Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DE GEBETEN HOND & DE ZONDEBOK

oktober 31st, 2008

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Lel0EpwyPsP6CM:http://www.degebetenhond.nl/nb/logodog.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 ERIC KNUDDE:

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:45iFse1WaWzjEM:http://www.ad.nl/multimedia/archive/00094/kolenboer_94607a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Het gevoel dat het tegen zit, helpt je helemaal niets. Dat wordt een kolenzak op je rug." 

 

TONEELSTUKJE VOOR TWEE HEREN

(TWEEDE BEDRIJF)

ERIC KNUDDE IN HET A.D.:

(Knudde marktkraamt veel onzin uit) 

http://94.100.113.205/145850001-145900000/145859401-145859500/145859478_2_Io1Y.jpeg

Technisch directeur Professor Bosz is bij de aanhang de gebeten hond. Is het nieuws dat hij zijn contract kan verlengen dan niet slecht getimed?

,,Ik heb dat niet actief naar buiten gebracht, maar slechts bevestigd toen ik daar naar werd gevraagd.’’

Jan Dirk Stouten en Wilfred Genee hebben vanavond in Fc Rijnmond (het voetbalpraatprogramma van Rijnmond) laten weten dat zij vernomen hebben dat het contract van Peter Bosz is verlengd. Echter zou het nu voor de publieke opinie niet handig zijn om dit nieuws nu naar buiten te brengen en wacht men op een geschikter moment om het nieuws dat Bosz zijn contract verlengd heeft wereldkundig te maken.

Is het dan wel een goed tijdstip om over contractverlenging te praten? Bosz is toch medeverantwoordelijk voor de prestaties?

,,Het is goed management als je tijdig anticipeert. Als het contract van Professor Bosz afloopt in de zomer, ga je natuurlijk niet in mei volgend jaar onderhandelen. Bosz heeft aangegeven dat de gesprekken deze week geen vervolg krijgen, omdat we wel wat anders aan ons hoofd hebben. Dat de buitenwacht denkt ‘wat gaan ze nou doen?’, snap ik wel. Die kijkt naar de stand op de ranglijst. Wij kijken in de directie ook naar de structuur die rond het eerste elftal, de jeugdopleiding en de scouting is gebracht. Daar zijn we heel tevreden over. Alleen de resultaten daarvan zijn niet op de korte termijn zichtbaar.’’

Toch is er wel wat aan te merken op de selectie die Bosz heeft samengesteld. De oude spelers kampen veelvuldig met blessures en de wisselwerking tussen jong en oud is niet optimaal.

,,Dat eerste zal feitelijk wel kloppen, al zijn het veel confrontatieblessures geweest die niet zozeer met leeftijd te maken hebben. Met dat tweede ben ik het helemaal niet eens. Ik maak me daar geen zorgen over.’’ 

 

De afbeelding “http://www.fopshop.nl/fotos/groep64/6425019500206.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE BESTE VOORZITTER DIE FEYENOORD OOIT BESTUURDE

STAAT OP UIT ZIJN GRAF

 

THE GREENE-MILE

(dodelijke analyse van Eus Roovers)

 Hij volgt Feye-noord al bijna zijn hele leven en maakte hoogte- en dieptepunten mee met de club. Roovers zegt zichzelf niet meer te kunnen herkennen in het elftal van Gertjan Verbeek. ‘Na afloop zie je de spelers allemaal met iPods in hun oren naar de bus slenteren. Ik krijg sterk de indruk dat de huidige malaise van Feyenoord hen geen moer interesseert. Serginho Greene steekt tegen Sparta zijn middelvinger op tegen supporters. Waar haalt hij het lef vandaan?’

 

 De afbeelding “http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00062/driessen_62790c.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

(leest iedere dag De Kroniek van Lex Kroon) 


Wat kan Feyenoord doen? Niets. De club zit gevangen in het eigen web. Geld ontbreekt, sterker, er is een flinke schuld, zodat de club zich nauwelijks kan versterken en daardoor geen schoonschip kan maken. Met het ontslaan van Verbeek, of door iemand boven hem te plaatsen, zouden de hoge heren in het Maasgebouw zich een brevet van onvermogen opspelden na alle kostenverslindende assesments.

Trouwens, al die 'heren' hebben nog niets bewezen in de voetballerij, en niet bij Feyenoord. Op Jos van der Vegt na zijn de commissarissen een verzameling groentjes, evenals algemeen directeur en ex-amateurtrainer Eric Knudde. Professor Bosz is een lichtgewicht, die met zijn filosofie van vorig seizoen heeft gegokt en verloren. De technisch directeur slaagde er niet in Verbeek afgelopen zomer voldoende handvatten aan te reiken. Zelfs niet voor een simpel schokeffect binnen de selectie.Desondanks zijn directie en de raad van commissarissen tevreden en willen ze Bosz behouden voor Feyenoord. Wat weer genoeg zegt over deze mannen. Deze omstandigheden betekenen de redding voor een aantal beleidsbepalers.En dan kan je niets anders doen dan rust prediken en hopen op de ommekeer. Het is mager, nergens op gebaseerd, maar de realiteit.

WAARHEID ALS EEN KOE:

De commercie is de boventoon gaan voeren..Daardoor zijn de supporters van Feyenoord vervreemd geraakt van hun club. ‘Coen Moulijn speelde bij Feyenoord omdat hij trots was om dat shirt te mogen dragen. Nu gaat het de spelers alleen nog maar om geld. Een paar kwartjes meer en ze zijn weg. Dat voelen die jongens van de harde kern haarfijn aan.’

HET ALGEMEEN DAGBLAD, OOK WEL DE DORPSPOMP GENOEMD

PARTNER VAN FEYENOORD:


Het beste zou het zijn als er zich een zondebok aandiende. Ook wat mij betreft.

De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Z0rMPbYeha-ZxM:http://bp0.blogger.com/_JYSNhuYnHvo/R7R5xK-qdMI/AAAAAAAAACM/tOz1UWm2YQU/s320/zondebok.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Het schreeuwt lekker weg. Suggesties? Professor Bosz is een non-valeur die het erger vindt om voor Peter de Boszkabouter uitgemaakt te worden dan dat hij zich in een televisieprogramma moet verdedigen. Ayatholla Jansen is een uitgerangeerde bejaarde die om de paar dagen over een zak met ballen struikelt en verder niks toevoegt. Gertjan Verbeek is een onaangepaste provinciaal voor wie het communiceren nog uitgevonden moet worden. Eric Knudde is een uit de ambtenarij omhooggevallen baantjesjager die onder zijn steen blijft tot de eerste paal voor het nieuwe stadion geslagen wordt.

De afbeelding “http://www.feyenoord-internet.nl/images/stories/Content/Contentimages/Seizoen08_09/Wedstrijden/RodaJC_Feyenoord/rodajc_feyenoord2008gr.png” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Verdien € 132,50 bij winst van Feyenoord op Roda JC
Volgens Bookmaker Unibet is Roda JC zondag licht in het voordeel voor de overwinning. Feyenoord is de underdog in Kerkrade., Feyenoord winnen? Je hebt meer kans dat je 1000 jaar wordt…

 

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/banners/20081016_banner_openstaande.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Gezocht: Nieuwe Technisch Directeur en een echte Voorzitter

 

http://chucai.mine.nu/~loesje/ecards/2004nov-zwartschaap.jpg

Feyenoord is nu afgezakt naar de zestiende plaats. Moet er iets gebeuren bij Feyenoord? Algemeen directeur Eric Knudde: ,,Gertjan Verbeek brengt precies wat we voor ogen hadden. Op één ding na: resultaten.’’

"Resultaten? Die komen heus wel. Wij bekijken de zaak pas na 34 wedstrijden", meldde Professor Bosz telefonisch vanuit de auto. "Ik ben onder weg naar het stadion. Meer kan ik er niet over zegen. Misschien later…"

FEYENOORD IS EEN ZIEKE CLUB
het lijdt aan de ziekte van Bosz

Feyenoord-fan ben je niet voor je lol, zal elke supporter beamen. Een cynisch grapje in De Kuip: het verschil tussen de kredietcrisis en de crisis bij Feyenoord? De kredietcrisis waait wel weer over. Feyenoord is een zieke club, een club zonder geld, waar geen topsportmentaliteit heerste, constateerde technisch manager Professor Bosz in zijn omstreden rapport uit 2007. Nou, nee: Nu heerst er een echt topsportklimaat. De Professor kan voor mij de I-pod op…

 

DE LULHANNESSEN IN HET MAASGEBOUW HEBBEN ERNST HAPPEL NOOIT GEKEND. DIE HAD ALS MOTTO:

 

"DIE PUNKTE TELLEN"

 

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00101/geloof_religie_rk_101472b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

HIER LIGT FEYENOORD

WINNAAR EUROPA-CUP 1970

     1908 – 2008

GEDENK HAAR IN UW GEBEDEN

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen