Pagina’s

Archieven

Pagina’s

Recente berichten

Recente reacties

WEDEROM WANVERTONING

september 27th, 2007

 HET NIEUWE FEYENOORD

Iedereen moet werken voor zijn geld. Ook duurbetaalde profvoetballers. Wanneer de heren dan slechts twintig minuten 'echt' voetbal laten zien, mag men spreken van een wanvertoning. 

Met een beetje geluk was FC URECHT voor de pauze op een 2-0 voorsprong gekomen en had daarna achterin de boel dichtgemetseld. Maar twintig minuten werken was voldoende om de Domstedelingen met een 3-0 nederlaag naar huis te sturen. 

De anti-voetballer Danny Buijs vond het nodig om hard door te glijden op de veelgeplaagde doelman Grandel, die daarna het veld geblesseerd kon verlaten. Professor Bosz heeft gelijk: Buijs hoort niet in Feyenoord thuis. Maar wie heeft die beperkte voetballer gecontracteerd?

Bruins, Hofs en Sahin zijn teveel van hetzelfde. Technisch goede voetballers, maar geen echte knokkers. Geen cup-fighters zal ik maar zeggen. Meer Cup-a-Soup-figthers…

Wederom een wanvertoning! Al wil de Feyenoord-Pravda (het A.D.) ons anders doen geloven. De thuisblijvers hadden gelijk. Mocht Feyenoord komende zaterdag tegen Heerenveen zo belabberd spelen, dan krijgen de zwartkijkers gelijk: met een hap-snap-beleid van een hap-snappen-'t-zelf-niet-bestuur kweekt men geen kampioensploeg. Wat er de laatste twee wedstrijden op de mat werd 'getoverd' is de naam Feyenoord onwaardig…

afbeelding vergroten

 
 
Een ontevreden FC Utrecht-fan heeft keeper Franck Grandel te koop gezet op veiligsite eBay. De Franse doelman, die sinds zijn komst naar de Domstad geen basisplaats heeft kunnen afdwingen, staat te koop met de volgende tekst:
 

U kunt deze perfecte keeper kopen. Voor maar liefst 99,95 euro.

Hij heeft soms paar grandelletjes maar dit hoge eredivisie niveau kan hij niet aan.

3e Klasse kan hij spele en lager. 2e kan nog net heel meschien. 

 

 

 

 

 

Volgende pagina »

De Kroniek Van Lex Kroon is proudly powered by Computerhome Vlaardingen