Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

DRENTHE BOOS WEG NA DE TRAINING

oktober 31st, 2007

MISKEND TALENT

De oud-Feyenoorder werd voor de tweede keer achtereen uit de selectie gelaten. Miste hij afgelopen weekeinde het duel tegen Málaga, vanavond mist hij de topper in en tegen Valencia.

Nadat hij van trainer Bernd Schuster te horen had gekregen dat hij opnieuw niet bij de 18 geselecteerden zit, beende Drenthe boos weg. Hij wilde niet antwoorden op vragen van verslaggevers. Ook Schuster ging niet op de zaak in. ,,Als ik aan iemand een uitleg moet geven, dan is dat aan de speler, niet aan de pers,’’ aldus de trainer. 

Zwolle wint Overijsselse derby in

DRENTHE

 

 

 

 TOPKOK, TEGEN ROOKVERBOD IN DE HORECA

 

 

Herrie om Feyenoord-supporter Herman de Blijker

Wat als een feestelijke aankleding moest dienen, werd een drama voor drie gasten op de boekpresentatie van het nieuwe kookboek van Herman den Blijker in Rotterdam. Zij werden bedolven onder een koe van meer dan 700 kilo.

Persoonlijk heb ik betere herinneringen aan Daan den Bleijker, die op 11 november 1956 (toevallig ook dit jaar weer DE DATUM) tegen Ajax vier doelpunten scoorde.

 

PEUKEN IN DE KEUKEN

Die Herman den Blijker heeft mijn eega eens op bezoek gehad met zijn team in haar restaurant op een golfbaan, waar zij haar keuken gratis aan die griezels ter beschikking stelde. Als dank lieten de Heren Topkoks haar keuken en restaurant vervuild achter en liep zij 's nachts om vier nog schoon te maken en peuken van de Havanna's van Mijnheer Herman den Blijker te rapen, die door het hele clubhuis verspreid op de grond lagen! Ja, dat is echt een toppertje die herrieschopper…

 

 
Naam :  Daan  den  BLEIJKER

Geboren : 30-06-1928          Te :  ROTTERDAM
Overleden : Dec2003

Positie : Rechts Buiten

Feyenoord won op 11 november 1956 mede dankzij vier goals van Daan (God hebbe zijn ziel) met 7-3 van Ajax. Coen Moulijn, Henk Schouten en Cor van der Gijp speelden droomvoetbal. Bij rust stond het al 5-0, terwijl het doel van Ajax werd verdedigd door ene Eddy Pieters Graafland!

Dat waren nog eens tijden. Vind je het gek dat deze verwende voetballiefhebber niet warm loopt voor het huidige Feyenoord? Het eerste half uur van de wedstrijd kan tegenwoordig schriftelijk worden afgedaan. Het rondspelen c.q. "kat uit de boom kijken-voetbal" van Bert van Marwijk is tot kunst verheven… 

 

De afbeelding “http://www.lekkerlomp.nl/images/renate.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Feyenoord-Ambassadrice:

"Cynische ouwe lul, die Lex Kroon!" 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen