Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

GOUDEN RUGNUMMERS

september 29th, 2008

 

De afbeelding “http://m.fr.2mdn.net/viewad/1507982/AdFab_Feyenoord_Homepage_336x280_ShirtVanDeEeuw_090408.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Feyenoord speelt met gouden rugnummers i.p.v. roodkoperen. Henk Timmer is verworden tot een kamikaze-keeper die in twee opeenvolgende wedstrijden uit het veld had moeten gestuurd.

Bahia idem dito. Doet meer aan judo dan aan voetbal. Heeft vastpakken tot kunst verheven. Makaay heeft sinds maart jl. niets meer laten zien en loopt met een van de hoogste salarissen uit de eredivisie naar huis. Speelde gisteren samen met Tomasson weer voor fantoom.

VERBEEK GAF OPDRACHT DAT ''t MUURTJE' MOEST BLIJVEN STAAN EN NIET SPRINGEN

'Wij maken grappen over domme Belgen, maar Sepp De Roover is een slimme Belg', jubelde Jans na de goal van zijn Belgische back, die Feyenoords muurtje slim verschalkte met een lage vrije trap.

MAKAAY (evenals zijn medespelers) SPRONG TOCH OP!

Dat de afgedankte lampenkappen Hofland en Lucius niets toevoegen aan Feyenoord was bekend. Het is net als met een gescheiden vrouw, je zit met andermans ellende. Die twee waren niet voor niets overbodig in Eindhoven.

Ook met Landzaat en El Alamein (vlijtig Liesje i.p.v. grote sterke middenvelder) is Feyenoord niet geholpen. El Alamein kwam voor 5 miljoen euro's geblesseerd naar Feyenoord. De keuringsarts durfde de Moslim niet op zijn hand te laten blazen en in zijn boxershort te kijken.

Op een gegeven moment stonden er twee 40-jarigen in 't veld bij Feyenoord. Dit alles volgens het veelgeprezen beleidsplan van Professor Bosz, (het wandelende kankergezwel binnen de club) die zichzelf regelmatig op de borst klopt voor het gevoerde beleid. Jammer genoeg niet hard genoeg!

De inzet van de spelers viel te prijzen, het vertoonde spel daarentegen niet. Zondag as. komt Super-Mario met NEC op bezoek. Ik voorspelde bij het begin van 't seizoen 7 punten na vijf wedstrijden. Dat zal nog moeilijk worden. Dan moet er van NEC gewonnen worden. Dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren, na de nederlaag donderdag-avond tegen Kalkar. Of dacht u dat in Zweden wel gewonnen werd?

Feyenoord is ziek, ernstig ziek. Daar veranderen geen tien Dokters Verbeek (die niets te verwijten valt!) iets aan.

Hoofdschuldige: Het misselijk makende trio Coca Chris, Professor Uchgelenstein en and last but not least: het wandelende rekenwonder Casio Onno, die naarstig op zoek is naar zestig miljoen euro's. Geen mens die erover denkt om geld in dit Feyenoord (lees: dit bestuur) te steken. Zo ja, dan laat zijn familie (S. Rottier) hem direct in een psychiatrische kliniek opnemen… 

Shirtsponsor van Feyenoord lijkt gered, nu de club nog..

(Bron: Geen Stijl).

Het gaat er niet om wat het is. Het gaat er om wat het lijkt. En Fortis is geen goed bedrijf. Maurice Lippens is eng. En al die andere vieze dikke Belgen in zweetpakken zijn seriously uncool. Logo deugt niet, Feyenoord stinkt en die commercials zijn ruk.

 

 

Tot slot: OM OP TE FLEUREN

(bron: AVS GERMINAL) 

BUITENSPEL OF OVERSPEL?

De afbeelding “http://www.ad.nl/multimedia/archive/00175/damesteam1_175767b.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

                         DEBBY, die zie ik liever dan die lelijke kop van Makaay    
 
                                                              
QUOTE VAN DE DAG;
 

Verbeek maakt zich geen zorgen

“Nee, ik maak me geen zorgen. Waarom zou ik ook? Dat levert niets op. Winnen en verliezen hoort erbij als trainer-coach. Ik ben naar Feyenoord gekomen om prijzen te winnen. Dan is het inderdaad heel teleurstellend als je in het begin van het seizoen al de nodige punten verliest.” (Understatement of the year)

 

De afbeelding “http://www.spitsnieuws.nl/archives/images/Bassie_gr.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Peter Bosz in carnavals-outfit. Zijn sympathieke vriend Verbeek gaat verkleed als Professor Bosz!

Sympathie bestaat helemaal niet volgens Fred Blankemeijer:

'Alleen in het woordenboek, het staat tussen shit en syfilis.'

 

De afbeelding “http://www.feyenoord-internet.nl/images/stories/Content/Contentimages/Seizoen08_09/Technische_Staf/Gertjan_Verbeek/240708.656643.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Kijk die Timmer nou, dadelijk krijgen we weer een rode kaart…"

 

Eric Knudde: 'Feyenoord heeft oorlogskas

van 20 miljoen'

20080804_guddeBij deze wou ik nog even terugkomen op een interview op televisie-zender Het gesprek waarin algemeen directeur Eric Knudde tegen Frits Barend zei dat Feyenoord een oorlogskas van maar liefst 20 miljoen euro had. Afgelopen weken maakte Knudde ineens duidelijk dat er geen geld meer is. Waar is die oorlogskas dan gebleven die we in Rotterdam op dit moment zo hard nodig hebben?

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen