee gesprekken geweest, maar er bestaat geen behoefte om er haast mee te maken. Ik zou heel tevreden zijn als we er net na nieuwjaar uit zijn", aldus algemeen directeur Eric Gudde.

WEDEROM EEN TONEELSTUKJE VOOR TWEE HEREN

(Alhoewel, HEREN???? TUIG VAN DE RIGGEL IS HET!!!!!!)

Bronnen rondom de club melden dat Bosz hoog in de boom zit bij de onderhandelingen. Hoewel Feyenoord de door Bosz zelf geformuleerde sportieve doelstellingen voor de afgelopen twee seizoenen niet heeft gehaald en ook dit seizoen moeizaam verloopt, heeft Bosz een stevig eisenpakket neergelegd. Behalve een hoger basissalaris zou hij ook premies willen ontvangen voor zowel sportieve successen als goede financiële resultaten op de transfermarkt. Gudde bevestigt dit niet. "Inhoudelijk doe ik geen enkele mededeling over de onderhandelingen. Ik kan alleen zeggen dat de gesprekken in een goede sfeer verlopen."

De afbeelding “http://cache.daylife.com/imageserve/0dd66wg8tn8pk/610x.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

PROFESSOR BOSZ, DE VAN GOD VERLATEN SLOPER VAN FEYENOORD

MET EEN VAN ZIJN VELE MISKOPEN 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen