Recente reacties

TEVREDEN? (Bertje toch…)

januari 31st, 2008

BERT WAS DE EERSTE HELFT VERGETEN

Bert van Marwijk sprak na afloop over een boeiende wedstrijd. 'Het was een duel van een aardig niveau en met een hoog tempo.' Feyenoord begon goed, maar naarmate de eerste helft vorderde nam AZ het over. Overde tweede helft was Van Marwijk meer te spreken. 'We kwamen wat gelukkig op 2-2, maar na de 1-1 zat ik eigenlijk te wachten op onze voorsprong.' Van Marwijk beklaagde zich net als Van Gaal over de scheidsrechter. 'Ik hoorde dat AZ een doelpunt via een handsbal maakte, al moet ik dat nog terugzien en Michael Mols had een strafschop moeten krijgen. Dat zijn beslissende momenten.'

HET LIGT AAN HET TRAININGSVELD

In Voetbal International laat Van Marwijk weten meer velden tot zijn beschikking te willen hebben voor de training van de A-selectie. Bij een training van elf tegen elf kan hij de rest nu weinig laten doen. Een overstap naar Varkenoord zoals eerder geopperd, blijkt geen optie.

Misschien moet Feyenoord maar een alternatieve 'halve seizoenkaart' gaan aanbieden, waarmee je alleen de tweede helft De Kuip in mag… Want wat een verschil steeds de laatste weken! FC Twente, FC Groningen en AZ: drie wedstrijden waarin het de eerste helft niet liep, maar waarin Feyenoord zich de tweede helft herpakte.

OOK BIJ ORANJE ANGSTHAZEN-VOETBAL?

Het werd al vaker gezegd in de media. Volgens Voetbal International heeft de KNVB nu definitief intern vastgesteld dat Bert van Marwijk de eerste keus is om Marco van Basten op te volgen. Volgens VI is het voor Van Marwijk belangrijk dat de bepalende spelers die mede voor hem naar Feyenoord kwamen hem deze overstap gunnen.

Volgens Louis van Gaal is doelman Boy Waterman de best meevoetballende keeper ter wereld. Met deze bewering wordt tevens bewezen dat ons land miljoenen voetbal-kenners telt. Van Gaal zelf wordt met de week belachelijker…

Waterman schonk Feyenoord twee doelpunten. Daar was Van Marwijk heel teveden mee. (Mols)-Hoop doet leven…