Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DE ZIEKTE VAN KROON

juli 30th, 2008

http://www.portablegear.nl/media/visuals/nieuws/75x75/dokter-stethoscoop.jpg

DE ZIEKTE VAN KROON

niet te verwarren met

de ziekte van Crohn,

hetgeen een ernstige darmziekte is.

Ik lijd aan de ziekte van Kroon, wat volgens mijn eega inhoudt dat ik altijd en overal commentaar op heb, veel zit te kankeren bij de tv e.d. Bijvoorbeeld als Rene Froger in Ahoy staat te zingen: "Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam" enz., dan roep ik: "Pleur lekker op naar dat mooie Amsterdam en ga in die snelkookpan, ArenA  geheten, staan bleren, tweedehands zangerT!"

Op het beleid van Feyenoord heb ik ook constant commentaar, hetgeen de vaste bezoeker van deze site niet ontgaan zal zijn.

DE EERSTE LEE WEG UIT DE KUIP

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/seizoen0708/main/20071127lee_vk_scaled_7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

DE DOOR ONS LANGDURIG GESCOUTE MISKOOP HYUNDAI LEE 

"GOED!!! VERHUURD…"

TEL HOEVEEL KEER DE PROFESSOR HET WOORDJE "GOED" IN 1 ALINEA GEBRUIKT!

IS DIE EFFE GOED BEZIG… 

Volgens Bosz heeft Feyenoord ook financieel een goede overeenkomst gesloten met Blue Wings. ‘Bovendien hopen we dat Lee het zo goed gaat doen dat hij weer goed in de markt komt te liggen. We zullen proberen om hem dit jaar zo goed mogelijk volgen." (Bron: De site van Feyenoord)

Peter Bosz handelt in strijd met de KNVB- en FIFA-reglementen door een voetballer met een doorlopend contract te benaderen. Bosz bepaalt niet welke speler FC Twente wel of niet verkoopt.

Welke geestelijk gehandicapte betaalt een half miljoen euro afkoopsom voor een assistent-trainer? Voorheen trainer van Gemert. Van wie? Gemert en later assistent van Ernie bij NAC!  (Het is wederom  Peter Bosz!!!)

Wanneer wordt deze "lulhannes" geloosd?

 

HET A.O.W.-TEAM VAN DE EREDIVISIE    

Feyenoord heeft een selectie die bestaat uit een groot aantal dertigers en bijna-dertigers. Henk Timmer (36), Giovanni van Bronckhorst (33), Roy Makaay (33), Kevin Hofland (29), Denny Landzaat (32), Tim de Cler (29), Jon Dahl Tomasson (31) en Michael Mols (37)

Mijn opa zei altijd: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!" Toevallig heet het sportcomplex in Mokum: DE TOEKOMST. Daar hebben ze het wel begrepen…

Gert Jan Verbeek zei tijdens de rondleiding in De Kuip waar hij de verbouwde ruimtes liet zien: "Dit is de trainers-kamer. Hier plannen we hoe we Ajax kunnen verslaan…" 

Ajax verslaan? Met Timmer in het doel? Lucius rechtsback? Hofland en Vlaar in het centrum? Makaay uitgeblust uit Peking? Zondag 21 september as. zullen we het weten! De return is op 15 febr. 2009 en wel op de verjaardag van Coen Moulijn. (Feyenoorder van de eeuw)

Ik geloof niet dat de huidige selectie de boys uit de SNELKOOKPAN kan verslaan, maar ik lijd dan ook aan de ziekte van Kroon.

http://img.2dehands.nl/f/view/36412946.jpg

"Gaat het weer een beetje, mijnheer Kroon?"

 

http://www.feyenoord.nl/content/contentimages/seizoen0809/20080718_dif_03_rh.jpg

Wanneer men in de Hitler-jugend heeft gediend

kan men alsnog Paus van Rome worden

of…

met Feyenoord de Europa-Cup winnen

 

"Goed, goed, goed," zei de Professor

vanuit de auto onder weg naar het stadion.

"Ja, ik bel handsfree. Meer kan ik nog niet zeggen, misschien later.

Ik ben met enkele interessante spelers in onderhandeling,

maar eerst moet ik Tiendalli (2,5 miljoen) Hofs, Ekramy, Buijs, Lensky en Slory verkopen, plus

ik was er nog een paar vergeten: Derijck, Saidi en Biseswar!

Maar, het komt wel GOED, want mijn beleid is GOED!!!!"

 

De afbeelding “http://www.feyenoord.nl/content/feestvandeeeuw/images/header_v2.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

DAT WORDT EEN FEEST!!!
De afbeelding “http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6yUGLrSlO7tjFM:http://bp0.blogger.com/_E7Y1FZsMkiw/R4SG409rgCI/AAAAAAAAAo0/g1qEETIN1ho/s400/leetowers.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Als ‘Rotterdamse’ artiesten zullen opdraven: Lee "jenever wok uh loon" Towers (‘Mijn Feyenoord’), Jacky van Dam (‘Hand in hand kameraden’), Gerard Cox (‘Toen wij uit Rotterdam vertrokken’), maar ook de Hermes House Band, Frédérique Spigt, Pierre van Duijl en dj Paul Elstak, die een speciale Feyenoord-mix zal maken. 

DE ZIEKE KROON: "Ik ben blij dat ik niet hoef…"

 

De afbeelding “http://www.dumpert.nl/mediabase/foto/6863df65_cock.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Tijdens het Feyenoord-feest van de eeuw worden er speciale Bosz-vruchten-ijsjes verkocht

Lekker likken aan de eikel van Bosz!

 

De afbeelding “http://www.feyenoordleven.nl/kuipfoto2907083.JPG” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

(bron foto: Feyenoordleven.nl)

 

http://www.soccernews.nl/uploads/bosz,%20peter%20%5Bgroot%5D.jpg

"Die Kroon is ook "GOED" bezig. Het is een feest om die kronieken te lezen…"

 

Lex Kroon - Ik lach om niet te huilen

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen