Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

KAMPIOEN VAN DE ARMOEDE

december 31st, 2007

 

Of Professor van Uggelenstein het nu leuk vindt of niet, ik blijf het huidige Feyenoord een armoedig zooitje vinden. Mocht men kampioen worden, dan heet het: KAMPIOEN VAN DE ARMOEDE!

Technisch directeur Peter Takken-Bosz van Feyenoord maakt zich boos over het verwijt dat zijn ploeg zwak speelde in Heerenveen. 'Dit is een incident. Ik ben zeer tevreden over wat we tot nu toe hebben gepresteerd en ik vind het een vreselijk cliché om de kampioen van dit seizoen nu al de kampioen van de armoede te noemen. Pure kretologie. Was PSV vorig jaar dan zo'n goede kampioen?'

De Professor is de wedstrijden tegen Sparta en Heracles zeker vergeten? Ik ben benieuwd wie er in de komende thuiswedstrijd tegen Pee Es Vee Eindhoven het aller armoedigst speelt. Gelukkig is de domste voetballer van de Eredivisie Boem Boem Theo Lucius geschorst. (Ooit een voetballer met een dommere muil gezien? Een sufgezopen keilebak is 't!) Wim Kieft noemde hem in zijn column in de Teleleuter samen met De Cler een goede back. De Cler is de beste linkervleugelverdediger van ons land, maar die Lucius is een aanfluiting voor een roemruchte club als Feyenoord…

In Servische media verschijnen geruchten dat Feyenoord concrete belangstelling zou hebben voor Antonio Rukavina. De rechtsback van Partizan Belgrado en het nationale elftal van Servië zou dat zelf bevestigd hebben. Vanuit de club wordt echter ontkent dat er concrete biedingen zijn binnengekomen voor de 23-jarige aanvoerder van de club. (Hopelijk is het geen gerucht, dan kan ons loze vissertje Theo Ruk, aan een ruk door blijven vissen. Of vuurwerk verkopen, dat kan ook, ja! Met heel veel oprotjes…)

Volgens het Rotterdams Sufferdje het AD zou Feyenoord op zoek zijn naar een type Vieira op het middenveld. In dat verband zouden spelers als Kivuvu en Kargbo bekeken zijn die aan dat type voldoen. De grote vraag is echter of zij het door Feyenoord vereiste niveau hebben dat gesteld is voor nieuwe aankopen. Dat mogen alleen spelers zijn die echt een toegevoegde waarde zijn. De twee eerder genoemde spelers konden dat nog niet over een langere periode bewijzen. Ook wordt de grote sterke middenvelder Martijn Krabbendam genoemd, die de laatste tijd erg veel in het Maasgebouw werd gesignaleerd.

 

De afbeelding “http://home.kabelfoon.nl/~roywen/martijn_p.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Martijn Krabbendam
 
CONTRACTVERLENGING TIMMER?
 
Toen Sibon achter de bal ging staan om de vrije trap te nemen, 
bevond Henk Timmer zich bij de voor hem linker paal!
Pas toen de bal onderweg was begaf hij zich naar
de bedreigde hoek.
Een herhaling van de doelpunten die vorig seizoen vielen 
uit vrije trappen.
Bovendien zijn de spelhervattingen van Timmer dramatisch!
Een tikje naar Lucius over twintig meter
is zijn favoriete trap…
 
En dan: bij ieder schot op zijn doel, al gaat de bal 10 meter naast
rent razende Henkie als een relnicht zijn goal uit
om zijn verdedigers verrrot te schelden!
"Waar heb dat voor nodig?"
 
DESONDANKS:
DE BESTE WENSEN VOOR 2008
 
De afbeelding “http://www.tubanters.nl/fotoarchief/pasfotos/4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Namens de Webmasters
 

De afbeelding “http://images.stockxpert.com/pic/m/d/da/dashek/108693_82632161.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

  Onze secretaresse
 
De afbeelding “http://www.lexkroon.nl/images/contact.png” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lex Kroonkurk
(God behoede mij voor mijn vrienden, voor mijn vijanden zorg ik zelf wel…")
 
 
IK WENS U EEN VOORSPOEDIG EN GEZOND 2008
 
EN EEN VOLLE COOLSINGEL!!!
 
De afbeelding “http://www.lunaticnews.net/internet/feyenoord/images/huldiging1970.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen